🌸استدلال قرآنی🌸
«في قُلوبِهِم مَرَضٌ فَزادَهُمُ اللَّهُ مَرَضًا ۖ وَلَهُم عَذابٌ أَليمٌ بِما كانوا يَكذِبونَ»﴿۱۰بقره﴾
ترجمه: در دلهای آنان یک نوع بیماری است؛ خداوند بر بیماری آنان افزوده؛ و به خاطر دروغهایی که میگفتند، عذاب دردناکی در انتظار آنهاست.
📚افراد بیمار دل، در پی خراب کردن فضای جامعه
💠امروز ملت ما به کار و تلاش پیگیر و مستمر برای سازندگی احتیاج دارد. مطلبی که فرماندار محترم ورامین راجع به این شهر در اینجا بیان کردند، ما همین مسائل یا شبیه آن را در بسیاری از مناطق کشور داریم. اینها احتیاج دارد به اینکه مسؤولان با جدّیت بنشینند برنامهریزی کنند - که مشغول هم هستند - قانون بگذرانند، پیگیری کنند، مدیریّت کنند، اجرا کنند و کسانی را که از روشهای قانونی تخلّف میکنند، مورد تعقیب قرار دهند. اینها وظایف مسؤولان کشور است؛ این احتیاج به محیط امن و امان و آرام دارد.
💠کسانی هستند که میخواهند محیط را متشنّج و فضا را مغشوش کنند، میخواهند این کارها نشود، میخواهند کشور ساخته نشود، میخواهند برنامهریزان و مدیران کشور موفق نشوند؛ چهار نفر آدم «فی قلوبهم مرض»(۱)هم این گوشه و آن گوشه و احیاناً در بخشی از دستگاههای نظام لانه کرده، صدا به صدای بیگانه بدهند، فضا را خراب کنند و مانع از کار شوند.۱۳۸۲/۰۳/۲۲
پ. ن: بیچاره آقای رئیسی تو این بحبوحه اقتصادی از دست این جور افراد چه فشاری میکشن. حالا اینا که تکلیفشون معلومه؛ ولی امان از دست برخی مذهبیون که فقط دنبال یه نقطه ضعف میگردن که آقای رئیسی رو بکوبن.
درد بی سوژه گی هم بد دردیه!!
#مبانی
#لیبرالیسم
----------------
🔰 طلبه تراز | بصیرت
@TT_basirat
🔰 طلبه تراز | کانال جامع
@TalabeTaraaz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 الیگارشی یهود؛ اندلس و مرض یهودیان
🔺آشنایی مختصر با بخشی از تاثیر یهودیان در تاریخ بر تغییرات سیاسی، اجتماعی و اقتصادی جوامع مختلف
#تاریخ
----------------
🔰 طلبه تراز | بصیرت
@TT_basirat
🔰 طلبه تراز | کانال جامع
@TalabeTaraaz
🖌#یادداشت_روز
🔹طالبان تا کجا در نقشه آمریکا بازی میکند؟
#محمد_ایمانی
۱- ممکن است برخی حاکمان در میان کشورهای همسایه نفهمند
یا اجازه نداشته باشند که بفهمند. اما جمهوری اسلامی به اقتضای شرع و عقل، همسایگی را فرصت همکاری و همافزایی برای پیشرفت کشورهای منطقه میداند. این رویکرد، نقطه مقابل سیاست انگلیس و آمریکا و صهیونیسم بینالملل است که برای غارت کشورهای منطقه، تخم تفرقه کاشته و با استفاده از عوامل خود، دو بههمزنی کردهاند. راهبرد «صهیونیسم مسیحی»، جنگافروزی و شرارتافکنی نیابتی در منطقه است و مهرههایی مانند صدام و داعش و برخی دولتهای مرتجع هم به عنوان بخشی از واقعیت منطقه، کم شرارت نکردهاند. اما برآیند نگاه تمدنساز و امنیتآفرین جمهوری اسلامی، تهدیدزدایی صبورانه و فرصتسازی برای تعمیق پیوند ملتها در جهت پیشرفت همافزا بوده است.
