eitaa logo
𓂆 ســــ☫ــدره 𓂆
66 دنبال‌کننده
150 عکس
63 ویدیو
1 فایل
یه نوجوون که سرنوشتش گره خورده به یاران بهشتی¹⁶⁸🎒 من اینجام: @FA_Roshana اللهم عجل لولیک الفرج✨
مشاهده در ایتا
دانلود
𓂆 ســــ☫ــدره 𓂆
داش ابراممممم، 😍🥲😭✨
ایشون که میان، یعنی قضیه جوری جدیه که ولتون نمی‌کنیم 😁🤌
هیچی مثل خونه اول آزارم نمیده.
-انگیزه قوی واسه شهادت؟ +پشت تابوتم بخونن: « سفر بخیر..جوونی که شدی عاقبت بخیر.. »
𓂆 ســــ☫ــدره 𓂆
-باید‌ خوند، باید از تو و راه تو تا ابد خوند ‌‌...
زیارتِ، مسیری که شروعِ شهادتِ لیاقتِ، شهادتی که پای ولایتِ (((؛
11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اعتراف میکنم که دلم برایت تنگ شده
10.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آقا ..‌ نیستی ولی، دردت به جانم..(؛
شهد یا شرنگ؟ -خسته بود، خیلی خسته.. می‌دانست دردش چیست و دوایش چیست، اما هیچ زمان توان ترک درد را پیدا نکرده بود! چرا چرا، بهتر است بگوییم بار ها از مبدأ درد به مقصد درمان، کاروان وجودش را راهی کرده بود، اما میانه راه راهزن های اجیر شده ی درد همیشه به کاروان می‌زدند و تا به خودشان بیایند ، درد به آنها می‌رسید دیگر کاری از آن ها بر نمی‌آمد تا آن زمان که دوباره کاروان ترک مبدأ کند.. سخت بود این کار، چرا که شده بود یک چرخه شکست ناپذیر! خدا مرا ببخشد، جز خداوند چیزی شکست ناپذیر نیست..
8.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ وَمَا النَّصْرُ إِلَّا مِنْ عِندِ اللَّهِ الْعَزِيزِ الْحَكِيمِ 🔺به راستی که پیشرفتهای حیرت آور ما در موشکی و پهپادی با لطف و نصرت پروردگار سبحان بود.
می‌گفت: « اگر بخوای خالص باشی، خیلی سخت میشه ، چون یه طرف اخلاصت مردم تحسینت می‌کنند ، یه طرف اخلاصت نفست تحسینت می‌کنه! هر دو خیلی خطرناک و غرور آفرین اند! یعنی از تحسین مردم میشه رها شد، ولی راه رهایی از تحسین نفس که حتی ساده تر از رهایی از تحسین مردمه، خیلی دور به نظر می‌رسه ؛ خب این تصور اشتباهه! راه رهایی از تحسین نفس و غرور نفس فقط یه چیزه، اینکه آدم منشأ این نفس و پیدا کنه! اصلا نفس از کجا میاد؟! نفس چیه؟! خود مائیم؛ ما نفس ایم! برای رهایی از نفس کافیه نفسی وجود نداشته باشه، با این حساب کافیه خودی وجود نداشته باشه! البته ، وجود هم نداره ها ، اگر سوره توحید رو خوب درک کرده باشی راحت متوجه این مسئله میشی! بذار یه مثال حقیقی بزنم؛ ببین توی سوره توحید داریم ‹ قل هو الله و احد : بگو خداوند هیچ شریکی ندارد/یکتاست › خب یعنی چی؟! خدا، کامل ترین برای معبود ما هست ، اسمی که همه اسماء الله و در بر میگیره؛ یعنی اسم خالق را هم در بر میگیره ، خب نتیجه؟! یعنی حتی توی خالق بودن هم خدا شریکی نداره…‹ خالق نوعی از اسم عربی است که همه سطوح خالق را در بر می‌گیرد ›…اما! همه مخلوقات خالق اند! از ریز ترینشون که اتم ها هستند…‹ حتی کوچکتر هم وجود داره›…تا برترینشون که انسان باشه، همه و همه خالق اند، اتم ها سلول ها رو تشکیل میدن و همین چرخه ادامه پیدا میکنه تا انسان خلق میشه ، و حتی انسان هم با ادامه نسل، خالق انسان دیگری میشه!