هدایت شده از pedarefetneh | پدر فتنه
⭕️شهید نواب صفوی با این ژست و صلابت درحال رفتن سمت جوخه اعدام!
امروز ۲۷ دی ماه سالروز شهادت شهید نواب صفوی
شادی روحش صلوات بفرستید🌹
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
10.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
از فروپاشی و شکست اسرائیل در چشم جهانیان تا استقامت فوق بشری مردم فلسطین!
🔹جورج گالووی، سیاستمدار انگلیسی: مقاومت مردم فلسطین و استقامت آنها که تقریبا فوق بشری است، بار دیگر پیروز شد.
🔹یکی از تکاندهندهترین و وحشتناکترین مقاطع تاریخ بشر از زمان جنگ جهانی دوم به پایان رسیده است. صدها روز کشتار جمعی مداوم، قطع عضو، شکنجه، ناپدید شدن و رسوایی، این دورهای بود که در آن دولت اسرائیل مُرد، نه از نظر فیزیکی یا ارگانیک، بلکه در ذهن و قلب مردم جهان!
5.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 محسن مجتهد زاده مشهور به شیخ قمی: اسرائیل میخواست با حفر تونل به پیکر امام حسن عسکری برسد و DNA ایشان را بدست بیاورند تا امام زمان را پیدا کنند و بکشند
.
📌 علت گرامی داشتن «هفته دفاع مقدس» چیست؟
1⃣ حدود ٢١۱ سال پیش در زمان فتحعلی شاه قاجار به موجب قرارداد ننگین گلستان در سال ١١٩٢ شمسی (۱۸۱۳ میلادی) کشورهای فعلی: «قفقاز، ارمنستان، گرجستان، داغستان، چچن و اینگوش و سواحل ارزشمند دریای کاسپین» به مساحت حدود ٢٣٠ هزار کیلومتر مربع از ایران جدا شده و به روسیه تزاری تقدیم گردید!
2⃣ حدود ١٩۶ سال پیش و باز هم در زمان فتحعلیشاه قاجار به موجب قرارداد ننگین ترکمنچای درسال ١٢٠٧ شمسی (۱۸۲۸ میلادی)، منطقهی «ایروان، نخجوان و بخشهایی از تالش و آذربایجان» و در مجموع حدود ۳۰ هزار کیلومتر مربع دیگر از ایران جدا شد و باز هم به امپراتوری روسیه تقدیم شد!
3⃣ حدود ١۶۸ سال پیش در زمان ناصرالدین شاه قاجار به موجب معاهده ننگین پاریس در سال ١٢٣۵ شمسی (۱۸۵۶ میلادی) مناطق: «هرات و افغانستان و بلوچستان و مکران» به مساحت ٩٧۵/۲۲۵ کیلومتر مربع با فشار انگلیس از ایران جدا شد!
4⃣ حدود ١۵۳ سال پیش و باز هم در زمان ناصرالدین شاه قاجار به موجب قرارداد ننگین حکمیت «گلد اسمیت» در سال ١٢۵٠ شمسی (۱٨٧١ میلادی)، و باز هم تحت فشار انگلیس مناطقی از: «پاکستان و سیستان» به مساحت ٣۵٠/٠٠٠ کیلومتر مربع از ایران جدا شد!
5⃣ حدود ١۴۳ سال پیش باز هم در زمان ناصرالدین شاه قاجار به موجب «پیمان آخال» در سال ١٢۶٠ شمسی (۱۸۸١ میلادی) کشورهای فعلی: «ترکمنستان، ازبکستان، تاجیکستان، قرقیزستان و قزاقستان» به مساحت ١/٢٢۶/۵٠٠ کیلومترمربع از ایران جدا شده و باز هم به امپراتوری روسیه تقدیم شد!
6⃣ حدود ١٠۵ سال پیش در سال ١٢٩٨ شمسی (١٩١٩ میلادی) در زمان احمد شاه قاجار و دولت وثوقالدوله براساس پیمان منطقهای مستشاران انگلیس، جزایر نفت خیز خلیج فارس از جمله کشورهای فعلی: «امارات، قطر، عمان و چند جزیره بسیار ارزشمند دیگر» به مساحت ۴٠۵/٢٨٧ کیلومتر مربع رسماً از ایران جدا شد!
