بسم الله الرحمن الرحیم
تا حالا به این موضوع فکر کردی که چرا یک آب مطهر به ظاهر مادی میتواند در هنگام تماس با برخی از اعضا انسان با نیت و ترتیب خاص؛ آثار ملکوتی ایجاد کند؟
@Sofal_hekmat
16.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ 🎬
نقاط تاریک زندگی رهبر ایران، از نگاه مخالفان جمهوری اسلامی و جمعی از اندیشمندان بینالملل!
☫به کانال جهاد تبیین بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/863436966Cf69e52cb78
دَحْوُ الْأرْض به معنای گستراندن زمین، روز بیرون آمدن زمین از زیر آب است. برخی آن را به گسترش دادن خشکیهای زمین و بعضی به حرکت زمین معنا کردهاند. بنابر منابع روایی، گسترده شدن زمین در روز ۲۵ ذیالقعده بودهاست. همچنین براساس منابع حدیثی و تاریخی، نخستین جایی از زمین که از آب سر برآورد، مکه یا کعبه بود.
@Sofal_hekmat
آب کلر زده داخل لوله کشی شهری مخلوط با آب چاه قطعاً شامل این روایت نمی شود.
برای داشتن آب حیات بخش در منزل؛ ابتدا آب را بجوشانید. وقتی سرد شد (آب فاطر) را در کوزه گلی یا در ظرف شیشه ای به همراه گلوله های کوانتومی نگهداری و سپس با ذکر بسم الله الرحمن الرحیم مصرف کنید. و بدانید حیات انسان در دست خداست و اینها اسباب هستند.
@Sofal_hekmat
این روایت از رسول اکرم (ص) نشان می دهد که نگاه ترمودینامیکی رایج به آب بسیار سطحی می باشد. پدیده هایی در هنگام برخورد نور با مولکول های آب در حال رخ دادن است که امروز توسط دانشمندان در سطح فیزیک کوانتوم در حال بررسی است و به عقیده اکثر دانشمندان این حوزه این دانش در اولین مراحل بلوغ خود قرار دارد.
@Sofal_hekmat
امیرالمؤمنین علی(ع) فرمودند:
«یا کُمَیلُ انّ الانسانَ یبُوخُ من القَلبُ و القَلبُ یقومُ مِن الغَداءِ فانظُر فما تُغَذّی قلبَک و جِسمَکَ فان لم یَکُن من حلالٍ لَم یَقبَلِ اللهُ تعالی تَسبیحَکَ و لا شُکرَکَ.
ای کمیل. همانا زبان از قلب سرچشمه میگیرد و قوام قلب به غذاست، پس متوجه باش که قلب و جسمت را با چه تغذیه میکنی.
شیخ عباس قمی، سفینه البحار
@Sofal_hekmat
بر خلاف یافته های غربی مبنی بر خوردن زیاد آب در طول روز؛ بر اساس حکمت اسلامی خوردن آب کاملا نسبی بوده و به مزاج فرد بستگی دارد.
همانطور که گیاهان متناسب با اقلیم خود به مقادیر مختلف آب نیاز دارند؛ بدن های انسان نیز همین گونه هستند.
به طوری که یک فرد بلغمی با رطوبت بالا اگر آب زیاد مصرف کند سریعا دچار مشکلات چاقی و سستی مفصل و کمی حافظه می گردد؛ و یک فرد صفرابی خشک با کم خوردن آب عصبی و دچار غلظت خون می گردد.
@Sofal_hekmat
قابل توجه دانشمندان و محققینی که به دنبال استفاده از آب فاضلاب مخلوط با نجاسات برای کشاورزی و مصارف منزل هستند...
@Sofal_hekmat
گزارشی مختصر از فرمایشات بیسابقه آیتالله اراکی درخصوص معماری و شهرسازی معاصر:
امروز به همراه جمعی از همکاران نظام مهندسی و مدیران و آقای ذوالنور (نماینده محترم قم و نائب رئیس مجلس) و ... خدمت آیت الله اراکی بودیم. ایشان طی سخنان کاملا صریحی، وضعیت موجود معماری و شهرسازی را به چالش کشیدند و در نقد توسعه عمودی و متراکم سازی شهرها سخنانی با این مضمون فرمودند:
- اینکه شهرها را اینطور ساختید یا عقل نداشتید یا دین یا هر دو را نداشتید! اگر که این شهرهایی که ساخته شده و اکنون نتایج و آسیبهایش هویدا شده است طبق علم مهندسی شماست پس این علم غلطی است...
- اگر بگویم در قم ( از منظر معماری و شهرسازی) جنایت رخ داد، مبالغه نیست! برای مثال بلوار حرم تا حرم که به خاطر این طرح، بافت فرهنگی و مسکونی اطراف حرم نابود شد. چرا نمونه نظم شهری که در آموزههای اسلامی داریم را نمیسازید؟ شهری هم که ما میگوییم از این شهرهایی که شما ساختهاید دیگر خرابتر نمیشود! یک بار هم آنچه اسلام میگوید را بسازید و امتحان کنید.
- ما مشکل کمبود زمین نداریم، چرا بر سر نیاز مردم لجاجت میشود؟! بحث بر سر کمبود زمین و امکانات نیست بحث بر سر سود و منفعت سرمایه دارهاست. تراکم سازی فقط به سود سرمایهداران است و سودی برای مردم عادی ندارد. این تراکمسازی ها فقط به سود مافیای مسکن است نه مردم. زمین را به مردم بدهید و اجازه دهید خود مردم خانه بسازند.
زمانه شناسی و صراحت ایشان همان چیزی است که به شدت نیازمند فراگیر شدن آن برای اصلاح وضع موجود هستیم. حقیر هم چند دقیقهای در این نشست تبیینی مصدع شدم و در حضور آقای ذوالنور عرض کردم که آنچه در ۵۶۰ هکتاری پردیسان قم مبنی بر تغییر الگوی ساخت از ویلایی به آپارتمانی انجام شد (که ایشان از علل اصلی آن بود) نیازمند جبران مافات است، نه فقط در سطح شهر قم بلکه در مقیاس ملی (از باب جایگاه ایشان به عنوان نائب رئیس مجلس). اینکه به اسم اسلام و انقلاب از مردم انقلابی رای بگیریم و بعد دقیقا در خلاف آرمانهای انقلاب و در تناقض با سبک زندگی اسلامی، آن هم در شهر قم که مهد انقلاب است عمل کنیم موضوع مهمی است که قطعا نیازمند جبران مافات نه در کلام بلکه در عمل است. انشاالله تا دیر نشده و بیش از این زمان از دست نرفته است شاهد تغییر رویه عملی و نه کلامی دوستان در مقیاس ملی باشیم.
@baladetayyeb