eitaa logo
شهید اندرزگو
79 دنبال‌کننده
589 عکس
658 ویدیو
19 فایل
بیداری در مقابل غربزدگی تعریف میشود 🌷یک لشکر سایبری آتش به اختیار هستیم🌷 جهت ارائه انتقادات ونظرات خودبه IDزیرمدیرکانال مراجعه فرمایید.🥰😍 @Ahosinzade https://eitaa.com/joinchat/2499674974C2e0cf5b873
مشاهده در ایتا
دانلود
41.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سرودی که حضرت آقا به حاج محمود کریمی فرمودند به من بدهکاری🇮🇷 ای ایران سرای امید @Ebasirate_enghelab
🏴🇮🇷 💢سفیدشویی واتساپ و اینستاگرام اولویت ستون پنجم چرا سردار جلالی باید تخریب شود!؟ کدام حرف قرار است شنیده نشود؟! ▪️پس از مصاحبه اخیر سردار غلامرضا جلالی فرمانده پدافند غیرعامل ایران، موج گسترده ای از فضاسازی ها علیه وی و سازمان پدافند آغاز شد. ▪️ابتدا در این موج جنگ روانی به نقل از سردار جلالی اعلام کردند که فرماندهان عالی رتبه نیروهای مسلح ایران به دلیل استفاده از واتساپ ترور شده اند! گزاره ای که هر ناظر منصفی می تواند تشخیص دهد درست نیست. چرا که فرماندهان نظامی ایران دستورالعمل های ویژه ای برای محافظت خود و ارتباطاتشان دارند. ّ▪️اما حرف اصلی سردار جلالی چه بود و چرا جریان وابسته به دشمن در داخل به این حد تلاش دارد تا این حرف شنیده نشود؟! ▪️حرف اصلی فرمانده پدافند غیرعامل ایران این بود که شبکه های اجتماعی خارج پایه مثل اینستاگرام و واتساپ با جمع آوری دیتاهای عمومی مردم (BIG DATA) و تحلیل آنها (Data mining) عملا بستر اطلاعاتی جنگ ترکیبی اعم از جنگ سیاسی، اقتصادی، روانی و نظامی را فراهم می کنند و اکنون نیز ستون پنجم دشمن در تلاش است با ایجاد یک دو قطبی کاذب مانع از هوشیاری مردم و مسئولین نسبت به مضرات استفاده از شبکه های اجتماعی خارج پایه شوند! ▪️البته بدیهی و طبیعی است که مساله نفوذ دشمن خلاصه در واتساپ و اینستاگرام نمی شود و تقلیل جاسوسی دشمن به این دو نرم افزار حتما اشتباه است و رئیس پدافند غیرعامل ایران هم هیچ وقت چنین حرفی نزده است، اما باید مراقب باشیم که سفیدشوئی واتساپ و اینستاگرام در شرایط فعلی قطعا در ادامه اهداف موساد و CIA است. .
یامین پور قرائت سوره فتح را واجب بدانیم
10.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🕛💯 📽آیا جنگ تمام شده یا فقط مدلش عوض شده🚨 🔻جنگ امروز چه جنگی هـست🧨اهریمن سازی سلاح کشورهای متخاصم🛰 🔸قسمت بیست و یکم از ، مختص این مدل جنگ است. | .
32.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴🇮🇷 🎥 نماینده ولی فقیه در سپاه: بدانید! آنچه عمل شد با برنامه و هماهنگ بود! 🔹توصیف نماینده ولی فقیه در سپاه از ابعاد وحدت و انسجام ملی ایجاد شده در دفاع مقدس ۱۲ روزه در برابر تجاوز دشمن صهیونیستی 🗣حجت الاسلام و المسلمین دکتر حاجی صادقی: 🔸بدانید! آنچه عمل شد با برنامه و هماهنگ بود! 🔹نه بین دیپلماسی و میدان اختلافی بود، نه بین دولت و ملت فاصله ای بود. 🔸هر حرکتی که بخواهد امروز این انسجام و وحدت و همدلی را مخدوش کند، قطعا در مسیر دشمن است، چه گوینده اش بداند، چه نداند! .
21.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸 🔰جای قشنگی از تاریخ زندگی می‌کنیم... ◾️▫️◾️ 🔹روایت شنیدنی حامد عسکری از مراسم شب در بیت رهبری .
26.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴🇮🇷 ✅ دکتر خوش چشم: 📌باید حتما یک چَک خوب به آمریکا و اسرائیل زده بشه تا در این موقعیت تنش جهانی، جهان حساب کار دستش بیاد. ۳ .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
6.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴🇮🇷 ⚠️مراقب باشیم بلایی که سر اوکراین آوردن رو سر نیارن 🎙جواد قارایی .