7⃣ حدود ٨۷ سال پیش در سال ۱۳۱۶ شمسی (۱۹۳۷ میلادی) در زمان رضا شاه پهلوی با امضای پیمان ننگین سعدآباد با کشورهای همسایه (عراق، ترکیه و افغانستان) بخشهای عظیمی از ایران با دسیسه انگلیس جدا شد؛ از جمله: «ارتفاعات سوقالجیشی آرارات» به ترکیه؛ بخش عظیمی از «اروندرود» و اداره کامل آن را به عراق؛ و «دشت وسیع نااُمید» به مساحت ۳ هزار کیلومتر به افغانستان بخشیده شد!
8⃣ حدود ۷۰ سال پیش در سال ١٣٣٣ شمسی (١٩۵۴ میلادی) در زمان محمد رضا شاه پهلوی، بندر استراتژیک «فیروزه» در شرق دریای خزر از ایران جدا و به شوروی واگذار گردید!
9⃣ و باز هم در زمان محمدرضا شاه در سال ١٣۵٠ شمسی (١٩٧١ میلادی) با فشار انگلیس، مجمع الجزایر بحرین به مساحت بیش از ٧٠٠ کیلومتر مربع با انبوهی از مخازن نفت و گاز از ایران جدا شد!
👈 و با کمال تأسف باید این حقیقت تلخ را بدانیم که این مقدار تجزیه و جدایی بیش از ٣ میلیون و ۵٠٠ هزار کیلومتر مربع از خاک ایران به واسطه سستی و خیانت پادشاهان میهن فروش در کل تاریخ جهان بیسابقه است و ایران امروز با مساحت ١/۶۴٨/١٩۵ کیلومتر مربع کمتر از یک سوم مساحت ایران بزرگ دویست سال قبل را دارد!
👊 اما برخلاف قاجار و پهلوی، در جمهوری اسلامی و پس از هشت سال دفاع مقدس، یک سانتیمتر از خاک کشور عزیزمان را هم از دست ندادیم ...
🇮🇷 پاینده ایران عزیز
🌷 زنده باد یاد شهیدان
📆 ۳۱ شهریور آغاز هفته دفاع مقدس گرامی باد.
هدایت شده از یا زهرا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدایت شده از اخبار قدس 🇮🇷
🔻 قدردانی حماس از حمایت جمهوری اسلامی ایران
🔹«الحیه» قائم مقام رئیس جنبش حماس در غزه: جمهوری اسلامی ایران از مقاومت ما و مردم ما حمایت کرد، وارد جنگ شد و در دو عملیات «وعده صادق» عمق رژيم صهیونیستی را در هم کوبید
🔹مردم ما اهداف آشکار و پنهان اشغالگران را به شکست کشاندند؛ قدس و مسجدالاقصی همچنان قطبنمای ما و عنوان مقاومت تا آزادی باقی خواهند ماند.
🇮🇷 @QODS_IR | اخبار قدس
هدایت شده از افسران جنگ نرم انقلاب اسلامی
17.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کاش همه ما مثل ایشان نسبت به اوامر مقام معظم رهبری حساس بودیم
قابل توجه مسئولان ، علما ، فعالان فرهنگی ، اهل رسانه ، مداحان ، آحاد متدینین
#هاشم_الحیدری
هدایت شده از یا زهرا
🔴 بیانیهٔ سپاه دربارهٔ آتشبس غزه
🔹خدای بزرگ را شاکریم با گذشت ۱۶ ماه از عملیات شگفت انگیز، تاریخی، افتخار آفرین و جاودان "طوفان الاقصی" و جنایات وحشیانه و قرون وسطایی و نسل کشی رژیم اهریمنی صهیونیستی، اراده مقدس حماس و مقاومت اسلامی بر رژیم صهیونی و قاتلان زنان، کودکان و مردان مظلوم و بی دفاع فلسطینی رقم خورد.
🔹آنانی که با حمایت تمام عیار آمریکا و متحدان اروپایی و منطقهای و پشتیبانی امپراطوری رسانه ای سلطه، در پی دستیابی به اهداف اعلامی خود مبنی بر " آزادسازی اسرا بدون پرداخت هزینه و از طریق عملیات نظامی، نابودی کامل حماس و بازگرداندن شهرک نشینان شمالی" بودند؛ اینک پس از ۴۶۳ روز جنایت گری که به شهادت بیش از ۵۰ هزار مظلوم و بی دفاع، مجروحیت بیش از صد ها هزار تن دیگر از ساکنین غزه و همچنین نابودی بیش از ۸۰ درصد زیرساختهای حیاتی و مسکونی غزه قهرمان منجر شد، برابر صبر و استقامت بی نظیر مردم قهرمان غزه و اراده پولادین مقاومت سر تسلیم فرود آوردند.
