#سبک_زندگی
#کودک_و_نوجوان
🌸 امشب از خدا می پرسم!😊
✨ خدایا! آیا تو هم پدر ومادر داری؟
👇🏼👇🏼👇🏼
خدا می گوید:
نه، من پدر و مادر ندارم. کسی مرا به دنیا نیاورده و مرا نزاییده است. من همیشه بوده ام.کسی مرا در آغوش نگرفته و به من شیر نداده است. من هیچ وقت کوچک نبوده ام و به شیر نیاز نداشته ام. هیچ کس برای من لالایی نگفته و مرا نبوسیده است. من هیچ وقت کودک نبوده ام. من خدا هستم. خدایی نیرومند و دانا که به هیچ کس نیاز ندارد. خدایی که همیشه بوده و همیشه خواهد بود. خدایی که از پدر و مادری به وجود نیامده است. خدایی که همه چیز را او آفریده است. خدایی که از کسی زاییده نشده است. خدایی که پدر و مادر ندارد.
✍️ نویسنده: غلامرضا حیدری ابهری
🆔 @ShamimeOfoq
#سبک_زندگی
#سبک_زندگی_شهدایی
🌹 میخواست بره فاو ماشین رو برداشت و رفت. ساعتی بعد دیدم پیاده داره برمیگرده. گفتم: چی شده؟ چرا نرفتی؟ ماشینت کو؟ گفت داشتم رانندگی میکردم که اطلاعیه ای از رادیو پخش شد. مثل اینکه مراجع فرمودند رعایت نکردن قوانین راهنمایی و رانندگی حرامه. منم یک دستم قطع شده و رانندگی کردنم، خلاف قانونه. اطلاعیه رو که شنیدم، ماشین رو گذاشتم کنار جاده و برگشتم یک راننده پیدا کنم که من رو تا فاو ببره.
🆔 @ShamimeOfoq
#سبک_زندگی
#کتابخوانی
#کلام_رهبری
🌹عادت به کتاب
🔸 «به فرزندانمان هم از کودکی عادت بدهیم کتاب بخوانند؛ ... وقتی ایام فراغتی هست، روز جمعهای هست که تفریح میکنند، حتما بخشی از آن روزها را به کتاب خواندن اختصاص دهند.»
✍️ بیانات ۷۲/۲/۲۱
#سبک_زندگی_اسلامی
🆔 @ShamimeOfoq
#سبک_زندگی
#خانواده
#کلام_رهبری
🌸 مسئلهى مادرى، مسئلهى همسرى، مسئلهى خانه و خانواده، مسائل بسيار اساسى و حياتى است.
در همهى طرحهايى كه ما داريم، بايستى «خانواده» مبنا باشد.
✍️ رهبر انقلاب؛ ۷۰/۱۰/۰۴
#سبک_زندگی_اسلامی
🆔 @ShamimeOfoq
#سبک_زندگی
#راسخون
#مدیریت_خشم_در_خانه
#خشم
#خانواده
💠 در زمان رسول خدا (ص) زن و شوهری به نام «خوله و اوس» زندگی میکردند. روزی اوس همسرش را در حال سجده نماز دید و نسبت به او اشتیاق پیدا کرد. صبر کرد تا نمازش تمام شد؛ ولی زن به درخواست او اعتنایی نکرد و امتناع کرد. اوس بر او غضب كرد و او مردى بود كه زود خشمگين ميشد. به او گفت: اَنتَ عَلَىَّ كَظَهرِ اُمِّى؛ تو براى من، مثل پشت مادر منى ( ظهار از جمله طلاقهاى زمان جاهليّت بود که موجب طلاق و حرمت زن میشد). سپس از آنچه كه گفته بود پشيمان شد، و به او گفت: گمان ميكنم تو بر من حرام شدهای!
💠 خوله از شنیدن این سخن ناراحت شد و به شوهرش گفت: برو از رسول خدا سؤال کن. شوهر اظهار شرم کرد. خوله گفت: پس به من اجازه بده از پیامبر گرامی اسلام سؤال کنم. اوس اجازه داد. خوله خدمت حضرت رسید و جریان را تعریف کرد. حضرت فرمود: تو بر او حرام شدهای!
زن ناراحت شد و مکرر به حضرت رسول (ص) مراجعه و اظهار ناراحتی میکرد و میگفت: شکوه و بیچارگی خود را به سوی خدا میبرم، خداوندا! نجات مرا بر زبان پیامبرت بینداز.
💠 مدتی از این ماجرا گذشت تا پیک وحی بر پیامبر نازل شد و این آیات را آورد:
شوهر باید به عنوان کفاره، یک بنده را آزاد کند، یا شصت روز روزه بگیرد و یا شصت فقیر را طعام دهد و سپس به همسرش رجوع نماید.
🆔 @ShamimeOfoq
#سبک_زندگی
#راسخون
#انصاف
#عدل_پنهان
✅ بررسی مفهوم انصاف
🔻 برخی از لغتشناسان واژه انصاف را به معنای عطا نمودن حق دانستهاند و برخی هم آن را به معنای گرفتن و دادن حق میدانند. برخی دیگر از علمای لغت انصاف را اینگونه معنی نمودهاند: انصاف این است که هنگام دادن حق همانگونه رفتار کنی که هنگام گرفتن آن رفتار مینمایی. همچنین انصاف به معنی رعایت قسط و عدل در برخوردها معنی شده است.
