eitaa logo
اخبار نابودی اسرائیل#ישראל_צריכה_להימחק_מע
5.6هزار دنبال‌کننده
12.7هزار عکس
10.9هزار ویدیو
55 فایل
#اسرائیل_باید_محو_شود #ישראל_צריכה_להימחק_מע 🚀 اخبار نابودی اسرائیل @syria313 🆔فقط پذیرش تبلیغات @f_aaha
مشاهده در ایتا
دانلود
12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚡️هشدار محمد مرندی: اگر اسرائیل به ایران حمله کند، پاسخ ایران "بی‌امان" خواهد بود! 🟡" آمریکا دست از پا خطا کند، تمام پایگاه‌های ایالات متحده در منطقه اهداف مشروع ایران خواهند بود | واکنش ایران بی‌امان خواهد بود...موشک‌ها با دقت بی‌سابقه اصابت خواهند کرد | برای جنگ با ایران به ۱.۵ میلیون نیرو نیاز است! آیا آمریکا چنین توانی دارد؟ | حمله محدود ممکن است، اما پایانی خوب برای آمریکا نخواهد داشت" 🚀 اخبار سوریه و جهان اسلام @Syria313 @Syria313 👈فتنه های شام در پیش است.
22.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اگر حوثی‌ها توانسته‌اند به تاد، حیتس و دیگر سامانه‌های دفاعی نفوذ کنند، پس ایران چه خواهد کرد؟ 🚀 اخبار سوریه و جهان اسلام @Syria313 @Syria313 👈فتنه های شام در پیش است.
9.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 آشفتگی در اتاق فرمان آمریکا به تصریح کارشناسان BBC؛ سردرگمی ترامپ درباره ایران به اوج رسید 🔹سایمون هندرسون، پژوهشگر ارشد موسسه واشنگتن: سیاست در واشنگتن دربرابر ایران به‌قدری بی‌ثبات شده که هر روز با روز قبل فرق دارد. ترامپ امروز گفت ایران می‌تواند برنامه‌ای صلح‌آمیز داشته باشد و او به‌دنبال جنگ نیست. 🔹نگار مرتضوی، تحلیلگر سیاسی در واشنگتن: سخنان ترامپ، پر از تناقض است؛ از یک‌سو خواهان برچیدن کامل برنامه هسته‌ای ایران است، از سوی دیگر فقط با برنامه غیرصلح‌آمیز مخالفت می‌کند. این یعنی سردرگمی شدید در کاخ سفید. 🚀 اخبار سوریه و جهان اسلام @Syria313 @Syria313 👈فتنه های شام در پیش است.
🔻 تلاش ریاض برای جلوگیری از حمله به ایران 🔹هاآرتص نوشت: با وارد شدن مذاکرات به مرحله‌ای پیچیده که جنبه‌های فنی آن باید مورد بحث قرار گیرد، واقعیتی قابل توجه به وجود می‌آید: عربستان سعودی، رقیب استراتژیک و ایدئولوژیک ایران که روزگاری به عنوان یکی از ارکان کلیدی هر اتحاد دفاعی منطقه‌ای علیه تهران بود، اکنون ممکن است همان کشوری باشد که در تلاش است تا از حمله به ایران جلوگیری کند. 🔹منابع آگاه گفتند که نامه ملک سلمان به ایران که وزیر دفاع سعودی در تهران حامل آن بود، شامل مسائل کلیدی مانند فلسطین، یمن، امنیت دوجانبه و تعامل دیپلماتیک ایران با ایالات متحده بود. این نامه، حمایت از مذاکرات جاری ایران و ایالات متحده را ابراز کرده است، که یک تغییر مهم از موضع قبلی عربستان سعودی در قبال توافق هسته‌ای ایران در سال ۲۰۱۵ است. 🚀 اخبار سوریه و جهان اسلام @Syria313 @Syria313 👈فتنه های شام در پیش است.
⚜ امیرالمومنین امام علی علیه السلام: «لا تَطْلُبِ الْحَياةَ لِتَاءْكُلَ، بَلْ اُطْلُبِ الاَْكْلَ لِتَحْيا» زندگى را براى خوردن مخواه بلكه    خوردن را براى زندگى بخواه.  📚 دانشنامه احاديث پزشكى، ج٢، ص١١
اگرچه بسیاری از مردم فکر میکنند که اینترنت در درجه اول از طریق ماهواره ها سفر میکند، اما در واقعیت، اینترنت بیش از ۹۵٪ از داده های جهانی از طریق کابلهای زیردریایی که از اقیانوسها عبور میکنند، منتقل میشود.
با کمرنگ شدن نقش ترامپ در دستیابی به آتش‌بس و چراغ سبز آمریکایی ها به اسرائیل، بنظر میرسد پس از چندین ماه نتانیاهو به طرح خود یعنی کنترل امنیتی نامحدود بر نوار غزه تحت عنوان "ارابه‌های گیدئون" با هدف “شکست کامل حماس” بازگشته است. 🔹طرحی که در آن عملیات نظامی تخمین زده می‌شود با 5 یا 6 لشکر آغاز و تخلیه جمعیت از شمال این باریکه به سمت جنوب آن (مشابه عملیات قبلی) انجام شود، اما این بار با یک تفاوت اساسی «تمام فلسطینی‌هایی که وارد منطقه بشردوستانه می‌شوند، غربالگری خواهند شد»، اقدامی که دفعه قبل انجام نشد و اعضای حماس توانستند همراه با جمعیت به منطقه بشردوستانه در المواصی بروند. 🔹نیروهای اسرائیلی در هر منطقه‌ای که تصرف کنند، باقی خواهند ماند و طبق «الگوی رفح» با آن برخورد خواهند کرد، به این معنی که سازه‌های منطقه تخریب و ارتش اجازه بازگشت ساکنان به آن منطقه را نخواهد داد. رفح به مکانی برای توزیع کمک‌های بشردوستانه از طریق جامعه مدنی تبدیل خواهد شد. یکی از اهداف این عملیات، اجرای طرح مهاجرت داوطلبانه برای ساکنان غزه است و به افرادی که به جنوب این باریکه برسند، فرصت خروج از آن داده خواهد شد. 🚀 اخبار سوریه و جهان اسلام @Syria313 @Syria313 👈فتنه های شام در پیش است. .
🔻ژنرال صهیونیست: ارتش اسرائیل در بدترین شرایط خود است 🔹اسحق بریک ژنرال سابق رژیم صهیونیستی اعتراف کرد که توان ارتش این رژیم رو به فرسایش است و بحران نیروی انسانی در آن شدت گرفته است، این در حالی است که کابینه نتانیاهو به یاوه‌گویی خود درباره «فروپاشی حماس» ادامه می‌دهد. 🔹وی با اشاره به ادعاهای مسئولین عالی‌رتبه رژیم صهیونیستی در مورد تضعیف حماس ،این ادعاها را یاوه‌‌‌گویی بی پایه و اساس توصیف کرد. 🔹وی در این زمینه نوشت: نخست وزیر، وزیران کابینه و اعضای کابینه اخیرا سخنانی گفته‌اند که حکایت از آن دارد که جنگ در غزه تا زمان شکست کامل حماس ادامه پیدا خواهد کرد.من تصور می‌کنم که این سخنان تاسف بار است زیرا فشار نظامی که با هدف آزادی اسرا وارد می‌شود در واقع منجر به نتایج معکوس شده و جان این اسرا را خواهد گرفت. 🚀 اخبار سوریه و جهان اسلام @Syria313 @Syria313 👈فتنه های شام در پیش است.
10.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 علی احمد، تحلیلگر و فعال سیاسی سرشناس سعودی در بی‌بی‌سی فارسی: حتی مخالفین هم، اکنون طرفدار حوثی‌های یمن شده‌اند؛ آن‌ها قدرتمند و نیرویی قابل هستند و در دنیا بازیگری مهم شده‌اند! 🚀 اخبار سوریه و جهان اسلام @Syria313 @Syria313 👈فتنه های شام در پیش است.
✍ اوضاع غزه کمی برای رزمندگان سخت میشه ،برای رزمندگان در این روزها دعا کنید کارشون سخت تر میشه، ولی صهیونیست ها با تاکتیک سختی در این یورش مواجه خواهند شد، سرزمینهای اشغالی بحول و قوه الهی به عزاخانه تبدیل خواهد شد،این رو بهتون قول میدم . 🚀 اخبار سوریه و جهان اسلام @Syria313 @Syria313 👈فتنه های شام در پیش است.
🔴ترامپ: هفته آینده به عربستان،امارات و قطر سفر خواهم کرد. . 🚀 اخبار سوریه و جهان اسلام @Syria313 @Syria313 👈فتنه های شام در پیش است.
✍ انصار الله قبلاً هشدار داده بود که ترامپ حق ورود به منطقه را ندارد و هدف قرار خواهد گرفت . 🚀 اخبار سوریه و جهان اسلام @Syria313 @Syria313 👈فتنه های شام در پیش است.