eitaa logo
🇵🇸🇮🇷عَݪَـــمدآرآݩ ــعِشق
1.1هزار دنبال‌کننده
28.1هزار عکس
15.8هزار ویدیو
29 فایل
براي بهترين دوستان خود آرزوي شهادت کنيد .. 🌷شهيد سيد مجتبي علمدار🌷 لینک ناشناس payamenashenas.ir/Shahid_Alamdar #تأسیس؛1398/1/12
مشاهده در ایتا
دانلود
یخ زدن ضد یخ در نیشابور 🥲 هوا در خراسان به زیر ۲۰ درجه رسیده قطع گاز دومین شهر در خراسان رضوی؛ گاز بخش‌هایی از شهر تربت‌جام هم قطع شد 🗣️ مدیرکل ستاد بحران خراسان رضوی: ▫️ گاز در چهار روستا و بخش‌هایی از شهر تربت‌جام قطع شده است ▫️ شرایط خاصی‌ست و از مردم استدعا داریم که همراهی کنند ✍️ مردم گرامی خواهشا رعایت کنین که هموطنانمون سختی نکشن
‍ ‍ ‍ 🔻 مقایسه نئولیبرال‌ها از جمله آقای صادق‌ الحسینی در خصوص مصرف گاز ایران و روسیه گمراه‌کننده است امید رامِز، فعال رسانه: 🔹 ۱.کل طول خط لوله گاز در ایران بیش از ۳۵۰ هزار کیلومتر است. در حالی که کل خط لوله روسیه ۱۷۶ هزار کیلومتر است. دقت کنید وسعت روسیه ۱۰ برابر وسعت ایران است. پس در ایران «تعداد» افراد بیشتری به گاز دسترسی دارند و این الزاما به معنی مصرف زیاد هر یک آنها نیست. (تا اینجا خدمت‌رسانی جمهوری اسلامی و نگاه «توسعه عدالت‌محور» در حوزه مصرف مواهب طبیعی اثبات می‌شود) 🔹 ۲. قریب به ۸۳٪ تولید برق ایران «گاز محور» است. در حالی که این نسبت در روسیه ۵۴٪ است. 🔹بنابراین مقایسه مصرف سرانه گاز در ایران و روسیه مثل بسیاری از مقایسه‌های دیگر نئولیبرال‌ها بیهوده است و منتج به سیاست اثربخش نخواهد شد. زیرا نقش مهم "صنایع" را در افزایش مصرف سرانه نادیده می‌گیرند. اساسا مقایسه کشورها با شاخص «سرانه» جزء گمراه‌کننده‌ترین و ناکارآمدترین شاخص‌هاست و نحوه توزیع، موقعیت و شرایط هر کشور و... را نادیده می‌گیرد. 🔹 این البته ناقض لزوم صرفه‌جویی مردم و گران کردن گاز ثروتمندان که استخر و جکوزی خود را با قیمت کم گرم نگه می‌دارند نیست. اما این‌ها، همه‌ی مردم نیستند که اقتصاد‌خوانده‌ها نسخه «گران‌سازی» را با نام «جهانی‌سازی» تجویز می‌کنند.
🔥 ام ابیها؛ قله مادری 🔻چشمه‌های «محبت»، «پاکی» و‌ «نور» هنگامی که جوشیدند ، زن آفریده شد... 🔻 و وقتی این سه چشمه به هم رسیدند، اقیانوس آرام درخشید... 🔻 فاطمه قله مادری بشریت است و الگویی است که همه را به سمت معصومیت فرا می‌خواند. 🔻اما شیطان می‌خواهد آنقدر زن را آلوده کند تا نتواند مادر شود. 🔻 حیات انقلاب ما کاملا وابسته به دامن‌های پاک مادران است. میلاد_حضرت_زهرا (س) میلاد_امام_خمینی(ره) ✍حمیدرضا ابراهیمی
🔥 دختران‌حاج‌قاسم،راه یا بی‌راهه❗️ 🔻اینکه افراد دارای حجاب ضعیف، دختران انقلاب و حاج قاسم هستند به معنای باز کردن یک از میان معرکه حملات دشمن برای ایشان است 🔻... راهی برای هدایت به مرتبه بالاتری از نزدیکی به خدا... 🔻نه تونل برای توجیه کم‌کاری فلان مسئولی که راه نفوذ حقیقی یا مجازی را مسدود نکرد یا اقدام فرهنگی بهنگام و موثری انجام نداد. ✍حمیدرضا ابراهیمی
10.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎦 علیرضا اکبری به دار مجازات آویخته شد 🔹حکم علیرضا اکبری به اتهام افساد فی‌الارض و اقدام گسترده علیه امنیت داخلی و خارجی کشور از طریق جاسوسی برای دستگاه اطلاعاتی دولت انگلیس اجرا شد.
