🔰دیدار بخشدار جدید مرکزی شهرستان ورامین با حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمودی رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران
🔻در این دیدار حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمودی ضمن تبریک به سرکار خانم رضایی بخشدار جدید مرکزی شهرستان ورامین مطرح کرد: ورامین به سبب داشتن مردمانی نجیب همواره در موضوعات فرهنگی و اجتماعی به ویژه پس از پیروزی انقلاب در زمینه های گوناگون پیشرو بوده است.
🔻رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران یادآور شد: مسئولیت جایگاهی است برای خدمت ، باید به راحتی در دسترس مردم باشیم چه در شهر و چه در روستا مشکلات را شناسایی کنیم و به دنبال حل آن باشیم.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
🌷🌷🌷🌷🌷🌷
امروز مهمان شهید مدافع حرم ميثم نجفی هستیم.
روزمان را با یاد و نام شهدا آغازمی کنیم به برکت صلوات بر محمد وآل محمد
(صلی الله علیه وآله وسلم)
🌸 الَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّـدٍ
و آلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ 🌸
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
«شهید میثم نجفی» متولد ۱۳۶۷ از نیروهای سپاه حضرت محمد رسولالله (ص) تهران بزرگ بود. ۲۱ ساله بود که ازدواج کرد. تکاور بود و عشق حضور در میان مدافعان حرم او را به سوریه کشاند. او برای دفاع از حریم اهلبیت عصمت و طهارت (ع) بهصورت داوطلبانه رهسپار سوریه شد و بعد از مدتی در حلب سوریه مجروح شده و به کما رفت؛ اما طولی نکشید که او هم همچون دیگر اعضای کاروان شهدای مدافع حرم، به سوی سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) پرکشید.
#اودر۱۲ آذرماه همزمان با ایام اربعین سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) به شهادت رسید.
از شهید یک دختر به نام حلما به یادگار مانده است که ۱۷ روز بعد از شهادتش متولد شد.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
یا اباصالح:
🌿🌻قرار هر روز صبح🌻🌿
🔅 سه مرتبه به رسم ادب بگو :
🌻 صَلَّی اللّهُ عَلیکَ یا اَباعَبدِاللّه🌻
(درود خدا بر تو یا ابا عبدالله)
تا ثواب زیارت سیدالشهداء از راه دوربرای شما ثبت شود
ان شاءالله🤲🌻
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
51.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ساحل_دجله
، فیلمی دیدنی و خاطره برانگیز از عملیات عاشورایی بدر و خط پدافندی رزمندگان اسلام در ساحل رودخانه دجله عراق
، یاد باد آن روزگاران یاد باد
، عملیات بدر ، ۱۹ اسفند ماه ۱۳۶۳ در منطقه عملیاتی شرق دجله عراق انجام شد. رزمندگان اسلام در اولین روزهای عملیات موفق به شکست دشمن و تصرف مناطق زیادی شدند ، اما متاسفانه بعداً به دلیل برخی ناهماهنگی ها و سست کاریها ، مهمات و نیروهای پشتیبانی به خطوط نبرد نرسیده و باعث پیشروی عراقیها و شکست عملیات گردید و رزمندگان بعد از هفت روز نبرد سنگین و تن به تن مجبور به عقب نشینی و ترک منطقه عملیاتی شدند.
#دفاع_مقدس
#عملیات_بدر
#رزمندگان_اسلام
#شهدا_راهتان_ادامه_دارد
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