#وساپا
#افشای_اطلاعات_با_اهمیت - (برگزاری مزایده - گروه ب) منتهی به سال مالی 1399/12/30
1399/02/28 12:25:07
شرکت سرمایه گذاری صنایع بهشهر ایران
💢نماد: #وصنا
🔹صنعت: گروه سرمایه گذاری ها
🔹تاریخ : 1399/02/28
🔸ارزش ذاتی : 9.195
🔸قیمت بازار : 10.359
♦️ا (P/NAV) : %112
🔰 %12 بیشتر از ارزش ذاتی می باشد.
کانال اختصاصی NAV
شرکت سرمایه گذاری آوا نوین
💢نماد: #وآوا
🔹صنعت: گروه سرمایه گذاری ها
🔹تاریخ: 1399/02/28
🔸ارزش ذاتی : 6.156
🔸قیمت بازار : 15.943
♦️ا (P/NAV) : %259
🔰 %159 بیشتر از ارزش ذاتی می باشد.
کانال اختصاصی NAV
📌 تحلیل جامع بنیادی #خگستر
#بخش_اول
#خگستر #وپارس
🔹 #خگستر هلدینگ #بانکی #خودرویی #قطعه_سازی #بیمه
🔹 بررسی زیر مجموعه های هلدینگ #خگستر
1⃣ #وپارس مهمترین زیر مجموعه #خگستر با مالکیت تلفیقی ۱۷.۲ درصد مالک #بانک پارسیان می باشد و بزرگترین برگ برنده و دارایی بانک که موظف به واگذاری آن تا پایان سال ۹۹ می باشد شرکت #اپال کانی پارس می باشد. ترتیب مالکیتی به این شکل می باشد ⬅️ #وپارس مالک ۸۷ درصدی #سرمایه گذاری پارسیان 》 مالک ۱۰۰ درصد اپال کانی پارس》 مالک ۸۷ درصد اپال پارس شرق 》 مالک ۶۰ درصد صنعتی و معدنی اپال سنگان و مالک ۹۷ درصد پارس فولاد سبزوار. در حقیقت #وپارس مالکیت مدیریتی ۸۷ درصد اپال کانی پارس و مالکیت مدیریتی ۷۳ درصد پارس فولاد سبزوار و مالکیت مدیریتی ۴۵ درصدی صنعتی و معدنی اپال سنگان را داراست.
#اپال کانی پارس ( #وپارس مالکیت مدیریتی ۸۷ درصدی)
✳️ در مناقصه استخراج سنگ آهن سنگان به ظرفیت ۶۰ میلیون تن در سال طی کنسرسیومی با مدیریت این شرکت در سال ۹۶ برنده و جهت انجام تمامی فعالیت های ذکر شده شامل سرمایه گذاری در معادن و زنجیره فولاد (سنگ آهن، کنسانتره و گندله) ماشین آلات پیشرفته خریداری و راه اندازی کرده است. ۲۴۰ دستگاه دامپتراک ۱۳۶ تنی، ۴ دستگاه شاول pc4000، از شرکت کوماتسو آلمان ، ۱ دستگاه اسلاپنر خریداری از کشور فنلاند، ۳ دستگاه حفاری DI550 خریداری از شرکت سندویک سوئد. پروژه استخراج❗️ ۳۰ درصد سنگ آهن کشور❗️از سال ۹۶ این پروژه آغاز و بهره برداری از پروژه در سال ۹۷ با ظرفیت ۸۰ درصد آغاز و در سال ۹۹ به ظرفیت کامل که معادل استخراج ۳۰ میلیون تن سنگ آهن و باطله خواهد می باشد.
#اپال کانی پارس》 #اپال پارس شرق
● #صنعتی و معدنی اپال سنگان (#وپارس مالکیت مدیریتی ۴۵ درصدی )
✳️ظرفیت اسمی تولید ۵ میلیون تن گندله و ۵ میلیون تن کنسانتره. در سال ۹۸ با ظرفیت ۵ میلیون تن گندله و ۲.۶ میلیون تن کنسانتره بهره برداری نموده است و در سال ۹۹ فول ظرفیت بهره برداری خواهد نمود. فروش #اپال سنگان در سال مالی ۹۸ بالغ بر ۳۷۷۰ میلیارد تومان و سود خالص ۲۱۵۰ میلیارد تومانی دست یافته است.
✅ پیش بینی می شود در سال مالی ۹۹ #اپال سنگان با فول ظرفیت به فروش بین ۵۵۰۰ تا ۶۵۰۰ میلیارد تومانی و سود خالص بین ۳۲۰۰ تا ۳۷۰۰ میلیارد تومانی برسد .
💢مقایسه #اپال سنگان با شرکت بورسی همگروهی خود #گهر زمین که در حال حاضر با ظرفیت عملی ۴ میلیون تن کنسانتره و ۵ میلیون تن گندله کار می کند و فروش ۹ ماهه اول سال مالی ۹۸ حدود ۳۹۵۰ میلیارد تومان و سود خالص ۲۰۰۰ میلیارد تومانی می باشد. ارزش بازار #گهر زمین حدود ۴۰ هزار میلیارد تومان می باشد.
🔴 با مقایسه #اپال سنگان با #گهر زمین می توان نتیجه گرفت که در صورت ورود #اپال سنگان به بازار بورس می تواند ارزش بازار بالای ۴۰ هزار میلیارد تومانی داشته باشد. فروش بلوک مدیریتی ۴۵ درصدی #اپال سنگان #وپارس می تواند درآمدی بالغ بر ۱۸ هزار میلیارد تومان داشته باشد.
● #پارس فولاد سبزوار (#وپارس مالک مدیریتی ۷۳ درصدی می باشد).
شرکت نوپا با ظرفیت اسمی تولید ۸۰۰ هزار تن آهن اسفنجی و محصولات فولادی شمش( بلوم و بیلت) که با به بهره برداری رسیدن واحد ذوب شرکت در سال ۹۹ آهن اسفنجی تولیدی در شرکت در این واحد جهت تولید بلوم و بیلت مورد استفاده قرار خواهد گرفت. فاز دوم کارخانه پارس فولاد سبزوار با ظرفیت تولید ۸۰۰ هزار تن ورق فولاد از سال ۹۸ و با سرمایه گذاری ۴۰ هزار میلیارد ریالی وارد مرحله اجرایی شده است. فروش شرکت در سال مالی منتهی به آذر ۹۸ حدود ۱۳۵۰ میلیارد تومان و سود خالص ۲۳۰ میلیارد تومانی می باشد. در صورت افتتاح واحد ذوب و تبدیل ۸۰۰ هزار تن آهن اسفنجی به بلوم وبیلت در واحد فولاد و فروش ۸۰۰ هزار تن شمش در این واحد فروش شرکت با نرخ ۴.۲ میلیون تومانی در هر تن به حدود ۳۲۰۰ میلیارد تومان خواهد رسید و سود خالص تخمینی ۶۵۰ الی ۸۵۰ میلیارد تومان. فاز دوم کارخانه هم به احتمال زیاد تا ۲ تا ۳ سال آینده وارد مرحله بهره برداری خواهد رسید.
در صورت ورود شرکت #پارس فولاد سبزوار به بازار سرمایه ارزش بازاری حدود ۱۲ هزار میلیارد تومان را خواهد گرفت.
#سال ۹۹ سال شکوفایی #خگستر #وپارس #قطعه سازها و #خودرویی ها
📌 تحلیل جامع بنیادی #خگستر
#بخش_دوم
#خگستر با مالکیت تلفیقی ۱۷.۲ درصد از #وپارس دارای درصدی ارزشمند از این بانک معدنی فولادی هست.
✅نتیجه گیری کلی از پارت اول: در صورت ورود #اپال کانی پارس به بازار سرمایه و ارزشگذاری واقعی در بازار بورس می تواند با توجه به دو زیرمجموعه ارزشمند #صنعتی معدنی اپال سنگان (۵۲ درصد) و #فولاد پارس سبزوار (۸۵ درصد) به ارزش بازاری حدود ۳۰ هزار میلیارد تومان دست یابد که با توجه به درصد مالکیت ۸۷ درصد #وپارس از این ارزشگذاری به رقم حدود ۲۵ هزار میلیارد تومان از واگذاری #اپال کانی پارس می رسیم.