🔹امروز پایان جنگ و تحمیل آتش بس بر رژیم صهیونیستی یک فتح مبین و پیروزی بزرگ برای فلسطین و شکستی بزرگتر برای رژیم هیولایی صهیونیستی است که مردم مقتدر غزه را خوشحال و سرشار از طراوت، نشاط و مقاومت به سوی خانه و کاشانه خود روانه می سازد و در مقابل؛ رییس قصاب و خون آشام کابینه جعلی را آماده طوفان سهمگینی از انتقادات، اعتراضات و شکافهای داخلی در جامعه صهیونیستی خواهد ساخت.
🔹حماس قهرمان با ایمان به نصرت الهی و به مدد مقاومت و استقامت اسطوره ای مظلومان مقتدر غزه و موج حمایتهای گسترده جهانی؛ از میدان مذاکره و توافق، سربلند و سرافراز بیرون آمد و با پیروزی خود این پیام را به جهانیان منتقل کرد که امروز
" مقاومت ملت فلسطین مظهر و نماد درخشان غلبه حق بر باطل و خون بر شمشیر است."
🔹امروز این تل آویو و رژیم غاصب است که برابر اراده و تسلیم ناپذیری آنان زانو زده و با فروپاشی تاب آوری نظامی و اجتماعی، مهاجرت معکوس، ورشکستگی اقتصادی و انزوای سیاسی مواجه شده است.
🔹بی تردید این فتح مبین و پیروزی بزرگ به مانند "طوفان الاقصی" که یک شکست چند وجهی و ترمیم ناپذیر برای صهیونیستها بود، این حقیقت را در تاریخ به ثبت رساند که ماه ها جنایت آفرینی هیچ دستاوردی برای رژیم صهیونی به همراه نداشت و مقاومت زنده، بالنده و استوار باقی ماند و با اعتبار، اقتدار و باور ایمانی عمیق تر به وعده های صادق الهی به سمت آزادسازی مسجد الاقصی و قدس شریف پیش خواهد رفت.
🔹با گرامی داشت نام، یاد، خاطره و حماسه آفرینیهای ماندگار و تاریخ ساز شهدای مقاومت و راه آزادی قدس طی نبرد اخیر به ویژه شهیدان اسماعیل هنیه، سید حسن نصرالله، یحیی سنوار، سید صالح العارودی این رخداد سترگ و عظیم را به مقاومت فلسطین به ویژه مردم مظلوم و مقتدر غزه تبریک و تهنیت میگوئیم و ضمن اعلام همراهی با شادی، شور و شعف وصف ناپذیر آنان و تجلیل از حمایت و همراهی شرافتمندانه اضلاع دیگر جبهه مقاومت اسلامی منطقه از غزه و تحسین فداکاری های حزب الله لبنان، انصارالله یمن و مقاومت عراق و هشدار نسبت به پیمان شکنی محتمل اهریمن صهیونیستی و حفظ آمادگیهای میدانی برای مقابله جنگ و جنایت آفرینی های جدید؛ امیدواریم به اذن الله برگزاری "نماز نصر" مسلمین در مسجد الاقصی در آیندهای نه چندان دور به خبر اول رسانههای جهان تبدیل شود.
☫به جمع سربازان گمنام بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/3617980416C11748e2114
هدایت شده از Ali M.o
حرف خاص.mp3
10.74M
✘ خدایا میدونم دوستم داری ولی من نامزد دارم!
※ ویژه ماه رجب
#استاد_شجاعی #حرف_خاص
@ostad_shojae | montazer.ir
هدایت شده از Afiat elahi
sokhanrani shab3.mp3
59.14M
جلسه 3⃣
از سلسله جلسات "حضرت فاطمه و جنگ روایت با یهودیان"
🕌 هیئت فطرس دلیجان - فاطمیه ۱۴۰۳
🎤 حجت الاسلام محمد سعادتمند
@mTatbiqy