کانال سین جیم دین
⭕️ آموزشِ سُنّتی و مُدرن ✍️ این متن رو سالِ 94 نوشتَم، یعنی هفت سالِ قبل!! امروز توی بایگانیِ مطالب
🔹نهضت تربیتی سید الشهداء
👈 ویژه پسران و دختران 5 تا 6 سال (متولدین ۱۳۹۷/۷/۱ تا ۱۳۹۵/۷/۱)
☝️نهضت حضرت سید الشهدا علیهالسلام بسترِ تربیتی، علمی و مهارتیِ مناسبی است برای والدینی که میخواهند فرزندانشان مومن، عالم، مجاهد و ماهر بار بیایند.
🔔 جهت پیش ثبتنام در نهضتِ تربیتی حضرت سید الشهداء قــــــــم برای سال تحصیلی 1402 - 1403 لطفا اینجا را لمس نمایید. مهلت ثبتنام تا آخر اردیبهشت میباشد.
👌 نهضت تربیتی، ساختاری است بر آمده از دغدغههای کارآمدی اسلام در همهی عرصههای زندگی من و شما، در فضایِ معنوی مسجد و با محتوایی متّکی بر میراثِ ارزشمند گذشته. روشِ آموزشی مکاتب نهضت، بشکلِ طولی است. البته متربیانِ مکتب، دروسِ دوازده سالهی آ.پ را نیز با کیفیتی بهتر و بالاتر در هفت سال یاد میگیرند.
➕علاوه بر اینکه بیش از هر چیز به تربیت و ادب و دیانتِ متربیان توجه ویژه داریم. متناسب با جنسیتِ پسران و دختران به آنان مهارتهای شغلی یاد داده میشود: نجّاری، آهنگری، برنامه نویسی، کشاورزی، خیاطی، بافندگی، فرزند پروری و... .
✍️ مباحث غیر نافعِ کتب درسی را حذف میکنیم و بجایَش اطلاعاتِ ضروری مثلِ طبّ اسلامی، معماری اسلامی، فلسفه، ریاضیات، تاریخ، نجوم، زبانهایِ غیر فارسی و... یاد میدهیم.
👌ورودیهای ۵ و۶ ساله مکتب معمولا در شش ماههی اوّل، روخوانیِ کاملِ قرآن را یاد میگیرند و با احراز شرایط مناسب، پس از هفت سال کلّ قرآن را حفظ میکنند.
🔸بازدید آیت الله عاملی از مکتب
🔸معرفی اجمالی نهضت تربیتی
🔸کتابهای تالیف شده
👈برای طرح سوال، اینجا را لمس کنید
🆔 @SinJimDin
🔹چهارشنبه
🕌 اون موقعها که ساکنِ تهران بودیم، مگه میشد چهارشنبه شب باشه و حرم سید الکریم نباشیم؟!
🚘 یکی از چهارشنبهها، صاحبخونهی خوبمون آقای رحمانی زنگ زدن و گفتن: "حاج آقا! رویِ ماشینت کُلّی آشغال ریختن". 😳 رفتم دیدم علاوه بر اون، چهار چرخشم پنچره!!😖
➕ آپاراتی که اومد گفت پنچر نیست، چهار چرخو با چاقو چاک زدن و باید همهشو عوض کنم!😱 جناب سروان هم که اومد صِدام زد، یواشکی گفت: "فکر کنم طرف دشمنی داشته باهات". احتمالاً دستش چون به بالاییها نرسیده سرِ من خالی کرده!😐
👌دو رکعت نماز خوندم برایِ هدایتِ دشمنِ عزیزمون😂 اما غمناکترین جایِ قصه اونجاش بود که اون چهارشنبه، سیدالکریم ما رو نطلبید!😭😔
✍️خاطره مربوط به سالِ 1398
👈برای طرح سوال، اینجا را لمس کنید
🆔 @SinJimDin
وسواس.pdf
157.4K
⭕️ وسواس
❓وسواس چیست و چگونه با آن مقابله کنیم؟
👈 برای طرح سوال، اینجا را لمس کنید
ــــــــــــــــــ
📝 پاسخ:
📌 برای آشنائی با وسواس، انواعِ آن و راهکارهای مقابله با آن لطفا این فایلِ Pdf را با دقت مطالعه فرمائید.
🆔 @SinJimDin
🔹 امتحان سرنوشت ساز
✍️ صبح، یه امتحانِ سرنوشت ساز داشتم. مُصَحح این امتحان هم دو مجتهد و یا دستِ کم قریب الإجتهاد بودن😱.
➕ من اینطوریَم که وقتِ امتحان معمولاً حسِ درس خوندنم نمیاد!😐 خیلی ریلکس میشینم سرِ جلسه و مثلِ دانشمندا کشفیاتم رو نگارش میکنم! فکر کنم مُصححِ گرام، کلی اطلاعاتِ بِکر و جدید به دست میاره با مطالعهی برگهم🙃
👦🏻 آها یه چیز دیگه ام بگم؛ یادم میاد از قدیم الأیام فقط به نمرهی قبولی فکر میکردم و نه بیشتر!! به نیتِ چهارده معصوم و دوزاده امام، به همون نمرهی 12 و 14 راضی بودَم.😅
☝️بعله! اینجور کم توقع بودیم ما.☺️ ولی همون بهتر که هیچکدومتون کارنامههای درخشانِ دوران تحصیلمو نمیبینید و نمیدونید کجا درس خوندم.😂
😴 امروز توی سالن انتظارِ امتحان، از فرط خستگیِ اسباب کشیِ دیشب، دیگه چشام داشت آلبالو گیلاس میچید که بی خیالِ حال و هوای امتحان و بدور از چشم مراقب، سرمو گذاشتم روی میز.
👌بعد از کمی استراحت مثلا خواستم از وقتم استفادهی بهینه کنم، قرآنو باز کردم تا کمی بخونم. آیهی جالبی به چشمم خورد از سورهی نمل/28: "إذهبْ بِکتابی هذا فألْقِهْ إلیهمْ ثُمَّ تَوَلَّ عنهم". 😂😂😂
✍️ پ.ن: نمرهی قبولی امتحانات، توی حوزهی علمیه، دوازدهس. دعا کنید 12 بشم توی آزمون امروز! امتحانات و ابتلائاتِ الهی رو جدی میگیریم آیا؟ آیا گاهی استرس میگیریم بابت اینکه نکنه مردود بشیم؟ تلاش میکنیم برای قبولی؟🤔
👈 برای طرح سوال، اینجا را لمس کنید
🆔 @SinJimDin
نقشه کمال.pdf
217.5K
⭕️ نقشهی کمال
☝️ فایلِ پی دی افِ فوق، یک برنامه عبادی است که از استادَم گرفتم؛ البته با اندکی تغییرات. شاید نقشه کمال کمی آرمانی باشد اما بخشِ فردی ـ معنویاش برای یک چلّهی عبادی، مناسب است.
➕میتوانید برنامهی فوق را با گزارههای زیر، مطابق با ظرفیت و نظرِ خود متناسبسازی کنید:
👈 1. نماز شب (حتی قضا)
👈 2. دعا برای اقوام و آشنایان
👈 3. نماز اول وقت با حضور قلب (حتی المقدور)
👈 4. تسبیحات حضرت زهرا بعد از نماز
👈 5. دعای عهد بعد از نماز صبح
👈 6. قرائت روزانه قرآن (50 آیه)
👈 7. زیارت عاشورا
👈 8. خواندن اين دعا در قنوت نماز: "اللّهم اجعلني مُجَدِّدَ دينِکَ و مُحيي شريعتِک و اجْعلني مِن أحسنِ عَبيدِک و اغفر لي تلک الذنوبَ العِظام اللّهم عَجِّلْ لِوَليکَ الفرج و اجْعَلني مِن خيرِ انصارِه و المستشهدينَ بينَ يَدَيْه اللّهم أيّدْ و ألْهِمْ و انْصُرْ و احْفَظْ قائدَنا الإمامَ الخامَنهاي و انصُرْ مَنْ نَصَرَهُ و اخْذُلْ مَن خَذَلَهُ".
👈 9. سلام سه نوبت به چهارده معصوم بعد از نماز
👈 10. مدیریت اندیشه و فکر از گناه
👈11. ذکر زبانی و قلبی
👈 12. دعای سلامتی امام عصر
👈 13. نمازجماعت (حتی المقدور یک نوبت)
👈 14. دائم الوضوء
👈 15. مطالعه معرفتی
👈 16. نماز قضاء
👈 17. قرائت روزانهی دعای خمس عشر هر روز یک دعا [در مفاتیح موجود است]
👈 18. محاسبه و ارزیابی اعمال روزانه
👈 19. شب جمعه دعای کمیل
👈 20. صبح جمعه دعای ندبه
👈 21. روز جمعه زیارت جامعه
👈 22. شب چهارشنبه: دعای توسل
👈 23. صله رحم و بازدید هفتگی از اقوام یا دوستان
👈 برای طرح سوال، اینجا را لمس کنید.
🆔 @SinJimDin
35.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ گنجشک ناز و زیبا
🎵 این ترانهی زیبا همهی ما دهه شصتیها رو میبره به دورانی که خیلی از بچهها منتظر بازگشت باباهاشون از جبهه بودن😭
👈 برای طرح سوال، اینجا را لمس کنید.
🆔 @SinJimDin
کانال سین جیم دین
⭕️ تعبیر خواب 🔔 تمامِ کتابهای منسوب به ابن سیرین دروغ است؛ چه عربی و چه فارسی... . 👌بشنوید توضیح
⭕️ تعبیرِ خواب
❓چگونه و نزدِ چه کسی خوابمان را تعبیر کنیم؟
👈 برای طرح سوال، اینجا را لمس کنید
ــــــــــــــــــ
📝 پاسخ:
🔔 تعبیرِ خواب یا همان "تأویلِ رؤیا" یک علمِ اکتسابی نیست که بتوان با تحصیلات و مطالعهی کتابهایی خاص آن را بدست آورد. این علم، هدیه و موهبتی است از جانبِ خدا به کسانی که اهلِ تهذیبِ نفسَند و به طهارتِ باطنی رسیدهاند.
☝️لذا در روایاتِ ما از تعبیرِ خواب با عنوانِ جزئی از هفتاد جزءِ نبوت یاد شده است. افرادِ عادی مثلِ ابن سیرین نیز توانستهاند با ترکِ گناه و مبارزه با هوای نفس، این هدیه را از خدا دریافت کنند.
❌ اما امروز تعبیرِ خوابِ معصومینی نظیرِ دانیالِ نبی، یوسفِ پیامبر و امام صادق که به منبعِ بیخطایِ وحی متصلند متأسفانه به دستِ ما نرسیده است. همچنین طبقِ بررسیای که انجام شده، تمام کتابهای عربی و فارسیای که به ابن سیرین منسوب شده دروغ است.
✍️ ضمناً همانطور که افراد باهم فرق دارند، تعبیرِ خوابهای افراد نیز باهم فرق دارد. پس با یک کتاب نمیتوان قاعدهی کلیای برای خوابِ همه وضع کرد. اهلبیت فرمودهاند هر خوابی که دیدید، بگوئید خیر است.
🗣 رسولِ خدا خواب را سه دسته کردهاند: "الرؤيا ثلاثةٌ بُشرى مِن اللّه و تَحزِينٌ مِنَ الشيطانِ و الذي يُحَدِّثُ بهِ الإنسانُ نَفسَهُ فَيَراهُ في مَنامِهِ". بحار الأنوار/ج۶۱/ص191
☝️یعنی: "رؤيا سه گونه است؛ بشارتى از جانب خدا و غمى از جانب شیطان و حديث نفسهاى انسان با خويش كه آنها را در خوابش مىبيند". در موردِ اوّل باید منتظر تحقق بشارت باشیم. در موردِ دوم باید تعبیرِ عکس کنیم. سوّمی هم که انعکاسِ احوالات و افکارِ روزِ قبلِ ما است.
➕ اگر اینرا هم اضافه کنیم که از لحاظِ شرعی، "خواب و مکاشفه حجت نیست و هیچ تکلیفی برای ما نمیآورد" دیگر نیازی نیست اینقدر به خوابهایمان حسّاس شویم یا نگرانی داشته باشیم. بله اگر کسی یافتیم که موردِ اعتماد است، تعبیر را از او جویا شویم.
➕ و الا همانطور که در این لینک توضیح دادم، به فالِ نیک بگیریمَش تا اتفاقاتِ خوب و مثبت بیفتد در زندگیِ ما. به فال بد گرفتنِ خواب ممکن است دردسرهایی برای ما ایجاد کند. توصیه شده برای دفع شرِ خواب بد صدقه داده شود. سعی کنیم رؤیا را برای هر کسی نقل نکنیم.
