🌸🍃🌸
🍃🌸
🌸
🌺 #هفت_حقیقت_غیرقابل_انکاردر_زندگی
1. سلامت روانی شما مهم تر از پول و شغل و نظر دیگران است
2. هیچکس آنقدر که در مجازی نشان می دهد موفق و زیبا نیست
3. اگر میخواهید به مشکلی بال و پر بدهید مدام بهش فکر کنید
4. 99درصد صدمات رو از طریق خودتون و افکارتون به خودتون میزنید.
5. توقع شما از دیگران میزان زود رنجی شما را رقم خواهد زد.
6. اگر حس میکنید خودتون رو گم کردید بیشتر باخودتون وقت بگذرانید تا دیگران
7. تنها به حرف ها اعتماد نکنید!
🌸
🍃🌸
🌸🍃🌸
┏━✨🕊✨🕊✨┓
🆔 @arefeen
┗━✨🕊✨🕊✨┛
📚آتش بیار معرکه
این اصطلاح را برای کسی به کار میبرند که در ماهیت و اصل دعوا و مشاجرهی میان چند تن شرکت ندارد، اما کارش تشدید این دعوا و مشاجره و گرم نگاهداشتن آتش اختلاف در میان آنان است.
دو ساز ضرب و دف از چوب و پوست ساخته شدهاند. پوست این دو ساز در بهار و تابستان خشک و منقبض و در پائیز و زمستان که موسم باران و رطوبت است مرطوب و منبسط میگردد. در بهار و تابستان لازم است که این پوست هر چند ساعت یک بار مرطوب و تازه گردد تا صدای آن به علت خشکی و انقباض تغییر نکند. این وظیفه بر عهدهی دایره نمکن بود که ظرف آبی جلوی خود قرار داده و ضرب و دف را نم میداد و تازه نگاه میداشت. در پائیز و زمستان همین شخص که حالا آتشبیار نامیده میشد پوستهای مرطوب شده را روی منقل آتش میگرفت و با حرارت دادن خشک میکرد.
این شخص از موسیقی چیزی نمیدانست و نه میتوانست ساز و ضرب و دف بزند و نه به آواز و خوانندگی آشنایی داشت، اما وجودش به قدری موثر بود که اگر دست از کار میکشید دستگاه طرب میخوابید و بساط معرکه و شادی مردم برچیده میشد. تا جایی که مخالفان موسیقی و طرب در گذشته گناه اصلی را وجود آن آتشبیار میدانستند و بر این باور بودند که اگر او ضرب و دف را آماده نکند دستگاه موسیقی و عیش نیز خودبهخود از کار میافتد. از آن پس تا امروز افراد سخنچین و فتنهانگیز را که در اصل مشاجرات شرکت ندارند، ولی با بدگویی کردن و ایجاد شبهه، آتش اختلافات را دامن می زنند، به آتش بیار معرکه تشبیه میکنند.
┏━✨🕊✨🕊✨┓
🆔 @arefeen
┗━✨🕊✨🕊✨┛
🌷 آیت الله میانجی (ره) :
☘ توصیه نمیکنم نماز شب بخوانید ، زیارت عاشورا بخوانید ؛ درحالی که اینها بسیار خوبند .
👌 فقط عرض میکنم : گناه نکنید.
┏━✨🕊✨🕊✨┓
🆔 @arefeen
┗━✨🕊✨🕊✨┛
📿اعمال شبهایقدر📿
✅ 1.غسل کردن
✅ 2.خواندن دورکعت نماز
✅ 3.قرآن به سرگرفتن
✅ 4.زیارتامامحسینعلیهالسلام
✅ 5.احیاگرفتن
✅ 6.خواندن 100رکعتنماز
✅ 7.قرائت دعایجوشنکبیر
✅ 8.استغفار
✅ 9.لعن بر دشمنان حضرت امیر
#التماس_دعا
#شب_قدر
┏━✨🕊✨🕊✨┓
🆔 @arefeen
┗━✨🕊✨🕊✨┛
چهارتوصیه خداوندبه حضرت موسی (ع)
خداوند، موسی علیه السلام را خطاب کرد که: «مراقب باش»
تا نفهمیدی که گناهانت را بخشیده ام مشغول اظهار عیب دیگران مشو ...
تا نفهمیدی که خزائن و ثروت من تمام شده غم روزی مخور ...
تا نفهمیدی که قدرت من زایل شده به غیر من امیدوار مباش...
تا هنگامی که یقین پیدا نکردی شیطان مرده است، از مکر و حیله او خود را در امان نبین...
منبع.حکایات وداستانهای حضرت موسی(ع)
┏━✨🕊✨🕊✨┓
🆔 @arefeen
┗━✨🕊✨🕊✨┛
🌙چشمانت را ببند و فقط برای یک لحظه تصور کن:
میتوانستی جزو کسانی باشی که نامشان از بین مهمانان امسالِ خدا خط خورد
و مهلتشان پایان یافت
و خاک راه آنها را بست.....
کسانی که در حسرت یک یاربِّ دیگر
یک استغفار
یک لااله الا الله
و هزاران یاحسین (ع)
ماندند و قصه شان به سر رسید...
حالا با تمام وجود ببین که اگر هستی،
یعنی خدایت خودش نامت را نوشته و ثبت کرده
و فرصتات داده....
بنده ی من!
( فلان ابن فلان)!
امسال هم میهمان من باش
و بر دریای رحمتم وارد شو...........
🌙✨الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَ مِنْ تِلْکَ السُّبُلِ شَهْرَهُ شَهْرَ رَمَضَانَ، شَهْرَ الصِّیَامِ، وَ شَهْرَ الْإِسْلَامِ، وَ شَهْرَ الطَّهُورِ، وَ......
سپاس خدای را که ماه خود، ماه رمضان را قرار داد ماه روزه، ماه اسلام، ماه طهارت، ماه آزمایش، ماه قیام، ماهی که قرآن را در آن نازل کرد برای هدایت مردم، و بودن نشانه هایی روشن از هدایت و مشخص شدن حق از باطل....
📚«صحیفه سجادیه_دعایچهلوچهارم»
┏━✨🕊✨🕊✨┓
🆔 @arefeen
┗━✨🕊✨🕊✨┛
برایسنگرشكولرگازی
گذاشتہبودند،اما . . . 🤭
آمدهبودبيرونودرسایہخوابيدهبود!⛅️
پرسيدم:
«كولرايرادكرده؟چراتوی
سنگرنمےخوابيدتویاينگرما؟!»😳
.
گفت:«مگہهمہرزمندههاكولردارندكہ
زيربادخُنكشاستراحتکنند..⁉️
منهميكےازاونھا...🚶🏻♂
#شهیدمحمدابراهیمهمت🌱
#یاد_شهدا_صلوات 🌷
┏━✨🕊✨🕊✨┓
🆔 @arefeen
┗━✨🕊✨🕊✨┛
✍#ورود_ممنوع!
حضرت علی در نهج البلاغه میفرماید: از آنچه خداوند نسبت به ابلیس انجام داد عبرت بگیرید؛ زیرا اعمال فراوان و کوششهای مداوم او را با تکبر از بین برد. او شش هزار سال عبادت کرد که مشخص نیست از سالهای دنیا است یا از سالهای آخرت؛ اما با ساعتی تکبر همه را نابود کرد. چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگری همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند؟ نه، هرگز! خداوند هیچ گاه انسانی را برای عملی وارد بهشت نمی کند که برای همان عمل، فرشته ای را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است و بین خدا و خلق، دوستی خاصی وجود ندارد که به خاطر آن، حرامی را که بر جهانیان ابلاغ فرموده، حلال بدارد!
📙نهج البلاغه / خطبه ی 192.
┏━✨🕊✨🕊✨┓
🆔 @arefeen
┗━✨🕊✨🕊✨┛
✍#حضرت_عیسی_و_مرد_حسود
داوود رقی میگوید: از امام صادق علیه الیسلام شنیدم که فرمود: از حسد بپرهیزید و بر یکدیگر حسد نورزید. سیر و سیاحت در عالم یکی از خصوصیات شریعت عیسی (ع) بود. روزی با مرد کوتاه قدی که از اصحابش بود سیر میکرد تا رسیدند کنار دریا. عیسی گفت: «بسم الله بصحة یقین منه»، سپس روی آب راه رفت. همسفر عیسی که این وضع را دید. او هم پیروی کرد و گفت: «بسم الله بصحة یقین منه» و روی آب حرکت کرد و به عیسی ملحق شد. در این هنگام در خاطرش گذشت عیسی روی آب راه میرود من هم راه میروم، پس چرا او بر من فضیلت داشته باشد، ناگاه در آب فرو رفت و عیسی (ع) او را نجات داد. پرسید: چه فکر کردی که در آب فرو رفتی؟ عرض کرد: وقتی شما بر آب گذر کردی و من هم از پی شما آمدم، بر خود بالیدم و گفتم: پس عیسی چه فضیلتی بر من دارد؟ عیسی (ع) فرمود: ای مرد! بلند پروازی کردی و نفس خود را ستودی و خداوند بر تو غضب کرد. اکنون توبه کن تا به مقام اول خود برگردی. آن مرد در همان حال توبه کرد و پشت سر عیسی به راه خود ادامه داد. آن گاه امام صادق فرمود: پس از خدا بترسید و از حسد پرهیز نمایید.