#وپارس دارای دارایی های ارزشمند دیگری نیز می باشد.
⬅️ #فولاد صبح پارسیان با مالکیت غیرمستقیم ۱۰۰ درصدی #وپارس
#فولاد صبح پارسیان شعبه مشهد و آمل
فاز اول با ظرفیت تولید ۱۶۰ هزار تن در سال لوله های اسپیرال با پوشش داخلی و خارجی .
🔹فاز دوم با ظرفیت تولید ۶۰۰ هزار تن در سال محصولات فولادی از قبیل تیرآهن نبشی و ناودانی .
💢❗️با توجه به ظرفیت تولید و تنوع محصولات تولیدی و مقایسه با شرکتهای تولیدی همرده در بازار بورس به ارزشگذاری بالای۱۰ هزار میلیارد تومانی برای این شرکت با ارزش فولادی می توان دست پیدا کرد.❗️
⬅️ #پالایش پارسیان سپهر با مالکیت غیرمستقیم ۳۰ درصدی #وپارس
این پالایشگاه تا انتهای سال ۹۸ پیشرفت حدود ۷۸ درصدی و طرح استحصال محصولات گازی ارزشمند اتان از گاز غنی پارسیان را شامل می شود. این طرح با ۳۵۵ میلیون یورو هزینه قابلیت اجرایی پیدا کرده است و در سال ۹۹ به بهره برداری کامل خواهد رسید. هدف از اجرای این پروژه گازی تولید سالانه بیش از ۱۶ هزار تن گاز سبک، یکهزار و ۳۴۰ تن سالانه اتان، یکهزار و۱۱۷ تن گاز مایع و یکهزار و ۹۱۵ تن بنزین طبیعی است❗️ارزشگذاری این پالایشگاه با درصد مالکیت ۳۰ درصدی #وپارس بالغ بر ۱۵ هزار میلیارد تومان ارزیابی می شود❗️.
⬅️ #پترو مهر کیمیا با مالکیت غیر مستقیم ۴۵ درصدی #وپارس
این مجتمع بزرگترین کارخانه پروپیلن و پلیپروپیلن در خاورمیانه خواهد بود و سالانه حدود ۴۵۰هزار تن پروپیلن و به همین مقدار پلیپروپیلن در آن تولید خواهد شد. راه اندازی این مجموعه با برآورد ساخت ۷۰۰میلیون یورو به آن معنی است که کشور در محصولات کلیدی پتروشیمی و از مواد حیاتی صنایع الکترونیک، خودروسازی تا ساختمانسازی، بستهبندی و نظایر آن به خودکفایی میرسد و حتی توانایی صادارات این محصول به خارج از کشور هم فراهم خواهد شد. پیشبینی میشود در صورت راهاندازی این مجتمع سالانه بیش از ۸۰۰میلیون دلار درآمد ارزی نصیب کشور خواهد.
سایر سرمایه گذاری های با ارزش دیگر #وپارس مانند بیمه پارسیان، تجارت الکترونیک پارسیان، تجارت الکترونیک پارسیان کیش، گسترش سرمایه گذاری لوتوس پارسیان، توسعه ساختمانی پارسیان، هلدینگ داده پردازی و کلی دارایی ارزشمند دیگر که ارزشی بالغ بر ۱۰ هزار میلیلرد تومان دارند. ضمنا #وپارس بالاترین ذخیره ارزی را در بین بانکهای خصوصی کشور دارد (حدود ۱ میلیارد دلار). ابلاغیه جدید بانک مرکزی (تسعیر یورو ۱۰۲۰۰ تومان) سودآوری وپارس را تحت تاثیر قرار خواهد داد. #وپارس همچنین بالغ بر ۱۰۰ هزار میلیارد تومان دارایی املاک و زمین دارد. #وپارس در گزارش پایانی سال مالی ۹۸ به دلیل رشد فزاینده و چشمگیر سودآوری سرمایه گذاری های زیرمجموعه مانند #اپال کانی پارس و همچنین نرخ جدید تسعیر ارز و فروش برخی از دارایی ها به سود (ای پی اس مثبت) خواهد رسید. ضمنا حدود ۳۰۰۰ میلیارد تومان از زیان انباشته بانک در سنوات گذشته به دلیل فسخ قرارداد فروش املاک و شرکت سرمایه گذاری پارسیان در سالهای ۹۴ و ۹۵ می باشد که این دارایی های با ارزش به بانک برگشت داده شده است که این فسخ قراردادها با وجود اعلام زیان در صورتهای مالی و افزایش زیان انباسته ولی ارزش این دارایی ها در این سالها چندین برابر شده است که با فروش همین دارایی ها می تواند زیان انباشته را صفر کند.
✳️نتیجه گیری کلی : #وپارس که یک بانک معدنی فولادی پتروپالایشی کشور هست و یکی از سرمایه گذاریهای با ارزش #خگستر می باشد در سال ۹۹ با توجه به مذاکرات انجام گرفته با #فولاد مبارکه برای واگذاری شرکت #اپال کانی پارس و با توجه به دارایی های بالقوه با ارزش دیگر می تواند ارزش بازار بالای ۱۲۰ هزار میلیارد تومان را انتظار داشت که قیمت روی تابلو ۸۰۰ تومان در کوتاه مدت با توجه به اخبار آتی بانک به خود بگیرد. بعد از رسیدن سهم به این قیمت تحلیل و تارگت بعدی #وپارس آپدیت خواهد شد.
#خگستر
✅ سهم #خگستر از این ارزش بازار #وپارس با توجه به مالکیت تلفیقی ۱۷.۲ درصدی آن ۲۰ هزار میلیارد تومان می باشد.
📌 تحلیل جامع بنیادی #خگستر
#بخش_سوم
( #وپارس #خودرو #سمند )
#خودرو دومین سرمایه گذاری با اهمیت #خگستر است که در اواخر اسفند ماه با فروش بلوک ۱۱ درصدی از نگار نصر و سرمایه گذاری سمند به زیرمجموعه #خگستر اضافه شد. جالب اینکه این بلوک ۱۱ درصدی #خودرو به طور کاملا نقد به مبلغ ۲۰۰۰ میلیارد تومان توسط #خگستر پرداخت گردید و این نشان می دهد که خگستر از ثروت عالی و ارزشمند و فاند عالی در بین گروه خودرویی برخوردار است. با خرید این بلوک خودرویی توسط #خگستر در صورت فروش بلوک بانک پارسیان #وپارس توسط گروه خودرو تمام اتفاقات مهم این واگذاری از دل #خگستر خواهد گذشت و خگستر نقش مهمی در این واگذاری با اهمیت ایفا خواهد کرد.
با توجه به بازگشایی #خودرو خگستر نقش بازیگر را در به اهداف رساندن ارزش واقعی سهم ایفا خواهد کرد. افزایش سرمایه ۱۸۶۰ درصدی #خودرو در اواخر اسفندماه به تایید مجمع فوق العاده شرکت رسید و سرمایه شرکت به ۳۰ هزار میلیارد تومان و قیمت تئوریک بازگشایی ۵۸.۳ تومان رسید.
✳️ #خودرو در روز بازگشایی ارزش بازار حدود ۱۷ هزار میلیارد تومان داشت که با توجه به برنامه واگذاری بلوک ۳۳ درصدی #وپارس و همچنین ارزش بالای این بانک برای #خودرو که می تواند رقمی بالای ۲۵ هزار میلیارد تومان وارد گروه خودرو کند در کوتاه مدت می تواند به ارزش بازار بالای ۱۵۰ هزار میلیارد تومان و قیمت بالای ۵۰۰ تومان روی تابلو معاملات برسد.
✳️ سهم #خگستر با توجه به مالکیت تلفیقی ۱۳ درصدی آن از این ارزش #خودرو حدود ۱۹ هزار میلیارد تومان می باشد.
🔹 #سمند : سرمایه گذاری سمند سومین دارایی با ارزش #خگستر با مالکیت ۳۰ درصدی می باشد. سرمایه گذاری سمند در اواخر اسفندماه بلوک ۵.۳ درصدی #خودرو به تعداد ۷۷۰ میلیون سهم را به #خگستر فروخت و از این فروش حدود ۷۳۰ میلیارد تومان سود شناسایی کرد #سمند در انتهای سال مالی ۹۸ سود انباشته ای بالغ بر ۱۲۷۰ میلیارد تومان دارد. با در نظر گرفتن مالکیت ۳۰ درصدی #خگستر سود بالای ۳۷۰ میلیارد تومانی از محل سرمایه گذاری سمند در انتظار #خگستر می باشد. ضمنا سود انباشته #خگستر در آخرین گزارش صورتهای مالی شرکت حدود ۵۶۰ میلیارد تومان می باشد.
🔹 #سرمایه گذاری سمند با زیرمجموعه های بورسی با ارزشمندی چون #خودرو #خگستر #خوساز #ختوقا #خاور #وپارس #وبملت #بورس اوراق و زیرمجموعه های غیربورسی با ارزشمندی چون لیزینگ ایران خودرو لیزینگ خودروکار لیزینگ سمند و چندین زیرمجوعه با ارزش دیگر دارای ارزش زیرمجوعه های بالای ۷۰۰۰ میلیارد تومان و البته سود خالص سال مالی ۹۸ بالای ۱۲۷۰ میلیارد تومان می باشد. پیش بینی می شود ارزش زیرمجموعه های سمند تا پایان سال به بالای ۴۰ هزار میلیارد تومان برسد که سهم #خگستر با توجه به مالکیت ۳۰ درصدی حدود ۱۲ میلیارد تومان خواهد بود.
📌 تحلیل جامع بنیادی #خگستر
#بخش_چهارم
#خگستر #هلدینگ قطعه سازها
(#خمحرکه #خمهر #خوساز #خشرق #خعمرا #ریخته گری ایران خودرو #ریخته گری #آلومنیوم ایران خودرو)
1⃣ #خمحرکه ، صنعتی نیرومحرکه از شرکتهای با ارزش قطعه ساز زیرمجموعه #خگستر با مجموع مالکیت و سهم مدیریتی ۷۹.۶ درصدی می باشد. #خمحرکه مالکیت مدیریتی ۹۰ درصدی #تشتاد با ارزش بازار ۷۰۰ میلیاردی که ارزش بازار #تشتاد می تواند به بالای ۱۵۰۰ میلیارد تومان برسد. #خمحرکه مالکیت ۱۰۰ درصدی شرکت #میانرو و شرکت #تولیدی نیرو محرکه و مالکیت ۱ درصدی #وپارس را دارد. دانشگاه علمی کاربردی با ۲۰۰۰ دانشجو در کنار شرکت نیرومحرکه در شهرک صنعتی البرز قزوین در مالکیت #خمحرکه است. فروش سال مالی ۹۸ شرکت ۶۷۰ میلیارد تومان و ارزش بازار شرکت ۵۱۰۰ میلیارد تومان و قیمت سهم روی تابلو ۵۰۰۰ تومان می باشد.
✳️پیش بینی می شود #خمحرکه با اجرایی شدن افزایش سرمایه شرکت از محل تجدید ارزیابی دارایی ها و افزایش ارزش شرکتهای زیرمجموعه و پیش بینی افزایش فروش سال مالی ۹۹ به بالای ۱۰۰۰ میلیارد تومان به ارزش بازار بالای ۸۰۰۰ میلیارد تومان و قیمت روی تابلو ۸۰۰۰ تومان برسد.
2⃣ #خمهر مهرکام پارس از شرکتهای با ارزش قطعه ساز #خگستر با مالکیت و سهم مدیریتی ۶۴.۲ درصدی می باشد. فروش سال مالی ۹۸ شرکت حدود ۶۵۰ میلیارد تومان و پیش بینی فروش بالای ۱۰۰۰ میلیاردی شرکت در سال مالی ۹۹ با توجه به افزایش تولید و افزایش نرخ محصولات پیش بینی می شود در سال ۹۹ به ارزش بازار بالای ۷۰۰۰ میلیارد تومان و قیمت تابلوی ۴۰۰۰ تومان برسد.
3⃣#خوساز محورسازان ایران خودرو از شرکتهای مهم قطعه ساز زیرمجموعه #خگستر با مالکیت و سهم مدیریتی ۶۴.۵ درصدی می باشد. فروش سال مالی ۹۸ شرکت حدود ۳۲۰ میلیارد تومان و پیش بینی فروش بالای ۶۰۰ میلیاردی شرکت در سال مالی ۹۹ با توجه به افزایش تولید و نرخ محصولات پیش بینی می شود در سال ۹۹ با توجه رشد سودآوری و افزایش نرخ محصولات به ارزش بازار بالای ۴۰۰۰ میلیارد تومان و قیمت تابلوی ۳۷۰۰ تومان برسد.
4⃣ #خشرق الکتریک خودرو شرق از شرکتهای مهم قطعه ساز زیرمجموعه #خگستر با مالکیت ۹.۶ درصدی می باشد. فروش سال مالی ۹۸ شرکت حدود ۵۵۰ میلیارد تومان و پیش بینی فروش بالای ۸۰۰ میلیاردی شرکت در سال مالی ٩٩ پیش بینی می شود با توجه رشد سودآوری و افزایش نرخ محصولات به ارزش بازار ۴۰۰۰ میلیاردی و قیمت تابلو ۷۰۰۰ تومان برسد.
5⃣ #خعمرا توسعه و عمران شهرستان نائین از دیگر قطعه سازهای مهم #خگستر با مالکیت و سهم مدیریتی ۴۵.۱ درصدی می باشد. فروش ۶ ماهه اول سال مالی ۹۸ شرکت حدود ۱۸ میلیارد تومان و پیش بینی فروش حدود ۴۵ میلیاردی سال مالی ۹۸ و پیش بینی فروش بالای ۵۰ میلیاردی شرکت در سال مالی ۹۹ با توجه به افزایش تولید و نرخ محصولات پیش بینی می شود در سال ۹۹ با توجه رشد سودآوری و افزایش نرخ محصولات به ارزش بازار بالای ۵۰۰ میلیارد تومان و قیمت روی تابلوی ۶۵۰۰ تومان برسد.
6⃣ #ریخته گری ایران خودرو از دیگر قطعه سازهای مهم #خگستر با مالکیت ۱۰۰ درصدی می باشد. فروش سال مالی ۹۷ شرکت ۱۱۰ میلیارد تومان بوده است و فروش ۶ ماهه اول سال مالی ۹۸ شرکت حدود ۳۷ میلیارد تومان و پیش بینی فروش بالای ۱۰۰ میلیاردی سال مالی ۹۸ و پیش بینی فروش بالای ۱۴۰ میلیاردی شرکت در سال مالی ۹۹ با توجه به افزایش تولید و نرخ فروش. شرکت #ریخته گری توسط کارشناسهای رسمی دادگستری ۳۰۰ میلیارد تومان ارزشگذاری شده است که در صورت ورود به بازار سرمایه می تواند ارزش بازار بالای ۱۵۰۰ میلیارد تومان را داشته باشد.
7⃣#ریخته گری #آلومنیوم ایران خودرو از دیگر قطعه سازهای مهم #خگستر با مالکیت ۱۰۰ درصدی می باشد. فروش ۶ ماهه اول سال مالی ۹۸ شرکت حدود ۱۱۲ میلیارد تومان و پیش بینی فروش بالای ۲۰۰ میلیاردی سال مالی ۹۸ و پیش بینی فروش بالای ۲۵۰ میلیاردی شرکت در سال مالی ۹۹ با توجه به افزایش تولید و نرخ فروش. شرکت #ریخته گری #آلومنیوم توسط کارشناسهای رسمی دادگستری ۳۴۰ میلیارد تومان ارزشگذاری شده است که در صورت ورود به بازار سرمایه می تواند ارزش بازار بالای ۲۰۰۰ میلیارد تومان را داشته باشد.
8⃣ #پلاستیکهای درخشان ساز با مالکیت ۴۵ درصدی #شیشه های ایمن به نور با مالکیت ۲۵ درصدی و #نایل ایران با مالکیت ۳۶.۶ درصدی #خگستر.