✅ معمولاً خوابهای صادقه نیمههای شب اتفاق میافتد و خوابِ نزدیکِ اذان صبح، صحیح است. خوابهای اولِ شب باطل است و خوابِ بعدِ نماز صبح قابل تعبیر نیست.
➕ در موردِ افراد، که موردِ سوالتان بود، در خیابانِ آذرِ قم یک کفّاش بود بنام حاج اکبر که خواب تعبیر میکرد و موردِ اعتماد علما بود. بنده یکبار توفیق داشتم رفتم محضرشان. اما ایشان، الآن فوت کردهاند.
🔔من نمیدانَم شما اهلِ کدام شهر هستید اما تا چند سال قبل پیشنمازِ یکی از شبستانهایِ مسجدِ امام حسن عسکریِ قُم بنامِ آیت الله روحانی، غروبها بشکلِ محدود خواب تعبیر میکنند.
🆔 @SinJimDin
7.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹 فمَن یَمُت یَرَنی
🎵 نمیدانَم چرا شاهکارِ رمضانیهی امسالِ مسجدِ ارکِ حاج منصور، اینقدر پریشانَم کرد... . شبِ جمعه اگر حالِ خوشی بود خیلی التماس دعا.
👈 برای طرح سوال، اینجا را لمس کنید
🆔 @SinJimDin
⭕️ تناسخ
❓نظر اسلام در موردِ کارما و تناسخ چیست؟
👈 برای طرح سوال، اینجا را لمس کنید
ــــــــــــــــــ
📝 پاسخ:
✍️ اگر منظورِ شما از قانون "کارما" یا قاعدهی بازتابِ عمل، این باشد که همهی انسانها نتیجهی عملشان را خواهند دید، دینِ اسلام با این گزاره موافق است.
➕ مثلا در آیهی 30 از سورهی شورا میخوانیم که مصائبِ ما نتیجهی عملِ ما است: "وَ ما أصابَکُم مِن مُصیبةٍ فَبِما کَسَبَت أیدیکم". یا یادِ خدا نکردن را خدا در آیهی 124 سورهی طاها عاملِ تنگی و فقر دانسته است: "وَ مَنْ أَعْرَضَ عَنْ ذِكْري فَإِنَّ لَهُ مَعيشَةً ضَنْكا".
➕ یا مثلا در آیهی 96 سورهی اعراف میخوانیم که ایمان به خدا و تقوا، سبب نزولِ رحمت و برکاتِ الهی است: "وَ لَوْ أَنَّ أَهْلَ الْقُرى آمَنُوا وَ اتَّقَوْا لَفَتَحْنا عَلَيْهِمْ بَرَكاتٍ مِنَ السَّماءِ وَ الْأَرْض".
➕ مثلا در روایاتِ ما آمده اگر کسی صلهی رحم کند، بر عُمرَش افزوده میشود و کسی که پدرش را به قتل برساند، از عمرش کاسته میشود.
❓اما چرا افرادی هستند که با وجود گناه، زندگی خوبی دارند؟! خدا نعمت را به نمرود و فرعون و قارون هم داده بود. پس هر کس که زندگیِ مرفّهی دارد لزوما معنایَش این نیست که خدا از او راضی است.
☝️ وقتی خدا به مومن، نعمت میدهد از بابِ "لطف" و محبّت است. به کافر و گنهکار وقتی نعمت میدهد از باب "مکر" است. خدا اراده میکند به او نعماتِ زیادی بدهد تا در اوج، زمینَش بزند. مثلِ قارون که ثروتِ زیادی جمع کرد و نهایتا دچار عذاب الهی شد.
🔔البته ما فقط ظاهر و ویترینِ زندگیِ افراد را میبینم و نباید فریب بخوریم. افراد ثروتمند نیز در زندگیِ خود مشکلاتِ بسیار زیادی دارند که ما از آن خبر نداریم. مگر میشود کسی در زندگی مشکل نداشته باشد؟ از قضا هر که بامَش بیش، برفَش بیشتر.
❌اما اگر منظورِ شما از "کارما" خرافاتی بنامِ تناسخ که در ادیانِ هندی و بودائی وجود دارد باشد، نه این مورد قبول اسلام نیست و با اعتقاد به معاد و زندگیِ ابدیِ اخروی منافات دارد.
🔔 تناسخ یعنی روحِ ما پس از مرگ، در جسمی دیگر وارد میشود و زندگیِ مجدد در این دنیا خواهد داشت. خاستگاهِ فرضیهی تناسخ، هندوستان است و چند سوالِ جدی باید در مورد این ایده به جواب برسد:
1️⃣ چطور ممکن است روحِ من در دنیا 70 سال زندگی کرده باشد و بعد از مرگ وقتی به جسمِ دیگری منتقل میشود، هیچیک از خاطراتِ 70 سالهاش را به یاد نیاورد؟ و لو به شکلِ کُلی و اجمالی و مبهم؟ یعنی روحِ او شستشوی مغزی داده شده است؟!!
2️⃣ اینکه ما سیرِ حرکتِ زندگیِ قبلیمان را ادامه ندهیم و دوباره به نقطه اول برگردیم، این با "تکامل انسان" سازگار است؟ آیا این رکود و درجا زدن نیست؟! آیا ایدهای که برای انسان قائل به سیرِ تکامل نیست، میتواند با فطرتِ کمالجویانهی انسان سازگار باشد؟
3️⃣ یک روحِ بزرگسال با آن همه رشدِ عقلی و فکری که داشته، اگر دوباره به یک جنین یا نوزاد سوار شود، قاعدتا باید این نوزاد به اندازه ی یک پیرمردِ 70 ساله تجربه و دانش داشته باشد!! اما چرا عملا میبینیم نوزاد، این رشد عقلی را ندارد؟
4️⃣ نسلِ بشر، رو به ازدیاد است. اگر همان افرادی که امروز میمیرند، فردا در جسمی دیگر به دنیا بیایند، قاعدتا باید تعدادِ تولدها با تعداد مرگ و میرها، برابر باشد. باید همواره جمعیتِ بشر، ثابت باشد که نیست. پس این ایده، با واقعیت های موجود سازگار نیست.
📚 برای کسبِ اطلاعاتِ بیشتر بخوانید کتابِ تناسخ از دیدگاهِ عقل و وحی، نوشتهی آقای محمد تقی یوسفی.
👈 برای طرح سوال، اینجا را لمس کنید
🆔 @SinJimDin
🔹به درد سلوک نمیخورَد!
🔔 آیت الله پهلوانی (سعادتپرور) که از عرفای بزرگ معاصر هستند تصویری از رهبری عزیز بالای سرشان نصب کرده بودند و به این مضمون میفرمودند:
🗣 "کسی که هنوز نمیداند حق با آقای خامنهای است به درد سیر و سلوک نمیخورَد".
👈 برای طرح سوال، اینجا را لمس کنید
🆔 @SinJimDin
👉1👈
🔹 امنیت
❓امنیت به این نیست که داعش سرت را نمی بُرد، امنیت به این نیست که نصفِ شب بمباران نمیشوی... [متنِ شُبهه کوتاه شده]
👈 برای طرح سوال، اینجا را لمس کنید
ــــــــــــــــــ
📝 پاسخ:
❗️بازی با کلمات، ممنوع! نبودِ خطرِ جانی و رفعِ سایه جنگ و خشونت، یکی از اقسامِ امنیت است. بفرموده رسول خدا: "نِعمتانِ مَجهولَتانِ الأمنُ و الأمان". قدرِ دو نعمت نزدِ مردم مجهول است و ادا نمیشود: امنیت و سلامتی.
✔️ طراحِ این شُبهه را باید به آمریکا با بیشترین آمارِ خشونت مسلحانه یا افغانستان، پاکستان، سوریه و یا کشورِ غیرِ امنِ دیگر تبعید کنیم تا بداند امنیتِ نظامی، زیربنایِ تحصیلات، تفریحات و رفاهیات است.
👌بدونِ امنیت، نمیتوانِ پیشرفتِ تحصیلی، فرهنگی و اقتصادی کرد. بدونِ امنیت، حتی شُبهه پراکنان نیز نمیتوانند از خودشان شُبهه در کنند! نمیتوانند دمرو در لانه شان دراز بکشند و زیرِ سایهی امنیتی که نظام برایشان فراهم کرده، قلم بدست بگیرند و سر تا پایِ نظام را زیر سوال ببرند.
