5.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢مدلسازی علمی برای بهرهبرداری از معادن کشور توسط محققان دانشگاه صنعتی امیرکبیر
▫️@inif_ir
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
🔆پیشتازی مشهد در تولید برق از طلای کثیف در خاورمیانه
🔅نیروگاه بیوگازسوز مشهد به عنوان اولین مرکز تولید برق از گاز تولیدشده در مراکز دفن زباله در سطح خاورمیانه، ۶۰۰ کیلووات ساعت برق تولید کرد.
🔅 این نیروگاه، از مدرنترین نیروگاههای بیوگازسوز دنیاست که توانسته بخش قابلتوجهی از اثرات مخرب زیستمحیطی گاز متان تولیدشده در محل دفن زبالهها را کاهش دهد.
#اقتصاد_مقاومتی
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✊جنبش مقاومت در جنگ ارزی
📱 @currency_war
💢نقشه جالبی است.
نرخ مهاجرت در کشورهای اروپایی. کشورهای شرق اروپا مهاجرت منفی دارند. منفی ترین آمار برای ترکیه است با منفی ۴.۵ درصد و بعد از آن یونان است با منفی ۳.۳ درصد.
🔻مثبت ترین هم انگلستان است با ۷.۸ درصد و بعد کشورهای اسکاندیناوی
🔻روسیه هم ۱.۷ درصد مثبت مهاجرپذیر است.
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
واقعا یه مرد پیدا نمیشه توی ایران این کثافتکاریها و دریدگیهای فرهنگی رو جمع و جور کنه؟! برای مردمی که ۳۰۰ هزار شهید برای اسلام و استقلال و هویت ایرانی اسلامی دادن؛ این دریدگیها پسندیده نیست ...
🇱🇧 پوریا-فاضل 🇮🇷
🔻کانال توییتری حاضرجواب🔻
@Haazer_javab1
instagram.com/Haazer_javab1
🔺 آخرین آمار مبتلایان به کرونا در کشورمان:
▫️ وزارت بهداشت - ۱۴ مهر:
🔹مبتلایان جدید: ۳۹۰۲ نفر
🔹مجموع مبتلایان: ۴۷۵۶۷۴ نفر
🔸شمار بهبودیافتگان: ۳۹۲۲۹۳ نفر
🔹درگذشتگان در ۲۴ساعت اخیر: ۲۳۵ نفر
🔹مجموع جانباختگان این بیماری: ۲۷۱۹۲ نفر
🔹شمار بیماران در وضعیت وخیم و شدید این بیماری: ۴۱۶۷ نفر
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
📍قابلیت نظردهی در تلگرام برای مخاطبین کانالها فعال شد...!
برای استفاده از این قابلیت تلگرام لازم است از آخرین نسخه این نرم افزار استفاده کنید
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
💢 گزارش المانیتور از حضور جنگجویان وابسته به ترکیه در نبرد قرهباغ
🔻پایگاه خبری-تحلیلی المانیتور در گزارشی به بررسی درگیریهای نظامی ارمنستان و آذربایجان و اخبار پراکنده درباره اقدام ترکیه در اعزام برخی پیکارجویان حاضر در سوریه به صحنه نبرد قرهباغ پرداخته است.
🔻المانیتور به نقل از سخنگوی سابق «مغاویر الثوره» مینویسد: «نخستین گروه از جنگجویان سوری یک هفته پیش از آغاز درگیریهای جدید باکو و ایروان به قفقاز اعزام شدند. این جنگجویان از طریق مرکزی که توسط تیپهای سلطان مراد در شمال سوریه ایجاد شده بود، جذب شدند.»
🔻 بر این اساس، گروهی متشکل از 150 جنگنده «فیلق الشام» از عفرین به ترکیه رفته و سپس از فرودگاه آدانا به آذربایجان منتقل شدند. این جنگجویان برای آموزش تاکتیکی به اردوگاههایی واقع در دو جزیره در دریای خزر رفته و وظیفه آنها دفاع از تأسیسات گازی آذربایجان است.
🔻سخنگوی سابق «مغاویر الثوره» ادعا کرده که به مبارزان وعده پرداخت ماهیانه 1500 دلار داده شده و اکثریت آنها به دلیل دغدغه زبان، از بین داوطلبان ترکمن سوریه انتخاب شدهاند. علاوه بر این گفته میشود که تیپ سلطان مراد، طی دو هفته آینده حدود 2 هزار جنگنجو را به آذربایجان اعزام خواهد کرد.
