8.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ با دیدن این ویدئو ، با بیش از ۴۰ نمونه کار طراحان لباس در پاریس آشنا می شوید!!!. و همچنین با مدل های مورد پسند پرداخت کننده هزینه های زندگی اشرافی در فرانسه که از امرای عرب هستند .
# آرزوهای بر باد رفته #
ماجرای جالب سوغات رضاشاه از ترکیه برای مردم بافرهنگ ایران
😂 بله ، رضاشاه بی سواد ( بنا به اعتراف خودش) تشریف بردن ترکیه و در بازگشت شیوه پوشش کپی شده از روی دست آتاترک را برای مردم با فرهنگ ایران سوغات آوردند.
شیوه پوشش نه فقط برای زنان بلکه هم برای مردان و هم برای زنان .
😂خب، جناب رضا شاه این سوغات سفر ترکیه را چگونه به مردم با فرهنگ ایران اعطا کردند؟
با ضرب چماق و باتوم از مردان و زنان ایرانی خواستند تا لباس قبلی خود را کنار گذاشته و لباس کشور همسایه را بپوشند
پاسبان ها ( پلیس ها) مامور بودند تا لباس های شبیه به پالتوی مردان را با قیچی کوتاه کرده و به کت های شبیه کت های مردم ترکیه تبدیل کنند و با باتوم مادران ما را تعقیب کرده و با برداشتن چادر سرشان ، آزادی را به آنها تقدیم نمایند 😂
.این☝️ بود سوغات همان رضاشاهی که در سفر به مصر، دختری مصری (فوزیه) را برای ازدواج با ولیعهد خود با خود به سوغات آوردند و فرمودند دختران ایرانی صلاحیت ازدواج با پسر من را ندارند .
این بود واقعیتی که مردم خوب ایران باید آن را برای یکدیگر تعریف کنند
🎓✌️
#گزارش_و_تصویر_اختصاصی
۱۹ دی یک روز فراموش نشدنی در ورامین/سفر پرماجرای آیت الله بهشتی به ورامین
۱۹ دی، یادآور چهل و دومین سالروز سفر شهید آیت الله دکتر سید محمدحسین #بهشتی رییس قوه قضاییه به شهرستان ورامین در سال ۱۳۵۹ است.
ایشان در زمانی که ورامینی ها خود را برای برگزاری دومین جشن های پیروزی انقلاب اسلامی آماده می کردند، به این شهر سفر نمود و در اجتماعات مردم در سه مسجد صاحب الزمان عج ورامین، مسجد حضرت قائم عج روستای آبباریک و مسجد اعظم شهر جوادآباد به ایراد سخنرانی پرداختند.
اما انجام برخی تحرکات مشکوک از طرف عده ای، باعث تلخکامی سفر شهید بهشتی به ورامین و ثبت واقعه ایی ناخوشایند در تاریخ ورامین شد.
از همان ابتدای ورود ایشان به #شهر_ورامین، در میدان امام خمینی ره عده ایی با دردست داشتن تصاویر رییس جمهور ابوالحسن بنی صدر، شعار درود بر بنی صدر سر می دادند. ایشان با عبور از میان آنان وارد #مسجد_صاحب_الزمان_عج شدند.
طبق برنامه، شهید بهشتی قبل از اذان ظهر جهت ایراد سخنرانی قبل از خطبه های نماز جمعه، در اجتماع بزرگ مردم ورامین در این مسجد حضور یافت و پس از شروع سخنرانی، عده ایی از طرفداران سازمان مجاهدین خلق مشهور به منافقین به همراه تعدادی از جوانان و اخراجی های ادارات دولتی با تظاهر به حمایت از بنی صدر، با کف زدن و سردادن شعار، سعی در برهم زدن مراسم داشتند.
ادامه در پست بعدی👇👇👇👇👇
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
❌ادامه داستان سفر آیت الله بهشتی به ورامین👇👇👇
در حین سخنرانی، بعضی از اغتشاشگران داخل مسجد با رساندن خود به مقابل تریبون، با کوبیدن پای خود بر زمین، شعار درود بر بنی صدر را بارها سر دادند اما شهید بهشتی در جوابشان متواضعانه چند بار فرمودند درود بر خود شما.
در ادامه این تحرکات، عده زیادی هم در پشت مسجد تجمع و با سردادن شعارهایی بر ضد شهید بهشتی، فریاد می زدند بهشتی، بهشتی، طالقانی را تو کشتی.
