22.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بصیرت_عاشورایی_1400
#راسخون
#ویدئو_اکولایزر
#سخنرانی
🌷 رعایت ادب توسل
🌷 حجت الاسلام #مومنی
🆔 @ShamimeOfoq
شمیم افق
#بصیرت_عاشورایی_1400
#راسخون
#مجموعه_نمایشگاهی
2️⃣2️⃣ستارگان بصیرت
💠ماه در آب(1)
چه بگویم از عباس که در توصیفش کلمه خضوع می کند و سخن لال می شود.
فکرش را بکنید. مادری سی و چهار سال دست هایی را ببیند و ببوسد که روزی خاک بر آنها بوسه خواهد زد. من نبودم و ندیدم. می گویند در ساحل علقمه، هنگام افتادن دستها در خونابه، زنی قامت خمیده آمده بود و دستها را می بوسید و صدا میزد: «فرزندم عباس. عزیز مادر عباس...» یعنی فاطمه هم دستهای عباس را بوسیده است؟ دستهای عباس بوسه گاه مولایم علی و حسن و حسین علیهم السلام بود. عجیب بود عشق و محبت آنها به عباس. من مادر عباس بودم، اما عباس عزیزم بیش از آنکه در آغوش من آرام بگیرد، به گرمای آغوش حسين خو کرده بود.
کنار گهواره، لای لای زینب بود که خواب آرام را به چشمان عباس می بخشید و نوازش های ام کلثوم بود که خنده را مهمان لبان عباس من می کرد. زینب من، کمتر دستهای عباس را می بوسید. او بوسه بر پیشانی عباس میزد و من دریافتم این پیشانی هم فرجامی چون دستها خواهد یافت.
شنیده ام در کربلا این همه محبت را جبران کرده است. شنیده ام صدای پای او به خیمه ها آرامش می بخشید. شنیده ام سکینه، دردانه عزیز حسین، به اهل خیمه می گفت: «آسوده بخوابید که چشم عمو بیدار است.» دنیای عباس همه حسین شده بود. نام او را عاشقانه می گفت و هیچگاه بی مولا و سید نمی گفت. چشم در چشم حسین داشت تا چه گوید و چه اراده کند. مهتاب من سایه ی آفتاب شده بود.
▪️ابوالفضل عباس بن علی بن ابی طالب
پدرش امیرالمؤمنین علی علیه السلام و مادرش فاطمه بنت حزام بن خالد مشهور به ام البنین است. پدر ام البنین از چهره های شاخص و ممتاز عرب و به شجاعت، سخاوت، شرافت و کرامت مشهور بود. عامر بن طفیل، فرزند جده ی نخستین ام البنین، جنگاوری توانا و سوارکاری دلاور بود. ابوالفضل وارث فضایل پدر و سجایای رفتاری و وجودی مادر بود.
سن: ۳۴ سال
ویژگی ها و فضایل: ابوالفضل العباس، ابوالفضائل یعنی پدر و دارنده ی همه ی فضیلت ها بوده است. در روایت امام صادق، نافذ البصيره و صلب الايمان معرفی شده است. با ایمان، بامعرفت، وارث علم علوی، شجاعت حیدری، فقه نبوی، حلم حسنی و رشادت حسینی بود. گفته اند او را ابوالفضل نامیده اند زیرا فرزندی به نام فضل داشته است.
🆔 @ShamimeOfoq
#بصیرت_عاشورایی_1400
#سبک_زندگی_حسینی
#پیامهای_اخلاقی
#پیامهای_اخلاقی_عاشورا
#جواد_محدثی
جهاد با نفس
وقتی بر عباس بن علی و برادرانش، پیشنهاد «امان نامه» می دهند و آنان نمی پذیرند، وقتی امام به یارانش از شهادت آینده خبر می دهد آنان حاضر به تنها گذاشتن امام نمی شوند، وقتی هانی را در كوفه، تحت فشار قرار می دهند تا مسلم بن عقیل را تحویل دشمن دهد و او شهادت را می پذیرد ولی مسلم را تحویل نمی دهد، وقتی امام حسین علیه السلام در عاشورا دست به نبرد نمی زند و مقاومت می كند تا آغازگر جنگ نباشد، [ارشاد، ج 2، ص 96] وقتی مسلم بن عقیل در خانه هانی، به خاطر یادآوردن حدیث پیامبر كه از ترور غافلگیرانه و از روی نیرنگ منع می كند، از نهانگاه بیرون نمی آید تا ابن زیاد، خانه هانی را ترك می كند، [وقعة الطّف، ص 114] وقتی زینب كبری سلام الله علیها به خاطر دستور برادر، آن همه داغ و مصیبت را تحمل می كند و گریبان چاك نمی دهد، [همان، ص 200] و بسیاری از اینگونه صحنه ها وحادثه ها، همه نشانه «جهاد با نفس» یاران و همراهان امام حسین علیه السلام در نهضت عاشورا است.
🆔 @ShamimeOfoq
#بصیرت_عاشورایی_1400
#سواد_رسانه
🔹پارادایم اخلاق رسانهای از منظر امام علی (ع)
✍️معصومه نصیری ـ مدرس و پژوهشگر سواد رسانه ای
🔻اینکه آیا اگر موضوعی واجد ارزش های خبری بود حتی به قیمت نادیده انگاشتن اخلاق، مجوزی برای نشر دارد یا خیر، اینکه مخاطب در مواجه با پیام های رسانه ای، چگونه با بررسی منبع پیام می تواند از بسط و گسترش شایعات پرهیز نماید، اینکه حریم خصوصی افراد دارای اهمیت است و هرگونه ورود رسانه ای به آن تحت هر عنوانی یعنی نقض آن و…. نکاتی است که در فرمایشات مولا علی (ع) در نهج البلاغه مورد توجه قرار گرفته و چه حیف که ما به عنوان مدعیان شیعه علی ابن ابیطالب بودن، اصول مورد تاکید در کلام ایشان را برای مقاصد و مصالح اقتصادی، سیاسی و…..نادیده می گیریم.
🔻از اصولی که این روزها در قالب انتشار افسارگسیخته شایعات در انواع رسانه با آن مواجه هستیم، «عدم توجه به صداقت و راستگویی» منبع منتشرکننده پیام است. امام علی(ع) نیز میفرمایند: «هرچه شنیدی برای مردم نگو وگرنه دروغگو خواهی بود، و هرچه مردم به تو گفتند رد نکن و گرنه نادان خواهی بود.» این نگاه ضرورت داشتن قدرت تجزیه و تحلیل آنچه می خوانیم و می شنویم را به ما گوشزد می کند.
🔻نگاهی به شفافیت و حرمت سانسور و خودسانسوری، پرهیز از پروپاگاندا یا غوغاسالاری رسانهای، ضرورت عدم تحریف و دستکاری واقعیت، ضرورت رعایت حرمت مخاطبان و تأکید بر کرامت انسانها در کلام مولا علی (ع)
🆔 @ShamimeOfoq
جایگاه زنان در انقلاب عاشورا.pdf
301.2K
#بصیرت_عاشورایی_1400
#پرسمان_عاشورایی
#پرسش_و_پاسخ_عاشورایی
#گفتمان_عاشورایی
💠 جایگاه زنان در انقلاب عاشورا 💠
🆔 @ShamimeOfoq
#بصیرت_عاشورایی_1400
#سواد_رسانه
#کودک_اینترنت
⏰زمان استاندارد برای بازی های کامپیوتری و موبایلی
🆔 @ShamimeOfoq
#بصیرت_عاشورایی_1400
#سواد_رسانه
🔸مشکل «پرش ذهنی» را چگونه برطرف کنیم؟
💡کنترل ذهن در مسیر تقرب - فصل دوم (ج۴)
🔻 در زمانۀ ما با اینهمه ابزار اینترنتی و شبکهها و امکاناتی که موبایل در اختیار ما قرار داده است، زندگیها نوعاً طوری شده که بدترین وضعیت برای کنترل ذهن است!
🔻 کنجکاوی کردن برای دانشمندی که میخواهد چیزی را اختراع یا کشف کند، خوب است! اما کنجکاوی کردن برای یک آدم بیکار که هرزگی میکند تا ببیند در صفحات اینترنت چه چیزی توجهش را جلب میکند، سمّ است!
🔻 ولگردی در شبکههای مجازی توهین به انسانیت است! اینکه ممکن است فرد دچار نگاه حرام بشود، فرع ماجراست، اصلش این است که او کنترل فکر نخواهد داشت، حتی اگر همهاش صحنههای حلال هم ببیند، باز کنترل فکرش را از دست میدهد چون کنترل ذهنش را در اختیار دیگران گذاشته تا مدام چیزهای جالب به او نشان بدهند.
🔻 پرندگیِ ذهن و اینکه ذهن انسان هرلحظه به اینطرف و آنطرف میپرد، بدترین حالت برای انسان است. ما میتوانیم به کمک «ذکر» این عوامل بیرونی مشغولکنندۀ ذهن را کنار بگذاریم و ذهن خود را کنترل و پالایش کنیم.
🔻 امام سجاد(ع) در دعای خود عرضه میدارد: «و اجعَلنا مِنَ الَّذین اشتَغَلوا بالذِّکرِ عنِ الشَّهوات» خدایا، کاری کن که من با ذکر تو از شهوات غافل بشوم. خود ذکر، لذت دارد و البته لذت ذکر هم مراتب دارد و هرچه مراتبش بالاتر میرود انسان مدام ذهنش پالایش میشود و پاکتر میشود.
👤علیرضا #پناهیان
🚩حسینیه حقشناس - ۹۸.۳.۹
🆔 @ShamimeOfoq
#بصیرت_عاشورایی_1400
#دانش_و_فناوری
#سواد_رسانه
چرا حجم اینترنت زود تمام میشود ؟
روش های جلوگیری از مصرف حجم اینترنت
🔹ترافیک یا حجم اینترنت که به مجموع میزان دانلود و آپلود شما در اینترنت باز میگردد یکی از مسائل مهم و حیاتی برای کاربران ایرانی است چرا که هنوز کیفیت و خدمات سرویس دهی اینترنت در ایران به صورت محدود و حجمی و یا تنها با اسم نامحدود و با قیمت های بالا عرضه میشود.