✍️ کسانی که بابتِ امنیتِ کنونی، قدردانِ جمهوریِ اسلامی نیستند حتی اگر امنیتِ اقتصادیِ 100 درصدی هم برایشان فراهم شود باز هم سازِ مخالف میزنند. چون بنایشان مخالفت است و ناسپاسی!
🔔 اگر غیرِ این بود، قاعدتا در کنارِ بیانِ نقائصِ موجود باید محاسنِ موجود را نیز تحسین میکردند. اینها حتی در مقامِ بندگیِ خدا نیز "نداشته ها" را پُر رنگتر می بینند و بابتِ "داشته ها" شکرگذارِ خدا نیستند. اینان چون قدرتِ بر هم زدنِ امنیتِ جانی را ندارند، با زبان و قلمشان در صدد بر هم زدنِ امنیتِ روانیِ مردمند.
🔔 و اما پس از این مقدمه، می پردازیم به تک تکِ ادعاها:
👈 ادعای اول، سوم و چهارم و هفتم و نهم و یازدهم: "عدم امنیت یعنی مسکن نداری، ازدواج نمیکنی، بانک خیانت میکند، غذا تقلبی است، نرخ سکه و ارز ثابت نیست و... ".
✅ پاسخ: تصویبِ ساز و کارهایِ قانونِ ساخت مسکن و سپس ساخت و ارائه تسهیلاتِ مسکن به مردم، بعهده نمایندگانِ مجلس، دولت و شورای شهر است که هر سه مُنتخبِ ما هستند. ایجادِ تسهیلاتِ ازدواج، مدیریت و نظارت بر بانک ها، کنترل نرخ ارز و بازار نیز بر عهده دولت و مجلسی است که خودمان انتخابشان کرده ایم.
➕تقلبی بودن یا نبودنِ غذای شما را باید همان وزیر بهداشتی چک کند که شما انتخابش کردید. اگر در این حوزه، امنیت وجود ندارد بخاطر این است که خودمان نگهبانانِ صالحی را در این سنگر نگماشته ایم. پس خطای خودمان را پایِ اصلِ نظام ننویسیم.
👈 ادعای دوم: "عدم امنیت یعنی تا صبح ده بار به ماشین و درب خانه سرک میکشی تا مبادا سرقت کنند".
✅ پاسخ: قضاوت در موردِ این ادعا بعهده کسانی که بدلیلِ نداشتنِ پارکینگ ناچارند خودرویشان را در خیابان و کوچه پارک کنند. بنده بعنوانِ یکی از این صنف، قویا ادعای نا امن بودنِ شهر برای خودروها را تکذیب میکنم.
👌طبقِ آمار سایتِ ناشن مستر سوئیس، سوئد، نیوزیلند، ایتالیا و آمریکا بالاترین رتبه سرقت خودرو را به خود اختصاص داده اند. به گزارش سایت ویکی مدیا آمار سرقت در ایران به مراتب کمتر از آمریکا، کانادا، اروپا، استرالیا و ژاپن است.
👈 ادعای پنجم: عدم امنیت یعنی به مسافرت راحت نمیتوانی بروی مبادا پس اندازت تمام شود.
✅ پاسخ: یادی کنیم از دورانِ پهلوی که اصلا گردش و مسافرت و تفریح، مفهومی نداشت مگر برای درباریان شاه! بنازم جمهوری اسلامی را که تفریحات را مبدل به یک فرهنگِ عمومی کرده و از لکسوز سوار تا پراید سوار، دست کم یکی از تعطیلات سالشان را به مسافرتِ تفریحی میروند.
✍️ اگر هر پولشان زود تمام میشود یا بخاطرِ این است که تلاشِ علمی و عملی شان برای بدست آوردنِ روزی، کافی نبوده؛ و یا دولتِ منتخبِ همین مردم زمینه اشتغالِ مکفی را برایشان فراهم نیاورده. در صورتِ اول، مقصر خودشانند که تنبلی کرده اند و در صورت دوم باز مقصر خودشانند که نمایندگان و حاکمانِ سالمی را انتخاب نکرده اند.
👈 ادعای ششم: عدم امنیت یعنی فرزندت را برای کسب علم و دانش به مدرسه بفرستی اما...".
✅ پاسخ: اما چه؟ از بینِ یک میلیون و سیزده هزار معلم، فقط یک معلم، تاکید میکنم فقط یک معلم که آن هم برخاسته از همین مردم است در یک دبیرستان، فساد اخلاقی مرتکب شده است. آیا بخاطرِ فسادِ اخلاقیِ یک میلیونومِ معلم ها امنیتِ آموزش و پرورش ما سلب شد؟
☝️خب طراح این شبهه خبر باردار شدنِ 90 دانش آموزِ زیرِ 18 سالِ یک دبیرستانِ 800 نفری در ممفیس آمریکا را اگر بشنود چه واکنشی نشان خواهد داد؟
ادامه 👇👇👇
🆔 @SinJimDin
کانال سین جیم دین
👉1👈 🔹 امنیت ❓امنیت به این نیست که داعش سرت را نمی بُرد، امنیت به این نیست که نصفِ شب بمباران نمیشو
👉2👈
ادامه👆👆👆
⛔️ اگر بخشی از دختران و پسرانِ نوجوان ما دچار مفاسد اخلاقی شده اند ردپایِ این انحراف را باید از والدینی سراغ گرفت که پایِ ماهواره را به خانه باز کردند. از مردمی سراغ گرفت که به کسانی رای دادند که شعارشان فضای مجازیِ بی قید بود. نمیشود مدافعِ باز کردنِ زمینه فساد باشیم و بعد غُر بزنیم چرا نوجوانان ما چنین شدند!
👈 ادعای هشتم: "عدم امنیت یعنی میترسی گلی را بو کنی که مبادا به تو بگویند دیوانه".
✅ پاسخ: این یک شوخی است! چه کسی خریدِ گُل از گلفروشی یا دست فروش و نشستن در گلستان و بوئیدنِ گُل را دیوانگی میداند؟!!!
👈 ادعای دهم: "عدم امنیت یعنی نتوانی عکس دلخواهت را در پروفایلت بگذاری".
✅ پاسخ: احتمالا طراحِ این شُبهه نه اینستاگرام دارد، نه تلگرام! و شاید چون اشکالاتش ته کشده، به جفنگ آمده!! برای چه کسی دراین کشور بابتِ عکسِ پروفایل پرونده قضائی درست کرده اند؟!
👈 ادعای دوازدهم: "عدم امنیت یعنی در عید هم استرس مهمانی بگیری".
✅ پاسخ: استرس نگیر! مهمان حبیبِ خدا است و روزی اش را می آورد. اگر تجملات و تشریفات و تعارفات و چشم و همچشمی ها را کنار بگذاریم، یک پذیرائیِ ساده از مهمان ها کافی است. بس که تجملات را زیاد کرده ایم، مهمانی و صله رحم، پُر هزینه شده. اینجا باید الگویِ مصرف را اصلاح کرد.
👈 ادعای سیزدهم: "عدم امنیت یعنی نتوانی به راحتی چیزی را بنویسی".
✅ پاسخ: همینکه ایشان خیلی راحت این متن را نوشته اند، یعنی نقضِ کلامشان😂 آزادیِ بیان تا وقتی که منصفانه باشد، از سرِ خیرخواهی باشد و منجر به سیاه نمائی، تشویش افکار عمومی و توهین نشود، بسیار مطلوب است و پسندیده. اما اینکه برخی "آزادی بیان" را مجرائی برای عقده گشائی قرار دهند، این اقدام ناپسند است و نشانه دشمنی. امروز رسانه، سلاح است و سلاح را که دستِ دشمن نمی دهند.
👈 ادعای چهاردهم: "عدم امنیت یعنی با شروع مهر ماه استرس بگیری".
✅ پاسخ: بچه های تنبل و اونائی که از درس فراری ان، با شروعِ سال تحصیلی استرس میگیرن😂
و ما ملتی هستیم که در اوج امنیتیم اما بزور میخواهند "توهم نا امنی" را به ما القاء کنند!! البته تا رسیدن به نقطه ایده آل هنوز فاصله داریم و این راه باید تا بدست آمدنِ امنیت مطلق ادامه داشته باشد. دستاوردهای گذشته نیز نباید نادیده گرفته شود.
👈 برای طرح سوال، اینجا را لمس کنید
🆔 @SinJimDin