هدایت شده از عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 لزوم طراحی مکانیزم قانونی برای تجمعات مردمی
🔹تجمعات مردمی و به اصطلاح خودجوش علیه اغتشاشات، کار خیلی خوبی است به شرطی که در همان تجمع، قبل از شعار علیه آشوبگر و اغتشاشگر، علیه مسبب این اوضاع هم شعار داد و مطالبات مردمی را از او مطالبه کرد.
🔸تجمعات ضداغتشاشگران در حالی با امنیت و آرامش برگزار میشود که هیچکدامشان به آشوب نمیکشد، چرا؟ چون متولی خود مسئولین و ائمه جمعه و جوانان انقلابی و حزباللهی هر شهرند.
🔹آیا نمیشد اعتراضات مردمی در رابطه با #گرانی_بنزین همینگونه با آرامش و امنیت برگزار شود؟ چرا میشد ولی مکانیزمی برای این کار نداریم! در هر شهری که مسئولین و ائمه جمعه و روحانیت به میان مردم رفتند به آشوب کشیده نشد!
🔸کاش نمایندگانی میداشتیم که برای یکبار که شده، مکانیزمی طراحی کنند برای اعتراضات مسالمتآمیز مردم. تا مردم وقتی به مسئلهای معترض هستند طبق آن مکانیزم قانونی عمل کنند. در هر شهر مکانی برای این قضیه در نظر گرفته شود.
🔹تا قبل از اینکه این مکانیزم طراحی نشود هر اعتراضی به آشوب تبدیل میشود. به واسطه گروهکها و نفوذیها و اشرار و برخی جوانان هیجانی، اعتراضات ملت به آشوب تبدیل میشود تازه باید بیائیم و تجمع کنیم علیه آشوبگران!! و مسئله اصلی گم میشود.
🔸لزوم طراحی این مکانیزم بسیار روشن است؛ جمهوری اسلامی از روز اول، نام خود را به رفراندوم گذاشت، مجلسی که قرار بود قانون اساسی را بنویسند را به رفراندوم گذاشت و مجلس خبرگان قانون اساسی را تشکیل داد، سپس اصل طرح قانون اساسی را به رفراندوم گذاشت، تاکنون حداقل ۴۰ انتخابات برگزار کرده؛ پس از چه میترسیم؟ ترسی ندارد. مجلس مکانیزم قانونی برای برگزاری تجمعات صنفی، فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و ... در نظر بگیرد، در هر شهر مکانی برای این قضیه هم در نظر بگیرند. قطعاً این آشوبها را نخواهیم داشت.
🔹وقتی کسی خارج از آن مکانیزم و خارج از آن مکان قصد داشت کاری انجام دهد و بانک یا اتوبوس یا اموال مردم را به آتش بکشاند آن موقع به لحاظ قانونی با آنها برخورد شود. دیگر همه هم قبول میکنند.
🔸چه منوشما قبول کنیم چه نکنیم، تجمعات ما در شهرها علیه آشوبگران و علیه اغتشاشات، باعث ناراحتی بخشی از مردم میشود. چون مردم میگویند ما که آشوب نکردیم ما مطالبه بحقی داشتیم قصد اعتراض کردیم شما حزب اللهی ها چرا از ما حمایت نکردید تا ضدانقلاب آمد و آن را به آشوب کشید؟ حالا چرا علیه گرانی بنزین شعار نمیدهید؟ ما باید هوشیار باشیم و علمدار مطالبات مردم باشیم نه مدافع ناکارآمدی دولت و مجلس!
#بنزین_روحانی
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔸به راستی چرا ستادهای وابسته به #احمدی_نژاد هم در طبل اغتشاشات میکوبند؟؟
● آن کسی که به ماشین های مردم حمله میکرد و میکند پلیس نیست آشوبگران هستند!!
🔺به این تکنیک #تحریک_احساسات میگویند.
● کلمه انقلاب مستضعفین راهی برای جلب توجه مردم و اعتبار زایی مبلغ است...
عجب....!!!!
@nohoomeday
🔴 اظهارات جدید دکتر زاکانی پیرامون حوادث اخیر:
🔹دو مرتبه این طرح را پیش رهبری بردند و ایشان نپذیرفتند/ آقا در جمع فرماندهان ارتش گفتند مراقب فتنه باشید
🔸طبق برآوردها در این چند روز اغتشاشات، حدود ۲۰ هزار میلیارد خسارت خورده و قرار بوده از این طرح ۳۱ هزار میلیارد عاید شود. یعنی دوسوم پول از بین رفت. این کار برنامه ریزی شده است چون پایه اول فتنه عمل نکرده است.
@nohoomeday
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔍 #تبیین_و_تحلیل | رهبر انقلاب درباره توطئه جدید علیه ایران چه گفتند؟
👈 *نقشه سه ضلعی دشمن*
🔻 رهبر انقلاب اسلامی در دیدار با جمعی از تولیدکنندگان، کارآفرینان و فعالان اقتصادی با اشاره به مسائل رخ داده در برخی نقاط کشور پس از عملیاتی شدن طرح مدیریت مصرف سوخت این اتفاقات را نه حرکتی مردمی که ناشی از یک طراحی امنیتی دانستند. ایشان در چند سال اخیر ابعاد اصلی نقشهی دشمن برای تحت فشار گذاشتن ملت ایران و تسلیم جمهوری اسلامی را در دیدارها و سخنرانیهای مختلفی تبیین کردهاند. از این رو، پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR در یادداشت زیر با مرور بیانات رهبر انقلاب اسلامی، زوایای این توطئه و راه غلبه بر دشمن را بررسی کرده است.
🔸️ *زوایایِ یک توطئه*
چهاردهم خردادماه ۱۳۹۷ رهبر انقلاب اسلامی در سخنرانی سالیانهی مراسم سالگرد رحلت امام خمینی (ره) از ابعاد و اضلاع اصلیِ «نقشهی دشمن» علیه ایران اسلامی پرده برداشتند: «امروز نقشهی دشمن این سه چیز است: فشار اقتصادی، فشار روانی، و فشار عملی؛ هدف هر سه نوع فشارهای دشمن هم سیطرهی بر کشور عزیز ما ایران است.»۱۳۹۷/۰۳/۱۴ ایشان در ادامه این سه محور اصلیِ تحرک دشمن را تشریح کردند: «فشار اقتصادی، تحریم است... مسئلهی آنها از فشار اقتصادی و تحریم، صرفاً زیر فشار قرار دادنِ دستگاه دولت و حکومت نیست؛ میخواهند ملّت ایران را به ستوه بیاورند به خیال خودشان؛ میگویند ملّت ایران را به ستوه بیاوریم تا نظام اسلامی ناچار بشود تسلیم زورگوییهای ما بشود... در [فشار روانی] نقاط قوّتی که برای کشور و برای ملّت مایهی اقتدار و مایهی تقویت است نشان کردهاند و آنها را در تبلیغات و در برخوردها بهعنوان نقاط چالشآفرین معرّفی میکنند... فشار عملیشان عبارت است از اینکه در کشور آشوب ایجاد کنند.» ۱۳۹۷/۰۳/۱۴
🔹️ اما زوایای گوناگون توطئهی دشمن چیست؟ و دشمن چرا امروز به این طراحی روی آورده است؟
🔹️ با وقوع انقلاب اسلامی دشمنان در عرصههای گوناگون سیاسی، نظامی، فرهنگی و... دشمنیِ خود علیه ایران اسلامی را دنبال کردند و البته در تمامی این میادین ملت ایران پیروز صحنه بود: «ما در جنگ فرهنگی بر دشمن پیروز شدیم. در جنگ نظامی هم ما پیروز شدیم... در جنگ امنیّتی ـ سیاسی هم ما پیروز شدیم. جنگ امنیّتی ـ سیاسیشان سال ۸۸ و حوادث سال ۸۸ بود. برای آن حوادث سالها زحمت کشیده بودند؛ آنجور حوادث یکساعته و یکروزه که به وجود نمیآمد؛ چند سال برای آن زحمت کشیده بودند؛ ملّت ایران و نظام جمهوری اسلامی بر توطئهی دشمن فائق آمد و پیروز شد.»۱۳۹۷/۰۵/۲۲ و حالا «دشمن بعد از شکستی که در جبههی فرهنگی خورده و در جبههی امنیّتی خورده و در جبههی سیاسی خورده و در جبههی نظامی خورده، متمرکز شده روی جبههی اقتصادی.» ۱۳۹۷/۰۵/۲۲
🔹️ «طراحیِ جدید دشمن» یک نقشهی پیچیده و چند لایه است. با فشار اقتصادی ناشی از تحریم، سعی دارند نارضایتی اجتماعی ایجاد کنند: «در جنگ اقتصادی هدف آمریکا ایجاد نارضایی است؛ هدفشان این است؛ میخواهند نارضایی ایجاد کنند بلکه بتوانند این نارضایی را به اغتشاش داخلی تبدیل کنند.» ۱۳۹۷/۰۵/۲۲ در واقع «فشار عملی» همان «جنگ امنیتی» دشمن برای ناامنسازی کشور و در ادامهی پروژهی تحریم است و این نه یک تحلیل که خبر است: «من یک خبری را به شما بگویم -این تحلیل نیست، خبر است- قضایای دیماه [سال ۹۶] که یادتان هست...
