🔴 چه کسانی ضربات اصلی را به انقلاب وارد میکنند؟!
♦️امام خمینی (ره):تذکر این نکته لازم است که در تمام نوشته ها و صحبت ها هر وقت نام روحانیت را به میان آورده ام و از آنان قدردانی نموده ام، مقصودم علماء پاک و متعهد و مبارز است، که در هر قشری ناپاک و غیر متعهد وجود دارد و روحانیون وابسته ضررشان از هر فرد ناپاک دیگر بیشتر است، و همیشه این دسته از روحانیون مورد لعن و نفرین خدا و رسول و مردم بوده اند و ضربات اصلی را به این انقلاب، #روحانیون_وابسته و مقدس ماب و دین فروش زده اند و می زنند و روحانیون متعهد ما همواره از این بی فرهنگ ها متنفر و گریزان بوده اند.
📚صحیفه نور، جلد 20، صفحه 242
↘️eitaa.com/shakhes_1 ایتا
↘️http://sapp.ir/shakhes.1 سروش
🔴حضرت آیت الله العظمی امام خامنهای(دامت برکاته) :
♦️"شجاعت در برابر هيبت دشمن، جزو شاخصهاست. در مقابل دشمن اگر مسئولين كشور احساس رعب و خوف بكنند، بر سر ملت بلاهاى بزرگ خواهد آمد.
♦️آن ملتهائى كه ذليل و مقهور دست دشمن شدند، عمده ى علت اين بود كه مسئولان - پيشروان قافله ى ملت - شجاعت لازم، اعتماد به نفس لازم را نداشتند.
♦️گاهى در بين آحاد مردم عناصر مؤمن، فعال، فداكار، آماده ى به جانبازى هستند، منتها مسئولين و رؤسا وقتى خودشان اين آمادگى را ندارند، نيروهاى آنها هم از بين ميرود و اين ظرفيت هم نابود ميشود.
♦️آن روزى كه شهر اصفهان در دوره ى شاه سلطان حسين مورد غارت قرار گرفت و مردم قتل عام شدند و حكومت باعظمت صفوى نابود شد، خيلى از افراد غيور بودند كه حاضر بودند مبارزه و مقاومت كنند؛ اما شاه سلطان حسين ضعيف بود.
♦️اگر جمهورى اسلامى دچار شاه سلطان حسين ها بشود، دچار مديران و مسئولانى بشود كه جرأت و جسارت ندارند؛ در خود احساس قدرت نميكنند، در مردم خودشان احساس توانائى و قدرت نميكنند، كار جمهورى اسلامى تمام خواهد بود.
↘️eitaa.com/shakhes_1 ایتا
↘️http://sapp.ir/shakhes.1 سروش
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴ببینید | بیگانگان ملت ما را تحقیر میکردند اما رییسعلیها فکر نکردند که با دست خالی نمیشود کاری کرد؛ مردان خدا اینطورند...
↘️eitaa.com/shakhes_1 ایتا
↘️http://sapp.ir/shakhes.1 سروش
🚩 تدابیر امنیتی در دانشگاه شهید بهشتی/ جلسه دفاع حسین فریدون لغو شد
🔹جلسه دفاع رساله دکترای حسین فریدون برادر رئیس جمهور که قرار بود ساعت 8 صبح امروز در دانشکده اقتصاد و علوم سیاسی دانشگاه شهید بهشتی بررسی شود به دلیل به حد نصاب نرسیدن اساتید داور برگزار نشد.
🔹مسئولان حراست این دانشکده با حضور در طبقه سوم که محل برگزاری جلسه دفاع بود از نزدیک شدن افرادی غیر از اساتید به جلسه ممانعت میکردند اما نهایتا جلسه دفاع حسین فریدون لغو شد.
http://tn.ai/1818949
↘️eitaa.com/shakhes_1 ایتا
↘️http://sapp.ir/shakhes.1 سروش
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹دیدار رهبر معظم انقلاب از منزل بازماندگان شهید رییسعلی دلواری
↘️eitaa.com/shakhes_1 ایتا
↘️http://sapp.ir/shakhes.1 سروش
رنج، سهم پیادههای این شطرنج!