🔹یکی از مهم ترین موارد که اغلب بدون اطلاع کابر و به صورت خودکار و پیشفرض در سیستم عامل ها صورت میگیرد آپدیت خودکار سیستم عامل است برای این منظور در قسمت تنظیمات > عمومی> مرکز بروزرسانی > بروزآوری نرم فزار را از روی نصب خودکار خارج کنید.
🔹بازی های آنلاین نظیر کلش آف کلنر (Clash of Clans)، وارکرفت (Warcraft) و.. که امروز بسیار در بین کاربران از محبوبیت زیادی برخوردار هستند با توجه به روند طولانی بازی و مدت زمان اتصال به اینترنت،دیتا نسبتا زیادی را مصرف میکنند.
🔹آپدیت های پنهانی نرم افزارها معمولا به صورت پیشفرض و بدون اطلاع کاربر انجام میشوند؛ در اندروید نرم افزارهایی نظیر بازار ، سرویس های گوگل و.. نیز در صورت نیاز پس از اتصال به اینترنت خود را اتوماتیک آپدیت میکنند. پیشنهاد میکنیم حتما گزینه آپدیت خودکار این نرم افزار ها را غیر فعال کنید.
🔹پیشنهاد میکنیم پخش خودکار ویدیو و دانلود فایل ها را در شبکه های اجتماعی نظیر تلگرام، اینستاگرام، واتسآپ و غیره حتما غیرفعال کنید تا در حجم مصرفی اینترنت شما صرفه جویی شود.
🔸بسیاری از کاربران فکر میکنند که مصرف ترافیک ماهانه اینترنت تنها به موضوع دانلود باز میگردد اما در بعضی از سرویس دهندگان اینترنت (ISP) میزان آپلود دیتای شما در اینترنت هم به عنوان ترافیک ماهیانه در نظر گرفته میشود و ممکن است شما دانلود چندانی نداشته باشید اما میزان آپلود فایل هایی که برای دوستان خود در اینترنت ارسال میکنید و موارد مشابه دیگر بالا باشد و خیلی زود حجم ترافیک شما به پایان میرسد.
🆔 @ShamimeOfoq
فرزند در سیره امام حسین1.Mp3
1.18M
#بصیرت_عاشورایی_1400
#تربیت_فرزند
💠 تربیت فرزند در سیره امام حسین (ع)
🔹 قسمت اول
✍️ استاد #تراشیون
🆔 @ShamimeOfoq
شمیم افق
#بصیرت_عاشورایی_1400
#راسخون
#مجموعه_نمایشگاهی
3️⃣2️⃣ستارگان بصیرت
💠ماه در آب(2)
حسین بود و عباس. دیگر هیچ کس نبود. عباس اما، غیور و صبور، پرچم در دست گرفت و چرخاند. چرخش پرچم به خیمه ها آرامش می بخشید، اما پرچمدار جز زخمهایش جراحتی در سینه داشت؛ جراحتی که هر لحظه بر آن نمک می پاشیدند؛ جراحت گریه های پیاپی کودکان تشنه.
آب، آب، آب، العطش، العطش، العطش.هر ناله، خنجری بود که بر قلب ساقی می نشست.
عباس به اندازه ی همه به میدان رفته بود. زخمی ها را از میدان آورده بود. شب گذشته بیش از همه راه رفته بود. میان خیمه گاه تا سپاه دشمن حرکت می کرد و این همه برای تشنگی و خستگی کافی بود. در تیرباران صبح نیز با چشم های خود دیدم که چند چشمه ی خون بر تن نستوه او جوشیده بود.
برادرم، عباس! حرم تشنه است اگر می شود اندکی آب به خیمه ها برسان. در صدای تشنه ی حسین، الفت و عشق، شیفتگی و شرم موج می زد. انگار عباس منتظر شنیدن این صدا بود. گویی تشنگی عباس در این اشارت خلاصه می شد.
حسین عباس را ساقی بخواند و به آب دعوت کند و عباس از شوق این نام و خطاب بر خود نلرزد؟
به خیمه آمد. مشکها را که برداشت، کودکان آرام شدند. هیچکس تردید نداشت که ساعتی دیگر آب از دست ساقی به گلوی خشکیده و لبهای ترک بسته طراوت خواهد داد. جان می رفت و حسین تماشاگر او .
خدایا، به تو می سپارمش؟ مشک بر پشت، نیزه بر کف و علم بر دوش پیش می تاخت. نخل ها شکوه او را سر خم می کردند. علقمه بی تاب زیارت دستهایش و آسمان در اعجاب از اراده و ایمانش. سرهای گستاخ که نزدیک می شدند به سادگی سقوط رطب از نخل، فرو می افتادند. نیزه ی عباس، سواران را از زمین می کند و در فضا می چرخاند و بر خاک می افکند. عباس گاه شمشیر میزد و گاه نیزه. دو مشک خشک در بی تابی رؤیت آب له له می زدند.
🆔 @ShamimeOfoq