نکات_زندگی
هیچ کس نمیتونه توی زندگی شما و همسرتون سرک بکشه!
مگر اینکه شما یا همسرتون از قبل چراغ سبز رو بهش نشون داده باشید..
در این موارد قاطع باشید و اجازه دخالت ندید
همه انسان ها تشنه دوستی و محبت هستند و تمایل دارند که محبوب دیگران باشند. همسر شما هم از این احساس غریزی به دور نیست.
او نیز تشنه عشق و محبت است و انتظار دارد دوستش بداری. اگر او را دوست داشته باشی او هم به شما علاقه مند خواهد شد، زیرا محبت یک پیوند دو طرفی است و مهربانی و اظهار محبت واقعاً اعجاز می کند.
ممکن است همسرت را قلباً دوست بداری، اما این مقدار کافی نیست باید از رفتار، گفتار و حرکاتت آثار عشق و علاقه به شوهر نمایان باشد. در زیر، به برخی از نمودهای ابراز محبت زن به شوهر اشاره می کنیم:
1- به همسرتان توجه کنید و علاقه خود را به او با زبان ابراز دارید.
اغلب مردان دوست دارند که از مردانگی آنها تعریف و تمجید شود. آن ها تشنه تعریف و تمجید شما هستند. وقتی مردی تمجید شود مایل است به سرعت به آن پاسخ دهد. به او بگویید که چه همسر توانا و خوبی هستی و از این که شوهر شماست چه قدر خوشحالی. به شوهرتان بگویید که دوستش دارید و او را مناسب ترین مردی می دانید که توانسته اید با او ازدواج کنید.
2- با شوهر خویش خوش رو و خوش زبان باشید.
از نکات بسیار مهم در جالب محبت شوهر، رعایت اخلاق حسنه است. همیشه با گرمی و مهربانی و به آهستگی با شوهر خود صحبت کنید. هیچ گاه صدایتان را در مقابل او بلند نکنید مبادا کلمات توهین آمیز درباره او به کاربری، هرگز او را به دلیل معایب یا نواقصش مورد استهزا قرار ندهید. حتی اگر شوهرت، احترام شما را نگه نمی دارد، برخورد خوب خود را کنار نگذار و مطمئن باش رفتار صحیح شما به تدریج او را اصلاح خواهد کرد.
3- به او نیکی کنید.
سعی کنید نیازهای او را قبل از آن که بر زبان آورد، بر آورده کنید. قبل از آن که به شما بگوید. لباس های او را بشویید و اتو کنید، برای او چایی دم کنید و سفره غذا را آماده نمایید. انجام این امور به ظاهر ساده، در جلب محبت شوهر بسیار مؤثر است.
❌ هیچ عذر و بهانه ای پذیرفته نیست!
🔻 درست است کارهای روزمره، خسته تان کرده است و یا بچه ها بزرگ شده اند و شما چون راحت نیستید، و… هزار دلیل دیگر هم بیاورید، عذرتان نه شنیدنی است و نه باور کردنی، شما هرگز نمیتوانید اصل زندگی مشترک تان را منکر شوید و نسبت به آن بی تفاوت شوید.هیچ عذر وبهانه ای برای رابطه جنسی رو به تعویق انداختن پذیرفته نیست .
زن با سیاست، زنیه که نسبت به شناخت طبع شوهر خود و با موقعیت شناسی از زمان و مکان
هم برای شوهرش ناز و غمزه بیاید
و تشنه جنسیش کند
و هم به وقتش خود را
تمام و کمال به وی عرضه نماید
در مقابل رفتار تند شوهرتان، شکیبا و بردبار باشید. (این یکی از تواناییهای خاص زنان است)
– بر وی منت نگذارید و زحمات و ایثارهای خود را در زندگی به رخ او نکشید.
– به جای احساساتی شدن آرام باشید و از تندی و اشک ریختن بپرهیزید.
– موقعیت خود را تغییر داده و مشکلات را در زمان و مکان بهتری مطرح کنید.
– عقاید خویش را تحمیل نکرده و با آرامش و صداقت بگویید، در قلب شما چه میگذرد
یکی از علل سردی روابط زناشویی عدم صمیمیت زوجین است در کانون خانواده آنچه که باعث تداوم و بقای صمیمیت می گردد رفتارها و اعمال زن و مرد نسبت به هم است. در این میان نقش یک زن می تواند در ایجاد فضایی دلپذیر و جذاب بسیار مهم و قابل توجه باشد فراموش نکنید مردها طوری با شما رفتار می کنند که خودتان به آنها اجازه می دهید
توجه داشته باشید غرزدن ، شکایتهای زنانه ، مقایسه و گلایه چنین رفتارهایی باعث به هم ریختن آرامش اعصاب و آقایان میشود و آقایان حاضر نیستند همیشه و هر روز مسائل احساسی و عاطفی زندگی صحبت کنند و یا درگیر باشند و این را بدانید غرور برای مردان اهمیت زیادی دارد و به هر طریقی اگر غرور او را بشکنید، او را از دست خواهید داد بنابراین یک راز مهم از مهارتهای زندگی زناشویی این است که مردان از زنان با نشاط و با روحیه خوششان می آید. پس سعی کنید شادمانی را به زندگی خود راه دهید. زنانى که همیشه شاد هستند و در مورد خود احساس خوبى دارند، بیشتر مورد توجه همسرشان هستند و از جذابیت بیشترى برخوردارند پس کاری کنید که همسرتان دلتنگ شما شود نه فراری .....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عمّه با دیدن تو خوانده...وَ لاٰ حَوْلَ وَ لاٰ..
وَ به آغوش کشیدهَ ستْ اباالفضل تو را
#ميلاد_حضرت_علي_اصغر_علیه السلام
امام جواد عليه السلام فرمود:
زينت عقل، ادب است
زينت علم تواضع است
زينت فقر پاكدامنى است
زينت سخن فصاحت است
زينت بلا و سختى صبر است
زينت بزرگوار خوشرويى است
زينت ورع ترك خواسته هاست
زينت غنى (بى نيازى) شڪر است
زينت نيكوكارى منّت نگذاشتن است
زينت روايت حفظ (از برداشتن) است
زينت نماز خشوع (توجه قلبى) است.
زينت قناعت انفاق بيش از وظيفه است
📚الفصول المهمه 274/275