🔻 نویسنده گزارش همچنین به نقل از فرمانده ارتش ملی سوریه مینویسد: «جنگجویان برای تأمین هزینههای خانواده خود مجبور شدند به نبرد قرهباغ بپیوندند؛ آنها آمادهاند تا در صورت تقاضای ترکیه، در هر نقطهای وارد جنگ شوند.»
🔻در ادامه این گزارش به یادداشت «گاردین» درباره حضور پیکارجویان در نبرد قرهباغ اشاره شده و آمده است: «جنگجویان سوری برای کار در یک شرکت خصوصی امنیتی ترکیه به عنوان مرزبان در آذربایجان ثبت نام کرده و آموزش آنها یک ماه پیش آغاز شده بود». همچنین دو برادری که به این نبرد پیوستهاند به گاردین گفتهاند که در عفرین به آنها پیشنهاد قرارداد شش ماهه محافظت از تأسیسات نفت و گاز آذربایجان به ازای دریافت مبلغ 800 تا 1200 دلار داده شده است.
🔻 نویسنده در انتها به تهدیدات حضور شبهنظامیان در منازعه قرهباغ میپردازد و معتقد است روسیه در برابر احیای جهادگران تکفیری در نزدیکی مرزهای خود ساکت نمیماند.
▫️@Tabyincenter
___________________________
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
💢 سیاست روسیه و ترکیه در منازعه قرهباغ
🔻تنش دیرینه دو کشور آذربایجان و ارمنستان درباره منطقه قرهباغ به درگیری نظامی منجر شده است. ولی علاوه بر این دو دولت، دولتهای روسیه و ترکیه نیز که پیشتر در سوریه و سپس در لیبی در دو جبهه مقابل قرار گرفتهاند، این بار نیز در دو سوی منازعه قرهباغ قرار دارند.
🔻 ترکیه با رویکردی مبتنی بر هویت قومی و مذهبی، صراحتاً به پشتیبانی تسلیحاتی و ارسال نیروهای نظامی نیابتی به باکو پرداخته و این مسئله میتواند علاوه بر بلندپروازیهای منطقهای، نشاندهنده تلاش جهت کسب حمایت افکار عمومی ترکیه از دولت اردوغان باشد. همچنین یک هدف اقتصادی نیز قابل تصور است و آن تأمین امنیت خط لوله باکو-تفلیس-جیحان است که نفت را از سواحل آذربایجان در دریای خزر به ترکیه منتقل میکند.
🔻روسیه موضعی عملگرایانهتر اتخاذ کرده زیرا در عین اتحادی راهبردی با ارمنستان و داشتن پایگاه نظامی در این کشور، نمیخواهد روابطش با دیگر جمهوری بازمانده از شوروی نیز خدشهدار شود. روسیه در این منازعه، دو ملاحظه را مدنظر دارد:
1️⃣ دولت پوتین به اندازهای در اوکراین و سوریه هزینه نظامی و سیاسی پرداخت کرده که تمایلی به یک درگیری ژئوپلتیک دیگر ندارد. اکنون بهخصوص با کاهش درآمدها و افزایش مخارج داخلی، توان اقتصادی کمتری برای مداخلات نظامی دارد.
2️⃣ علاوه بر این، برای وجهه منطقهای روسیه چندان مناسب نیست که در منازعهای میان جمهوریهای بازمانده از شوروی، صراحتاً جانبداری کند و تمایل دارد از موضعی بالاتر، به حل مسأله بپردازد. بهویژه که پیشتر نیز در سال 1994 این روسیه بود که میانجیگری آتشبس میان دو کشور را عهدهدار شد.
🔻 با این وصف، ترکیه اِبایی از تشدید آتش نبرد نظامی ندارد و حتی با حمایتهای تسلیحاتی، مالی و رسانهای از آذربایجان، بر آن خواهد دمید. ولی به نظر میرسد روسیه موضعی دیپلماتیک اتخاذ کرده و علیالظاهر تلاش خود را برای جلوگیری از دخالت نظامی انجام میدهد.
▫️@Tabyincenter
____________________________
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
5.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢سناتور کریس مورفی در مصاحبه با CNN:
🔻ناتوانی و بیماری رئیس جمهور وضعیت نگران کننده ای را رقم زده چون ایران هنوز به دنبال انتقام قاسم سليمانی است...!
▫️@Kavoshmedia
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
💢اهداف ترکیه از پیشبرد جنگ قره باغ
🔻احمد کاظمی موسسه ایراس
به طور تاریخی مناقشات قومی در منطقه قفقاز وجود نداشته و ارامنه و آذریها برای قرنها در کنار هم در منطقه به طور مسالمتآمیز زندگی میکردند. این مناقشات از زمانی شروع شد که روسها و ترکها به منطقه لشکرکشی کردند.
🔻نیروهای قومگرا که الان مدعی جنگ با ارمنستان هستند زمانی که در سال ۳- ۱۹۹۲ قدرت را در دست داشتند این مناطق را از دست دادند
🔻این موضوع که گفته میشود اشغال قرهباغ عامل اصلی اختلافات ترکیه و ارمنستان است درست نیست زیرا اختلافات ارامنه و ترکها به بیش از یک قرن پیش و سیاستهای امپراتوری عثمانی در قبال ارامنه باز میگردد.
🔻در شرایط فعلی ترکیه به دنبال استفاده ابزاری از این مناقشه است و در راستای سیاستهای تبلیغی خود از این موضوع استفاده میکند.
🔻نوع مداخله ترکیه در بحران قفقاز بخشی از سیاستهای نوعثمانی اردوغان است و باید آن را در ادامه اقدامات ترکیه در سوریه، عراق، لیبی و جاهای دیگر تفسیر کرد.
🔻علاوه بر این ترکیه به دنبال ایجاد کانون بحران در مرزهای ایران و روسیه است. با توجه به کاهش تقاضا برای انرژی ترکیه میداند که در شرایط فعلی تشدید بحران تاثیری بر افزایش قیمت انرژی و امنیت انرژی این کشور نخواهد داشت.
🔻اصلیترین هدف از حجم گسترده اخبار دروغ در خصوص حمایت ایران از ارمنستان تسری دادن بحران به داخل خاک ایران است.
🔻اهداف ترکیه از اعزام برخی تروریستهای تکفیری از سوریه به آذربایجان به دو مسئله باز میگردد. اول از بعد منطقهای پیامی است برای ایران و روسیه تا مانع از تحقق اهداف ترکیه در شمال سوریه و ادلب نشوند و دوم فرستادن این نیروها که گرایشهای سلفی و اخوانی دارند به کشوری که اکثریت جمعیت آن شیعه هستند به نوعی نمایش قدرت این جریان به حساب میآید.
🔻حضور نیروهای سلفی و اخوانی در آذربایجان برای چشمانداز ثبات در این کشور امر نامطلوبی است و در آینده مشکلاتی را برای آذربایجان ایجاد خواهد کرد.
🔻یکی از اهداف ترکیه در مقطع فعلی فشار بر دولت پاشینیان در ارمنستان است. در شرایطی که احزاب سنتی در ارمنستان تضعیف شدهاند، ترکیه تصور میکند که الان فرصت مناسبی است برای تضعیف ارمنستان است، در حالیکه این جنگ احتمالا موجب وحدت بیشتر خانکندی و ایروان خواهد شد.
🔻بهانه دیگری که از سوی ترکیه برای مداخله در بحران قرهباغ مطرح میشود بحث حضور نیروهای پکک در ارمنستان است که این هم یک ادعای تکراری و کلیشهای است. بعد از رویدادهای سوریه مشخص شد که حامیان اصلی پکک در منطقه اروپا و امریکا هستند.
🔻ترکیه به دنبال تقویت و حفاظت از کریدور شرقی- غربی انرژی در مقابل کریدور شمال- جنوب است. علاوه بر آن ترکیه در فروش تسلیحات و اجاره دادن مزدور برخی اهداف اقتصادی را هم دنبال میکند. ترکیه میخواهد خودش را به عنوان ناجی آذربایجان معرفی کند تا در آینده نقش بیشتری در این کشور داشته باشد.
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
💢«آسیبهای سالمندی جمعیت در جامعه»
🔻جمعیت ایران به سمت پیر شدن در حال حرکت است و بر این اساس پیرشدن جمعیت جزء ۱۰۰ مسئله اصلی درپیش روی کشورمحسوب شده است.
🔻در سال ۱۴۰۹، سهم جمعیت سالخورده کشور به بالای ۱۰% میرسد و این به این معناست که کشور با سالمندی جمعیت مواجه می شود، در آن زمان ایران از نظر جمعیتی یک کشور سالمند به حساب می آید.
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir