🔹 #رسانههای #بحران_طلب از شروع دوره جدید فعالیت "شورای عالی سیاستگذاری انتخابی اصلاحطلبان" یا همانشورای عالی اصلاحات خبر دادند، آن هم با افراد حقیقی و حقوقی جدید.
🔸 #سازندگی روز گذشته نوشت:
🔹"مهمترین ویژگی دوره جدید دعوت از اصلاحطلبان سرشناسی مانند عبدالله نوری و مصطفی معین به شورای عالی است که در سطح رهبری جریان اصلاحات میتوانند ریاست شورای عالی در دست بگیرند، هرچند که بعید است #محمدرضا_عارف راضی به این کار شود و بنا به شنیدههای سازندگی، در دوره جدید همچنان عارف ریاست جدید شورای عالی خواهد بود."
👈اما تولد شورای عالی چگونه رقم خورد؟
🔹 #روزنامه_اعتماد در گزارشی نسبت به تولدی شورای عالی مینویسد:
🔸"شورای عالی سیاستگذاری، متولد شده از کمیتهای است که از احساس ضرورت برای سازماندهی درون جناحی پس از انتخابات ۹۲ به وجود آمد.
🔹درعینحال که شورای هماهنگی جبهه اصلاحات متشکل از احزاب اصلاحطلب و شورای مشورتی سید محمد خاتمی فعالیت میکردند، همچنان جای تشکلی که بتواند همه اقطاب و طیفهای اصلاحطلب را در انتخابات کنار یکدیگر قرار دهد، خالی بود.
🔸همین بود که نخستین بار تشکیل شورای راهبردی انتخابات کلید خورد. این شورا بخشی از احزاب و گروههای سیاسی را که در شورای هماهنگی جبهه اصلاحات حضور نداشتند، پای میز سازماندهی کشید.
🔹اعضای شورای راهبردی انتخابات اصلاحطلبان در آن زمان عبدالواحد موسوی لاری، حسین مرعشی، مرتضی حاجی، آذر منصوری، علی صوفی، عبدالله ناصری و یک عضو نزدیک به اعتماد ملی از شورای مشورتی بودند و محسن رهامی، احمد حکیمی پور و حسین کمالی نیز از شورای هماهنگی جبهه اصلاحات در آن حضور داشتند.
🔸شورای راهبردی اصلاحطلبان به دلایل متعدد هنوز سازوکار بینقصی نبود و به همین دلیل هم بود که کمکم در قالب و هیئت شورای عالی سیاستگذاری پوستاندازی کرد.
🔹شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان در انتخابات مجلس دهم نخستین مسئولیت سخت خود را به عهده گرفت. در بدو امر مخالفتهایی از سوی برخی از اصلاحطلبان و اعضای شورای هماهنگی جبهه اصلاحات با تشکیل این شورا وجود داشت. از همین رو بود که کمیته انتخابات شورای هماهنگی اصلاحطلبان موازی با شورای عالی سیاستگذاری اقدام به حضور در انتخابات کرد. شاید بتوان نخستین سازماندهی این شورا در انتخابات مجلس دهم را سختترین مسئولیتش در طول این سالها دانست. چراکه رد صلاحیت گسترده کاندیداهای اصلاحطلب عملاً دست شورای عالی سیاستگذاری را برای معرفی لیست بسته بود. همین بود که شورای عالی تلاش کرد تا از بین کاندیداهای کمتر شناختهشده که الزاماً سبقه اصلاحطلبی نیز نداشتند دست به انتخاب بزند. موفقیت این شورا در انتخابات و به خصوص پیروزی لیست اصلاحطلبان که به نام لیست امید معروف شد، به ویژه در تهران سبب شد تا موافقتها برای ادامه کار شورای عالی سیاستگذاری ادامه پیدا کند.
@shia_leaders
↘️eitaa.com/shakhes_1 ایتا
↘️http://sapp.ir/shakhes.1 سروش
✖️غیرت ایرانی ..!
🔞خواندن این متن به افراد زیر 18 سال توصیه نمی شود❗️
🔺قدیم ترها که خانه های ایرانی اندرونی و بیرونی داشت گاهی مرد خانه همراه با خود ، مهمان به خانه می آورد ، از او پذیرایی می کرد ، به او شام می داد و حتی جای خواب برایش مهیا می کرد . آنروزها نه تنها کسی از بودن مهمان در خانه نگران نبود بلکه همه خوشحال بودند که به سنت پیامبر (ص) عمل کرده اند.