خانمانها از حسد کرده خراب
باز شاهی از حسد گردد غراب
پند تاریخ 147/2 -148؛ به نقل از: الانوار النعمانیه / 261
┏━✨🕊✨🕊✨┓
🆔 @arefeen
┗━✨🕊✨🕊✨┛
امام علی (ع): در محضر قاضی
شاكی شكایت خود را به خلیفه ی مقتدر وقت، عمر بن الخطاب، تسلیم كرد. طرفین دعوا باید حاضر شوند و دعوا طرح شود. كسی كه از او شكایت شده بود امیرالمؤمنین علی بن ابی طالب علیه السلام بود. عمر هر دو طرف را خواست و خودش در مسند قضا نشست. طبق دستور اسلامی، دو طرف دعوا باید پهلوی یكدیگر بنشینند و اصل «تساوی در مقابل دادگاه» محفوظ بماند. خلیفه مدعی را به نام خواند، و امر كرد در نقطه ی معینی روبروی قاضی بایستد. بعد رو كرد به علی و گفت: «یا ابَاالحسن! پهلوی مدعی خودت قرار بگیر». به شنیدن این جمله، چهره ی علی درهم و آثار ناراحتی در قیافه اش پیدا شد. خلیفه گفت: «یا علی! میل نداری پهلوی طرف مخاصمه ی خویش بایستی؟»
علی:
«ناراحتی من از این نبود كه باید پهلوی طرف دعوای خود بایستم؛ برعكس، ناراحتی من از این بود كه تو كاملا عدالت را مراعات نكردی، زیرا مرا با احترام نام بردی و به كنیه خطاب كردی و گفتی «یا اباالحسن» ، اما طرف مرا به همان نام عادی خواندی. علت تأثر و ناراحتی من این بود». [1]
[1] . الامام علی، صوت العدالة الانسانیة ، صفحه ی 49، و رجوع شود به شرح نهج البلاغه ی ابن ابی الحدید، چاپ بیروت، ج /4ص 185.
منبع: داستان راستان،شهید مطهری،جلد اول.
#یا_زهرا
#یاصاحب_الزمان_ادرکنی
#اللهم_صل_علی_محمد_و_آل_محمد
#اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجــــ
#نشر_پیام_صدقه_جاریه
┏━✨🕊✨🕊✨┓
🆔 @arefeen
┗━✨🕊✨🕊✨┛
🌹اهمّ مقدمات انتظار فرج، توبه و طهارت از گناهان
✍آیت الله بهجت(ره): ما باید انتظار فرج حضرت غائب عجلالله را داشته باشیم، و فرجش را فرج عموم بدانیم، و در هر وقت و هر حال باید منتظر باشیم؛ ولی آیا میشود انتظار فرج آن حضرت را داشته باشیم، بدون مقدمات و تحمل ابتلائاتی که برای اهل ایمان پیش میآید؟! بااینحال، چه اشکالی دارد که تعجیل فرج آن حضرت را با عافیت بخواهیم؛ یعنی اینکه بخواهیم بیش از این بلاها که تا به حال بر سر مؤمنین آمده، بلای دیگری نبینند؟! در هر حال، باید منتظر فرج باشیم، ولی با مقدمات آن. ولی میدانیم که ضعیفیم و طاقت ابتلائات سخت را نداریم؛ لذا از خدا بخواهیم که شیعه بعد از این دیگر به ابتلائات بیشتر، مبتلا نشود. و اهمّ مقدمات انتظار فرج را که توبه و طهارت از گناهان است، تحصیل کنیم.
📚 در محضر بهجت، ج٣، ص٢٨٠
┏━✨🕊✨🕊✨┓
🆔 @arefeen
┗━✨🕊✨🕊✨┛
☘ علامه حسن زاده :
🌷 با ابنای روزگار بساز و مرد تحمل باش . مانند آسیاب باش ، درشتی آنان را بستان و نرم باز ده .
┏━✨🕊✨🕊✨┓
🆔 @arefeen
┗━✨🕊✨🕊✨┛