eitaa logo
سیانور
7.5هزار دنبال‌کننده
882 عکس
414 ویدیو
3 فایل
آخرین اخبار و تحلیل‌ها در موضوعات نفاق، نفوذ و منافقین مارا در فضای مجازی با آیدی @SianorResaneh دنبال کنید. نظرات و پیشنهادات: @sianor_resaneh ارسال سوژه: @sianor_pv
مشاهده در ایتا
دانلود
سیانور
✍🏻گویا گردهمایی گروهک تروریستی منافقین در فرانسه لغو شده قراره توی فرانسه مسابقات المپیک تابستان ام
✍🏻کمین منافقین در برلین بر اساس اخبار واصله از مقر گروهک بعد از دست رد فرانسوی ها بر سینه فرقه رجوی و محدودیت آلبانی برای فعالیت‌ها و رفت و آمدهای منافقین، آنها در به در پی هماهنگی مکانی برای برگزاری میتینگ نمایشی سالانه خود بودند تا اینکه مقرر شد این مراسم در برلین و روز دوم تیرماه برگزار شود. اما با توجه به اتفاقات داخل ایران و برگزاری انتخابات در روز ۸ تیرماه مریم رجوی شخصا دستور داده است این میتینگ با یک هفته تاخیر در ۹ تیرماه و در برلین برگزار شود. استدلال رجوی این بود که تمام توان اعضا به ویژه در فضای مجازی باید صرف کاستن از مشارکت مردم ایران در انتخابات ریاست جمهوری باشد. از طرفی با اعلام نتایج این انتخابات رجوی بتواند بیشترین بهره برداری را از آن داشته باشد و به نوعی مدعی نقش مافیایی خود در نتیجه انتخابات ایران باشد‌. اما مثل همیشه مردم ایران هم از این کمین گاه منافقین هم با همت خود به سلامت و با شکوه و سربلندی می‌گذرند. مارا در فضای مجازی با آیدی @sianor_3 دنبال کنید.
22.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥مجاهدین خلق به سراغ کدام دسته از دانشجویان می‌رفتند؟ برشی از جلسه سیزدهم دادگاه منافقین را مشاهده می‌کنید. مارا در فضای مجازی با آیدی @sianor_3 دنبال کنید.
سیانور
💥مجاهدین خلق به سراغ کدام دسته از دانشجویان می‌رفتند؟ برشی از جلسه سیزدهم دادگاه منافقین را مشاهده م
✍🏻شهید فرزاد رئیس زاده، دانشجویی که به دست منافقین ترور شد... 🛑شهید فرزاد رئیس‌زاده ۶ اردیبهشت ۱۳۳۸ در رشت متولد شد. در دوران طفولیت فوق‌العاده آرام و ساکت بود. دوره دبیرستان را در تهران گذراند و برای تحصیلات متوسطه وارد دبیرستان البرز شد و پس از اخذ دیپلم به دانشکده پلی‌تکنیک تهران راه یافت و به تحصیل در رشته مهندسی مکانیک پرداخت. در دوران تحصیلات دانشگاهی یکی از فعالین مبارزات دانشجویان مسلمان بود و در این راه یک بار نیز توسط مزدوران رژیم شاه دستگیر شد.
سیانور
✍🏻شهید فرزاد رئیس زاده، دانشجویی که به دست منافقین ترور شد... 🛑شهید فرزاد رئیس‌زاده ۶ اردیبهشت ۱۳۳۸
[ عکس ] وی که در جریان پیروزی انقلاب به مسجد رفت و آمد داشت فعالیت خود را در این مکان مقدس با کتابداری کتابخانه مسجد مهدی (عج) شروع کرد و در این کار آن‌چنان پشتکاری از خود نشان داد که در اندک زمانی به یکی از ارکان مهم مسجد تبدیل گشت. او یکی از بنیانگذاران مرکز فعالیت‌های اسلامی مسجد مهدی (عج) بود و مسئولیت‌هایی، چون تشکیلات و روابط عمومی مسجد، مسئول روابط عمومی بسیج ستاد مسجد مهدی (عج) را برعهده داشت. در همان اوایل آغاز جنگ تحمیلی به همراه یکی از یاران همرزمش، شهید مسعود کبکانیان به سوسنگرد رفت و در مسجد آنجا به کار فرهنگی پرداخت. علاقه او به کار فرهنگی و ترویج اسلام آن‌چنان بود که مدام در جلسات گوناگون شرکت می‌کرد. دامنه فعالیت‌های او به مسجد مهدی (عج) محدود نمی‌شد. فرزاد در راه خدمت به مستضعفان به سیستان و بلوچستان رفت و به عنوان عضو شورای جهاد سازندگی شهرستان ایرانشهر در آن منطقه محروم به فعالیت و تلاش پرداخت. او علاوه بر این در جهاد دانشگاهی پلی‌تکنیک تهران نیز فعالیت گسترده داشت و یکی از مسئولین پرکار آنجا به شمار می‌رفت و جهادگری خستگی‌ناپذیر بود. زندگی‌اش در مسجد و جهاد خلاصه شده بود و زندگی مادی برایش ارزشی نداشت. روز ۵ مهر که شهید رئیس‌زاده برای انجام کاری از خانه خارج شده بود متوجه اغتشاش مسلحانه منافقین شد که در سطح شهر موجبات آزار مردم را فراهم کرده بودند برای همین به مقابله با آن‌ها پرداخت؛ اما مورد هدف گلوله ترویست‌ها قرار گرفت و به شهادت رسید. مارا در فضای مجازی با آیدی @sianor_3 دنبال کنید.