📝حسین شریعتمداری مدیر مسئول روزنامه کیهان:
🔹جلسه روز چهارشنبه مجلس که به طرح پرسشهای نمایندگان از رئیسجمهور و پاسخ ایشان اختصاص داشت، با متانت طرفین برگزار شد و به قول رهبر معظم انقلاب «نمایش اقتدار و ثبات جمهوری اسلامی ایران بود».
🔹 اکثریت مجلس کنونی تقریبا در تمامی چالشها با دولت و شخص رئیسجمهور همراه بودهاند تا آنجا که مجلس دهم را همسو با دولت معرفی میکردند و با همین نگاه بود که روزنامه شرق بعد از رای اعتماد مجلس به وزرای پیشنهادی آقای روحانی، در گزارشی نوشت «وزرای پیشنهادی دولت از موانع کوتاه بهارستان عبور کردند»!
🔹اکنون ناتوانی دولت آقای روحانی در حل مشکلات اقتصادی و افزایش این مشکلات در دولت ایشان به جایی رسیده است که همین مجلس همسو با دولت پاسخهای ایشان را قانعکننده نمیداند. این دیگر سخن منتقدان نیست که نادیده گرفته شود و یا به اهانت پاسخ بگیرد!
🔹طی چند هفته گذشته، دهها تن از اقتصاددانان کشور که اکثر آنها از هواداران و طرفداران پر و پا قرص دولت بودهاند با ارسال نامههای سرگشاده به رئیسجمهور، ضمن اعتراض به سیاستهای اقتصادی دولت، ادامه این سیاستها را فاجعهبار نامیده و خواستار تغییر مسیر اقتصادی دولت شدهاند.
🔹نکته درخور توجه اینکه نامههای ارسالی اقتصاددانان یاد شده «سرگشاده» بوده است که نشان میدهد پیشنهادهای آنان به صورت خصوصی نیز به رئیسجمهور ارائه شده و احیانا با کمتوجهی ایشان روبهرو بوده که ارسال سرگشاده این اعتراضها و پیشنهادها را ضروری دانستهاند.
🔹احزاب کارگزاران، اعتدال و توسعه و مدعیان اصلاحات که طی ۵ سال گذشته مسئولیتهای اقتصادی دولت را در اختیار داشته و شرایط کنونی دستپخت مشترک آنان است، بهجای پذیرش تقصیر و اعتراف به ناکارآمدی و نابلدی خود - عذرخواهی پیشکش - با صدور بیانیه و مصاحبه و اظهارنظرهای بیپایه و دم دستی به ترفند فرار به جلو متوسل شدند و هریک از آنان دیگری را عامل اصلی در پیدایش شرایط اقتصادی نامطلوب و خسارتآفرین کنونی معرفی کردند!
🔹آقای روحانی با قاطعیت میگفت «ملاک تورم جیب مردم است و نه آمارهایی که ارائه میشود «با توجه به این فرمول که فرمول قابل قبولی نیز هست، به وضوح میتوان نتیجه گرفت که آقای رئیسجمهور در سیاستهای اقتصادی خود نه فقط موفق نبوده است بلکه عرصه اقتصادی کشور را به فاجعه نزدیک کرده است.
🔹آقای روحانی در انتخابات ۹۲ با صراحت و قید قسم جلاله گفته بود «والله العلی العظیم اگر مشکلات این کشور که بسیار و بسیار و بسیار پیچیده است راهحل نداشت من کاندیدا نمیشدم»!
🔹 جای این سؤال است که چه کسانی به آقای روحانی وعده حل مشکلات را داده و ایشان را به این باور رسانده بودند که با قید قسم جلاله «والله العلی العظیم» میفرمایند اگر مشکلات راهحل نداشت کاندیدا نمیشدم! آن افراد چه کسانی بودهاند و امروز کجا هستند؟!
🔹آیا این عده، اعضای همان احزابی نیستند که سرپلهای اقتصادی دولت ایشان را در اختیار داشتند و این روزها هریک از آنان ناکامی دولت را به دیگری نسبت میدهند؟! و آیا یکی از ضرورتهای تغییر سیاست اقتصادی دولت، دوری از آنان نیست؟! به قول آقای محمد مهدی سیاری، شاعر متعهد کشورمان؛این چه بازیست این چه شطرنج است که نصیب پیادهها رنج است؟!
🔹دیروز از قول هیئت رئیسه مجلس اعلام شد که پرسشهای بیپاسخ مانده نمایندگان از رئیسجمهور به دستگاه قضایی فرستاده نمیشود.
