26.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به یاد شهدای لواسان...
🌷شانزده فایده یک لیوان آب جوش ولرم شده در افطار🌷
حضرت امام صادق (ع): فوائد افطار با آب فاتر (آب جوش)
۱- پاک کننده کبد
۲- پاک کننده معده
۳- درمان غلبه بلغم
۴- درمان غلبه سودا
۵- درمان غلبه صفرا
۶- خاموش کننده حرارت معده
۷- خوشبو کننده دهان
۸- خوشبو کننده بدن
۹- تقویت چشم و بینایی
۱۰- تقویت و محکم کننده دندانها
۱۱- درمان و پیشگیری از بیماریهای ژنتیکی
۱۲- پاک کننده گناهان قلب
۱۳- درمان سردرد
۱۴- اعتدال مزاج
۱۵- پاکسازی بدن
۱۶- بدون عوارض
📗 منبع» کتاب اصول کافی، ج۴، ص۱۵۳
نکته: این آب اگر با عسل یا شکر قهوه ای شیرین شده یک قاشق آبلیمو ترش و نصف قاشق چایخوری دارچین هم داخلش باشد تاثیرش خیلی بیشتر خواهد شد»
#هر_خانه_یک_طبیب
#حجره_سلامت
شهدای گمنام لواسانات و رودبار قصران
✨🧎 @ShohadaLavasanRodbarghasran
هدایت شده از نهاد امامت جمعه لواسانات
💎زیارت عاشوراء با سفره افطار
🏴 روز وفات حضرت خدیجه
🏴 ام المومنین سلام الله علیها
🎙 فیض منبر
حجت الاسلام و المسلمین سبحانی
🎤 با نوای گرم
حاج سید روح الله شمس
🗓 پنجشنبه ۲ فروردین ۱۴۰۳
🕰 از ساعت ۱۷:۳۰
💠 همراه با سفره افطاری
↙️ لواسان، میدان قائم،
⬅️ ابتدای جاده لواسان
🕌 آرامگاه شهدای گمنام
🚩 بیرق الحسین علیه السلام
✅ ویژه عموم برادران و خواهران
🛑به زمان و مکان مراسم توجه فرمایید
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
💠 نهاد امامت جمعه لواسانات
📱 ایتا 👇
https://eitaa.com/namazjomelavasanat
📱 سروش 👇
https://splus.ir/namazejomeh_lavasanat
📱بله 👇
https://ble.ir/namazjomeh_lavasanat
.
♻️ درس شهید بهشتی به مسئولین و روحانیون مشهور
🔰حمید رسایی:در دوره نمایندگی افراد زیادی مراجعه میکردند تا عضو هیأت امناء یا هیأت مدیره مؤسسه فرهنگی آنها یا خیریهای که زدهآن بشوم. هیچ وقت این پیشنهادات را نپذیرفتم. دلیلش هم روشن بود که یا از نیّت پیشنهاد دهندگان اطلاع نداشتم یا انجام این امور را دست و پا گیر وظایف اصلیام میدانستم.
در اتفاقات اخیر رخ داده پیرامون آیت الله صدیقی، مطالعه این خاطره مرتبط با شهید بهشتی که یکی از نزدیکان شهید نقل کرده خالی از لطف نیست.
دو نفر از دوستان که یکی از روحانیون معروف و دیگری از بازاریان مبارز بود در یک کار اقتصادی با هم شریک شده بودند که در اثنا، اختلاف حساب معتنابهی پیدا کردند و با هم درگیر شدند. حقیر تلاش زیادی برای اصلاح فیمابین آنان به عمل آوردم ولی توفیقی حاصل نشد. نهایتاً توافق شد موضوع را نزد شهید آیت الله بهشتی مطرح کنند و قضاوت ایشان را بپذیرند.
عازم تهران شدیم و شب منزل آقای بهشتی رفتیم.
منزل ایشان در منطقه روبروی حسینیه ارشاد بود که در آن موقع هنوز بخش عمده آن زمینهای بایر بود. این اولین بار بود که به خانه آقای بهشتی در این منطقه میرفتم، خانهای نقلی، تمیز، مرتب و در عین حال ساده. فرش آن موکت بود اما از نظافت میدرخشید.
زندگی و سر و وضع او مثل امام ساده، مرتب و نظیف بود. بهشتی مصداقی از این آیه قرآنی بود که «یحسبهم الجاهل اغنیاء من التعفف»(بقره/۲۷۳) نه مانند کسانی که دارایند اما خود را #فقیر و #ژولیده مینمایانند!
