🚀 روسیه به دنبال تولید راکت فضایی چند بار مصرف با قابلیت انجام ۱۰۰ پرتاب
«دیمیتری راگوزین»، رییس سازمان فضایی روسیه «روسکاسموس» طی مصاحبهای برنامههای آینده این آژانس برای توسعه راکت جایگزین سایوز را علنی کرده است:
💬 «ما در حال ساخت موشکی با سوخت متان هستیم که جایگزین سایوز-۲ میشود. قصد داریم مرحله اول راکت را طوری بسازیم که حداقل قابلیت استفاده مجدد برای ۱۰۰ پرتاب را داشته باشد.»
🔻 وی تاکید کرد که هرچند آنها فعالیتهای آمریکاییها را زیر نظر دارند اما نه تنها به دنبال کپی برداری نیستند بلکه مهندسان روس قصد پشت سر گذاشتن فناوری اسپیس ایکس را دارند.
▫️ dgto.ir/1tjc
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
💚 مراسم ختم مجازی مرحوم حجتالاسلام والمسلمین سید عباس موسویان
🔰 حجت الاسلام والمسلمین آقای سیدعباس موسویان، عضو شورای فقهی بانک مرکزی و عضو کمیته فقهی سازمان بورس و اوراق بهادار بر اثر ابتلاء به ویروس (کووید-۱۹) درگذشتند.
🔸ضمن عرض تسلیت به بازماندگان این مرحوم، مجلس ختم مجازی هماکنون با قرائت «فاتحه مع الصلوات» و «یک صفحه از قرآن کریم» و نثار ثواب آن به روح مرحوم برپا میشود.
🌹 مراسم ختم مجازی جانباختگان مظلوم فتنه کرونا - ۵۴
🕌 مسجد مجازی حضرت عمار
🕌 @masjed_ammar
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
درخواست 50 هزار نفری را بجای موضع یک ملت جا میزنید و از مداخله خارجی در لبنان حمایت میکنید؟
کجای دنیا رسانههایش اجاره دارند از یک اقلیت شورشی و خرابکار در کشوری دوست و همراه، حمایت کنند؟
امروز اگر برای حامیان خودفروشان لبنانی فکری نشود، دور نیست فردا این بلا را سرخودمان بیاورند.
فرشاد مهدیپور
🔻کانال توییتری حاضرجواب🔻
@Haazer_javab1
🔺 آخرین آمار مبتلایان به کرونای جدید در کشورمان:
▫️ وزارت بهداشت - ۲۱ مرداد:
🔹مبتلایان جدید: ۲۳۴۵نفر
🔹مجموع مبتلایان: ۳۳۱۱۸۹ نفر
🔸شمار بهبودیافتگان: ۲۸۸۶۲۰ نفر
🔹درگذشتگان در ۲۴ساعت اخیر: ۱۸۴ نفر
🔹مجموع جانباختگان این بیماری: ۱۸۸۰۰ نفر
🔹شمار بیماران در وضعیت وخیم و شدید این بیماری: ۳۹۸۳ نفر
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
💢 نامه بسیار مهم اساتید، فضلا و طلاب حوزههای علمیه سراسر کشور به مسؤولان نهادهای غیر دولتی که بر آمده از حکومت اسلامی و انقلاب هستند:
🔺 به نگرانی امام المسلمین در موضوع حیاتی جمعیت خاتمه دهید / امضا کنید👇👇
بسم الله الرحمن الرحیم
🔴 حجج اسلام، سرداران و آقایان
🔸 سید ابراهیم رییسی رییس قوه قضاییه
🔹 حسین سلامی فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
🔸 مرتضی بختیاری مسؤول کمیته امداد امام خمینی
🔹 پرویز فتاح رئیس بنیاد مستضعفان
🔸 احمد مروی تولیت آستان قدس رضوی
🔹 محمد مخبر رئیس ستاد اجرایی فرمان امام
🔸 سید مهدی خاموشی مدیر سازمان اوقاف و امور خیریه
🔹 محمد قمی مسؤول سازمان تبلیغات اسلامی
🔸 حسین طائب رئیس سازمان اطلاعات سپاه
🔹 عبدالله حاجی صادقی نماینده ولی فقیه در سپاه
🔸 سید امیرحسین مدنی مسؤول بنیاد برکت
🔹 محمدحسین استادآقا مسؤول بنیاد کرامت رضوی
🔸 محمد جعفر منتظری دادستان کل کشور
🔹 سرلشگر باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح
🔸 محمد جواد حاج علی اکبری مسؤول شورای سیاست گذاری ائمه جمعه
🔹 عبدالعلی علی عسگری رئیس سازمان صدا و سیما
سلام علیکم با تبریک عیدالله غدیر
✴️ انتظار به حق امت اسلامی آن است که در آستانه عید غدیر خم، به نگرانی ولایت امر و امام المسلمین در موضوع حیاتی جمعیت خاتمه دهید.
✳️ امام راحل هندسه نظام و حکومت اسلامی را با حکمت و با هدایت الهی به گونهای ترسیم نمودهاند که ولایت فقیه و انقلاب در امور مهم ملی و فراملی، معطل دولتها نباشند و امور اسلام بازیچه دست لیبرالها و غربزدهها نشود.
🔺 و اگر به هر دلیلی دولت یا حتی مجلس کاملا از صراط انقلاب خارج شدند (مانند مجلس ششم و دهم ، دولت یازدهم و دوازدهم)، فرمان نایب المهدی روی زمین نماند همچنانی که در موضوع جمعیت کاملا روی زمین مانده و اقدامی در شأن ایشان از سوی هیچ نهادی صورت نگرفته است.
⭕️ آقایان محترم چرا با وجود اختیارات قانونی و دارا بودن قوت و قدرت بالا و منابع متعدد، به قضیه جمعیت ورود نمیکنید تا رهبرمان پس از سال.ها مطالبه در بحث جمعیت، باز فریاد نزنند که تن انسان از این بابت میلرزد!
📈 به طور مثال بنا بر گزارشات و آمار مراکز مختلف حداقل بیش از یک میلیون زوج نابارور در آرزوی فرزنددار شدن هستند که این آمار تا نزدیک به چهار میلیون نفر هم گزارش شده است و درصد بالایی از این افراد با هزینهای کم - که شما قدرت پرداخت یا تمهید لوازم آن را دارید- باذن الله فرزنددار میشوند.
📛 فاجعه سقط جنین که از ( ۲۰۰هزار تا بیش از ۵۰۰ هزار در سال هم گفته میشود) در کشور اسلامی ما چگونه تحمل میشود؟ این آمار اگر بسیار کمتر از این تعداد هم بود باز سکوت و بیعملی فعلی، توجیهی نداشت!
🔺 با توجه به این که حکم این جنایت، قتل عمد است قوه محترم قضاییه و دستگاه نظارتی و امنیتی وظیفه دارند در کوتاه مدت جلوی این نسل کشی مسلمین و نسلکشی شیعه را بگیرند.
🔴 اگر اولویت قوه قضاییه، دفاع از حقوق عامه است این جنایت، سبب قتل عامه و سلب اولین حق بخش وسیعی از عامه یعنی حق حیات است و اگر وظیفه دستگاه امنیتی حفظ ثبات و امنیت است این یک مسئله کاملا امنیتی است.
🔴 و بر نهادهای قضاییی و امنیتی فرض است به هر قیمتی از جان مسلمانهای مظلومی که قبل از تولد قربانی جاهلیت مدرن می.شوند جلوگیری کرده و با جنایتکاران و قاتلان حرفهای که نام پزشکی را یدک میکشند برخورد شدید و پندآموز کنند.
📌 انتظار امت اسلامی و ملت انقلابی ایران اسلامی از شما آن است که نگذارید دغدغه امام خامنهای دام ظله بازیچه احزاب و دولت اشراف، قرار گیرد و باید از سالهای قبل، نمیگذاشتید حرف آقا روی زمین بماند.
👌 قویا معتقدیم اگر اراده ی شما مسؤولان بر رفع دغدغه امام امت در مسئله جمعیت باشد هیچ نیازی به دولت نخواهید داشت؛
⭕️ مجلس هم متأسفانه به جای آن که پس از اظهار نگرانی حضرت امام، از بعدظهر همان روز با تشکیل جلسه فوقالعاده پای کار امام و امت بیاید باز در خواب است.
📍شما هم واجد قدرت سیاسی ، هم قدرت اقتصادی و هم قدرت اطلاعاتی و قضائی هستید ، و میتوانید به کم کاریهایی که همه مرتکب آن شدهایم پایان دهید.
♨️ بیتفاوتی به امر رهبر انقلاب یعنی بیتفاوتی به امر حضرت بقیة الله!
📌 در پایان مجددا از شما که قدرت سیاسی و مشروعیتتان از ولایت فقیه و امام امت است مطالبه میکنیم تا به برکت عید غدیر حتی یک لحظه را برای تخصیص اعتبار به درمان ناباروران و اقدام قاطع در خاتمه دادن به قتل عامه و اساساً رفع نگرانی امام و امت در مسئله جمعیت، از دست ندهید.
🔰لطفا نامه مهم فوق را مطالعه کرده و عزیزانی که تمایل به امضاء آن دارند؛
نام و نام خانوادگی، شهر و سمت خود (استاد حوزه،درس خارج ، سطح) را به آیدی ایتای زیر ارسال نمائید
@m_enghelabi57
#جمعیت_مؤلفه_قدرت
✌️جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @Halalzadeh
💢 بیش از ۱۰۰ نفر در تظاهرات اعتراضی در شیکاگو بازداشت شدند
پلیس که با حضور ۴۰۰ نفر از نیروهای خود در محل تظاهرات حضور داشته، این افراد را غارتگر نامیده و ۱۰۰ نفر از آنها را بازداشت کرده است. بر اساس اعلام پلیس شیکاگو این افراد بدنبال فراخوانی که از طریق شبکههای اجتماعی منتشر شد در مرکز شهر شیکاگو تجمع کردند.
▪️ترامپ اخیرا دستور داد که نهادهای انتظامی فدرال نیروی بیشتری به این شهر اعزام کنند.
▪️در کنار تظاهرات اعتراضی در شیکاگو مشکل خشونتهای مسلحانه در این شهر نیز در حال افزایش است به طوری که موارد قتل با اسلحه گرم در ماه ژوئیه در شیکاگو در حدی بیسابقه طی چند دهه اخیر افزایش یافته است.
▫️ nournews.ir/n/52939
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
💢تعویق ارائه قطعنامه ضد ایرانیِ آمریکا؛ تروئیکای اروپا به در بسته خورد
ارائه قطعنامه ضد ایرانی آمریکا برای تحریم تسلیحاتی که گفته میشد شامگاه دوشنبه به طور رسمی برای رایگیری عرضه خواهد شد، به تعویق افتاد.
🔻 خبرگزاری رویترز بامداد سهشنبه نوشت: شورای امنیت آماده میشود تا در مورد پیشنهاد آمریکا برای تمدید تحریم تسلیحاتی ایران رأیگیری کند. برخی دیپلماتها میگویند که به نظر میرسد آخرین تلاش انگلیس، فرانسه و آلمان برای مصالحه با روسیه و چین در مورد تمدید تحریم تسلیحاتی ایران تاکنون ناموفق بوده است.
▫️ jamnews.com/detail/News/991903
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
💢 نگاهی به یارکشیهای قفقازیها
#تحولات_استراتژیک_آذربایجان
با گذشت چند هفته از تنش مرزی فیمابین دو جمهوری آذربایجان و ارمنستان در خط مرزی تووز-تاووش و سرد شدن فضای ملتهب هر دو کشور، مقامات دو حزب حاکم در ایروان و باکو در حال ترسیم یک نقشه راه برای ماههای پیش رو از طریق تقویت مناسبات خارجی خود هستند که سکوت معنا دار جمهوری اسلامی ایران در نوع خود قابل توجه است.
🔻 به دنبال استقلال دو جمهوری آذربایجان و ارمنستان در سالهای نخستین دهه ۹۰ میلادی، تنش های سابق بین دو کشور، وجه بین المللی به خود گرفت و با ورود کشورهای خارجی به عرصه دیپلماتیک حل و فصل مناقشات بین باکو و ایروان، مساله برخورد منافع میان سه بازیگر اصلی حوزه قفقاز، یعنی ایران ، ترکیه و روسیه مطرح گردید که البته ردپاهای کمرنگ تری از عربستان سعودی، رژیم صهیونیستی و ایالات متحده امریکا نیز در وقایع آن دوران قابل مشاهده بود. سیر تعامل جریانهای مختلف سیاسی در بحران قره باغ که تاثیر مستقیمی هم بر شکل گیری ساختار سیاسی دو کشور نهاد، نهایتا موضع هر دو کشور ایران و ترکیه را در عرصه سیاست قفقاز تضعیف کرد و به پررنگ شدن نقش روسیه انجامید.
