•┈┈••✾❀♡❀✾••┈┈•
👤توییت استاد #رائفی_پور
طارق متری (وزیر سابق فرهنگ لبنان) میگوید:
🔻در مارس ۲۰۱۰ به همراه نخستوزیر سعد حریری به تهران رفتم. ما دیداری با آیتالله خامنهای داشتیم. پیش از دیدار، من و سعد حریری کنار هم نشسته بودیم. حریری به من گفت که باید خلع سلاح حزبالله را به عنوان مسئله اصلی مطرح کنیم.
🔻من چیزی نگفتم، اما دیگران موافقت کردند. وقتی وارد دفتر آیتالله خامنهای شدیم، او با گرمی و صمیمیت با سعد برخورد کرد.
🔻سعد حریری درباره لبنان و مسئله سلاحهای حزبالله صحبت کرد. آیتالله خامنهای به او نگاه کرد و گفت: آیا رمان “گوژپشت نوتردام” را خواندهای؟ واضح بود که سعد حریری این رمان را نخوانده است.
🔻آیتالله خامنهای ادامه داد: این داستان درباره زنی بسیار زیباست و شاید زیباترین زن پاریس، و طبیعی است که همهٔ صاحبان قدرت به دنبال او بودند. سپس (آیه الله) خامنهای پرسید: نام این زن چه بود؟ من (متری) پاسخ دادم: اسمرالدا.
🔻 آیتالله خامنهای با لبخند به من نگاه کرد و گفت: احسنت.
آیتالله خامنهای سپس گفت:
🔻همه کسانی که از ویژگیهای این زن در زیبایی و لطافت آگاه بودند، میخواستند از او سوءاستفاده کنند. این زن (اسمرالدا) خنجری زیبا و تیز داشت تا از خود در برابر آنان دفاع کند.
🔻آقای نخستوزیر! لبنان همانند این زن زیباست. عروس دریای مدیترانه است، همه کشورها آن را میخواهند و اسرائیل تهدیدی برای آن است، اما سلاحهای حزبالله مانند خنجر اسمرالدا است.
💛 @Shooghe_parvaz313
•┈┈••✾❀♡❀✾••┈┈•
هدایت شده از نو+جوان
17.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #تماشایی
🎙 لحظاتی از سرودخوانی دانشآموزان و دانشجویان در دیدار با رهبر انقلاب
از نسل آرمانیم
پیرو فرمان سید خراسانیم
در کنار بچه های غزه و لبنانیم..
یا صهیون خیبر خیبر
خوب گوش کن حیدر حیدر
💫نو+جوان؛ انرژی امید ابتکار
🌱@Nojavan_Khamenei
هدایت شده از نو+جوان
18.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✌️لحظاتی از مداحی آقای حسین طاهری در دیدار هزاران نفر از دانشآموزان و دانشجویان با رهبر انقلاب
⚡امروز که اوضاع جهان مایه شرم است
🌹ای عشق دل افروز دل ما به تو گرم است
💫نو+جوان؛ انرژی امید ابتکار
🌱@Nojavan_Khamenei
10.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•┈┈••✾❀♡❀✾••┈┈•
🎥 #کلیپ
سرنوشت گلدان های بالای ضریح مطهر امام رضا علیهالسلام ✨
#امام_رضا_علیهالسلام
💛 @Shooghe_parvaz313
•┈┈••✾❀♡❀✾••┈┈•
شـوق پــرواز 🕊️
•┈┈••✾❀♡❀✾••┈┈• 💢 جمشید شارمهد اعدام شد 🔹مرکز رسانه قوه قضاییه: پس از طی روال قانونی و تایید نهای
•┈┈••✾❀♡❀✾••┈┈•
📲 #توئیتریسم
🔻هند جگرخوار وقتی پدرش در جنگ بدر کشته شد، دائما بین مردم حضور پیدا میکرد و با خواندن اشعاری کفار را به مبارزه با حاکمیت نبوی تشویق میکرد.
تفسیر القمی، ج۱، ص۱۱۱
✍ شیخ شبانی
💛 @Shooghe_parvaz313
•┈┈••✾❀♡❀✾••┈┈•
•┈┈••✾❀♡❀✾••┈┈•
👤توییت استاد #رائفی_پور
مجموع توییت های استاد رائفی پور
💛 @Shooghe_parvaz313
•┈┈••✾❀♡❀✾••┈┈•