بعد از پذیرایی مختصر و احوالپرسی، موضوع دعوا به تفصیل بیان شد و شخص عالِم که از دوستان صمیمی شهید بهشتی بود، مطمئن بود که ایشان به نفع او قضاوت خواهد کرد؛ اما شهید بزرگوار به جای این که وارد این معرکه شود، با آن بیان مخصوص به خود داستانی را نقل کرد به این مضمون:
دوستانی که شرکت عمرانی را تأسیس کرده بودند نزد من آمدند و گفتند میخواهیم برای برکت این شرکت، شما هم سهامدار شوید.
گفتم ما طلبه هستیم و سرباز امام زمان عج، مناسب نیست که در این مقولات وارد شویم؛ رزّاق خداست و اگر برای او کار کنیم، روزی ما را خودش میرساند.
آن گاه که دیدند اصرار آنها نتیجه نداد، تصور کردند انکار من ممکن است برای این باشد که سرمایهای برای مشارکت ندارم لذا پیشنهاد کردند که شما لازم نیست سرمایه گذاری کنید ما خودمان کل سرمایه شرکت را تأمین میکنیم، فقط قبول کنید که درصدی از سهام به نام شما شود و سود آن را تقدیمتان کنیم.
باز هم به آنها جواب منفی دادم و استدلال کردم دلیل نپذیرفتن صرفاً به خاطر داشتن یا نداشتن سرمایه نیست و اصولاً قصد ندارم در این نوع مسائل وارد شوم؛ اما آن دوستان به اصرار خود ادامه دادند و این بار پیشنهاد کردند که شما شریک شوید و سود آن را نه برای خودتان که برای پیشبرد نهضت و ترویج اسلام صرف کنید. باز هم نپذیرفتم و نهایتاً گفتند ما آماده هستیم بدون اینکه شما آوردهای در شرکت داشته باشید، بخشی از شرکت را به نام شما کنیم و صرفاً سود آن را برای مصارف عام المنفعه نهضت در اختیار شما قرار میگیرد.
اما سرانجام به هیچ نوع، واردشدن در امور اقتصادی به خاطر حفظ زی طلبگی ام نپذیرفتم.
با نقل این ماجرا و ملاحظه علو طبع آیت الله بهشتی، طرفین دعوا در خود فرو رفتند و از مطرح کردن یک دعوا بر سر مسائل مادی در محضر ایشان منفعل شدند و مخصوصاً آن که روحانی بود، پاسخی مضاعف را دریافت کرد.
شهید مظلوم آیت الله دکتر #بهشتی
📚 کتاب (سیره شهید دکتر بهشتی) ص۱۴۸
شهدای گمنام لواسانات و رودبار قصران
✨🧎 @ShohadaLavasanRodbarghasran
﷽
🔰 یکی از اساتید میفرمودند:
🔮هـرکس حاجت مهمـی دارد درشب یا روز رحلت حضـرت خدیجه سلاماللهعلیها به ایشان متوسّل بشود
و
دو رکعت نماز بخواند
و
به تعداد ابجد اسم ایشان یعنـی:
🧮《 ۶۲۲ بار صلوات 》
برای ایشان بفرستد
ان شـاءالله حاجت خود را می گیرید.
🤍حضـرت خدیجه سلاماللهعلیها امالمؤمنين است و بسیار بخشنده
هـرکس
💜 مال حلال
💛همسر خـوب
💙فرزندِ خـوب
میخواهد و در واقع هـر کس دنیای حلال میخواهد به ایشان متوّسل شود.
🖤 رحلت حضـرت خدیجه(س) تسلیت باد
التماس دعای فرج یار
💢✨💢✨💢
🌸 خ ⇚ ۶۰۰
✨ د ⇚ ۴
🌸 ی ⇚ ۱۰
✨ج ⇚ ۳
🌸 ه ⇚ ۵
💢✨💢✨💢💢✨💢✨💢
🍃🌻🍃🌺🍃🌻🍃
أَلَا بِذِڪْرِ اللَّهِ تَطْمَئِـنُّ الْقُلُــوبُ
شهدای گمنام لواسانات و رودبار قصران
✨🧎 @ShohadaLavasanRodbarghasran
🔰اشتغال و کارآفرینی حضرت خدیجه(ع)
🔹مورخان و حدیث شناسان نقل کردهاند که حضرت خدیجه(ع) چهارصد کارگزار ، خدمه و ناظر ویژه در اختیار داشت که امور او را اداره و نظارت می کردند. ایشان با وجود این همه دارایی و تجارت گسترده ، هیچ گاه به اموال و شکوه اجتماعی خود دل نبست و ضمن اینکه نمونۀ بارزی از زهد و بی رغبتی را در این عرصه به نمایش گذاشت، با سخاوتی ستودنی و فروتنی فوق العادهای، افراد درمانده و محروم را تحت حمایت خویش قرار داد.
🔹مردانی بیکار و معمولاً از طبقات فقیر و کم درآمد که از خود سرمایه ای نداشتند؛ ولی دارای توانایی در فعالیتهای تجاری و ارتباطی بودند، در امور اقتصادی حضرت خدیجه(ع) به کار گرفته می شدند و در ازای توانایی خود، حقوق کافی دریافت می کردند و سود و زیان معاملات مربوط به خود ایشان بود.
❇️این روند دو فایده داشت:
1⃣نخست اینکه با به وجود آوردن فرصتهای شغلی، خانواده ها را امیدوار می ساخت .
2⃣ دوم اینکه کارگران خود را با قوانین و راه و رسم بازرگانی درون مرزی و منطقه ای آشنا می ساخت تا بتوانند بعدها روی پای خود بایستند و با استقلال اقتصادی به تلاشهای خود در این قلمرو ادامه دهند.
به علاوه، اشتغال صدها جوان و انسانهای فعال در زمینه های تجاری، جلوی عادتهای زشت و درآمدهای حرام، غارتگری و رباخواری را می گرفت و از این رهگذر زندگی مردم از آلودگی های گوناگون و سوء استفاده های مالی مصون می ماند. این بانوی بزرگ قریش، با افرادی قرارداد منعقد می ساخت که از مقداری سرمایه برخوردار بودند.
🔹 او با آنان در مال التجاره شریک می شد، هرچند سهم افزون تر مربوط به حضرت خدیجه(ع) بود، سپس کارگزاران را در سود حاصله از اموال تجاری سهیم می کرد. اگر با پول او سودی به دست می آمد، هم او و هم عاملانش از آن بهره مند می گردیدند و اگر متحمل خساراتی می شد، می کوشید جور شریکان را به تنهایی تحمل کند. حضرت خدیجه(ع) در این فعالیت اقتصادی قابل توجه، تمامی بدهکاران، عوامل اجرایی، خدمه، رابطین و ناظران را از میان انسانهای سالم، امانتدار، درستکار و ریشه دار بر می گزید و به همان گزینش اولیه اکتفا نمی کرد و چنین کاروان عظیمی را با انگشت تدبیر و درایت خویش مدیریت می کرد و چنان بر آنان نظارت داشت که مبادا دچار فساد، خطا، رشوه خواری، سوءاستفاده و کج روی گردند و مورخان و راویان، حتی نمونه ای از خلافکاری در این مجموعۀ وسیع گزارش نکرده اند. او برای افزایش توانمندی کارکنان و ایجاد رقابتی سالم و ثمربخش و تقویت انگیزه های کارگزارن، برنامه هایی ویژه را به اجرا می گذاشت و هدایا و تحفه هایی را به کارکنان با بازدهی مؤثر اختصاص می داد. ۴
🔹رسول اکرم(ص) در مقام حق شناسی از بخشش و بزرگ منشی این بانو فرموده اند: «من کارفرمایی مهربان تر و حق شناس تر و بهتر از خدیجه(ع) نسبت به خدمه اش ندیده ام. هرگاه من و دوستم پس از کار و تلاش و انجام مأموریت نزدش می رفتیم، غذای گوارایی که به اشارة او برایمان تدارک دیده شده بود، به ما می دادند. او با خدمه و زیردستان، بزرگوارانه و بر اساس کرامت انسانی رفتار می کرد. ۵
📚منبع:
۴. السیرة النبویة، عبدالملک بن هشام، ، ج ۲ .
۵. بحار الانوار، محمدباقر مجلسی،ج ۱۶، ص ۱۰
#جهش_تولید_مشارکت_مردم
#مادر_امت
✅کانال رسمی جامعه بانوان استراتژیست
🌐 @strategistladies
هدایت شده از تدریس های استاد نظری زاده
5.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣📣📣 سومین عامل مرگ و میر، خطاهای پزشکی هست!!
😳😳 حدود 60 درصد خطاهای پزشکی قابل پیشگیری هست!! 😱😱
⁉️این همه خطای پزشکی که قاتل جان افراد شده است اگر در طب اسلامی یا سنتی بود چه کار می کردند؟!
❌❌اولین عامل مرگ و میر، بیماری های قلبی هست و دومین عامل، سرطان هست که این دو عامل هم در نتیجه سبک زندگی غربی هست❌❌
✅ پزشکی غربی، سبک درمان نیست سبک آدم کشی هست⚔️
@tadris14
برگزاری دعای پر فیض کمیل در اولین پنجشنبه سال با امامت حجت الاسلام ایمانی و مداحی حاج آقای هدهدی برگزارشد.
@ShohadaLavasanRodbarghasran