✍🏻شهید سعید نوری تاجر، دانشجویی که به دست منافقین ترور شد... شهید سعید نوری تاجر در سال ۱۳۴۲ متولد شد. وی پس از گذراندن دوران ابتدایی و از سنین نوجوانی به ماهیت ضد مردمی و ضد اسلامی رژیم وابسته پهلوی پی‌برده بود و به سهم خود در مجامع مختلف با آن مبارزه می‌کرد. پس از پیروزی انقلاب علاوه بر فعالیت‌های هنری و فرهنگی در مدرسه، به جهاد سازندگی پیوست و به اتفاق جمعی دیگر از جهادگران عازم روستا‌های محروم کردستان شد و در مزارع و بیابان‌های کردستان به یاری هموطنان محروم نگه داشته شده در زمان رژیم شاه پرداخت.
سیانور
✍🏻شهید سعید نوری تاجر، دانشجویی که به دست منافقین ترور شد... شهید سعید نوری تاجر در سال ۱۳۴۲ متولد
به دنبال تهاجم وحشیانه مزدوران بعثی به خاک میهن به همراه جمعی از جهادگران به جبهه‌های جنوب عزیمت کرد. هم زمان با مأموریت‌هایی که به جبهه می‌رفت، در امتحانات ورودی دانشکده تربیت معلم قبول شد. در روز ۲۲ تیر ۱۳۶۱ مصادف با بیست و یکم ماه رمضان و شب شهادت حضرت علی (ع) دو نفر از عناصر گروهک تروریستی منافقین نزدیک افطار به منزل آن‌ها می‌روند. در حالی که سعید و مادرش در انتظار اذان بودند، تروریست‌ها زنگ منزل را می‌زنند و سعید برای باز کردن در می‌رود و با مشاهده آنان، متوجه نیت پلیدشان می‌شود و در را به روی آن‌ها می‌بندد؛ اما یکی از تروریست‌ها از فرصت استفاده کرده و پایش را لای در می‌گذارد و در همان موقع، چند تیر از لای در به سعید شلیک می‌کند. پس از مجروح شدن سعید، تروریست‌ها به خانه هجوم آورده و آنجا را به آتش می‌کشند. مادر سعید پیکر فرزندش را در آغوش می‌گیرد و درحالی که سر سعید را با دستانش نگه داشته منافقین گلوله‌ای به گلوی سعید شلیک می‌کنند و از صحنه می‌گریزند. مارا در فضای مجازی با آیدی @sianor_3 دنبال کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴اعترافات جاسوس گروهک منافقین در جریان حمله تروریستی عوامل داعش به مجلس در سال۹۶ مارا در فضای مجازی با آیدی @sianor_3 دنبال کنید.
🖤شهادت امام جواد علیه السلام بر امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف و عاشقان حضرتش تسلیت باد... مارا در فضای مجازی با آیدی @sianor_3 دنبال کنید.
13.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آماده اید، یه کم بخندیم!؟ 😂😂 مارا در فضای مجازی با آیدی @sianor_3 دنبال کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑گریه‌های دختری که از کودکی پدرش را ربوده بودند... مارا در فضای مجازی با آیدی @sianor_3 دنبال کنید.
🖤همسر شهید صیاد شیرازی درگذشت «عفت شجاع» همسر سپهبد شهید علی صیاد شیرازی پس از طی یک دوره بیماری دارفانی را وداع گفت و به همسر شهیدش پیوست. مارا در فضای مجازی با آیدی @sianor_3 دنبال کنید.
حمله عصبی سرکرده گروهک تروریستی منافقین/ حال رجوی وخیم است 🔹️یک منبع آگاه در پاریس، از وضعیت وخیم جسمانی مریم رجوی سرکرده ۷۰ ساله گروهک تروریستی منافقین خبر داد. 🔹️وی افزود: رجوی عصر دیروز حین بازگشت از پاریس به سمت مقر خود در «اور سورواز» دچار حمله عصبی شدید شده و بلافاصله به بیمارستان منتقل شده است. این منبع آگاه تاکید کرد: 🔹️وضعیت سرکرده گروهک وخیم گزارش شده و تیم حفاظت رجوی برای جلوگیری از نشت هرگونه خبر پیرامون او، بشدت در حال آماده باش هستند. 🔹️وی با بیان اینکه سرکرده گروهک تروریستی منافقین دچار بیماری روماتیسم، سرطان روده و بیماری عصبی است، گفت: سال ۱۴۰۱ نیز حمله عصبی سرکرده گروهک موجب دو‌هفته غیبت کامل او شد. مارا در فضای مجازی با آیدی @sianor_3 دنبال کنید.