🔻 در روایات، معصومین (علیهم السلام) انصاف و عدل را هممعنی دانستهاند.
حضرت امیر (علیه السلام) درباره آیه«إِنَّ اللَّهَ يَأمُرُ بِالْعَدْلِ وَ الْإِحْسان» فرمودند: «الْعَدْلُ الْإِنْصَافُ وَ الْإِحْسَانُ التَّفَضُّلُ؛ عدل همان انصاف و احسان هم به معنی تفضل و بخشش است».
🔻 پس عدل و انصاف به یک معنی میباشد. و برای شناخت بهتر معنای انصاف می توان به معنای عدل رجوع نمود. برای عدل تعریف مشهوری وجود دارد که مورد قبول علما و بزرگان واقع شده است. بر مبنای این تعریف عدل اینگونه معنا شده است: «إعطاءُ كلّ ذی حقّ حقّه؛ عدل عطا نمودن حق هر صاحبحقی است.»
🆔 @ShamimeOfoq
#سبک_زندگی
#راسخون
#ازدواج_آسان
#موانع_تسهیل_در_امر_ازدواج
💞 طلاقهای رو به افزایش (بخش اول)
🔰 نباید موانع ازدواج دائم را تنها در مقولۀ اقتصادی خلاصه کرد. برخی گمان میکنند اگر بتوان مشکل اقتصادی را با وام و اشتغال برطرف نمود، مسئلۀ ازدواج حل میشود. حالا که ما این بحث را شروع کردیم خوب است، خیلی ریشهای به این بحث بپردازیم.
یکی از موانع اصلی ازدواج، طلاقهای زیادی است که در جامعۀ ما متأسّفانه در اندازۀ هشدار بالا رفته است.
🔰 بر اساس جدیدترین آمار و اطلاعات معاونت آمار و انفورماتیک ثبت احوال کلّ کشور، واقعۀ طلاق در سال 88 نسبت به 10 سال گذشته 54 درصد رشد یافته است. پس از آن که مدیر سازمان جوانان استان تهران چندی پیش اعلام کرد که در شش ماهۀ نخست امسال در تهران3/5 درصد کاهش ازدواج داشتیم و طلاق در یک رشد بیسابقه 21 درصد افزایش یافته است. رئیس سازمان ثبت احوال استان تهران با بیان این که واقعۀ ازدواج در سال گذشته یک درصد رشد پیدا کرده، گفته است: این در حالی است که پدیدۀ طلاق طی این مدّت 16 درصد رشد داشته است.
🔰 بر اساس آمار و اطلاعات سازمان ثبت احوال کشور، در سال 1378، 57 هزار واقعۀ طلاق در کلّ کشور به ثبت رسیده که این آمار در سال 88 به 110 هزار واقعه افزایش یافته است.
همچنین در سال 1378، میانگین سنّ طلاق در مردان 20 تا 24 سال و در زنان 15 تا 19 سال بوده که در سال گذشته به 25 تا 29 سال در هر دو گروه زنان و مردان افزایش یافته که علّت آن افزایش میانگین سنّ ازدواج در بین جوانان ایرانی است.
🔰 این آمار نشان می دهد که تا پایان بهمن ماه سال 88، در هر ساعت 14 واقعه و بدین ترتیب در یک شبانه روز 341 طلاق در کلّ کشور به ثبت رسیده که بیش از 97 هزار مورد از آن مربوط به مناطق شهری است.
نخستین هشدارهای رشد نرخ طلاق، به شهریورماه برمیگشت. زمانی که رئیس سازمان ملی جوانان استان تهران خبر از رشد 21 درصدی طلاق در استان تهران در ششماهۀ نخست سال 88 داد. اندکی بعد، معاون مرکز اطّلاعات و آمار زنان، میانگین نسبت طلاق به ازدواج در کشور در شش ماهه نخست سال جاری را 13/24 درصد اعلام نمود.
🔰 انتشار آمار طلاق مربوط به نُه ماهۀ نخست سال 88، باعث شد تا نگرانیها دوباره به افکار عمومی باز گردد. سازمان ثبت احوال، از ثبت قریب به 93هزار طلاق در 9 ماهه نخست خبر داد. آماری بیشتر از آمار 12ماهه 85 و 84 و با اختلافی کم نسبت به آمار 100هزار طلاق 12ماهۀ 86. این آمار خبر از رشد سریع نرخ طلاق در ایران میداد.
🔰 بالا و پایین بودن آمار طلاق در هر جامعهای نشان از میزان استحکام و تزلزل بنیان خانواده در آن جامعه دارد. فرض کنید شما میخواهید در منطقهای خانه بسازید که تاریخ آن منطقه به شما میگوید زلزلههای زیادی در این منطقه آمده و خانههای زیادی را ویران کرده است. این آگاهی، ترسی برای شما تولید میشود که اجازه نمیدهد با خیالی آسوده به ساختن خانه بپردازید. وقتی جوان به آمار طلاق چه از نوع رسمی و چه از نوع عاطفی آن نگاه میکند، به صورت طبیعی ترس از ازدواج در او شکل میگیرد که خود، مانع بزرگی بر سر راه ازدواج است. اگر ما بخواهیم ازدواج را آسان کنیم، باید انگیزۀ ازدواج را زیاد کنیم. یکی از کارهای اصلی در این مسیر از بین بردن ترس روانی موجود در میان جوانان است.
🆔 @ShamimeOfoq