هدایت شده از کانال آموزشی بورس
#آموزشی
#چرخه
چرخه #روانشناسی معامله گران در بازار که در #استراتژی وارن بافت از آن به آقای بازار نام برده می شود.
هدایت شده از کانال آموزشی بورس
#فخوز افت دی را در بهمن جبران کرد و به فروش ۷۷۲۲۸ میلیارد ریال رسید
نرخ هم ۱۹۷,۳۴۴,۲۰۹ ریال بوده
در دی کمی افت کرد و 52382 میلیارد ریال فروش زد نرخ ۱۸۹,۰۲۶,۳۱۹ ریال بود
در فصل پاییز ...
در مهر 61465 میلیارد ریال فروش داشت
در نرخ هم ۲۰۶,۸۹۶,۴۹۴ ریال است
در ابان 79461 میلیارد ریال فروش داشته است . نرخ ۱۹۴,۶۵۰ ریال است
آذر با کمی افت 60412 میلیارد ریال فروخت و نرخ ۱۸۸,۹۷۷,۲۱۰ ریال
مجموع
۱۱ ماهه ۶۶۸۵۱۲ میلیارد ریال فروش زد و مدت مشابه این عدد ۴۵۴۱۳۴ میلیارد ریال بود.6ماهه 337562 میلیارد ریال فروش زد
#خمحور در بهمن با کمی افت ۲۰۷۹،دی 3545 و آذر 2863 میلیارد ریال مواجه بود و ۱۱ ماهه به ۲۸۹۸۹ میلیارد ریال رسیده است مدت مشابه سال قبل ۲۳۲۹۱ میلیارد ریال بود
#خچرخش در بهمن 1520 و دی به عدد ۱۴۳۶ میلیارد ریالی رسیده است. اذر با رشد خوب 1413 میلیارد ریال فروش داشت ابان با افت 903 میلیارد ریال و مهر 1899 میلیارد ریال فروش داشت
11 ماهه 15150 میلیارد ریالی رسیده است و مدت مشابه قبل 13248 میلیارد ریال بوده است .
دراین سهم جمع فروش به عدد 6 ماهه 7159 میلیارد ریالی رسیده بود
🔻۱۷۰۰ مگاوات برق توسط صنایع تا سال آینده به شبکه سراسری متصل میشود
🔹سخنگوی صنعت برق گفت که در راستای توسعه نیروگاههای خودتامین صنایع، یکهزار و ۷۰۰ مگاوات برق توسط صنایع تا سال آینده به شبکه سراسری متصل میشود.
🔹وی ادامهداد: تاکنون ۲ واحد نیروگاهی برق صنایع به ظرفیت هر یک ۱۸۳ مگاوات در سمنان و نیروگاه خودتامین فولاد مبارکه اصفهان به ظرفیت ۳۰۷ مگاوات به شبکه سراسری برق کشور متصل و وارد مدار تولید شده است.
🔹مدیرعامل شرکت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران (توانیر) با اشاره به نیروگاه آلومینیوم «المهدی» بهعنوان چهارمین نیروگاه خودتامین برق صنایع، خاطرنشانکرد: این نیروگاه در مرحله نخست با ظرفیت ۱۸۳ مگاوات به شبکه برق کشور متصل شده است و فاز دوم آن نیز به ظرفیت ۱۸۳ مگاوات در سال ۱۴۰۳ به شبکه سراسری متصل خواهد شد.
نتایج مقاله:
🔹طی دهه های گذشته بانک مرکزی ایران، اغلب قادر به دستیابی اهداف خود نبوده و منجر به کاهش اعتبارش در بین آحاد اقتصادی شده و از سویی با استمرار نرخ رشد پولی بالاتر از هدف تعیین شده عملکردش تورش انبساطی داشته و به شکلی قاعده مند به شکاف تولید و تورم واکنش نشان نمی دهد.
🔹با افزایش نرخ سود بانکی، حجم نقدینگی بیشتر از تولید گسترش یافته که این امر نهایتا منجر به افزایش تورم و رکود شده است زیرا اجرای سیاستهای پولی در کنار نبود بازار فعال اوراق و تعیین دستوری نرخ سود، پیامدی جز افزایش رشد حجم نقدینگی، تورم و نوسانات اقتصادی را به همراه نداشته است.
🔹با افزایش اوراق مشارکت حجم پول کاهش می یابد و رفتار بانک مرکزی قاعده مند می باشد.
✍در مجموع راهکار مقاله جهت مهار تورم استفاده از ابزار درآمد ثابت اوراق مشارکت اسلامیست که نتایج برای سالهای مورد بررسی نشان می دهد اگر بانک مرکزی اقدام به انتشار و فروش اوراق نماید، پایه پولی کاهش می یابد و سبب جذب نقدینگی در جامعه و باعث تسهیل مهار تورم می گردد.
#مقاله
#آموزشی
کانال آنالیز سهم ها
نتایج مقاله: 🔹طی دهه های گذشته بانک مرکزی ایران، اغلب قادر به دستیابی اهداف خود نبوده و منجر به کاه
منظور از قاعده مند در این مقاله، یعنی اگر سیاستهای پولی بیشتر به سمت خرید و فروش اوراق مشارکت بجای تنظیم نرخ سود دستوری بانکها پیش رود آن وقت می توان بیان نمود که بانک مرکزی ایران، نرخهای بهره را بر اساس قاعده تیلور، همانند سیاستهای بانک مرکزی ایالت متحده، تنظیم می کند و این مورد باعث کاهش عدم اطمینان در اجرای سیاستهای پولی و قابلیت پیش بینی بیشتر سیاستها و سردرگمی کمتر فعالین بازارها می شود.
نتایج مقاله:
🔹از آنجایی که سرمایه گذار به دنبال یکسان سازی مصرف در سراسر چرخه های زندگی خود است، بنابراین صرفا زمانی سراغ بازارهای پرریسک همانند سهام می رود که اقتصاد برای دوره بلندمدت در رونق باشد.(رونق اقتصاد همانند نیمه های ۱۳۹۷ تا نیمه های ۱۳۹۹) و اگر اقتصاد برای بلندمدت در رکود باشد (همانند نیمه ۱۳۹۹ تا کنون) صرفا زمانی وارد بازار می شود که صرف سهام بزرگی برایش وجود داشته باشد و در این چرخه ریسکگریزی سرمایه گذار بسیار بالا ست.
بنابراین در سراسر چرخه رکود اقتصاد (همانند ۱۳۹۲تا نیمه های ۱۳۹۷) جهت هموار نمودن مصرف چرخه زندگیش، ترجیح می دهد که در بازار ابزار درآمد ثابت باشد.
✍در نظر بگیرید پارسال کلیت اقتصاد برای دوره بلندمدت در رکود بود اما به دلیل صرف سهام بزرگی که وجود داشت، پول هوشمند وارد بازار شد اما برای سال جاری هنوز این اتفاق نیفتاده و صرف سهام را همان افزایش دلار بوجود میاره!
#آموزشی
#مقاله