💬 اسکیت سواری محمدرضا شاه در سوییس، زمانی‌که ۴۰۰۰ نفر در ایران درون خانه‌هایشان یخ زدند و مردند
🔸 افتضاح قرعه کشی خودرو توسط ایران خودرو آمار خارق العاده ثبت نام طرح جدید فروش محصولات ایران خودرو تا بامداد روز جمعه ۲۳ دی ماه ❌ به لطف طرح مفتضح شورای رقابت ، همه ایرانی ها از پیر و جوان، زن و مرد، دلال بالقوه بازار خودرو شده اند. ❌ نکته حائز اهمیت این است که این طرح فروش تا ۲۵ دی‌ماه تمدید شده است. قرعه کشی = لاتاری
8.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پاسخ محکم مهمان برنامه به حمایت مجری‌ بی‌بی‌سی از‌ سیاست‌های جنگ‌طلبانه آمریکا در منطقه! «علم صالح» تحلیلگر سیاسی در پاسخ به مجری: 🔹ایران، آمریکا را در افغانستان، سوریه، عراق و یمن شکست داده است؛ اگر ما این را یک موفقیت نظامی بدانیم که آمریکا در ۲۰ سال اخیر هر جا که خواسته قدرت خودش را اعمال کرده ولی در مورد ایران حتی نتوانسته یک فشنگ به سوی ایران شلیک کند، این را می‌توان موفقیتی برای ایران تلقی کرد.
باقیات السيئات دولت روحانی حالاحالاها بر گرده ی این مملکت سنگینی خواهد کرد
زخم کاری دولت روحانی با انحلال شرکت ذخیره‌سازی گاز به گزارش سرویس سیاسی پایگاه 598، با وجود اهمیت ذخیره‌سازی گاز در ایران برای مدیریت پیک مصرف زمستانی، در دولت گذشته شرکت ذخیره‌سازی گاز بدون هیچ دلیل منطقی توسط وزارت نفت وقت منحل شد و در 8 سال گذشته هیچ توجهی به پروژه‌های ذخیره‌سازی گاز نشد. به گزارش فارس، کشور ما به عنوان دومین دارنده منابع گازی و سومین تولیدکننده گاز دنیا، در روزهای سرد سال در برخی مواقع با کسری گاز مواجه شده و این کسری سال به سال تشدید می‌شود. با وجود اهمیت ذخیره‌سازی گاز در ایران برای مدیریت پیک مصرف زمستانی، در دولت گذشته شرکت ذخیره‌سازی گاز بدون هیچ دلیل منطقی توسط وزارت نفت وقت منحل شد.
انگلیس دادستان کل ایران را تحریم کرد 🔸️جیمز کلورلی، وزیر خارجه انگلیس: 🔹️لندن در اعتراض به اعدام «علیرضا اکبری» که به جرم جاسوسی برای انگلیس محکوم شده بود، دادستان کل ایران را تحریم کرده است.
توماس هایگیت درحالیکه تنها ۱۹سال داشت توسط دولت انگلیس اعدام شد! جرمش چه بود؟! آدم کشته بود؟! قمه کشیده بود؟! بزرگراه را باسنگ و آتش بسته بود؟! خیر! اوفقط محل خدمتش راچندروز ترک کرده بود! او صبح زود اعدام شدوبه اوتیرخلاص هم زدند! اینها ازBBC گفته شده نه ازخبر بیست سی!