کانال آنالیز سهم ها
#بیشترین_بازده
در هفته ای که گذشت 20نماد فوق بیشترین افزایش قیمت را داشتند و بیشترین بازده را به سهامداران خود دادند.
کانال آنالیز سهم ها
#بیشترین_زیان
در هفته ای که گذشت 20 نماد فوق بیشترین کاهش قیمت را داشتند و بیشترین زیان را نصیب سهامداران خود کرده اند.
توجه فرمایید منبع اطلاعات سایت Tse و قيمت ها تعديل نشده است
[در پاسخ به کانال آنالیز سهم ها]
نصف شدن ارزش دلاری بورس تهران
🔹 طبق نمودار بالا در دو ماه گذشته نسبت شاخص کل بورس به دلار از 9.9 به 4.9 رسیده و این به این معنا هست که ارزش دلاری شاخص بورس دقیقا #نصف شده است!
🔹 در واقع ارزش دلاری شاخص کل به اوایل سال 99 برگشته و با توجه به اینکه در کشور ما مبنای تورم رشد دلار هست میشه اینطور گفت که دقیقا بازدهی شاخص بورس از اردیبهشت تا الان که اواخر مهر ماه هستیم " صفر درصد " بوده و این همه هیاهو و متهم کردن بورس به تورم زا بودن برای این صفر درصد بوده !
🔹 منبعد هر کی گفت بورس حبابه یا باعث تورم میشه محکم با پشت دست بخوابونید تو دهنش که این مدت خلاف این ادعا ثابت شد!
#بورس_ارزان
حامیان
[در پاسخ به کانال آنالیز سهم ها]
✅ تصمیم #مهم وزارت صمت برای #خودروسازان و حذف قیمت گذاری دستوری
علیرضا رزمحسینی وزیر جدید صمت:
🔹قیمتهای دستوری برای صنعت خودرو زیانبار بوده است.
🔹با توجه به این نوع قیمتگذاری درحال حاضر شاهد سه نوع قیمت مصوب، تمام شده و قیمت بازار برای صنعت خودرو هستیم.
🔹اتخاذ برخی تصمیمات چالشی وزارت صنعت، معدن و تجارت برای بهبود شرایط کنونی کشور الزامی است، اگر همه بپذیریم که در مسیر منافع ملی حرکت کنیم در درازمدت به نفع اقتصاد ملی کشور خواهد بود.
خبرگزاری دولتی ایرنا / پنج شنبه ۲۴ مهر ۱۳۹۹
📌 #خگستر (#پدر #قطعه_سازی ایران)
🔹 چارت فوق، نمودار تعدیل نشده #خگستر رو به نمایش گذاشته است، بر اساس خط مورب قرمز رنگ، اگر دقت کنید، میبینید قیمت بارها به اون واکنش نشون داده است (دایره های زرد رنگ)، بنابراین انتظار بر اینه که اینبار هم واکنش مثبت در محدوده فعلی داشته باشیم، علاوه بر این میبینید قیمت به بال پایینی چنگال رسیده و واکنش مثبت نشون داده است، قبلتر هم به بال میانی واکنش منفی نشون داده و باعث ریزش اون شده بود.
❗️ تارگت های #خگستر 1000-750 و 1500-1300 و 2300-2000 و بالای 3000 و 4000 تومان و...
منبع:هادی ایرانی
1399-07-24
#حخزر
نقاشیش قشنگ شده
یه زمانی چه پول هایی وارد سهم میشد اما الان😞
حمایت استاتیک سهم کامل حفظ شد(خط سبز رنگ)
تا وقتی پول وارد سهم نشه به حالت نوسانی خودش ادامه میده...
99/07/24
#ثتران
با توجه به اقبال به صنعت مسکنی ها، این سهم هم مورد توجه قرار گرفته
اگه این سهم دارید تا مقاومت نگهش دارید و سود خودتون بکنید و بیایید بیرون
99/07/24