اطلاعیه ای تاریخی!
در سال ۱۳۶۷ آیت الله محمودی و حجت الاسلام و المسلمین کریمی رحمت الله علیه طی بیانیهای اعلام کردند عازم جبهه های جنگ می شوند و از مردم خواستند: آنها نیز با ثبت نام عازم جبهه شوند.
در پی این اطلاعیه ایشان و همراهان لباس رزم پوشیده و به همراه رزمندگان اسلام عازم جبهه های جنگ شدند و آن روز بعنوان یک روز تاریخی در کارنامه این منطقه ثبت گردید.
پــایــگاه اطــلاع رســانی دفــتــر
آیت الله محــمـودی گلپایگانی
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
امروز مهمان شهید والامقام محمدکاظم کلهر فرمانده گردان بلال حبشی هستیم.
روزمان را با یاد و نام شهدا آغازمی کنیم به برکت صلوات بر محمد وآل محمد(صلی الله علیه وآله وسلم)
🌸 الَّلهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّـدٍ
و آلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ 🌸
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 تاریخ شهادت ۱۳۶۱/۷/۱۵ فرازی از وصيتنامه:
خداوندا، ما را در زمرهی شهدا قرار ده و توفيق شهادت در راهت را نصيبمان فرما، پدر و مادر عزيزم، درود بر شما كه بر احساستان پيروز شديد و همچون حسين فرزندانتان را روانه ميدان جهاد فی سبيلالله كرديد انشاءالله بتوانيم ، با دعای خيرتان، راه معصومين، راه اولياءالله را، كه همان شهادت در راه خداست، طی كنيم.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
🔴شهیدی که به دلیل نورانیت چهره، منور نام گرفته بود
◾️شهید عباسعلی کریم آبادی* اینقدر نورانی بود که وقتی وارد اتاق می شد من چراغ را خاموش می کردم دوستان همرزم اعتراض می کردند که چراغ را روشن کن !!! من می گفتم تا وقتی منور هست چراغ لازم نیست .
خداوند بدلیل معصومیت ایشان نوری در چهره او قرار داده بود که بهش می گفتیم " منور "
وقتی ایشان به درجه رفیع شهادت نایل آمد دوستان برای اعلام خبر شهادت به خانواده ایشان مراجعه کردند پدرشان گفته بود:
قبل از اینکه چگونگی شهادت او را بیان کنید چند سوال می پرسم
۱. عباس آیا سر به تن دارد ؟ گفتیم نه
۲. آیا دو دست دارد ؟ گفتیم نه
پدرشان با یک اطمینان خاطر گفت : خیالم راحت شد
پرسیدیم چطور؟؟!!
گفت : دلیل انتخاب نام عباسعلی این بود قبل از اینکه او بدنیا بیاید خواب آقا ابوالفضل العباس (ع) را دیدم و به همین دلیل نام او را عباسعلی گذاشتم و من اطمینان داشتم که او نیز همانند آقا ابوالفضل العباس (ع) به شهادت می رسد .
نام پدرش قاسم بود
نام مادرش صدیقه
🌷با شهدا کم نمی شویم🌷
🌹شادی روح شهدا صلوات🌹
🍃🌷🍃🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
⭕️برخی منابع خبری اعلام کردند فرزندان شیخ کاظم صدیقی با همکاری قوه قضائیه توسط سازمان اطلاعات سپاه بازداشت شدند
فرزندان کاظم صدیقی به اتهامات اقتصادی بازداشت شدهاند، گویا روند برخورد با فساد پس از سخنرانی رهبر معظم انقلاب در جمع استانداران و هشدار به کارگزاران نظام و نزدیکانشان نسبت به فعالیتهای اقتصادی و تاکید بر مقابله با فساد سرعت گرفته است.
🌪🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
غریبانه ترین عکس روح الله | مرز بین عراق و کویت
شاه ایران تبعیدش کرده
و حزب بعث عراق اخراجش
و دولت کویت راهش نمی دهد
یک مرجع تقلید که امید ملت ها بود در بیابان تنها با احمدش
اما نه نومید بلکه امیدوار به خدایش
و این سکانس از وضوی اش ثبت شد
تا تاریخ بداند
اگر دولت ها یک دست شوند و همه راهها هم بسته شود
اما اگر خدا را داشته باشید آرامید و بی اضطراب
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
14.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌷به یاد شهید "ولی الله چراغچی" قائم مقام فرمانده لشکر 5 نصر
🔅همیشه میگفت: «دوست دارم ترکشی به سرم بخورد و قشنگ به شهادت برسم.»
سردار ولیالله چراغچی در عملیات «بدر» درسال ۱۳۶۳ از ناحیه جمجه مجروح شد و پس از ۲۲ روز بیهوشی در تاریخ ۱۸ فروردین ۱۳۶۳، همانگونه که آرزو داشت شهید شد و پیکر مطهرش در گلزار شهدای بهشت رضا (علیهالسلام) مشهد آرام گرفت.
🌷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
13.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۳ گروه ضدانقلاب که در ماجراهای اخیر کشور فعال هستند را بشناسید و به دیگران
هم معرفی کنید.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
•﷽•
🌴 إِنَّمَا الْمُؤْمِنُونَ إِخْوَةٌ
به حقیقت ، مؤمنـان،
همه برادرِ یکدیگر هستند...
#حجرات_آیه۱۰
#عید_غدیر_عید_برادری
•┈┈••✾•🍃🌸🍃•✾••┈┈•🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🌹🌹🌹🌹
🥀🥀
🔵 خواب عجیب
🔻 «یک شب نزدیکیهای اذان صبح خواب دیدم که حمید گفت: «خانوم خیلی دلم برات تنگ شده، پاشو بیا مزار»
معمولاً عصرها به سر مزارش میرفتم
ولی آن روز صبح از خواب که بیدار شدم راهی گلزار شدم،
همین که نشستم و گلها را روی سنگ مزار گذاشتم دختری آمد و با گریه من را بغل کرد، هقهق گریههایش امان نمیداد حرفی بزند،😭 کمی که آرام شد گفت: «عکس شهیدتون رو توی خیابون دیدم،
به شهید گفتم من شنیدم شماها برای پول رفتید، حق نیستید،
باهات یه قراری میذارم،
فردا صبح میام سر مزارت، اگر همسرت رو دیدم میفهمم من اشتباه کردم، تو اگه بحق باشی از خودت به من یه نشونه میدی.»🥀
برایش خوابی را که دیده بودم تعریف کردم، گفتم: «من معمولاً غروبها میام اینجا،
ولی دیشب خود حمید خواست که من اول صبح بیام سر مزارش.»
ماجرای خواب همسر شهید مدافع حرم حمید سیاهکالی ❤️
🍃🍃🍃
کتاب یادت باشد یک کتاب بی نظیر از زندگی این شهید عزیز هست.
#حمید_سیاهکالی
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🌹🌹
2.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
درخواست آیتالله صدیقی: با متخلف برخورد کنید حتی اگر فرزند من باشد
چند روزی است که خبر بازداشت دو فرزند آیت الله صدیقی خبری شده است. برخی به دنبال موضع آقای صدیقی هستند در حالی که پیش از این امام جمعه موقت تهران با صراحت گفته است: اگر در مسیر نظارت بر تخلفات، به نزدیکان من هم رسیدید، بدون ملاحظه برخورد کنید.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
دبیر ستاد دهه امامت و ولایت شهرستان ورامین خبر داد:
فعالیت ۱۰۰ غرفه در جشن یک کیلومتری غدیر/رادیو غدیر در ورامین راه اندازی می شود
🔹حجت الاسلام و المسلمین مهدی حسنی در جلسه نهایی هماهنگی برنامه های ستاد دهه امامت و ولایت و جشن غدیر شهرستان ورامین اظهار داشت: امسال برای اولین بار، جلسات هماهنگی برنامه های جشن غدیر در شهرستان ورامین از دو ماه گذشته آغاز شد.
🔹وی ادامه داد: جلسات متعددی با غرفه داران، گروه های مردمی و مسئولان شهرستان ورامین برگزار و خوشبختانه مجموعه شهرستان آماده برگزاری جشن غدیر هستند.
🔹حسنی افزود: جشن یک کیلومتری غدیر در شهرستان ورامین با برپایی ۱۰۰ غرفه فرهنگی، خدماتی، پذیرایی و برنامه هنری و کودک و نوجوان در بلوار شهید همت واقع در پشت مسجد جامع روز شنبه ۲۴ خردادماه ساعت ۱۷ برگزار خواهد شد.
🔹دبیر جشن غدیر شهرستان ورامین ادامه داد: کاروان شادپیمایی خانوادگی عصر جمعه ۲۳ خردادماه از میدان کفن پوشان به سوی مسجدجامع ورامین حرکت خواهد کرد و فضای بانشاطی را در شب عید سعید غدیر خم در ورامین ایجاد خواهد نمود.
🔹حسنی گفت: برگزاری مسابقه نهج البلاغه، ویزیت رایگان بیماران، پخش شیرخشک به کودکان، برگزاری جشن غدیر در ۳۰ محله شهرستان و راه اندازی رادیو غدیر از دیگر برنامه های این ایام است.
🔹حسنی یادآور شد: خدمت رسانی به خانواده زندانیان، ایتام و نیازمندان با اطعام و برگزاری جشن های فرهنگی و مذهبی از دیگر برنامه های این ایام خواهد بود.
شــورای هــماهنگی تــبلیــغات اســلامی
شهرستان ورامین
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
🗒 دیدار مسئول ستاد بازسازی عتبات عالیات شرق استان تهران به همراه اعضای این ستاد با آیتالله محمودی گلپایگانی
📍ابراهیم تاجیک نوری در این دیدار که عصر امروز یکشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ برگزار شد ، گزارشی از فعالیت ستاد بازسازی عتبات عالیات ارائه کرد.
📍رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی ورامین نیز با اشاره به سابقه مردم دشت ورامین در اهتمام به بازسازی عتبات عالیات گفت: به لطف خداوند متعال و اهلبیت (علیهم السلام) مردم این منطقه در ساخت و بازسازی صحن حضرت زهرا (سلام الله علیها) در نجف اشرف ، صحن حضرت زینب (سلام الله علیها) درکربلا ، ضریح مطهر امام حسین (علیه السلام) ، عسکریین (علیهما السلام) در سامرا ، مسلم بن عقیل (علیه السلام) ، بیمارستان امام سجاد (علیه السلام) در کربلا و بازسازی حرم و گنبد مطهر کاظمین (علیهماالسلام) و سایر اعتاب مقدسه شریک و سهیم بوده اند.
📍کمک های نقدی ، اهدای طلاجات و اجناس از جمله سندهای خادمی مردم در پیشگاه اهلبیت (علیهم السلام) بوده است.
📍آیت الله محمودی نیز برای توفیق
خدمت عزیزان در این زمینه دعا کردند.
پــایــگاه اطــلاع رســانی دفــتــر
آیت الله محــمـودی گلپایگانی
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