eitaa logo
شهدای گمنام لواسانات و رودبارقصران
302 دنبال‌کننده
3.9هزار عکس
2.1هزار ویدیو
27 فایل
اطلاع رسانی مراسمات آستان مقدس شهدای گمنام بیرق الحسین علیه السلام ( لواسانات و رودبارقصران )
مشاهده در ایتا
دانلود
از و به دولت فخیمه و پلیس آمریکا: دانشجویان و اساتیدتان را طوری سرکوب نکنید که آبروی ما در ایران برود! هر چه در این سال‌ها در دفاع از آزادی در دانشگاه‌های شما رشته کرده بودیم پنبه شد! دیگر با چه رویی از مدینه فاضله غرب سخن بگوییم! بی آبرویمان کردید!!!! 🗣 علیرضا زادبر 🌹شهدای گمنام لواسانات و رودبار قصران ✨🧎 @ShohadaLavasanRodbarghasran
⭕️// خبر آمد خبری در راه است. 🔴 شناسایی و دستگیری شبکه جاسوسی آمریکا در کشور توسط پاسداران گمنام امام زمان عج ⭕️ به زودی اطلاعات تکمیلی منتشر می شود. ضربه ای مهلک به بدنه سرویس اطلاعاتی آمریکا در کشور 🌹شهدای گمنام لواسانات و رودبار قصران ✨🧎 @ShohadaLavasanRodbarghasran
نتانیاهو ناچار به پایان جنگ 🌹شهدای گمنام لواسانات و رودبار قصران ✨🧎 @ShohadaLavasanRodbarghasran
🔹ناوگان یواس‌اس آیزنهاور در حال فرار از خاورمیانه! 🔻در اتفاقی غیر قابل پیش‌بینی، ناوگروه هواپیمابر یواس‌اس دوایت آیزنهاور آمریکا پس از ناکامی در انجام مأموریت خود، در حال ترک منطقه است. این اتفاق در حالی رخ می‌دهد که زمزمه‌هایی از کاهش تعداد نیروهای آمریکایی در عراق نیز به گوش می‌رسد. 🔻این رویدادها را می‌توان نشانه‌هایی از شکست بزرگ آمریکا در خاورمیانه و عقب‌نشینی تدریجی این ابرقدرت از منطقه دانست. 🇮🇷 کانون بسیج پیشکسوتان جهاد و شهادت ناحیه مقاومت الغدیر
🇮🇷🇵🇸 ﷽ 📝 خون مظلومان غزه گریبان غرب را گرفت | قیام ۲۰۰ دانشگاه آمریکا علیه جنایات اسرائیل 🍃🌹🍃 🔻حداقل ۲۰۰ دانشگاه آمریکا در کنار دانشجویان دانشگاه‌های فرانسه، استرالیا، انگلیس و کانادا در اعتراض به جنایات هولناک رژیم صهیونیستی در غزه اعتصاب و تظاهرات بی‌سابقه‌ای را آغاز کرده‌اند. 🔸بسیاری از اساتید برجسته و شناخته‌شده این دانشگاه‌ها، ضمن حضور در جمع معترضان، خواستار آزادی صدها دانشجویی هستند که از سوی نیروهای تا دندان مسلح دستگیر شده‌اند. 🔹هجوم نیروهای مسلح آمریکا و آن چند کشور غربی به دانشگاه‌ها برای سرکوب و دستگیری دانشجویان و اساتید معترض، یکی دیگر از آن رسوایی‌هایی است که، آبرویی برای غرب با آن همه ادعایش نخواهد گذاشت و تردید نباید داشت، این رسوایی در تاریخ ماند. 🔸تصاویر زیادی از دستگیری و ضرب و شتم دانشجویان و اساتید دانشگاه‌ها در محوطه دانشگاه‌ها منتشر شده است و طبق آخرین گزارش‌ها، چیزی بالغ بر ۶۰۰ دانشجو و استاد، دستگیر و به مکان‌های نامعلوم منتقل شده‌اند. 🔺به گفته رئیس دانشگاه «ییل» پلیس آمریکا فقط از این دانشگاه ۶۰ دانشجو را دستگیر و با خود برده است. اخراج، تعلیق و زندان، در کنار ضرب و شتم، سرنوشتی است که تاکنون دانشجویان و اساتید معترض به آن دچار شده‌اند. 💠 حوزه مقاومت بسیج ۱۶۵ میثم تمار (لواسان بزرگ)
7.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸 ﷽ سرافکندگی اینترنشنال از ناتوانی آمریکا در حمله به ایران 🍃🌹🍃 | 💠 حوزه مقاومت بسیج ۱۶۵ میثم تمار (لواسان بزرگ)
12.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸 ﷽ 🎥 تجمع حمایت از فلسطین در دانشگاه جورج واشنگتن، بیخ گوش کاخ سفید 🍃🌹🍃 | 💠 حوزه مقاومت بسیج ۱۶۵ میثم تمار (لواسان بزرگ)
🇮🇷🇵🇸 ﷽ 📝 مقام سابق موساد: ایران با دور زدن تحریم‌ها ۸۰ میلیارد دلار ذخیره کرد 🍃🌹🍃 🔻رئیس سابق بخش مالی سازمان جاسوسی موساد گفت: ایران یک شبکه مالی جهانی برای دور زدن تحریم‌ها ایجاد کرده و موفق شده ضمن ناکام گذاشتن تحریم‌ها، ۸۰ میلیارد دلار درآمد اندوخته جدید داشته باشد. 🔸روزنامه تایمز اسرائیل نوشت: اودی لوی پس از ۳۵ سال فعالیت در اطلاعات اسرائیل در سال ۲۰۱۶ از سمت ریاست واحد جنگ اقتصادی موساد کنار رفت. وی دهه‌ها را صرف تحقیق در مورد جریان‌های پولی کرده که امکان بقای دشمنان اسرائیل به ویژه حماس، حزب‌الله و ایران را فراهم می‌کند. 🔺به نوشته تایمز اسرائیل، ایده اعمال جنگ اقتصادی علیه تهران البته جدید نیست. جمهوری اسلامی از زمان انقلاب اسلامی در سال ۱۹۷۹ تحت تحریم‌ها قرار داشت و با آغاز برنامه هسته‌ای تهران در دهه ۲۰۰۰ تشدید شد. | 💠 حوزه مقاومت بسیج ۱۶۵ میثم تمار (لواسان بزرگ)
8.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸 ﷽ انهدام شبکهٔ اغفال دختران چَتِربِت 🍃🌹🍃 🔹گوشه‌ای از اقدامات این باند را در فیلم ببینید. 💠 حوزه مقاومت بسیج ۱۶۵ میثم تمار (لواسان بزرگ)
رهبر انقلاب: خلیج‌فارس خانه ماست ◽دهم اردیبهشت، روز ملی خلیج فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا