💢 نجباء: یک کاروان ارتش تروریستی آمریکا در جنوب عراق هدف قرار گرفت
یک کاروان ارتش تروریستی آمریکا در جنوب عراق مورد هدف راکت و بمبهای کنار جادهای قرار گرفت.
🔻کانال «مقاومت اسلامی نجباء» ضمن انتشار این خبر نوشت: گروه مقاومت «سرایا ثوره العشرین» مسئولیت این حمله را به عهده گرفته است.
▫️ @alnujaba
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
🔻 وزیر اقتصاد در حکومت مستعفی لبنان رائول نعمه در تویتی نوشت ذخیره آرد در آسیابهای لبنان ۳۲ هزار تن هست.
۱۱۰ هزار تن هم رسیده و در دو هفته آینده می رسد. در نتیجه برای چهار ماه کافی است.
همچنین برنامه غذایی سازمان ملل ۱۷ هزار تن ارسال کرده که در مناطق آسیب دیده توزیع خواهد شد.
نیاز ماهانه لبنان به آرد ۳۵۰۰۰ تن هست.
همچنین گفت بندر بیروت به تدریج فعالیت خود را از سر گرفته و هم اکنون ۱۲ بارانداز از ۱۶ بارانداز فعال است.
▫️ @libaniran
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
واعظی: مصوبات دولت تا زمانی که به تایید رهبری نرسد از نظر ما تنها یک پیشنهاد است
رهبری: رهبری نه میتواند و نه باید در همه تصمیمات دستگاههای گوناگون دخالت بکند!
پ.ن: این صحبتهای واعظی گرای حمله جدیدی است،دوره اول دولت همه چیز تقصیر دولت قبل بوده دوره دوم همه چیز تقصیر رهبری است
🇱🇧 پوریا-فاضل 🇮🇷
🔻کانال توییتری حاضرجواب🔻
@Haazer_javab1
💢 آمریکا و رژیم صهیونیستی مشترکا یک سیستم ضدموشکی را آزمایش کردند
وزارت جنگ رژیم صهیونیستی میگوید که نظامیان این رژیم بهصورت مشترک با نظامیان آمریکایی دست به آزمایش سامانه ضدموشکی «پیکان ۲» (Arrow 2) زدهاند.
▫️ fna.ir/eyy7yg
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
🔴 انقلابیهای پشیمان همه جا هستند
🔵 طفیلی اولین دبیرکل حزبالله لبنان در یک فایل ویدیویی که در شبکه اجتماعی منتشر شده گفته است که «دبیرکل حزب الله از رئیس جمهوری، رئیس مجلس و نخست وزیر لبنان هم نیرومندتر است و مهره کلیدی در این فجایع است.»
🔵 او به جای آن که پیکان حملات را به سمت فرانسه و آمریکا بگیرد در مورد سید حسن نصرالله گفته که «این مشکل اساسی ماست؛ این فرد به ظاهر لبنانی بر کشور ما حکومت می کند، ولی پشت سر او علی خامنهای قرار دارد.»
☑️ افراد پشیمان از مبارزات انقلابی خود در همیشه تاریخ شیعه بودهاند. از امثال ابنوهب و اشعث در حکومت الهیترین مرد تاریخ بعد از پیامبر یعنی علیبنابیطالب-علیهالسلام- گرفته تا حکومت مختار، سپس تا حکومت امام خمینی-ره- و امام خامنهای و سپس تا لبنان امروز که یک شبهه حکومتی از شیعه برقرار است.
🔗 باید مراقب این افراد بود. اینها کسانی هستند که در زمان سختی از دشمن بدتر عمل میکنند و زهر خود را به تشکیلات شیعه میریزند.
🔰جنگ جهانی چهارم
📡 @worldwar4_ir
💢 رسانه صهيونيستي: رياست جمهوری بايدن در درازمدت براي اسرائيل بهتر است
🔻اسرائيل تودی نوشت:
برخی فكر میكنند كه ديدگاه حزب دموكرات آمريكا با اسرائيل كمی تضاد پيدا كرده اما در پيشنويس سند انتخاباتی دموكراتها آمده است كه اسرائيل جزو منافع حياتی آمريكاست و واشنگتن متعهد است از حق اين رژيم در دفاع از خودش حمايت كند
🔹 همچنين حق اين رژيم است تا به عنوان يك كشور يهودی بماند و اورشليم نيز همچنان پايتخت آن شناخته خواهد شد
🔹 اصول ارائه شده در اين پيشنويس تقريباً همانند اصولی است كه در دولتهای قبلی دموكرات و جمهوریخواه بوده است
🔹 در دراز مدت ممكن است كه رياست جمهوری بايدن برای اسرائيل بهتر باشد.
▫️ israeltoday.co.il/read/a-joe-biden-presidency-isnt-israels-worst-nightmare
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
💢 حجاریان: نیازمند برجام موشکی و اصلاحات ساختاری در داخل هستیم
🔻«سعید حجاریان» فعال سیاسی اصلاح طلب و از دستگیرشدگان فتنه 88 در یادداشتی در روزنامه شرق با عنوان «خشمگین از امپریالیسم، ترسان از انقلاب» نوشت: «در سالهای گذشته، از سر تغافل یا شاید خوشبینی از ارتباط تنگاتنگ سیاست خارجی و سیاست داخلی چشمپوشی میشد و گمان میرفت میتوان یکی را بدون دیگری مدیریت کرد و سامان داد؛ اما مدتی است این دو فاکتور بهشدت به یکدیگر پیوند خوردهاند تا حدی که میشود ادعا کرد هر پروژه اصلاحجویانهای باید توأمان از سیاست داخلی و خارجی سخن بگوید...واقعیت آن است که سیاست خارجی ما، الگویی مشابه سیاست داخلیمان دارد. نتیجه آنکه میبینیم چه در خارج و چه در داخل با نوعی تعلیق مواجه هستیم».
🔹حجاریان در ادامه نوشت: «در بررسی ربط و نسبت سیاست داخلی و خارجی با چهار متغیر تأثیرگذار مواجه هستیم؛ «داخل»، «خارج»، «مذاکره» و «جنگ» ...در این شرایط بهگمان من باید بهطور عاجل و در دو جبهه مذاکراتی صورت بگیرد. در الگوی مذاکره با خارج، ابتدا باید پذیرفت بر نفس مذاکره ایرادی مترتب نیست چه با جمهوریخواهان چه با دموکراتها، چه بیواسطه و چه باواسطه. مهم آن است که مذاکره شفاف باشد، پیششرطی از جانب غرب پذیرفته نشود و منافع ملی هم کاملا لحاظ شود».
🔹این فعال سیاسی اصلاح طلب تاکید کرد: «از تقاطع دو متغیر «خارج» و «مذاکره»...مقرر است میان دولتهای خارجی و نظام مذاکراتی صورت بگیرد که اولا در رفتار نظام تغییراتی ایجاد شود و ثانیا بر سر مسائلی از جمله فعالیتهای منطقهای، موشکی و اتمی توافقاتی حاصل شود».
🔹حجاریان در ادامه تصریح کرد: «در داخل نیز باید جمعی از اصلاحطلبان متشکل از کارشناسان اجرائی، سیاستمداران حرفهای و نخبگان آکادمیک مذاکره را در دستور کار قرار دهند و با بیانی منطقی و مبتنی بر دادههای کارشناسی مسائل را موشکافی کنند و راهبردهایی را برای اصلاح ذهینت تصمیمسازان و سپس بهبود وضعیت پیشنهاد دهند. جنس این فعالیت از سنخ نامههای سرگشاده نخواهد بود اما ضرورت دارد با دقت و صراحت به قلب ماجرا وارد شد. بهعنوان مثال این جمع یک موضوع عاجل و استراتژیک را بررسی خواهد کرد، آسیبها و ضعفهایش را استخراج میکند و بسته خروج از بنبست را ارائه میدهد. اگر پذیرفته شد، گامی به سود کشور برداشته شده است و اگر نشد، لااقل میتوان فشارهای اخلاقی مبنی بر عدم اجرای مسئولیت ملی را از دوش اصلاحطلبان برداشت... بخشی در داخل معتقد است که نباید از سطح اصلاحات نمایشی فراتر رفت. غافل از آنکه چنانکه گفته شد، زمان به ضرر کشور در حال سپریشدن است و چنانچه اصلاحات ساختاری کلید نخورد، شاید خیلی زود دیر شود! ».
🔻🔺🔻🔺
🔸طیف تندرو اصلاح طلب به شدت تمایل دارد که به عنوان «یار داخلی آمریکا» به ایفای نقش پرداخته و نقشه های ضدایرانی آمریکا را به نتیجه برساند. مقامات آمریکایی(هم اوباما و هم ترامپ) بارها تاکید کردند که شرط رفع تحریم ها، پایبندی ایران به «روح برجام» است. در ادامه نیز به صراحت اعلام کردند که منظور از روح برجام «تغییر اساسی رفتار ایران در داخل و خارج» است.
🔸حجاریان پیش از این دقیقا با بازی در پازل آمریکا تاکید کرد که «هدف از برجام، نرمال سازی(رفتار ایران) در داخل و خارج بود» . اساسا برای طرف غربی(آمریکا و تروئیکای اروپا) و طیف تندروی اصلاح طلب، رفع تحریم ها و همچنین گشایش اقتصادی برای مردم ایران، به هیچ عنوان اهمیت و موضوعیت ندارد. فصل مشترک خواسته طرف غربی و طیف تندرو اصلاح طلب، وادارکردن ایران به امتیازدهی یکطرفه و خالی شدن دست ایران از تمامی توانمندی های اساسی و دست کشیدن از تمامی اصول و آرمان ها در داخل و خارج است. به عبارت دیگر، هدف مشترک این دو، استحاله جمهوری اسلامی ایران و تغییر باطن و سیرت، با حفظ صورت و ظاهر آن و تبدیل شدن ایران به لقمه ای راحت الحلقوم برای کشورهای غارتگر و سلطه گر غربی است.
▫️mshrgh.ir/1105757
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
💢 حمله به کاروانهای نظامی نیروهای وابسته به امریکا در دیرالزور
به گزارش خبرگزاری "سانا"، افرادی ناشناس کاروانهای تجهیزات نیروهای "قسد"(وابسته به امریکا) در اطراف شهر "البصیره" و همچنین در شهر "الشعفه" در حومه شرقی دیرالزور را هدف حمله قرار دادند.
🔻اهالی دیرالزور به حضور نیروهای اشغالگر امریکا و نیروهای "قسد" تحت حمایت آمریکا معترضند.
▫️ @alnujaba
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
❓چه کسانی سیاست خارجی بایدن در مورد ایران را طراحی میکنند؟
عقل منفصل بایدن در امور ایران را دو چهره دانشگاهی و یک دیپلمات تشکیل می دهند،افکار این سه چهره متنفذ سیاست خارجی بایدن –اگر در سوم نوامبر به پیروزی برسد-در این حوزه را خواهند ساخت.
۱- ایلان گلدنبرگ: او مدیر خاورمیانه در مرکز امنیت آمریکای نوین است. او پیش از این در وزارت خارجه و دفاع آمریکا در دوره اوباما سمتهایی داشته است. او طرفدار غیرنظامی سازی سیاست خارجی خاورمیانهای آمریکا است و راه بازگشت ایران به میز مذاکرات را بازگشت به برجام میداند.
۲- دانیل بنایم: او در کمپین ترامپ ریاست کارگروه خاورمیانه را برعهده دارد. او در دوره اوباما مشاور خاورمیانهای بایدن معاون اول بود و مسوولیت نگارش سخنرانی های دو مقام ارشد کاخ سفید را در حوزه سیاست خارجی برعهده داشت. او در مقاله مشترکی با جک سولیوان در 22 می 2020 در مجله فارین افرز این نظر را بیان کرد که مداخلات{نظامی} آمریکا باید در منطقه کاهش بیابد.
۳- جک سولیوان: او اکنون مشاور ارشد بایدن در حوزه سیاست خارجی است. او در سال ۲۰۱۶ نیز مشاور هیلاری کلینتون در همین زمینه بود. او در دولت اوباما مشاور ارشد در مذاکرات هستهای با ایران بود و به همین دلیل سولیوان را معمار برجام میخوانند. او معتقد به بازگشت مشروط به برجام است و از لغو تدریجی تحریمها حمایت میکند تا متمم اصلاحی به توافق هستهای اضافه شود.
▫️ @US_REVIEW
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
🔻پاسخ آنکارا به بغداد: هر کاری لازم باشد برای امنیت مرزهایمان انجام میدهیم
آنکارا ضمن دفاع از حملات به شمال عراق، اعلام کرد تروریستهای پکک در مناطقی از عراق پناه گرفته، به ترکیه حمله میکنند و حاکمیت، تمامیت ارضی، امنیت و ثبات عراق را هم به چالش کشیدهاند.
🔹ترکیه گفت: کشور ما آماده همکاری با عراق است البته اگر حضور پکک در عراق همچنان تحمل شود. ترکیه مصمم است اقدامات لازم برای حفظ امنیت مرزهایش را انجام دهد؛ هر اقدامی که لازم باشد.
▫️ fna.ir/eyy819
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir