eitaa logo
سید محمد صالح هاشمی 🇵🇸🇮🇷
806 دنبال‌کننده
2.5هزار عکس
1.3هزار ویدیو
26 فایل
🖋️سیدمحمدصالح هاشمی 🌐مربی فضای مجازی 📒لیسانس حوزوی 💡مشاورمذهبی 👶مربی کودک 🌐روبیکا https://rubika.ir/sydhashemii 🌐سروش https://splus.ir/sydhashemii 🌐گپ https://gap.im/sydhashemii 🌐هورسا👇 https://www.hoorsa.com/sydhashemii
مشاهده در ایتا
دانلود
. 🔥آسیب‌های انتشار عکس‌های خصوصی ✍انتشار تصاویر نامناسب خود و دیگران آفات و آسیب‌هایی را به دنبال دارد که به برخی از آنها اشاره می‌شود: قُبح شکنی 👤این افراد با انتشار تصاویر نامناسب، قُبح شکنی می‌کنند. آن‌ها به دیگران این جرأت را می‌دهند که عکس‌های نامناسب خود را در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی منتشر کنند. ☝️ به همین ترتیب، به اشتراک گذاشتن این تصاویر به امری طبیعی در جامعه تبدیل شده و تبعات منفی زیادی دارد. ❎ الگـو گـیری 🙇نوجوانان و جوانان با دیدن عکس این افراد آن‌ها را ایده آل‌های خود فرض و در جهت شبیه شدن به آن‌ها تلاش می‌کنند. آن‌ها معیارهای زیبایی و تناسب اندام را از این گروه یاد می‌گیرند و مطابق معیارهای آن‌ها پیش می‌روند. به همین دلیل گرایششان به عمل‌های زیبایی بیش تر می‌شود. 🤔 ⁉️ برخی از زنان، تصاویر بدون پوشش خود را برای تضعیف فرهنگ حجاب در شبکه‌های اجتماعی قرار می‌دهند؛ آیا این کار دو گناه (گذاشتن عکس بی حجاب و تضعیف فرهنگ حجاب) حساب می‌شود؟ 🔺 این کار حرام است و باید از آن اجتناب کنند. گناه و عقاب چنین افرادی قطعاً شدیدتر است. .
. 🌼سـلـام بـرگـل نـرگـس ✋و سـلام برشماخوبان 🌤هــرجـمعـه بــا ❣ ✨تازمان ظهورحضرتش (ان شاء الله) 5⃣هر کدام ازشما که این مطلب را میخواند ۵صلوات فقط به نیت تعجیل وزودتر آمدن حضرت مهدی عج بفرستد و باز این پیام راشما منتشر نمایید 🌱حداقل جمعه با این صلواتها اعلام آمادگی ومحبت به امام زمان عج می کنیم ومرحمی برقلب داغدارشان بشویم 🎰حساب کنید چه تعدادصلوات برای آمدنش فرستاده میشود 👌هرجمعه قرار عاشقانه ما بایوسف فاطمه سلام الله علیها فراموش نشود ❣به هراندازه که امام زمان عج رادوست داری منتشرکن ☝️پس اولین نفرباش 🌱 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. 😔اگر یاریش نمیکنیم کسی رو ازش دور نکنیم 👌فوق العاده لطفا بسیار ببینید وبسیار منتشرنمایید   …………………………………… join:➣ @repentance
✅ تأثيـر حجاب در رشد شخصيت زن 2⃣قسمت اول ✍يكى از نظريه هايى كه در اين زمينه بيان شده، پژوهشى است كه يكى از روان شناسان كشورمان انجام داده است. 👤 اين پژوهشگر با كمك گرفتن از نظريه هاى روان شناسان بزرگ و معروف، ميان نتايج حجاب و عوامل بلوغ روانى در زن مقايسه اى انجام داده و به نتايج جالبى رسيده است. ☝️او با توجه به نظريه هاى روان شناسانى چون «فرويد»، «اريك فروم»، «پياژه»، «كولبرگ» و «اريكسون» مراحل و دوره هاى تكامل روانى انسان را به پنج دوره تقسيم مى كند. 5⃣اين مراحل كه از تولد و كودكى شروع مى شود، به مرحله بلوغ مى رسد و تا پايان دوره نوجوانى ادامه مى يابد. 3⃣ سه مرحله اول كه به دوران كودكى مربوط مى شود، چون از موضوع حجاب خارج است، مطرح نمى شود. 4⃣ و 5⃣ ولى مرحله چهارم و پنجم از مراحل رشد و تكامل شخصيت را به اختصار توضيح مى دهيم. 4⃣ مرحله چهارم از تكامل روانى كه مرحله «تحرك» نام دارد، بهترين مرحله در بازشناسى اثر حجاب است. در سه مرحله قبل، بين پسر و دختر تمايز چندانى وجود ندارد، ولى با شروع اين مرحله، جدايى دو جنس در حالت هاى روانى و بروز شخصيت آغاز مى شود. در اين مرحله، تفاوت پسران با دختران، در شيوه رفتارى اجتماعى يا برخورد با اشياى بيرونى و محيط پيرامون خويش است. 😡پسران اغلب، حالت تهاجمى، ستيزه جويى و نيز تمايل آشكار براى تسلط بر ديگران را از خود نشان مى دهند. 🔹 در نتيجه، به افرادى خودرأى و داراى خودِ آمرانه و تقليدكننده از بزرگسالان تبديل مى شوند. ➕در مقابل، در دختران، حالت جذب و انقياد و قدرت جلب توجه آشكار مى شود. در نتيجه، علاقه به پوشيدن لباس هاى زيبا، آرايش كردن، با عشوه سخن گفتن، با ناز قدم برداشتن و بروز حالت هاى مادرانه، در آنان به وجود مى آيد. 5⃣مرحله پنجم، مرحله تكامل بلوغ و تعيين هويت انسانى است. در اين مرحله، ويژگى هاى بلوغ و هويت انسانى پسران و دختران، ظاهر مى شود. 👨‍💼 مردان صفت هايى مانند آرامش، پذيرش و صبر را به ويژگى هاى پيشين خود اضافه مى كنند و به جاى تسلط بر همه چيز و از جمله همه زنان، ميل به تسلط بر زندگى و خانواده خود را دارند. 👩‍💼زنان نيز با رسيدن به بلوغ روانى، به جاى تمايل به جذب همه مردان و صرف تمام وقت و نيروى حياتى خود در اين راه، فقط به يك مرد (نامزد يا شوهر) توجه دارند و ديگر توانايى هاى جسمى و روحى خود را صرف سازندگى مى كنند. 🗣نويسنده درباره اينكه ممكن است در روند مرحله چهارم، اختلال ايجاد شود و اين اختلال موجب به وجود آمدن انحراف در تكامل شخصيت فرد شود، مى نويسد: 4⃣مرحله چهارم اگر به دور از افراط و تفريط و به طور طبيعى پيش برود، مشكلى ايجاد نمى شود. ولى اگر اين شرط رعايت نشود و پسران و دختران رفتارهاى خود را كنترل نكنند، يعنى پسران بيش از حد، حالت تهاجمى و ستيزه جويى داشته باشند و دختران هم بيش از حد، جلوه گرى و خودنمايى كنند و به ظهوردادن زيبايى هاى خود بپردازند، ممكن است دو نوع اختلال به وجود آيد. 🔻 نخست، عوض شدن نقش پسر و دختر كه خطر همجنس گرايى از همين جا به وجود مى آيد و دوم تثبيت در اين مرحله و نرسيدن به مرحله پنجم؛ يعنى تكامل و بلوغ و در نتيجه، متوقف شدن رشد شخصيت است كه باعث مى شود پسران هميشه تشنه قدرت و خواهان تسلط بر ديگران بوده و دختران به موجوداتى كاملاً گيرنده تبديل شده و هميشه اسير توجه ديگران باشند. چنين دخترانى همواره مجبورند پذيرش خود را به خويشتن و ديگران اثبات كنند. ازاين رو چنين زنانى از سازندگى و به ويژه استقلال شخصيت باز مى مانند. ◀️ادامه دارد..... نشراین مطلب صدقه جاریه می باشد .
. ▪️فرارسیدن ایام اربعین حسینی باد▪️ .
. «»«»«»بوی خوش«»«»«» 🌹 از امام باقر علیه السلام روایت شده است که فرمود: «سه خصلت در حضرت رسول صلی الله علیه و آله وجود داشت که در دیگران نبود: سایه نداشت، از هر مسیری عبور می‌کرد تا مدّتی بوی خوش آن حضرت در آن مسیر بود به گونه ای که هر کس از آنجا عبور می‌کرد درمی یافت که پیامبر صلی الله علیه و آله از آن راه عبور کرده است، از کنار هر سنگ ودرختی که می‌گذشت برای آن حضرت تعظیم می‌کردند». 📗 مکارم الأخلاق، ص ۳۴. . «»«»«»«» «»«»«»«» .
سید محمد صالح هاشمی 🇵🇸🇮🇷
❣عشق يا احساسى زودگذر 3⃣قسمت سوم ✍. روزى را كه قرار گذاشته بودند، با مادر احمد پيش مشاور رفتم. خان
❣عشق يا احساسى زودگذر ⏹قسمت آخر 😔تصوّرى كه از احمد براى خودم درست كرده بودم به هم ريخت و به واقعيت‌هايى پى بردم كه تا حالا فكرش را هم نكرده بودم ناراحت بودم ديگر احساس قبلى را به احمد نداشتم، نمى‌خواستم او را ببينم. 💡باز هم مشاور مرا به فكر و تأمّل واداشت و گفت: باز هم بيشتر فكر كنم و براى يك هفته ديگر وقت مشاوره دادند. 🏡 به خانه آمدم همه‌اش در مورد حرف‌هاى مشاور فكر مى‌كردم با اين حال، نامادريم هم حقّ‌ داشت كه مخالفت مى‌كرد. حالا فهميدم كه از روى حسادت يا غرض نبوده، او هم صلاح مرا مى‌خواسته است. 🗣 چند روز بعد با پدرم صحبت كردم، خيلى خوشحال شد كه من به اين واقعيت‌ها رسيده‌ام. 👨پدرم گفت: هنوز دير نشده است اگر بخواهى مى‌توانى وسايلى را كه آورده است پس بدهى، همسايه‌مان قبلاً از من خواستگارى كرده بود، افراد ديگرى هم بودند ولى همه‌شان را به خاطر احمد ردّ كرده بودم، نامادريم گفت: پسر همسايه هنوز ازدواج نكرده است و تو را مى‌خواهد، اگر مى‌خواهى بگويم بيايند. 💪 او هم كار ثابتدارد و هم مرد زندگى است. درآمدش بد نيست، پسر سر به راه و متدينى است. نمى‌دانستم چه جواب بدهم، ديگر از احمد خوشم نمى‌آمد، نمى‌خواستم او را ببينم. پدرم گفت من هم موافق‌ام او پسر خوبى است. 🙂گفتم: باشد هر چه شما بگوئيد. پدر و مادرم خوشحال بودند و فرداى آن روز بعد از پس دادن وسايل احمد به مادرش، مادرم پيام دادند و پسر همسايه‌مان با مادرش به منزل آمده و قرارها را گذاشتند و روز عقد مشخص شد. 😞در دل ناراحت بودم كه آن همه ارتباط‍‌ با احمد داشتم، حالا چه‌طورى در چشمان همسرم نگاه كنم، آخر او مرا دختر متين و پاك و نجيبى مى‌دانست!! ❌از ارتباط‍‌ من و احمد اطّلاع نداشت. همه‌اش در دل، خودم را سرزنش مى‌كردم، كه اى كاش، كارهايى كه كردم انجام نمى‌دادم، و پايه زندگيم را روى هوى و هوس بنا نمى‌كردم، با چشم خود ديدم چطور و چه زود اين بنا فرو ريخت. ♨️بعدها شنيدم كه پول‌هايى كه احمد داشت، از راه فروش مواد مخدّر بوده و خودش هم مواد مخدّر مصرف مى‌كرد، براى همين نمى‌توانست كار كند. ☝️اين موضوع را مشاور مى‌دانست؛ براى همين مرتّب مرا به فكر كردن و تأمّل بيشتر وادار مى‌كرد. افسوس كه نمى‌توان زمان را برگرداند و عاقلانه عمل كرد. افسوس كه.... .
. 🌱تربـیـت جـوان 🌹امیرمؤمنان علی علیه السلام خطاب به فرزند بزرگوارش، امام حسن علیه السلام می‌فرماید: 🔹«وَ إنَّما قَلْبُ الْحَدَثِ کاَلْارْضِ الْخالیَةِ ما اُلقی فیها مِنْ شیْ ءٍ قَبِلَتْهُ فَبادَرْتُکَ بِالْاَدَبِ قَبْلَ أنْ یَقْسُوَقَلْبُکَ وَ یَشْتَغِلَ لُبُّک»؛ 📗نهج البلاغه، نامه ۳۱. 🔹 قلب جوان نوخاسته، هم چون زمینی خالی است، هر بذری که در آن افکنده شود می‌پذیرد. ❣ پس من پیش از آن که دلت سخت شود و فکرت مشغول گردد، به ادب و تربیت تو مبادرت نمودم. ☝️در روایت مذکور، امام بر دو جنبه بسیار مهم در امر تربیت تأکید می‌ورزد: 🔻قلـب و 🔺ذهــن. 🔸«قلب» مرکز عواطف و احساسات، 🔸و «ذهن» مرکز اندیشه و تفکّر است. پس برای تربیت و برای راهیابی به شخصیت نوجوان و جوان، پیش از هر چیز باید به قلب او راه یافته و سپس به ذهن و اندیشه او دست یافت. ❤️مقدّم دانستن قلب، که مرکز عواطف و احساسات است، بر ذهن، که مرکز اندیشه و تعقّل است، بی حکمت نیست. این همان نکته ای است که ما، در امر تربیت و پرورش از آن غافلیم؛ زیرا برای پرورش دینی و معنوی نوجوانان و جوانان، نخست از راه استدلال و عقاید وارد می‌شویم، حال آن که مهم ترین اصل در تربیت، زمینه سازی روانی از راه عواطف، احساسات و محبت قلبی است. همین بی توجهی، به عدم موفقیّت می‌انجامد. چه بسیارند مربّیانی ووالدینی که در امر تربیت ابتدا می‌خواهند از راه استدلال خشک عقلی (مطرح کردن عقاید و دلایل) به قلب و عواطف فراگیران تربیت راه یابند، اما در این تلاش خود، چندان موفق نیستند. ✅ امام علی علیه السلام می‌فرماید: پیش از این که عواطف و احساسات خدشه دار شود و شخصیت لطمه بیند و قلب از احساس لطیف عشق و محبت تهی گردد و سخت شود، ( یعنی زمینه دریافت عقاید بسته شود.)باید تربیت و پرورش را آغاز کرد. 📗میزان الحکمة، باب قلب. 🔅امام محمّد باقرعلیه السلام می‌فرماید: 🔹«لا فَقْرَکَفَقْرِ القَلْبِ و لاغِنی کَغِنی النَّفْسِ»؛ 🔹 زهیچ فقری هم چون فقر قلب نیست و هیچ بی نیازی یی چون بی نیازی نفس نیست. ☝️ امام علیه السلام در این روایت، به این نکته مهم اشاره می‌فرماید که تهی بودن قلب از عواطف، احساسات، عشق، محبت و دوستی، از فقر و بدبختی بدتر است و بی نیازی و غنای نفس و عزّت و کرامت شخصیت، بهترین ثروت است؛ زیرا «غنای نفس» و احیای شخصیت، اساس تربیت اسلامی و عامل گرایش مذهبی و رشد معنوی انسان است. 💠 امام حسین علیه السلام در دعای روز عرفه می‌فرماید: «اَللَّهُمَّ اجْعَلْ غِنایَ فی نَفْسی ؛ بارخدایا! بی نیازی من را در نفس من قرار ده، (نه در مال و ثروت و... ). »
. ➕نشر و تأیید همه مطالب ✍کاربران با تأیید یا ردّ کردن مطالب منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی، نقش مهمی در گسترش معارف یا جلوگیری از مطالب انحرافی دارند. گاهی در گروه‌ها یا کانال‌ها مطالب خلاف شرعی منتشر می‌شود و کاربران می‌توانند با اعتراض نسبت به این محتوا از گسترش آنها جلوگیری کنند و یا با تأیید، آن مطالب را در سطح وسیع تری گسترش دهند. که در این صورت به نشر مطالب ناهنجار و خلاف شرع کمک کرده اند. ➕در بعضی موارد که مطالب مفید و آموزنده در شبکه‌های اجتماعی گذاشته می‌شود، اگر کاربران استقبال نکرده و آن مطالب را مطالعه نکنند؛ زمینه دلسردی افراد را فراهم می‌کنند. لذا سزاوار است از مطالب مفید و آموزنده با تأیید کردن آنها استقبال کرده و با ردّ کردن محتوای فاسد و انحرافی جلو نشر آنها را بگیرند. ⁉️ 🤔 آیا خواندن، نشر و تأیید مطالبی حاوی تهمت زدن، غیبت کردن، تحقیر و تمسخر و... که در شبکه‌های اجتماعی منشر می‌شود، جایز است؟ 🔹خواندن، نشر و تأیید این گونه از مطالب جایز نیست .
. 🌼سـلـام بـرگـل نـرگـس ✋و سـلام برشماخوبان 🌤هــرجـمعـه بــا ❣ ✨تازمان ظهورحضرتش (ان شاء الله) 5⃣هر کدام ازشما که این مطلب را میخواند ۵صلوات فقط به نیت تعجیل وزودتر آمدن حضرت مهدی عج بفرستد و باز این پیام راشما منتشر نمایید 🌱حداقل جمعه با این صلواتها اعلام آمادگی ومحبت به امام زمان عج می کنیم ومرحمی برقلب داغدارشان بشویم 🎰حساب کنید چه تعدادصلوات برای آمدنش فرستاده میشود 👌هرجمعه قرار عاشقانه ما بایوسف فاطمه سلام الله علیها فراموش نشود ❣به هراندازه که امام زمان عج رادوست داری منتشرکن ☝️پس اولین نفرباش 🌱 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. 💠 بـازارداغ مذهـبـی ها ✍هرکسی که مذهبی است وکارهای دینی میکنه دلیل نمیشه همه کارهایی که انجام میده مورد تایید اهل بیت باشه 💟 پس لطفا ⚠لطفا برای مسائل دینی به متخصیصن دینی رجوع کنید نه هرکسی که چادر یاریش داره یا کمی ازدین میفهمه ودین رو بخاطر اشتباه اونها بد اعلام نکنید 🔰متاسفانه گاهی مذهبی های ما مسیراشتباهی رو ناخواسته به دیگران یاد وآموزش میدهند 🚥پس مذهبی ها لطفا اگر جایی دید یکی از هم مسیری های شما وهم هدفهای اشتباه میروند حتما بدون تعارف تذکربدهید ◥من مسلمان ومذهبی هستم واسلام کامل است اگرازمن اشتباهی سرزداین عیب من را نسبت به دین ومذهبم ندهید◣ …………………………………… join:➣ @repentance
. ✅ تأثيـر حجاب در رشد شخصيت زن ⏹قسمت پایانی ✍امروزه در بيشتر جوامع انسانى، اين توقف شخصيت به شكل هاى گوناگون، تشويق و تبليغ مى شود. 🔥به نمايش گذاشتن عكس‌ها و فيلم هايى كه بى بند و بارى را رواج مى دهد و نيز حضور زنان بدحجاب با آرايش هاى غليظ در سينما و اينترنت و پخش سريال هايى كه روابط صميمى ميان زن و مرد نامحرم را رواج مى دهد و الگو قرار دادن آنها يا نمايش فيلم هايى كه خشونت را نشان مى دهد و الگو قرار دادن شخصيت هايى كه در اين فيلم‌ها به سرعت آدم مى كشند و بر تصاحب زنان بسيار و نداشتن همسر و ويرانگرى مى بالند، از بدترين نمونه هايى است كه دختران و پسران را از رشد و رسيدن به مرحله بلوغ روانى باز مى دارد. 🗣نويسنده در ادامه، به بيان برخى پيامدهاى فردى و اجتماعى فرهنگ ابتذال كه نتيجه آن تثبيت و توقف در مرحله چهارم رشد و نرسيدن به كمال بلوغ است، مى پردازد و مى نويسد: 🍂زنان و مردانى كه از چنين فرهنگى تأثير مى پذيرند، هميشه از زوال قدرت جذب و نفوذ در ديگران، نگران و ناراضى اند. به شدت از روزگار پيرى مى هراسند و عطش رنج آور آنها براى پيروزى، خاموش شدنى نيست. 💔چنين زنان و مردانى، به طور طبيعى طعم محبت واقعى را نچشيده اند و مجالى براى مهرورزى، عشق و قبول مسئوليت ندارند. ❌ شايد به همين دليل است كه اكنون بيش از ۶٣ درصد خانواده هاى آمريكايى، تك والدى هستند؛ زيرا لازمه زندگى مشترك، گذشت، قبول مسئوليت، مهرورزى ومحبت انسانى است و چنين ويژگى هايى با الگوها و نمونه هاى عرضه شده در آن جامعه كه هنرى جز نفوذ بر ديگران و جلب توجه آنها ندارند، در تعارض است. 🔅زندگى خانوادگى، نه مكانى است براى تصاحب همه زنان و نه مجالى براى جلب توجه همه مردان. 🔻آن گاه نويسنده به توضيح ويژگى هاى شخصيتى زنان رشديافته مى پردازد و مى نويسد: در مقابل، زنانى كه به مرحله تكامل و بلوغ روانى رسيده اند، زنانى سازنده، دانشمند، ايثارگر و خدمت گزارند و در تمام جوامع، از اين سبك سرى‌ها به دور بوده، در زندگى و سلوك اجتماعى، به مراتب از ديگر زنان، ساده تر زيسته و شخصيت بالغ آنها اسير جلب كردن ديگران نيست. 👠 آنها لباس هاى جلف نمى پوشند، كمتر از ديگران در انظار آرايش مى كنند و عموماً در زندگى خانوادگى موفق اند. 🙇با توجه به آنچه گفته شد، فاصله گرفتن جامعه از فرهنگ حجاب و رعايت نكردن حريم ميان زن و مرد، عامل بسيارى از مشكلات روانى و اجتماعى براى افراد، به ويژه زنان است. 🔻 نويسنده در اين باره مى نويسد: هرچه زنان و دختران در استفاده از وسايل آرايش و زيبايى، بيشتر افراط كنند، عطش آنها در خودنمايى و جلب توجه ديگران بيشتر مى شود و وابستگى و بى ارادگى شان شديدتر مى گردد. ➖روشن است كه اين روند، به خودى خود، نفاق، كرنش، قبول اسارت، سبك سرى، ازخودبيگانگى، احساس دلتنگى و بالأخره در روزگار ميانسالى و پيرى، اندوه و رنج پايان پذيرى را به ارمغان خواهد آورد و با سپيد شدن هر تار مو و آشكار شدن هر خطى بر چهره، گويى ذخيره حياتى اين گونه زنان پايان مى پذيرد؛ زيرا از تنها وسيله دلگرمى و اميد براى زندگى، چيزى باقى نمانده است. 🔻اين نويسنده سپس به تأثير رعايت حجاب در رشد و تكامل شخصيت زن پرداخته و نوشته است: 💡در برابر اين توصيه ها، اديان توحيدى نيز شيوه اى توصيه كرده اند. يكى از مؤثرترين روش‌ها براى رشد شخصيت زن و آزادى از قيد وابستگى به جلب توجه و خودنمايى، پوشيدگى و مستورى است. 🔹 پوشيدگى براى دختران از زمره نيازهاى اساسى براى رشد و بلوغ روانى در اين مرحله است كه بايد در دوران نوجوانى تأمين شود. 🌹دختران با مستور نگه داشتن خويش از نامحرم، در حقيقت، اختصاصى بودن جلب توجه ديگران را مى آموزند تا در آينده نيز از اين گيرندگى و جذابيت در محدوده خانواده، به طور سازنده، استفاده كنند و اين نهاد مقدس را تحكيم بخشند. اين تمرين (حجاب) در حقيقت، تعديلى است در برابر خواست طبيعى، كه اقتضاى آن، جذب و گيرندگى بود. ❄️ پوشيدگى دختران، مانند رفتن به مدرسه در يك صبح سرد و زمستانى است كه طبيعتاً با قبول رنج و تحمل فشار همراه است. اما هرز نرفتن نيروهاى تعالى بخش و سازنده نوجوانان دختر و بعدها زنان، ضرورى است؛ چنان كه آيات حجاب نيز به آن اشاره كرده است. 🔻نويسنده در پايان، زنان و دختران را از ارزش هاى حقيقى خود آگاه مى كند و مى نويسد: 🦋مواهب خداوند به زنان، تنها زيبايى ظاهرى نيست كه با پايان يافتن آن، زن به پايان نقش خود در حيات اجتماعى نزديك شود. ارزش زنان به كسب كمالات و فضيلت هاى اخلاقى و انسانى و جلب رضاى خداوند متعال است، نه اصرار بيهوده بر جلب توجه ديگران كه متأسفانه، بزرگ ترين بازنده اصلى اين بازى، زنان خواهند بود. نشراین مطلب صدقه جاریه می باشد .
شاه کلید.mp3
21.28M
. 📝موضوع : ✅ شاه کلیدهایی برای موفقیت درزندگی 🎙طلبه مبلغ سید محمد صالح هاشمی 👌فوق العاده ضروری 🎧 رو لطفا و بادقت بشنوید …………………………………… join:➣ @repentance
. ▪️محبان اهل بیت علیهم السلام تسلیت 😔چقدر آخر این ماه سخت و سنگین است 🌏 تمام آسمان و زمین بی قرار و غمگین است ➖ بزرگتر ز غم مجتبی (علیه السلام) و داغ رضا(علیه السلام) 😞فراق فاطمه با خاتم النبیین (صلی الله علیه وآله وسلم) است التماس دعای فرج
. 😞من شهید می‌شوم، نه خلیفه! 😡مأمون اصرار کرد: «باید قبول کنی! » 🌹امام رضا علیه السلام فرمودند: «اگر به میل من باشد هرگز قبول نمی کنم! » روزها گذشت و تلاش مأمون بی نتیجه ماند و به امام گفت: «اگر خلاف را نمی پذیری ولی عهد من باش؛ تا پس از من، تو خلیفه باشی! » 🌹امام علیه السلام فرمودند: «پدرم موسی بن جعفر از قول پدرانش، از قول امیرمؤمنان؛ علی و ایشان از قول رسول خدا صلی الله علیه و آله وسلم برایم نقل کرد که من پیش از تو، توسط سَم و مظلومانه شهید خواهم شد و فرشتگان آسمان و زمین برایم گریه خواهند کرد و در سرزمین غربت در کنار هارون الرشید دفن خواهم شد! » 🔥مأمون گفت: «من زنده باشم و کسی جرأت کند تو را بکشد یا حتی به تو اسائه ی ادب کند!!؟ » ولی او خوب می‌دانست که امام علیه السلام چه می‌گوید... 📗. بحارالانوار، ج ۴۹، ص ۱۲۸ .
. علیه‌السلام 😞آقـاجــان 🔻من که توی سیاهیاازهمه روسیاهترم 🔺میون اون کبوتراباچه رویی بپرم …………………………………… join:➣ @repentance
سید محمد صالح هاشمی 🇵🇸🇮🇷
. ☝️این قطعه از سرود خیلی زیبا ودلنشینِ هرچقدرهم ببینیم بازهم دیدنش جذاب وزیباست 🍃ز کودکی خادم ا
.☝️ ☝️این قطعه از سرود خیلی زیبا ودلنشینِ هرچقدرهم ببینیم بازهم دیدنش جذاب وزیباست 🍃ز کودکی خادم این تبار محترمم 🍃 🎬 بسیار زیبا از گروه سروددرکناربارگاه السلام
. •••◉✿ •••◉✿1⃣قسمت اول 😔بیـچاره لــوری! ✍در حالی که افسارش کرده بودند و عوعو کنان و زوزه کشان، از هواپیما پیاده می‌شد، به اطرافیان حمله می‌کرد و آنها را گاز می‌گرفت. 🤔آیا راستی او سگ بود؟ مسافران و کسانی که به استقبال آمده بودند، محو تماشای او شده و از کارها و حرکات او در شگفت مانده بودند! چیز جالبی بود! نظیر این منظره را هرگز ندیده بودند و یاخیلی کم دیده بودند. 😩عده ای هم از شدت تاثر، قطره‌های بلورین اشک، از چشمانشان سرازیر بود. 👧بیچاره لوری، دختر بچه نه ساله ای بود که از مدت‌ها پیش فراموش کرده بود که مثل همه کودکان می‌تواند رشد کند، درس بخواند، بازی کند، تفریح کند و از زندگی لذت ببرد. 🐕او مثل سگها زوزه می‌کشید و مردم را گاز می‌گرفت، زیرا شخصیت خود را گم کرده و در آستانه از دست دادن آخرین حس انسان بودن قرارگرفته بود! 🔬پزشکان به مادرش گفته بودند: ‼️او خود را یک سگ فرض می‌کند و دچار بیماری تعدد شخصیت شده است و اگر درمان نشود، برای همیشه باید روانه تیمارستان شود. 😞مادر بیچاره اش افسار او را به دست گرفته، از لابلای جمعیت عبور می‌داد. 🏥او شنیده بود که در فلوریدا، بیمارستان دکتر مونتاباری، تنها بیمارستان مجهزی است که می‌تواند بیمارانی نظیر لوری را بستری و درمان کند. 🚖هنگامی که با زحمت بسیار، خود را به بیمارستان مزبور رساند، ماجرای اسف انگیز زندگی طفل بی گناه و معصوم خود را این طور شرح داد: 😡پدرلوری مردی بداخلاق، عصبانی و کم گذشت بود. 🗣با مختصر بهانه ای داد و فریاد راه می‌انداخت، گاهی صدای جیغ‌های وحشیانه او تا خانه همسایه هفتم می‌رسید. 💪در همین موقع، من و لوری کوچولو را کتک کاری می‌کرد. ☝️سگ ما هم با مشاهده این صحنه دلخراش از شدت ترس به زیر میز پناه می‌برد و آهسته آهسته زوزه می‌کشید. 🍂لوری کوچولو هم کم کم از سگ یاد گرفت که هنگام بروز حادثه به زیر میز پناه برد. 😭من نمی توانستم این وضع ناگوار را تحمل کنم. تازه لوری دو سال داشت که هیولای شوم طلاق ولی در مورد من و همسرم، یگانه وسیله آسایش و نجات از یک زندگی تلخ من و همسرم را از هم جدا کرد و برای مدتی مختصر آرامشی در زندگی من و کودک معصومم پدید آمد. ◀️ادامه دارد...
. 📡تـهـاجم فرهنــگی 🔧ابزارهاي تهاجم فرهنگي 1⃣ خبرگزاري‌هاي بين المللي 2⃣ مطبوعات 3⃣ راديو و تلويزيون 4⃣ سينما، تئاتر 5⃣ مواد مخدر 6⃣ كالاهاي صادراتي ✅ويژگي‌هاي تهاجم فرهنگي ✍اساساً«تهاجم فرهنگي» در مقايسه با تهاجم نظامي يا اقتصادي، داراي ويژگي‌هاي منحصر به فردي است. تهاجم فرهنگي معمولاً نامرئي و نامحسوس است؛ دراز مدت و ديرپاست؛ ريشه اي و عميق است؛ همه جانبه است؛ حساب شده و داراي برنامه و ابزارهاي گسترده است؛ گسترده و فراگير است؛ كارساز و خطر زاست. 🔅علاوه بر اين ها، «تهاجم فرهنگي» همانند كار فرهنگي، يك كار آرام و بي سر و صداست و قربانيان آن بيش تر قشر جوان هستند. 💣در تهاجم نظامي، دشمن با تجهيزات و امكانات نظامي وارد معركه مي‌شود، 📡اما در«تهاجم فرهنگي» نيازي به لشكركشي و هزينه‌هاي هنگفت نظامي نيست؛ هم چنين دشمن در اين تهاجم براي تحميل حاكميت فرهنگ خود از همة حربه‌هاي سياسي- اقتصادي، نظامي، رواني و تبليغاتي بهره مي‌گيرد. 🏜 در«تهاجم نظامي» تنها بخشي از مرزها و سرزمين‌هاي مجاور در تيررس مستقيم دشمن قرار مي‌گيرد، 📲 اما در«تهاجم فرهنگي» سلاح‌هاي مخرّب دشمن تا عمق خانه‌ها پيش مي‌رود و ذهن و قلب انسان‌ها را نشانه مي‌گيرد. به همين دليل است كه پس از جنگ جهاني دوم، آيزنهاور رئيس جمهور وقت آمريكا اعلام كرده بود كه: بزرگ ترين جنگي كه در پيش داريم جنگي است براي تسخير اذهان انسان ها. .