🔹️ چند روز در چند شهر یک عدّهای آمدند و شعار دادند و کارهایی مانند اینها کردند. دولت آمریکا به همراهی صهیونیستها، به همراهی سعودیها، سه سال یا چهار سال کار کرده بودند برای اینکه این قضایا را به وجود بیاورند؛ چقدر خرج کردند خدا میداند! سه سال، چهار سال کار کردند برای اینکه بتوانند چند روز در چند شهر کشور، دویست نفر، پانصد نفر، هزار نفر آدم را جمع کنند که یک شعاری بدهند...
🔹️ چند سال زحمت کشیدنِ آنها را برای ایجاد آن حادثه، ملّت ایران در ظرف چند روز از بین برد. بعد آنها گفتند که خب، این فلان عیبها را داشت، این عیبها را برطرف کنیم، سال آینده -یعنی سال ۹۷- دوباره همان حوادث را راه بیندازیم. رئیسجمهور آمریکا گفت شش ماه دیگر شما خبرهای مهمّی از ایران خواهید شنید؛ آن شش ماه دیگر، همین مرداد [سال ۹۷] بود.» ۱۳۹۷/۰۵/۲۲
🔍 ادامه یادداشت و ارسال نظر👇
http://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=44117
33.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 شعرخوانی میثم مطیعی با عنوان #فتنه 98
حاجیان بار بسته جانب میقات غرب!
چیست جز تحریم و آشوب و بلا سوغات غرب؟
اعتراض ما به سستی های تدبیر شماست
از گرانیها، از این 6 سال تأخیر شماست
از معطل کردن کشور، سر میز فریب
که نشد از آن بجز تحریم روزافزون نصیب
دم به دم از گفتگو با اجنبی دم میزنید
پس چرا در گفتگو با مردم خود الکنید؟
با تلاش و عزم و باور، راه حل در داخل است
بارها فرمود رهبر: راه حل در داخل است
@nohoomeday
👤یادداشت اعتراضی حمزه دستیار دبیر سیاسی اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه های سراسر کشور:
♨️ *ما مردم جایی برای فریاد می خواهیم!*
📝#خیزش_های_اجتماعی در حال شنیده شدن هستند، خیزش هایی علیه وضع نامناسب و نابسامان در حوزه های مختلف کشور!
خیزش هایی از جنس های مختلف و جالب این که بیشتر از جنس آشنای #بچه_های_انقلاب هستند!!!
ما به فلان ساختار فشل، به فلان عملکرد و یا بهمان روش اعتراض داریم، اتفاقا اعتراضمان جدی هم هست!
📝کجا باید فریاد بزنیم؟
کجا اعتراض کنیم که اسممان ضد انقلاب نشود؟
کجا داد بزنیم که تشویش اذهان و اقدام علیه امنیت ملی نباشد؟
چه فرآیندی طی کنیم که در پازل آمریکا و استکبار نباشد؟
اگر بازاریان اعتراض دارند! اگر دانشجویان مطالبه دارند! اگر قیمت ها بی دلیل افزایش یافت! اگر هر اگرِ دیگری شکل گرفت که نیازمند پویش، اعتراض و یا #خواست_عمومی_مردم باشد؛ باید کجا و از چه طریقی به گوش مردم برسد؟
از چه فرآیندی که نه در پازل دشمن باشد، نه اشرار بتوانند سوء استفاده کنند و نه مردم بخاطر خواسته برحقشان بازخواست شوند یا از این که بازخواست شوند، بترسند؛ مطالباتمان را پیگیری کنیم؟
📝وقتی پاسخ سوالات و دغدغه های مردم داده نشود، وقتی مردم نتوانند جایی خواسته هایشان را مطالبه کنند، مجبور می شوند به خیابان بریزند و آن جا داد بزنند و این می شود که #اغتشاشگران میدان دار اعتراضات می شوند. معتقدم اینچنین ساختار مناسبی در جمهوری اسلامی وجود ندارد، این بی توجهی به افکار عمومی و خواست های مردمی تلخ کامی های زیادی به دنبال داشت و خواهد داشت.
📝راهکار آن ایجاد بستری مناسب برای #مطالبات_مدنی هست، راهکاری که احقاق حقوق شهروندی را تضمین کند و امنیت روانی جامعه را در پی داشته باشد.
📝تا کی باید کارگران معترض بنری با خود حمل کنند که روی آن عکس امام و رهبری درج شده و نوشته شده "ما ضد انقلاب نیستیم، پیرو رهبری هستیم، ما فقط دنبال حق خودمان هستیم" ؟؟
آیا این سر حد #مظلومیت یک ملت مسلمان و انقلابی نیست؟ آیا این رفتار اوج مظلومیت جامعه ای نیست که همواره در خط امام و رهبری اش ایستاده و #بزرگ_ترین_تحریم_های_تاریخ را بخاطر انقلاب و اسلام و نظام حاکم اش متحمل شده است!؟
📝جمهوری اسلامی باید بستر مناسب #مطالبات_مدنی را ایجاد کند، بستری که سوزاندن اموال مردم و بیت المال و فیلترینگ اینترنت و خطوط ارتباطی و ... را بهمراه نداشته باشد.
ما راه حل این مسئله را داریم و بزودی منتشر خواهیم کرد.
#مطالبات_مدنی
📲@mostaghel_ir
🚩 جدیدترین گزارش از وضعیت ناگوار کودکان یمنی/۱۰۰ هزار کودک سالانه جان می بازند
سخنگوی وزارت بهداشت دولت نجات ملی یمن:
🔹 در نتیجه حملات هوایی مستقیم جنگنده های سعودی 7200 کودک به قتل رسیده یا زخمی شده اند. بیش از 800 کودک نیز دچار معلولیت شده اند.
🔹 حدود دو میلیون و دویست هزار نفر به بیماری وبا مبتلا شده اند که 3750 نفر از آنها جان خود را از دست داده اند. 32 درصد از مبتلایان، کودک هستند.
🔹 34 هزار و 520 مورد ابتلا به بیماری حصبه گزارش شده است که 273 نفر از آنها جان خود را از دست داده اند. 65 درصد از مبتلایان، کودک هستند.
🔹دو میلیون و 900 هزار کودک زیر پنج سال یعنی 55 درصد از مجموع پنج میلیون و چهارصد هزار کودک، دچار سوء تغذیه هستند
🔹86 درصد از کودکان زیر پنج سال از یکی از انواع کمبود آهن رنج می برند و 46 درصد از کودکان نیز دچار لکنت زبان هستند. 80 هزار کودک هم دچار اختلالات روحی به علت غرش هواپیماها و صدای انفجار موشک ها هستند.
🔹شش کودک تازه متولد شده در هر دوساعت به خاطر نامناسب بودن خدمات مراقبت پزشکی جان خود را از دست می دهند
@nohoomeday
9.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ سناریو کشته سازی توسط اشرار این بار با دزدیدن یک جنازه!
@nohoomeday
#محرمانه
🔴 کدام بازیگران از اغتشاشات اخیر حمایت کردند؟
گلشیفته فراهانی که مدت هاست خارج از ایران به سر میبرد و معمولا در صفحه اجتماعی اش، مسائل غیرسیاسی را منتشر میکند و رغبتی به مسائل سیاسی نشان نمیدهد همزمان با آغاز اغتشاشات در برخی از مناطق ایران، با انتشار ویدئوهایی از درگیریهای ساختگی که اغلب از سوی منافقین با محوریت یک زن که در حال جیغ کشیدن و ناسزا گفتن است تهیه شده، خود را در حد پادوی دشمنان ایران تنزل داده است.
اما کس دیگری که اقدام به انتشار پستهایی با موضوع اغتشاشات کرده، مهناز افشار است. افشار مدتهاست به خاطر پرونده قضایی که در ایران دارد، حاضر به بازگشت به کشور نیست و از قانون تمکین نمیکند. وی در شرایطی که ایران نیازمند آرامش است، شروع به انتشار پستهای سیاسی در توئیتر و اینستاگرامش کرده است.
از سویی دیگر تهمینه میلانی، کارگردان سینما در صفحه اینستاگرامش چندین پست سیاسی در حمایت از اغتشاشات منتشر کرده است و سعی دارد دست به تحریک مردم بزند.
پ ن :
اما چرا با آنها که در داخل کشور هستند برخورد نمی شود ؟!
@nohoomeday
5.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥سهمیه بنزین آذرماه تا ساعاتی دیگر در کارتهای سوخت شارژ میشود
🔹فعال بودن بیش از هزار دفتر پلیس+۱۰ در روز جمعه برای ارائه خدمات برای کارت سوخت
🔹شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی: ذخیره سهمیه بنزین تا ۶ ماه امکانپذیر است
@nohoomeday