🔺شما باید مردم را به دو امر تذکّر دهید: اوّل، اصل ورودِ در انتخابات است. مبادا کسانی - شُذّاذی از مردم - از امر انتخابات غافل بمانند - اگر چه یقین دارم که مردم غافل نیستند - و خیال کنند که این انتخابات اهمیتی ندارد. خیر؛ بسیار مهم است. دشمنیها را ببینید! ببینید که در معیارهای جهانی و میزانهای سیاسی عالم، حضور مردم در جمهوری اسلامی و درصحنههای گوناگون، نسبت به قضاوتها و تشخیصها و تصمیمها، چگونه تعیین کننده است! نفس این که این نظام، نظامی متّکی بر مردم و آراءِ مردم است، حداکثر اهمیت را دارد. نفس قبول مردم، حداکثر اهمیت را دارد. یک جا که مظهری از حضور مردم در صحنه است - چه انتخابات، چه راهپیماییها و چه بعضی از استقبالهای باشکوهی که انجام میگیرد و حضور مردم را نشان میدهد - بهکلّی ترفندهای دشمنان را - لااقل تا مدّتی - خنثی و باطل میکند. امروز با توجّه به این که دشمنان در سطح جهان مایلند خودشان را به همدستیهایی علیه نظام جمهوری اسلامی نائل کنند، اهمیت حضور مردم از اوقات دیگر هم بیشتر است. اگر چه این حضور، همیشه اهمیت بسیار زیادی داشته است؛ اما شاید بشود گفت که در حال حاضر، این اهمیت از همیشه بالاتر و بیشتر است. این را به مردم یادآوری کنید.۱۳۷۶/۰۲/۱۳
🌱 طلبه تراز | علم و تحقیق
✏️ @TT_Tahghig
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠سلاح معجزه گونه امام جواد(ع) برای مبارزه در سن کودکی
🔸استاد رحیم پور ازغدی
🌟میلاد باسعادت امام جواد علیه السلام مبارک باد🌺
🌱 طلبه تراز | علم و تحقیق
✏️ @TT_Tahghig
💠امیرالمومنین علیه السلام می فرمایند:
🔰«فان تقوی الله مفتاح سداد وذخیرة معاد وعتق من کل ملکة ونجاة من کل هلکة، بها ینجح الطالب وینجوا الهارب وتنال الرغائب ;
🔹 به راستی تقوای الهی، کلید درستی، ذخیره رستاخیز، عامل آزادی از هر نوع بندگی شیطان و مایه رهایی از هر گونه نابودی است . به سبب آن تلاشگر به نتیجه می رسد و فراری نجات می یابد و چیزهای مورد علاقه به دست می آید .»
🔸 نهج البلاغه، صبحی صالح، خطبه 230 .
🌱 طلبه تراز | علم و تحقیق
✏️ @TT_Tahghig
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️خود سازی...
🔸آیت الله حق شناس
🌱 طلبه تراز | علم و تحقیق
✏️ @TT_Tahghig
🔰انتخابات در کشور ما انتخابات سالمی است؛ من تعجّب میکنم از بعضیها که خودشان به وسیلهی انتخابات به یک جایی رسیدهاند، همینها انتخابات را زیر سؤال میبرند؛ چطور آن وقتی که انتخابات به نفع شما است، صحیح و متقن است، امّا آنجایی که به نفع شما نیست، انتخابات میشود خراب؟ وَ اِن یَکُن لَهُمُ الحَقُّ یَأتوا اِلَیهِ مُذعِنین؛ قرآن میگوید اگر در قضاوت، حق طرف آنها شد، قبول میکنند قضاوت را، اگر طرف آنها نشد، قبول نمیکنند؛ بعد میفرماید: «اَ فی قُلوبِهِم مَرَض»؟ در دل اینها مرض هست؟
خب پس ما از دشمن که گلایهای نداریم، دشمن خُب دشمنی میکند، شأنش این است، امّا از دوستان، از کسانی که در داخل کشور هستند -چه یک نویسندهی روزنامه، چه [آن] کسی که با فضای مجازی ارتباط دارد، چه آن کسی که نمایندهی مجلس است، چه آن کسی که مسئول مهمّ دولتی است- [توقّع داریم]؛ همه بایستی مراقبت کنند. این جور نباشد که ما به زبان به مردم بگوییم که در انتخابات شرکت کنید، منتها یک جوری حرف بزنیم که مردم را از ورود در انتخابات دلسرد کند؛ این درست نیست، این غلط است.۱۳۹۸/۱۱/۱۶
🌱 طلبه تراز | علم و تحقیق
✏️ @TT_Tahghig
ابوسعید ابوالخیر را گفتند:
فلانی قادر اسـت پرواز کند،
گفت: اینکه مهم نیست، مگس هم میپرد.
گفتند:
فلانی را چه می گویی؟
روی آب راه می رود!
گفت:
اهمیتی ندارد، تکه اي چوب نیز همین کار را میکند.
گفتند:
پس از نظر تو شاهکار چیست؟
گفت:
اینکه در بین مردم زندگی کنی ولی هیچگاه بـه کسی زخم زبان نزنی، دروغ نگویی، کلک نزنی و سو استفاده نکنی و کسی را از خود نرنجانی.
این شاهکار اسـت..
🌱 طلبه تراز | علم و تحقیق
✏️ @TT_Tahghig
🔰حب دنیا دو درجه دارد:
💠 درجه اول که در آن حب دنیا، محورِ انسان است، در منش و رفتار فرد، اصل، حب دنیا است. هرجا مصلحت شخصى اقتضا کند تحرکى انجام دهد، انجام مىدهد و هر جا مصلحت شخصى در این باشد که بنشیند و آرام بگیرد، آرام مىگیرد. هر جا مصلحت این است که پایبندى به احکام شرع نشان دهد، چنین میکند و همینطور … . اصل، دنیا است. اما ممکن است گاهى از دنیا فارغ و به کارهاى پاک و طاهر دیگرى مشغول شود. گاهى براى رضاى خداى سبحان نماز مىگزارد، گاهى براى خداوند متعال روزه مىگیرد، اما سریعاً به همان محور بازمىگردد و به همان اصل خودش مىچسبد. لحظاتى از قلمرو آن شیطان خارج مىشود، ولى دوباره خیلى سریع به شیطان بازمىگردد. این درجه اول این بیمارى فاجعهبار است؛ بیمارى حب دنیا.
📌بارقهها، ص ۴۳
🌱 طلبه تراز | علم و تحقیق
✏️ @TT_Tahghig
🔰در آیه 50 سوره مبارکه حاقه میخوانیم:
« وَ إِنَّهُ لَحَسْرَةٌ عَلَى الْكافِرينَ »؛
«و آن مايهی حسرت كافران است».
🔹امام صادق علیه السلام درخصوص این آیه شریفه فرمودند:
«وَ إِنَّهُ لَحَسْرَةٌ عَلَی الْکَافِرِینَ منظور علی علیه السلام است.»
📌العیاشی، جلد۲
🌱 طلبه تراز | علم و تحقیق
✏️ @TT_Tahghig
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻مردم را از دین نرانیم!
🔸حاج قاسم سلیمانی
🌱 طلبه تراز | علم و تحقیق
✏️ @TT_Tahghigh