▪️در طی هفتههای گذشته، انتشار خبر برگزاری رزمایش مشترک بین نیروهای ارمنستان و روسیه و همچنین فیمابین نیروهای جمهوری آذربایجان و ترکیه، واکنش های ضد و نقیضی در فضای رسانه ای ایران به دنبال داشت که در این نوشتار، تلاش بر ارایه یک تحلیل جامع با تکیه بر وضعیت سیاسی هر دو کشور جمهوری آذربایجان و ارمنستان است.
▪️اگرچه ملی گرایان آذربایجانی همواره روسیه را به عنوان حامی مطلق العنان ارمنستان قلمداد کرده و مسکو را در جایگاه دشمن به شمار آورده اند لکن مقامات مسکو در طی سالهای اخیر نشان داده اند که نسبت به توسعه روابط خود با باکو بی میل نیستند. باید اذعان نمود که جمهوری آذربایجان علاوه بر جمعیت و مبادلات تجاری بیشتر نسبت به همسایه غربی خود، از ظرفیت های بسیاری از جمله تاثیرگذاری و تاثیرپذیری با مسلمانان روسیه برخوردار است و این کشور در دوران پس از استقلال نیز همچنان از نظر اقتصادی به مسکو وابسته است لذا می توان اظهارات «ایاز مطلب اف» رئیس جمهور پیشین آذربایجان مبنی بر اینکه راه حل مناقشه قره باغ در بهبود روابط با روسیه است را تا حدود صحیح دانست اما باید اعتراف نمود، همچنان غبار ترس از روسیه بر بدنه جامعه جمهوری آذربایجان باقیست.
▪️انتشار خبر برگزاری رزمایش مشترک بین نیروهای ارمنستان و روسیه در فضای سیاسی جمهوری آذربایجان، بار دیگر این ترس را در میان توده های مردم گستراند اما پس از گذشت چند روز، مشخص شد که روس ها تمایلی به برگزاری این رزمایش نداشته و در واقع خبر مزکور یک «بلوف رسانه ای» بوده است اما آنچه که رسانه ها را در بهت و حیرت فرو برد انتشار تصاویر واقعی از برگزاری رزمایش نظامی مشترک بین نیروهای جمهوری آذربایجان و ترکیه در جمهوری خودمختار نخجوان بود چرا که سیگنال مثبت مسکو به باکو، با پاسخ دلسرد کننده ای مواجه شد.
به طور کلی، سیاست خارجی جمهوری آذربایجان در سه دهه گذشته مبتنی بر حفظ روابط کجدار و مریز با تمامی همسایگان بوده است چرا که مقامات باکو به خوبی می دانند که تثبیت جایگاه کشورشان تنها با حفظ موازنه میان قدرت های خارجی اعم از روسیه، امریکا، ترکیه، ایران و رژیم صهیونیستی امکانپذیر بوده و سنگین تر شدن کفه قدرت به نفع هر یک از بازیگران سیاسی، می تواند واکنش تندی از سوی دیگران را به دنبال داشته باشد. برگزاری رزمایش مشترک با ترکیه را با اندکی اغماض می توان در راستای سنگین شدن کفه قدرت به نفع آنکارا قلمداد کرد البته نباید دور از نظر داشت که علی اف در هفته های اخیر در مقام رویارویی با آن دسته از احزاب مخالف داخلی ایستاده است که غالبا تحت حمایت و یا متمایل به ترکیه هستند فلذا گمان می رود این رزمایش برای اطمینان دادن به آنکارا انجام شده است تا احتمالا ترکیه دست به حمایت از احزاب مخالف آذربایجانی نزند.
▪️نباید دور از نظر داشت که مناقشه قره باغ هر چند به عنوان مهمترین نقطه اختلاف بین دو جمهوری ارمنستان و آذربایجان به شمار می رود اما در مقایسه با مناطق مهمتری چون سوریه، عراق و لیبی که از کانون های برخورد منافع روسیه، ترکیه و ایران به شمار می روند از اهمیت چندانی برخوردار نیست لذا نمی توان این یارکشی ها را چندان جدی انگاشت اما با این حال، گمان می رود که به زودی در باکو شاهد جهت گیری هایی به نفع روسیه خواهیم بود.
▫️ iswnews.com/34338
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir