eitaa logo
اخبار نابودی اسرائیل#ישראל_צריכה_להימחק_מע
5.6هزار دنبال‌کننده
12.6هزار عکس
10.8هزار ویدیو
55 فایل
#اسرائیل_باید_محو_شود #ישראל_צריכה_להימחק_מע 🚀 اخبار نابودی اسرائیل @syria313 🆔فقط پذیرش تبلیغات @f_aaha
مشاهده در ایتا
دانلود
2.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 امیر سیاری: نمی‌توانیم با تجهیزات فعلی مقابل تهدیداتِ آینده بایستیم؛ باید خودمان را برای آینده آماده کنیم/ باید به فناوری‌های نوظهور و شالوده شکن فکر کنیم 🚀 اخبار سوریه و جهان اسلام @Syria313 @Syria313 👈فتنه های شام در پیش است.
🔻فایننشال تایمز: دولت آمریکا در برابر حوثی‌ها متحیر مانده است 🔹با گذشته حدود ۵۰ روز از آغاز تهاجم سنگین هوایی و موشکی آمریکا و انگلیس به یمن، رسانه‌ها و محافل غربی بیش از پیش به قدرت یمنی‌ها اذعان دارند. 🔹به‌ گفته جان آلترمن، از مرکز مطالعات راهبردی بین‌المللی، بسیاری از مسئولان آمریکایی از منطق و محاسبات ارتش یمن «سردرگم» هستند. 🔹او به فایننشال تایمز گفت: «وقتی با مقامات دولت آمریکا صحبت کردم، بسیاری از آنها از محاسبات انصارالله سردرگم و متحیر بودند». 🚀 اخبار سوریه و جهان اسلام @Syria313 @Syria313 👈فتنه های شام در پیش است.
6.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥🚨 رونمایی از موشک بالستیک قاسم بصیر با برد دستکم ۱۲۰۰ کیلومتری 🔹گزارش یونس شادلو از دیگر ویژگی‌های این موشک که به گفته وزیر دفاع می‌تواند از سامانه ضد بالستیک تاد عبور کند. 🚀 اخبار سوریه و جهان اسلام @Syria313 @Syria313 👈فتنه های شام در پیش است.
🔴یمن: محاصره هوایی رژیم اسرائیل را آغاز می‌کنیم/ حمله به بن گوریون تکرار می‌شود بیانیه نیروهای مسلح یمن: 🔹 نیروهای مسلح یمن اعلام می‌کند که در نظر دارند محاصره‌ای کامل و همه‌جانبه از طریق آسمان بر رژیم اسرائیل اعمال کرده و با تکرار هدف قرار دادن فرودگاه‌ها، به‌ویژه فرودگاه اللد که از سوی اسرائیل «فرودگاه بن‌گوریون» نامیده می‌شود، این محاصره را به اجرا بگذارند. 🔹 از تمامی شرکت‌های هواپیمایی بین‌المللی می‌خواهیم که مفاد این بیانیه را از لحظه انتشار آن به‌طور جدی مدنظر قرار دهند و تمامی پروازهای خود به فرودگاه‌های رژیم جنایتکار اسرائیل را برای حفظ امنیت هواپیماها و مسافران خود لغو کنند. 🔹 یمن عزیز، آزاد و مستقل اجازه نخواهد داد وضعیت تجاوزگری که رژیم دشمن با هدف قرار دادن کشورهای عربی همچون لبنان و سوریه در تلاش برای تحمیل آن است، ادامه یابد و تأکید می‌کند که این امت از رویارویی هراسی ندارد و هرگز تن به تسلیم و کرنش نخواهد داد. 🚀 اخبار سوریه و جهان اسلام @Syria313 @Syria313 👈فتنه های شام در پیش است.
☑️دیدار نماینده ویژه عراقچی با معاون سیاسی وزیر خارجه عربستان 🔹محمد رضا رئوف شیبانی نماینده ويژه وزیر امورخارجه کشورمان در ادامه رایزنی های منطقه ای با طرف های موثر در تحولات سوریه صبح امروز وارد ریاض شد و با آقای سعود الساطی معاون سیاسی وزیر خارجه عربستان سعودی دیدار و گفتگو نمود. 🔹رئوف شیبانی در اين ديدار دیدگاه‌ها و مواضع اصولی کشورمان را در قبال تحولات جاری سوریه و در جهت کمک به تقويت ثبات و آرامش در اين كشور تشريح كرد و ضمن تاكيد بر وحدت و تماميت ارضي سوريه، حملات و تحرکات مخرب و بی ثبات ساز رژیم صهیونیستی در سوریه و منطقه را محكوم كرد. 🔹معاون وزير خارجه عربستان ضمن استقبال از اين ديدار، گفت عربستان همواره بر تماميت ارضى و صلح وثبات سوريه تاكيد دارد و حملات اسرائيل به سوريه را محكوم مي نمايد. 🚀 اخبار سوریه و جهان اسلام @Syria313 @Syria313 👈فتنه های شام در پیش است.
☑️موشک قاسم بصیر موشکی که سامانه‌های ضدبالستیک تاد را بی‌اثر می‌کند 🔹موشک جدید جمهوری اسلامی ایران با برخورداری از بدنه الیاف کربن و سامانه هدایت و کنترل پیشرفته، قابلیت پنهان‌کاری بالایی در برابر رادارهای پدافندی دارد. 🔹به گفته وزیر دفاع، حتی سامانه‌های ضدبالستیک دارای هدایت ماهواره‌ای مانند "تاد" نیز توان رهگیری سرجنگی این موشک را ندارند. 🔹این دستاورد حاصل تجربیات میدانی در عملیات‌های بزرگ موشکی وعده صادق ۱ و ۲ است. 🔹برآورد کارشناسان نظامی نشان می‌دهد که با ارتقای موشک‌های بالستیک، نرخ رهگیری دشمن در شرایط مشابه به کمتر از ۵ مورد در میان ۳۰۰ موشک خواهد رسید 🔹موشک قاسم بصیر از GPS استفاده نمی‌کند و قدرت مانور و توانایی بالایی در هدف قرار دادن اهداف دارد 🚀 اخبار سوریه و جهان اسلام @Syria313 @Syria313 👈فتنه های شام در پیش است.
📌وزیر دفاع ایران: اگر به ما حمله شود و جنگ به ما تحمیل شود، با قدرت پاسخ خواهیم داد و پایگاه‌ها و منافع دشمن را خواهیم زد. 🚀 اخبار سوریه و جهان اسلام @Syria313 @Syria313 👈فتنه های شام در پیش است.
🚀 اخبار سوریه و جهان اسلام @Syria313 @Syria313 👈فتنه های شام در پیش است.
🔴وزیر کشور جناب اقای مؤمنی:می گوید، وقتی به سردار حاجی زاده زنگ زدم و گفتم که هواپیما لازم داریم برای خاموش کردن اتش سوزی بندر عباس، میتونست بگه نامه رسمی بزنید یا درخواست رو با بالا مطرح کنید ولی فقط گفت چشم! مسؤلین کشور بیایید از سردار حاجی زاده یاد بگیرید وقتی پای مردم کشور در کار باشد فقط می گوید (چشم) 🚀 اخبار سوریه و جهان اسلام @Syria313 @Syria313 👈فتنه های شام در پیش است.
4.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 دست از تجاوز به غزه بردارید 🔹موشک یمنی، توانمندی های تل آویو را با وجود سامانه پدافندی پیشرفته آن، در رهگیری چنین حملاتی زیر سوال می برد. 🔹نیروهای مسلح یمن صبح امروز چهار لایه پدافند هوایی رژیم صهیونیستی را در هم شکستند و قلب فرودگاه بن گوریون را هدف حمله موشکی قرار دادند. 🚀 اخبار سوریه و جهان اسلام @Syria313 @Syria313 👈فتنه های شام در پیش است.
10M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مجری رسانه Firstpost: 🔹یمنی‌ها در دریای سرخ روی آمریکا را سیاه کردند!/دریای سرخ دارد به قمار پر هزینه‌ای برای واشنگتن تبدیل می‌شود/آمریکا با اقدامات یمنی‌ها گرفتار کابوسی هولناک شده است... 🚀 اخبار سوریه و جهان اسلام @Syria313 @Syria313 👈فتنه های شام در پیش است.
9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تحلیل مهرداد فرهمند از چرایی حملات مداوم اسرائیل به سوریه علی رغم سکوت حاکمان جدید دمشق در مقابل ضربات تل‌آویو 🚀 اخبار سوریه و جهان اسلام @Syria313 @Syria313 👈فتنه های شام در پیش است.