علی رغم حضور رییس و ماموران شهربانی، این تحرکات با قطع سیم برق بلندگوهای بیرون مسجد همچنان ادامه داشت اما جمعیت انقلابی و مذهبی حاضر در مسجد، با خونسردی و حفظ آرامش، نظم مراسم را تا اتمام سخنرانی شهید بهشتی حفظ کردند تا اینکه مراسم بدون درگیری به پایان رسید.
هرچند با سعه صدر شهید بهشتی ، آیت الله محمودی وعلاقمندان به شهید بهشتی با یک حرکت جمعی فریب خوردگان را از مسجد بیرون کردند و اقدامات توهین آمیز این جمعیت محدود در داخل و خارج مسجد نسبت به سخنران، مسجد و مردم حاضر در مراسم خنثی گردید ولی خاطره ایی تلخ و فراموش ناشدنی را رقم زد.
شهید بهشتی پس از سخنرانی و اقامه نماز، به سختی از درب کوچه پشتی مسجد خارج و به اتفاق برخی از مسئولین از جمله فرماندار، محافظین و راننده خود به سمت روستای آبباریک در جنوب ورامین عزیمت نمودند.
در بین راه، وقتی که به روستای خواجه ولی رسیدند، شهید بهشتی متوجه حضور اهالی این روستا در محل عبور خودرو خود شدند که در حال اسپند دودکردن هستند، با دستور توقف و پیاده شدن از خودرو، از حضور و استقبال آنان تشکر نمودند.
زمانیکه به #روستای_آبباریک رسیدند ساعت دو بعد از ظهر بود و برعکس ورامین، اهالی از ابتدای روستا با قربانی گاو و گوساله، ضمن اجتماع و سردادن شعارهای همچون درود بر خمینی، درود بر بهشتی، استقبال چشمگیری از ورود ایشان نمودند و شهید بهشتی نیز ضمن سخنرانی کوتاه و استماع سخنان برخی از اهالی و تفقد آنان، جهت صرف ناهار در منزل شهید حسین کنگرلو محافظ شخصی و راننده خود حضور یافتند و پس از آن با حضور در #مسجد_حضرت_قائم_عج روستا که تا حوالی ساعت شش عصر ادامه داشت، سخنان ماندگاری در حوزه اقتصادی به صورت سوال و جواب در جمع روستائیان بیان نمودند.
پس از آن، شهید بهشتی با تقاضای آقایان کرمانیان و شاه صاحب و اصرار آقای محمدی مسئول حزب جمهوری اسلامی در جوادآباد که در گذشته قولی به ایشان مبنی بر سفر به #روستای_جوادآباد داده بودند، به آنجا سفر نمودند و قرار شد بعد از نماز مغرب و عشاء به ایراد سخنرانی پرداخته و شام مهمان روستاییان جوادآباد باشند.
پس از حضور ایشان در #مسجد_اعظم روستای جوادآباد، روستاییان در داخل مسجد استقبال شایانی نمودند اما برخی از همان اغتشاشگران مراسم صبح که خود را به جوادآباد رسانده بودند، در حیاط مسجد با سردادن شعارهایی همچون درود بر بنی صدر، در پی برهم زدن مراسم بودند.
هرطور که بود، توطئه اغتشاش و درگیری در این مسجد هم مثل مسجد ورامین با متانت و خونسردی شهید بهشتی خنثی و مراسم سخنرانی برگزار شد. اما ایشان با تقاضای برخی از بزرگان و جهت پیشگیری از هرگونه درگیری، بدون صرف شام به سمت تهران عزیمت نمودند.
در راه برگشت، حدود ساعت ۹ شب وقتی به ورامین رسیدند، مطلع شدند که عده ایی از اغتشاشگران و توهین کنندگان به ایشان در مراسم نماز جمعه، دستگیر و در ساختمان شهربانی، زندانی هستند.
ایشان با حضور در شهربانی ورامین، ضمن گفتگوی حضوری و تنها با دستگیر شدگان و بیان اینکه آنها اشتباه کرده اند، رضایت خود را اعلام و خواستار آزادی آنان شد.
در ادامه ایشان شام را با حضور ماموران، در شهربانی صرف و بعد از آن به سمت تهران عزیمت نمودند.
#سایه_ات_مستدام_حضرت_آیت_الله
#قدر_نعمت_های_شهرمان_را_بدانیم
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
10.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زیرخاکی واسه بچه های دوران جنگ👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
یاد اور خاطرات 🫡
شهدای پایگاه نوژه همدان
4.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ نقش رهبری
در جمهوری اسلامی
✅ مسئولیت رهبری
حفظ نظام و انقلابه
✅ اداره کشور به عهده
مسئولین کشور است
حتما ببینید و در نشر
آن کوتاهی نکنید
نشر حداکثری لطفا 🙏
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
7.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نیاز است ما را به دیدار تو....