eitaa logo
🇵🇸🇮🇷عَݪَـــمدآرآݩ ــعِشق
1.1هزار دنبال‌کننده
27.7هزار عکس
15.5هزار ویدیو
28 فایل
براي بهترين دوستان خود آرزوي شهادت کنيد .. 🌷شهيد سيد مجتبي علمدار🌷 لینک ناشناس payamenashenas.ir/Shahid_Alamdar #تأسیس؛1398/1/12
مشاهده در ایتا
دانلود
آیت الله مجتهدی ره: باید همانطور که یک بازاری شب به شب به حساب کاسبیش می رسد ، شما هم یک دفتر داشته باشید و تمامی کارهایی که صبح تا شب انجام داده اید را بنویسید . از کارهای بدتان استغفار کنید و به خاطر کارهای نیکتان خدا را شکر کنید . شخصی می گفت : پدرم از من خواست که تمامی کارهایی که در طول روز انجام می دهم را شب ها برایش بگویم . من همان روز اول و دوم خسته شدم و به او گفتم : هر خواهشی داری به من بگو تا برایت انجام دهم ، اما این کار را از من مخواه که برایم مشکل است! پدرم گفت : " تو که از بازگو کردن کارهای یک روزت خسته شده ای چگونه طاقت می آوری در روز قیامت خداوند به حساب تمامی اعمالت برسد؟!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴 تکذیب کشته شدن شهروندان زاهدان/ ضد انقلاب میخواهد شادی برد تیم ملی را به کام مردم تلخ کند 🔹ابوذر مهدی نخعی، فرماندار زاهدان ضمن تکذیب ادعاهای برخی شبکه های معاند مبنی بر جو نا آرام زاهدان و کشته شدن شهروندان گفت: این خبرها کاملا کذب است و شهر در آرامش است. 🔹ازدحام جمعیت در شهر به علت ابراز خوشحالی و شادی بابت پیروزی تیم ملی فوتبال ایران است. 🔹کار شبکه های معاند همیشه دروغ افکنی است هدفشان از انتشار اخبار کذب این است که می خواهند پیروزی تیم ملی را هم تحت شعاع قرار دهند و شادی برد تیم ملی را به کام مردم تلخ کنند.
🔴سازمان ملل جنایت جنگی اوکراین علیه اسرای روسیه را تأیید کرد 🔹کمیسیونر سازمان ملل متحد در امور حقوق بشر صحت ویدئوهای منتشر شده از اعدام اسیران جنگی روسیه توسط ارتش اوکراین را تأیید کرد و گفت: اعدام صحرائی اسیران جنگی مصداق جنایت جنگی است. 🔹ولکر تارک از دولت اوکراین خواست درباره قتل این اسرا که روسیه آن را «اعدام» توصیف کرده تحقیقات انجام دهد.
🔴رهبر انقلاب: بسیجی بودن یعنی مظلوم شدن برای این‌که مظلوم را رهایی ببخشد 🔹بسیجی‌بودن فرهنگ مجاهدان گمنام است. فرهنگ مجاهدان بی‌توقع و خطرپذیری است، نترسیدن است، خدمتگزاری است برای همه، برای کشور، از خود برای دیگران مایه گذاشتن است. 🔹بسیجی بودن یعنی مظلوم شدن برای این‌که مظلوم را رهایی ببخشد. دیدید در این قضایای اخیر بسیجی‌های مظلوم خودشان مظلوم واقع شدند، برای این‌که نگذارند ملت، مظلومِ یک مشت اغتشاشگر غافل یا جاهل یا مزدور بشود. خودشان مظلوم واقع می‌شوند، برای این‌که جلوی ظلم دیگران را بگیرند.
🔴‌رهبر انقلاب: دیروز بچه‌های تیم ملی چشم ملت ما را روشن کردند؛ ان‌شاءالله چشم‌شان روشن باشد.
5.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥همخوانی بسیجیان در حضور رهبر انقلاب
⚽️ جدول گروه B بعد از پایان دیدارهای هفته دوم/ هر 4 تیم شانس صعود دارند
🔺 شرایط صعود ایران به دور حذفی جام‌جهانی 🔹 برد ایران= صعود 🔹 مساوی ایران-باخت ولز= صعود 🔹 مساوی ایران-مساوی ولز= صعود 🔹 مساوی ایران-برد ولز= حذف 🔹 باخت ایران= حذف
🔴دستور ویژه رئیس قوه قضائيه برای بهره‌مندی زندانیان از ارفاقات قانونی و بازگشت به آغوش خانواده 🔹حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای:در پی عنایت پروردگار و پیروزی شورانگیز و بازی غیرتمندانه ملی‌پوشان تیم ملی فوتبال کشورمان و شعف و شادمانی پدید آمده در سراسر ایران اسلامی صورت گرفت؛ 🔹به شکرانه عنایت پروردگار و مسرت و سرور ملی حاصل از ظفرمندی تیم ملی فوتبال جمهوری اسلامی ایران، نسبت به آن دسته از زندانیان که شرایط بهره‌مندی از ارفاقات قانونی را دارا می‌باشند، نهایت مساعدت و معاضدت انجام گیرد و مقدمات آزادی و بازگشت آنها به آغوش گرم خانواده‌های‌شان در اولین فرصت ممکن فراهم گردد.