💠خودآزمایی💠
🔺از حکیمی پرسیدند :
مردم در چه حالت شناخته میشوند؟
گفت:
① مرد در بیماری همسرش
② زن در هنگام فقر شوهرش
③ دوست در هنگام سختی
④ فرزندان در پیری پدر و مادر
⑤ برادر و خواهر در تقسیم ارث
⑥ اقوام هنگام غربت
⑦ مؤمن در بلا و امتحان الهی
" عاقبت فکر #گنـاه💔"
شیخرجبعلی خیاط(ره) تعریف میکرد:
در بازار بودم، اندیشه مکروهی در ذهنم گذشت.
سریع استغفار کردم و به راهم ادامه دادم..!
قدری جلوتر شترهایی قطاروار از کنارم ميگذشتند.
ناگاه یکی از شترها لگدی انداخت که
اگر خودم را کنار نمی کشیدم، خطرناک بود.
به مسجد رفتم و فکر میکردم همه چیز حساب دارد.
این لگد شتر چه بود؟!
در عالم معنا گفتند:
شیخرجبعلی! آن لگد نتیجه آن فکری بود که کردی..
گفتم: اما من که خطایی انجام ندادم..
گفتند: لگد شتر هم که به تو نخورد..!🍃
پ.ن: رفیق وقتی فکر گناه اینجوریِ، ببین دیگه خود گنـاه چیه🖤
💕💙💕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆ویدئویی کوتاه اما بسیار باشکوه و نادر از پرنده ای زیبا
💫تبارک الله احسن الخالقین⚡️
🖼منتظر
یعنی .....
خطای رفیق خودش رو فراموش
کنه اما کمکهاشو همیشه به خاطر
بسپاره
#اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجــــ
🌹🌹🌹
🌷 از آثار عجیب قرائت سوره توحید
1⃣ از رسول خدا (صلی الله علیه و آله) نقل شده است که فرمودند: «هر کس که قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ را هنگام خواب سه مرتبه بخواند، خداوند پنجاه هزار ملک را بر او موکّل مینماید تا در آن شب حراستش کنند».
2⃣ امیر المؤمنین(علیه السّلام) نقل مینماید که رسول خدا (صلّی اللَّه علیه و آله) فرمودند : «کسی که به هنگام خواب صد بار سوره توحید را بخواند، خداوند گناهان پنجاه سال او را میبخشد.»
3⃣ امام صادق (علیه السلام) فرموده اند :
«هر که دچار مرض و یا گرفتاری شود و قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ نخواند و در آن بیماری و شدّت بمیرد از اهل آتش است.»
4⃣ و«هر که به بستر رود و (توحید) را یازده بار بخواند خانه او و همسایگانش مصون است.»
📘وسائل الشیعه، ج۶، ص۲۲۴
📗ثواب الأعمال و عقاب الاعمال، ص۱۲۸
📕الکافی، ج۲، ص۶۲۰
💐پيامبر اکرم صلّي الله عليه و آله فرمودند:
🌱 *روز قيامت، خداوند نوميد کنندگانِ (از رحمت حق) را در حالي بر مي انگيزد که سياهي چهره شان بر سفيدي آن غالب است، پس به آنها گفته مي شود: آنان نوميد کنندگانِ از رحمت خدا هستند.*
📖بحار الأنوار، ج ۲، ص ۵۵
💥شاکر همیشه در بندگی خداوند است.
💥شیطان وعده داده که بر سر صراط مستقیم کمین کند و اجازه ندهد که بندگان خدا شاکر نعمتهای خدا باشند و با نعمتهای خداوند او را بندگی کنند.
💥حقیقت شکر درپذیرش ولایت ائمه❤️ و با اطاعت از آنها محقق می شود.
💠استاد سید محمد مهدی میرباقری:
شُکر هم نعمتی از جانب خداوند است و باید آن را شکر کنیم. و در نهایت به عجز خود از شکر گزاری خداوند پی ببریم. و این "حق شکر" است.
تا جایی که انسان به مرتبه ای می رسد که حتی سختیها را هم نعمتی از خداوند می بیند. او همان استفاده ای که از خوشی ها می برد از سختی ها هم می برد. هم سلامت و هم بیماری را ابزار بندگی قرار می دهد. مانند حضرت ایوب(ع) که در خوشی و ناخوشی شاکر خداوند بود.
شاکر همیشه در بندگی خداوند است.
شیطان وقتی استکبار کرد گفت: قالَ فَبِما أَغْوَيْتَني لَأَقْعُدَنَّ لَهُمْ صِراطَكَ الْمُسْتَقيمَ. ثُمَّ لَآتِيَنَّهُمْ مِنْ بَيْنِ أَيْديهِمْ وَ مِنْ خَلْفِهِمْ وَ عَنْ أَيْمانِهِمْ وَ عَنْ شَمائِلِهِمْ وَ لا تَجِدُ أَكْثَرَهُمْ شاكِرينَ (اعراف/17) گفت: «اكنون كه مرا گمراه ساختى، من بر سر راه مستقيم تو، در برابر آنها كمين مى كنم. سپس از پيش رو و از پشت سر، و از طرف راست و از طرف چپ آنها، به سراغشان مى روم؛ و بيشتر آنها را شكرگزار نخواهى يافت.
شیطان در این آیه وعده می دهد که بر سر صراط مستقیم کمین کند و اجازه ندهد که بندگان خدا شاکر نعمتهای خدا باشند و با نعمتهای خداوند او را بندگی کنند.
بندگی خداوند و حرکت در صراط مستقیم با پیروی از ائمه(ع) صورت می گیرد.
بنابراین حقیقت شکر درپذیرش ولایت ائمه❤️ و اطاعت از ایشان محقق می شود. شیطان از چهار طرف به انسان حمله می کند تا انسان را از ائمه جدا کند.
#استاد_میرباقری