▪️بعدها خانه ها که کوچکتر شد و سریال های ترکیه ای از تلویزیون سر درآورد حساسیت ها هم بیشتر شد . البته رتبه بندی این حساسیت ها جالب است مثلا بعد از محارم درجه یک ، برادر شوهر در رتبه دوم محارم قرار گرفت ، دوستان مرد در رتبه بعدی و ... یا مثلا مرد همسرش را همچون عروس آرایش می کند ، کنار خود در اتومبیل می نشاند ، شهر های ایران را دور می زند و همه را مست فیض می کند و بسیار هم خوش می گذرد .(البته به دیگران).
🔺اما جالب تر این است که مردان اروپایی که در شهرهایی مثل اصفهان و شیراز می چرخند هم در این اولویت بندی سهم دارند اما مردان عرب آنهم از نوع عراقی که عمدتاً هم با خانواده سفر می کنند در این اولویت بندی هیچ سهمی ندارند . این مردان با غیرت ایرانی وقتی می شنوند که خانه هایی در مشهد در خدمت عراقی هاست برآشفته می شوند و رگ گردنشان ورم می کند . سالهاست که در سواحل شمالی ایران اصطلاح ویلا با ژیلا مرسوم است اما هیچکدام از این با غیرت ها رگ گردنشان ورم نکرد . یا وقتی کشتی کشتی دختران ایرانی را فقط به ازای چندصد دلار به کشورهای جنوبی که آنها هم اتفاقا عرب بودند ترانزیت می کردند رگ غیرتشان خشک شده بود .
✖️خانواده های مؤمن و اصیل که از سفر شیعیان عراق به ایران نگرانی ندارند پس اینهمه نگرانی این گروه غیرتمند برای چیست؟ نکند می ترسند زنان و خواهرانشان به این خانه ها (با فرض بودن) راه پیدا کنند و جنس عراقی را به ایرانی ترجیح دهند . چه شده که اینقدر به فکر حمایت از کالای ایرانی افتاده اند . اصلا وقتی الگوی زنان و خاهرانشان کسی است که همه چیزش را بارها از دست داده و هیچ چیزی برای از دست دادن ندارد باید هم نگران باشند چراکه انتهای این الگوپذیری کرامتی است که غرب برای زن می پسندد یعنی تسلیم زن به سه چهار مرد سیاه نخراشیده در یک پروژه ی ... هرچند احمق هایی در ایران و عراق وجود دارند که در دام این توطئه می افتند ، اما مسیری که به سرعت به سمت قدس می رود ، کند نخواهد شد . ان شاء الله
↘️eitaa.com/shakhes_1 ایتا
↘️http://sapp.ir/shakhes.1 سروش
شاخص
🔹اما روزنامه سازندگی داستان دیگری از نحوه تولد شورای عالی بیان میکند، سازندگی مینویسد: 👇👇
🔹شورای مشورتی سید محمد #خاتمی #باغی_انقلاب اگرچه کار ستادی انجام نمیدهد اما به لحاظ فکر و ایده بسیار به شورای عالی اصلاحطلبان کمک میکند، در واقع شورای عالی از دل جلسات شورای مشورتی سید محمد خاتمی بیرون آمد...
🔸سازندگی در ادامه مینویسد:
🔹"در سال ۹۴ و در آستانه انتخابات مجلس دهم، اصلاحطلبان به سازوکار جدیدتری رسیدند.
🔸هفتهنامه صدا در خردادماهان سال از برگزاری اولین جلسه شورای عالی اصلاحطلبان خبر داد. نهادی که در واقع یک مجلس مشورتی بود و در آن سران جریان اصلاحات و نمایندگان احزاب مؤثر حضور داشتند. هدف آنها همدلی بین اصلاحطلبان و اعتدالیون بود.
🔹کسانی که پیروز انتخابات شده بودند، هواداران خاتمی و هواداران روحانی، انحا میخواستند برای انتخابات مجلس دهم برنامهریزی کنند.
🔸در اولین جلسه آن سید محمد خاتمی، عبدالله نوری، سید محمد موسویخوئینیها، محمدعلی نجفی، سید هادی خامنهای، مصطفی معین، محمدرضا عارف، سید حسین مرعشی، محمدرضا خاتمی، محسن امین زاده، موسوی لاری و اکبر ترکان حضور داشتند،
🔸 #موسوی_خوئینیها به نمایندگی از مجمع روحانیون، هادی خامنهای به نمایندگی از شورای هماهنگی اصلاحات و مجمع نیروهای خط امام و شورای هماهنگی، حسین مرعشی به نمایندگی از حزب کارگزاران سازندگی ایران و اکبر ترکان به نمایندگی از حزب اعتدال و توسعه در این جلسه حاضر بودند...
🔹بعدها که اصلاحطلبان در مجلس پیروز شدند، محمدرضا عارف محور این تشکیلات شد... با این تداخلهای بسیاری از یکسو با شورای مشورتی خاتمی و از دیگر سو با شورای هماهنگی اصلاحات به وجود آمد. این تداخل در انتخابات شوراها خودش را بیشازپیش نشان داد. رسول منتجبنیا، عضو حزب اعتماد ملی ازجمله منتقدان به شورای عالی بود و معتقد است این شورا نمودی از نوعی استبداد رأی و فردگرایی است حالآنکه تحزب گرایی بهترین راه برای ادامه مسیر اصلاحطلبان است."
🔸با تمام حواشی موجود در کنار ایجاد شورای عالی اصلاحطلبان، به نظر میرسد این شورا هم در حالت تصمیمسازی و هم تصمیم گیری بر احزاب قانونی اصلاحطلبان ایجاد شده است و عملاً میتوانیم از شورای عالی اصلاح طلبان به عنوان یک ائتلاف سیاسی از احزاب اصلاح طلب نام ببریم.
🔹سؤالی که برای کارشناسان به وجود آمده است این است که شورای عایل اصلاحطلبان یک تشکل قانونی است یا غیر قانونی؟
🔸با توجه به ماده دوم از فصل اول قانون نحوه فعالیت احزاب و گروههای سیاسی، آیا شورای عالی اصلاح طلبان از سوی وزارت کشور به رسیمت شناخته شده است؟ و مجوز قانونی دارد؟
👈ماده دوم از فصل اول قانون نحوه فعالیت احزاب و گروههای سیاسی گفته است:
🔸جبهه: ائتلافی سیاسی از احزاب دارای پروانه فعالیت در زمینه فعالیت مشخص است که با اطلاع کمیسیون احزاب موضوع ماده (۱۰) این قانون شکل میگیرد.
🔹حال وزارت کشور باید درباره این مسئله اطلاع رسانی کند و قانونی بودن این تشکل سیاسی را برای افکار عمومی روشن کند.
#شورای_غیرقانونی
#شورای_بحران_ساز
⭕️انتهای پیام
@shia_leaders
↘️eitaa.com/shakhes_1 ایتا
↘️http://sapp.ir/shakhes.1 سروش
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴واکنش عراقیها به پخش سرود ملی ایران در سالن
تا کور شود، دق کند و بمیرد هرآنکه نتواند دید
#العراق_وإیران_إخوة
↘️eitaa.com/shakhes_1 ایتا
↘️http://sapp.ir/shakhes.1 سروش
☎️زنگ عبرت:وقتی رئیس فراکسیون غذا و داروی مجلس میگوید: "مردم نگران نباشند؛ در تامین شیرخشک و پوشک بچه مشکلی نداریم." فکر میکنم دولت و مجلس باید از خجالت بمیرند؛ دغدغهی کشور از موشک دوربرد و پرتاب ماهواره و نانو و سلولهای بنیادین رسیده به پوشک بچه!
آقای روحانی! تو با این مملکت چه کردی؟!
*کبری آسوپار
↘️eitaa.com/shakhes_1 ایتا
↘️http://sapp.ir/shakhes.1 سروش
چرا سخنگویی دولت مشتری ندارد؟
🔹پس از استعفای نوبخت از سخنگویی دولت آن هم در شرایط خطیر سیاسی و اقتصادی کابینه، گمانهزنیها بر این مدار بود که رئیس جمهور در کوتاهترین زمان و حتی در اولین جلسه هیأت وزیران جایگزین وی را انتخاب و معرفی میکند اما تا این لحظه چنین اتفاقی نیفتاده است.
📝مشروح گزارش در لینک زیر:
👉 fna.ir/boeegt
↘️eitaa.com/shakhes_1 ایتا
↘️http://sapp.ir/shakhes.1 سروش
🔴بازار خودرو ایران در انحصار ۲ خودروساز/ ۳ شرط فروش خودرو اعلام شد
♦️رئیس شورای رقابت:خودروسازان درخواست بازنگری در قیمت خودرو را دارند که در شورای رقابت قیمت خودرو بازنگری خواهد شد.
♦️در عرضه خودرو برای خودروساز هزینه دارد بنابراین عرضه متوقف نشده است
♦️پیشنهاد شورای رقابت برای فروش خودرو که در جلسه (امروز دوشنبه) مطرح می شود به این شرح است که فروش خودرو بر اساس شرایط انجام شود؛
1- به هرکس فقط یک خودرو و بر اساس شماره ملی فروخته شود.
2- سن خریدار بالای 18 سال باشد.
3- خریدار خودرو تا یکسال حق فروش خودرو را نداشته باشد.
نعمتبخش دبیر انجمن خودروسازان
🔻روش شورای رقابت برای فروش خودرو نتیجه نمی دهد
🔻 راه درست این است خودرو در حاشیه بازار فروخته شود بنابراین اگر تجربه دهه هفتاد که فروش خودرو در حاشیه بازار بود، انجام شود قیمت ها کاهش خواهد یافت
↘️eitaa.com/shakhes_1 ایتا
↘️http://sapp.ir/shakhes.1 سروش
شاخص
. درخواست مردم از دولت حسن روحانی: خواهشا #برجام_موشکی رو رها کرده! به فکر #برجام_پوشکی باشید، بچه ه
✅قابل توجه کسانی که بدنبال #برجام_موشکی هستند؛
#جان_کری در کتاب خاطرات جدیدش: نخست وزیر رژیم صهیونیستی در زمان جنگ 51 روزه اخیر غزه در سال 2014 از #موشک گروه های فلسطینی در غزه میترسید. برای اولین بار #نتانیاهو را وحشت زده دیدم و دلم بحالش سوخت.
#رسایی
↘️eitaa.com/shakhes_1 ایتا
↘️http://sapp.ir/shakhes.1 سروش
🔷 خواهران #منصوریان گفته اند از #الهام_چرخنده، #پول گرفتیم #چادری شدیم. این یعنی برای پول هر کاری می کنند. الان علیه خودشون حرف زدن یا #چرخنده؟!
از کجا معلوم الان پول نگرفتن تا علیه #چادر و #حجاب حرف بزنند.. تاسف باره هر کی دو زار #معروف میشه شروع میکنه پشتک زدن😐
↘️eitaa.com/shakhes_1 ایتا
↘️http://sapp.ir/shakhes.1 سروش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ممانعت حراست از ورود دانشجویان به جلسه دفاع "حسین فریدون"
↘️eitaa.com/shakhes_1 ایتا
↘️http://sapp.ir/shakhes.1 سروش
🚩 محمود واعظی از ریاست دفتر روحانی میرود؟
🔹 قانون ممنوعیت به کارگیری بازنشستگان دامن بسیاری از دولتیها را گرفته و بر همین اساس در صورت تصویب نهایی آن در شورای نگهبان محمود واعظی نیز باید از ریاست دفتر روحانی کنار برود.
http://tn.ai/1819015
↘️eitaa.com/shakhes_1 ایتا
↘️http://sapp.ir/shakhes.1 سروش
🔴پس از «شرق»، روزنامه «ایران» به شکاف انداختن میان مردم ایران و عراق اقدام کرد / چرا دولت از «اربعین» میترسد؟!
♦️روزنامه «ایران»، ارگان رسمی دولت در گزارشی زائران عراقی را متهم کرد که برای خرید به ایران سفر میکنند!
♦️این روزنامه در یادداشتی درباره زائران عراقی نوشت:«اخباری از گوشه و کنار ایران منتشر میشود و حکایت از ورود گردشگرانی دارد که از طریق مرزهای زمینی وارد میشوند و به جمعآوری مواد خوراکی و اقلام اساسی مشغولند و در این بین هیچ اثری از رونق اقتصادی و بهبود فضای کسب و کار نیست؛ گردشگرانی که بواسطه کاهش برابری ریال ایران در برابر ارزهای خارجی بسیار راحت و بدون هزینه زیاد وارد ایران شده و به خرید کالاهای اساسی و اقلام یارانهای مشغولند.»
♦️این نشان میدهد که پس از ناکامی روزنامه شرق و واکنش افکار عمومی به طرح مسائل زرد درخصوص زائران عراقی، روزنامه رسمی دولت در آستانه ماه محرم و سفر زائران ایرانی جهت زیارت اربعین به دنبال ایجاد فضای منفی در افکار عمومی است.
♦️دولتی که با شعار افزایش توریسم به کاسبی رای مردم پرداخت،با طرح گزارش های این دستی نشان میدهد که از «اربعین» و اجتماع عظیم آن واهمه دارد. به راستی علت این ترس چیست؟!
↘️eitaa.com/shakhes_1 ایتا
↘️http://sapp.ir/shakhes.1 سروش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥به داد مردم سیستان و بلوچستان برسید!
🔺آقایان! ریه این مردم از آهن نیست
↘️eitaa.com/shakhes_1 ایتا
↘️http://sapp.ir/shakhes.1 سروش