صیدی، رییس سازمان بورس:
🟠تا زمانیکه افشای الف انجام نشود و تا وقتی طرفین دعوا با هم توافق نکنند و تا زمانیکه آثار مالی نرخ یوتیلیتی مشخص نشود، نمادهای پتروشیمی باز نخواهند شد/ صدای بورس
⛔️#توقف_های_بازار_امروز
#پارتا انتخاب اعضای هیئت مدیره
#ولانا افسر 900 درصدی از آورده
⬇️ آغاز بازارگردانی⬇️
#جوین
⬇️ عدم اعمال حجم مبنا ⬇️
#فبستم
⬇️ مشمول رفع گره معاملاتی ⬇️
#فبستم
#ثنام
⬇️ ابطال کامل معاملات روز کاری گذشته ⬇️
#فنرژی
#غیوان
#نبروج
#سپرمی
🔴ادامه محدوديت دامنه نوسان 3±
درصد برای سهام و صندوق ها 🔴
03_10_23
#بازار #اقبال_عمومی
تعداد کدهای خریدار در روزهای اخیر در هیجانی ترین و پر نوسان ترین روزها به 250هزار کد رسید اما میانگین آن در بازه میان مدت و بلند مدت همچنان 158هزار کد تا 180هزار کد است که نسبت به اردیبهشت 1402 که تا 650هزار کد رفت، بسیار فاصله دارد.
در فضایی که تعداد کدهای معاملاتی در محدوده کمتر از 200هزار کد باشد اینطور برداشت می کنیم که از اساس بازار سهام مورد اقبال عموم مردم نیست بلکه توسط فعالین همیشگی بازار مورد توجه قرار گرفته و آن ها فعال تر شده اند.
این مساله ازان جهت برای ما با اهمیت است که در بازاری که فعالین باتجربه فقط در آن حضور دارند از اساس قیمت ها گرانتر از ارزش ذاتی نمی شود چون خریداران همواره مبنای تحلیلی دارند اما در بازاری که 600هزار کد مانند اردیبهشت 1401 فعال می شوند، بخش بزرگی از معامله گران آماتور هستند و ممکن است قیمت ها بسیار بالاتر ار ارزش تحلیلی خود قرار گیرد.
*نتیجه: بازار در نقطه ای نیست که گران باشد و ازین جهت فضایی قابل تصور نیست که دچار ریزش شود.
@validhelalat
#دتماد
🔹پیشنهاد هیئت مدیره به مجمع عمومی فوق العاده در خصوص افزایش سرمایه شرکت توليد مواد اوليه داروپخش
درصد افزایش سرمایه: 1623 درصد
محل تامین افزایش سرمایه: مطالبات حال شده سهامداران و آورده نقدی ،سود انباشته ،مازاد تجدید ارزیابی دارایی ها
رئیس سازمان بورس گفت: بی شک یکی از مسیرهای توسعه تشکیل سرمایه است. تشکیل سرمایه جز با جلب نظر سرمایه گذاران امکان پذیر نیست. این اعتماد محقق نمی شود مگر آن که سرمایه گذار احساس کند حقوقش حفظ می شود که آن هم در سایه ی شفافیت و افشای کافی اطلاعات محقق نمی شود.
واقعا حرف درستی هست
وقتی سرمایه گذار بدونه وارد چه برهه ای میشه حتی اگه زمین بایر هم باشه میتونه راه خودشو پیدا کنه پس تنها رسالت سازمان بورس شفافیت است و دیگر هیچ
تصمیم با سهامدار است که کدام نماد را بخرد و منفعت اقتصادیش چیست و کجا سود میدهد کجا زیان