eitaa logo
کانال آنالیز سهام
5.4هزار دنبال‌کننده
12.7هزار عکس
151 ویدیو
99 فایل
تو این کانال تحلیل و بررسی سهم های درخواستی شما و همچنین سایر سهم های بازار انجام میشه. مدیر کانال: @majiddf کانال و گروه تحلیلی بورس: https://eitaa.com/channel_bourse
مشاهده در ایتا
دانلود
به استناد ماده 12 مکرر 1 دستورالعمل اجرایی نحوه انجام معاملات در فرابورس ایران به اطلاع می رساند از تاریخ گزارشگری قبلی (صورت های مالی و گزارش تفسیری مدیریت دوره مالی 12/9/6/3 ماهه منتهی به 1401/06/31 ) تا مقطع فعلی تغییر با اهمیتی در وضعیت مالی یا عملکرد شرکت رخ نداده است. بدیهی است در صورت وقوع هرگونه رویداد با اهمیت، مراتب مطابق مفاد ماده 13 دستورالعمل اجرایی افشای اطلاعات شرکت های ثبت شده نزد سازمان افشا می شود.
بخشنامه جدید گمرک/ مالیات ارزش افزوده ۷ کالای روغنی ۱ درصد شد 🔹گمرک ایران در بخشنامه جدیدی اعلام کرد، نرخ مالیات ارزش افزوده واردات انواع دانه های روغنی ( دانه سویا، دانه گلرنگ و دانه کلزا ) و روغن خام سویا ، آفتابگردان ، کلزا و روغن پالم از ۹ درصد به ۱ درصد کاهش یافته است.
‍‍پتروشیمی تندگویان در مسیر خارج شدن از لیست صنایع آلاینده سیدرضا قاسمی‌ شهری، مدیرعامل شرکت پتروشیمی ‌تندگویان: 🔻 پاک ماندن دریا بسیار مهم است و ما در این جهت اقداماتی را انجام داده ایم. در سالیان گذشته میزان آلودگی موجود در آب خروجی شرکت بیش از ۱۰ هزار ppm دارای cod بوده که آلودگی زیادی را وارد دریا کرده است اما امروزه این عدد به زیر ۲۵۰ ppm رسیده و در برنامه آینده ما قرار است آن را به زیر ۱۰۰ برسد و به عنوان یک شرکت پاک خود را معرفی کنیم. 🔻در صورت وقوع این اتفاق و خارج شدن از لیست آلایندگی، سالانه ۱۰۰ الی ۱۵۰ میلیارد تومان از هزینه‌های ما کاهش پیدا می‌کند.
📌پورابراهیمی: برای کسری بودجه فکری نکنید، روند افت ارزش پول ملی ادامه خواهد یافت محمد رضا پور ابراهیمی، رییس کمیسیون اقتصادی مجلس: 🔹در دولت آقای هاشمی رکورد تورم زده شد اما در سال‌های بعد آن کاهش یافت اما اکنون با استمرار تورم مواجهیم. 🔹فرض کنید که فردا توافق شد اما اگر برای کسری بودجه فکری نکنید، روند افت ارزش پول ملی ادامه خواهد یافت و اولین اولویت ما باید فکری برای ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار همت کسری بودجه باشد.
🔴توافق بانک‌ها برای رعایت نرخ سود از شنبه /سود اوراق گواهی در تمام‌ بانک‌ها ۲۳ درصد شد 🔹درپی افزایش غیرقانونی نرخ سود تا ۲۵ درصد در برخی بانک‌ها و اخطار بانک مرکزی، جلسه ویژه‌ای دیروز با حضور مدیران بانک‌های دولتی و خصوصی در بانک مرکزی برگزار و بر رعابت نرخ سود در همه بانک‌ها از شنبه ۱۷ دی توافق شد. 🔹بر اساس توافق شورای هماهنگی بانک‌ها و کانون بانک‌ها و موسسات اعتباری خصوصی با بانک مرکزی، از روز شنبه اوراق گواهی سپرده با سود ۲۳ درصدی در تمام بانک‌ها اجرایی می‌شود. 🔹همچنین از شنبه بازرسان بانک مرکزی و بانک‌ها برای نظارت بر نرخ سود به شعب بانک‌های دولتی و خصوصی خواهند رفت. 🔹طبق این توافق، پرداخت سود سپرده در ابتدای دوره سپرده گذاری به منظور جذب مشتری ممنوع شد و  نرخ سود سپرده‌های سرمایه گذاری ۳ ماهه و ۶ ماهه طبق نرخ‌های اعلامی در بخشنامه‌های قبلی بانک مرکزی می‌باشد. /تسنیم
آپدیت تکنیکال خگستر حمایت ۳۹۷۹ ﷼ مقاومت ۵۰۴۸ ﷼ مقاومت دوم ۶۴۰۷ ﷼
حمایت ۲۸۷۲ مقاومت اول ۳۴۲۹ مقاومت دوم ۴۰۸۴
حمایت ۲۴۰۱ مقاومت ۲۷۳۴
" فسازان گزارش آذر ماه خود را منتشر کرد و مطابق با آن، مجموع فروش 3 ماهه سوم شرکت در سال 1401 به مبلغ 937 میلیارد تومان رسیده است. این بدان معنی است که فروش شرکت در پاییز 1401 نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد فصلی 31 درصدی را داشته است. ✅ لازم به توضیح است که شرکت در نه ماهه نخست فعالیت خود در سال مالی 1401 توانسته 71 درصد از بودجه فروش خود را پوشش دهد.