🔹این تصمیم هرچه هست و با هر انگیزهای اتخاذ شده است نباید به مفهوم توقف پیگیری مطالبات مطرح شده نمایندگان مردم در چهار سؤال بیپاسخ مانده از رئیسجمهور محترم باشد!
fna.ir/boeepi
↘️eitaa.com/shakhes_1 ایتا
↘️http://sapp.ir/shakhes.1 سروش
🔹 #رسانههای #بحران_طلب از شروع دوره جدید فعالیت "شورای عالی سیاستگذاری انتخابی اصلاحطلبان" یا همانشورای عالی اصلاحات خبر دادند، آن هم با افراد حقیقی و حقوقی جدید.
🔸 #سازندگی روز گذشته نوشت:
🔹"مهمترین ویژگی دوره جدید دعوت از اصلاحطلبان سرشناسی مانند عبدالله نوری و مصطفی معین به شورای عالی است که در سطح رهبری جریان اصلاحات میتوانند ریاست شورای عالی در دست بگیرند، هرچند که بعید است #محمدرضا_عارف راضی به این کار شود و بنا به شنیدههای سازندگی، در دوره جدید همچنان عارف ریاست جدید شورای عالی خواهد بود."
👈اما تولد شورای عالی چگونه رقم خورد؟
🔹 #روزنامه_اعتماد در گزارشی نسبت به تولدی شورای عالی مینویسد:
🔸"شورای عالی سیاستگذاری، متولد شده از کمیتهای است که از احساس ضرورت برای سازماندهی درون جناحی پس از انتخابات ۹۲ به وجود آمد.
🔹درعینحال که شورای هماهنگی جبهه اصلاحات متشکل از احزاب اصلاحطلب و شورای مشورتی سید محمد خاتمی فعالیت میکردند، همچنان جای تشکلی که بتواند همه اقطاب و طیفهای اصلاحطلب را در انتخابات کنار یکدیگر قرار دهد، خالی بود.
🔸همین بود که نخستین بار تشکیل شورای راهبردی انتخابات کلید خورد. این شورا بخشی از احزاب و گروههای سیاسی را که در شورای هماهنگی جبهه اصلاحات حضور نداشتند، پای میز سازماندهی کشید.
🔹اعضای شورای راهبردی انتخابات اصلاحطلبان در آن زمان عبدالواحد موسوی لاری، حسین مرعشی، مرتضی حاجی، آذر منصوری، علی صوفی، عبدالله ناصری و یک عضو نزدیک به اعتماد ملی از شورای مشورتی بودند و محسن رهامی، احمد حکیمی پور و حسین کمالی نیز از شورای هماهنگی جبهه اصلاحات در آن حضور داشتند.
🔸شورای راهبردی اصلاحطلبان به دلایل متعدد هنوز سازوکار بینقصی نبود و به همین دلیل هم بود که کمکم در قالب و هیئت شورای عالی سیاستگذاری پوستاندازی کرد.
🔹شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان در انتخابات مجلس دهم نخستین مسئولیت سخت خود را به عهده گرفت. در بدو امر مخالفتهایی از سوی برخی از اصلاحطلبان و اعضای شورای هماهنگی جبهه اصلاحات با تشکیل این شورا وجود داشت. از همین رو بود که کمیته انتخابات شورای هماهنگی اصلاحطلبان موازی با شورای عالی سیاستگذاری اقدام به حضور در انتخابات کرد. شاید بتوان نخستین سازماندهی این شورا در انتخابات مجلس دهم را سختترین مسئولیتش در طول این سالها دانست. چراکه رد صلاحیت گسترده کاندیداهای اصلاحطلب عملاً دست شورای عالی سیاستگذاری را برای معرفی لیست بسته بود. همین بود که شورای عالی تلاش کرد تا از بین کاندیداهای کمتر شناختهشده که الزاماً سبقه اصلاحطلبی نیز نداشتند دست به انتخاب بزند. موفقیت این شورا در انتخابات و به خصوص پیروزی لیست اصلاحطلبان که به نام لیست امید معروف شد، به ویژه در تهران سبب شد تا موافقتها برای ادامه کار شورای عالی سیاستگذاری ادامه پیدا کند.
@shia_leaders
↘️eitaa.com/shakhes_1 ایتا
↘️http://sapp.ir/shakhes.1 سروش