شهــیدحــسـین معزغـلامي
روز شانزدهم چله سوره یـــس به نیت شهید علی چیت سازیان وشهید حجت الله رحیمی سوره خوانده شود🌺 هـ
🔹️حجت الله رحیمی متولد ۱۳۶۸/۱۲/۲۴ در شهرستان باغملک متولد شد
◇ وی دانشجوی رشته کامپیوتر بود و از سال ۱۳۸۰در سطح مساجد و هیأتهای شهرستان مداحی میکرد و در سال ۱۳۸۵ هیأت خانگی نورالائمه را راه اندازی نمود.
◇ حجت اللّه رحیمی از ویژگیهای اخلاقی و شخصیّت معنوی خاصّی برخوردار بود و رعایت ادب، حفظ حرمت دوستان ،بسیار انسانی محجوب، صبور و مهربان بود و در فضای خانواده، یک الگو برای دیگر فرزندان بود.
◇ ایشان همیشه با لبخندی ملیح و زیبایی که بر لب داشت و با ظاهری دلنشین و باطنی پاک به پدر و مادر خود احترام میگذاشت و دست پدر و مادر خود را با عشقی فراوان میبوسید.
◇ شهید رحیمی در ساعت ۷:۴۵ صبح مورخه ۱۳۹۰/۱۲/۱۸در خرمشهر مقابل پادگان دژ زمانی که مشغول هدایت اتوبوس کاروان راهیان نور بسیج دانشجویی استان لرستان به سمت یادمان عملیات والفجر ۸ در منطقهی اروند کنار آبادان بود، بر اثر برخورد یکی از اتوبوسهای راهیان نور به وی به شهادت رسید.
💌بخشی از وصیت نامه شهید: خدایا ، در شهادت چه لذّتی است که مخلصان تو به دنبال آن اشک شوق میریزند و این گونه شتاباناند.
🌷#شهید_حجت_الله_رحیمی
@shahidhosseinmoezgholami
فرمانده نفوذی!
🕊شهید علی چیت سازیان با ۱۷ سال سن در عملیات مسلم بن عقیل توانست ۱۴۰ نفر از نیروهای بعثی را كه توسط رزمندگان اسلام، اسیر شده بودند از داخل خاك عراق به پشت جبهه منتقل کند و شهامت و شجاعتش را نشان دهد.
علی چیتسازیان آنقدر به زبان عربی مسلط بود که در دل دشمن نفوذ میکرد. اصلاً محال بود شناسایی برود و دست خالی برگردد.
#شهید_علی_چیت_سازیان
@shahidhosseinmoezgholami
بخوانیم دعای فرج برای سلامتی وظهور امام زمان و هدیه به شهید حسین معزغلامی 🙏🌹
@shahidhosseinmoezgholami
شهــیدحــسـین معزغـلامي
اسامی شهدایی که درطی چهل روز سوره یس به نیت آنها خوانده میشه به شرح زیراست👇👇👇 1. شهیدسردارسلیمانی،ش
روز هفدهم چله سوره یـــس به نیت شهید علی صیادشیرازی وشهید عباس کریمی سوره خوانده شود🌺
هــدیه به اهل بیت (ع)✨وشهدای گمنام
1.به نیت فرج و سلامتی آقا امام زمان عج 🌸
2.به نیت شفای کامل بیماران🌺
3.به نیت اولاددارشدن بی اولادها💐
4.به نیت عاقبت بخیری وازدواج جوانها🌼
5.به نیت برآورده شدن حاجات حاجتمندان🌻
#حاجت_روایی داشتید خوشحال میشیم اطلاع بدید
@shahidhosseinmoezgholami
🌹 آیت الله بهجت (ره):
ما دعای غیر مستجاب نــداریم؛
یا دعا دیرتر مستجاب می شود،
یا یک بلایی از انسان دور می شود.
یا بهتر از آن را به او می دهند.
و یا روز قیامت او را می آورند،
می گویند: این همه ثواب برای تو.
می گوید: من که کاری نکردم که
لایق این همه ثواب باشم!!
می گویند: ️این ثواب ها برای این
است که دعا کردی و به صلاحت
نبود مستجاب بشود، بجایش الآن
جبران می کنیم.
می گوید: ای کاش هیچ کدام از دعاهایم
در دنیا برآورده نمی شد.
5.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#جمعه_های_مهدوی
چه خوش آن نفسی که به محرم دل
بنشینم و تازه کنم غم دل
#امام_زمان
#اللهمعجللولیکالفرج
@shahidhosseinmoezgholami
https://harfeto.timefriend.net/16965283062870
🌸#ناشناسمونه
اگر حرفی .انتقادی هست گوش میدیم🤓
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلِ مَن تَنگِ شَهیدےستکه
جـایَش خالےست....💔🥀
#شهید_حسین_معز_غلامی
@shahidhosseinmoezgholami
شهــیدحــسـین معزغـلامي
روز هفدهم چله سوره یـــس به نیت شهید علی صیادشیرازی وشهید عباس کریمی سوره خوانده شود🌺 هــدیه به ا
✍️ یک روز در یکی از قرارگاه ها #شهیدصیادشیرازی از من پرسید فلانی، میزان شرکت رزمنده ها در نماز جماعت به چه صورت است؟
من به ایشان گفتم بیشتر رزمنده ها در نماز جماعت ظهر و عصر، و مغرب و عشا شرکت می کنند؛ ولی تعداد شرکت کنندگان در #نمازجماعت_صبح کم است.
در این زمان شهید صیاد به من گفت به همه اعلام کن فردا قبل از اذان صبح در حسینیه حاضر باشند، و من این کار را کردم.
صبح همه در حسینیه حاضر شدند و شهید صیاد بلند شد و گفت: برادران، شما به دستور من که یک سرباز کوچک جبهة اسلام هستم، قبل از اذان صبح در حسینیه حاضر شدید؛ ولی به امر خدا که هر روز صبح با صدای اذان شما را به نماز جماعت می خواند، توجه نمی کنید!
📕قصه عاشقان؛ دعوت به نماز در سیره شهیدان؛ ص 16
#شهید_علی_صیاد_شیرازی
@shahidhosseinmoezgholami