۲- همسایگان به گردن هم حق دارند. اما افغانستان و ایران، فقط همسایه نیستند. افغانستان، قرنها پاره تن ایران بوده، و فرهنگ و مردمش، با ما عجین بودهاند. دست استعمار انگلیس، میان ما و افغانستان جدایی انداخت، چنانکه میان بسیاری از ملتهای منطقه. افغانستان، دههها مستعمره انگلیس بود؛ تا اینکه پای شوروی و آمریکا به این کشور باز شد. چند بار هم در دو دهه اخیر، میان طالبان و دولت غربگرا دست به دست شد. با وجود همه این تحولات، تنها حاکمیتی که در دوران طولانی رنج و ناامنی، در کنار ملت افغانستان ایستاد و در حد توان از آلام آنها کاست، جمهوری اسلامی ایران بود. ایران تنها کشوری است که برادری خود را با ملت افغانستان ثابت نموده و حتی برای آن، هزینه پرداخته است.
۳- درباره گروه طالبان، بحثهای دامنهداری در میان کارشناسان مطرح بوده، مبنی بر اینکه آیا یک جریان مستقل است، یا وابسته به برخی دولتها مثل آمریکا، انگلیس، پاکستان، عربستان، امارات و قطر؟ گروهی واحد و متمرکز و منسجم است، یا دو پارگی و چنددستگی در آن جریان دارد؟ شرور و ستیزهجو و مسئولیتگریز است، یا میخواهد به عنوان دولتی مسئولیتپذیر و قائل به تعامل سازنده با همسایگان پذیرفته شود؟ در این باره، شواهد متناقضی از سوی طرفداران هر یک از دو دیدگاه ارائه میشود. برخی گروههای منتهی به تاسیس طالبان، توسط سرویسهای اطلاعاتی انگلیس و پاکستان و با دلارهای سعودی و مدارس وهابی (تکفیری)، تعلیم و تجهیز شدند.
۴- هنگامی که مجاهدان افغانستانی با اشغالگران شوروی میجنگیدند، آمریکا (با کمک انگلیس) سران بخشی از جنگجویان را که طالبان بعدی را تشکیل دادند، تحت حمایت گرفت و آنها نیز «نه» نگفتند. هیلاری کلینتون وزیر خارجه آمریکا، سال ۲۰۰۹ در یکی از کمیتههای کنگره گفت: «طالبان و القاعده که اکنون در حال جنگ با آن هستیم، ۲۰ سال پیش با حمایت ما شکل گرفت. ما نمیخواستیم شوروی بر آسیای میانه مسلط شود. با عربستان و پاکستان و دیگران همکاری کردیم و اسلام وهابی را وارد افغانستان کردیم. میلیاردها دلار سرمایهگذاری کردیم و گفتیم فروپاشی شوروی، ارزشش را داشت».
اشاره او به تلهگذاری علیه شوروی بود؛ همان که زبیگنیو برژینسکی (مشاور اسبق امنیت ملی آمریکا) خرداد ۱۳۹۶ در گفت و گو با نشریه نوول ابزرواتور و با جزئیات بیشتر فاش کرد: «در روایت رسمی گفته میشود سازمان سیا، کمک به مجاهدان را بعد از اینکه ارتش شوروی، افغانستان را در ۲۴ دسامبر ۱۹۷۹ اشغال نمود، آغاز کرد. اما شش ماه قبل از اشغال بود که کارتر، اولین کمک مستقیم و مخفیانه را برای مخالفین رژیم هوادار شوروی در کابل فرستاد. من به پرزیدنت کارتر نوشتم کمکها، ارتش شوروی را به دخالت تحریک میکند. عملیات سرّی، این تاثیر را داشت که شوروی را با پای خود به تله بیندازد. روزی که روسها از مرز گذشتند، من به کارتر نوشتم ما این فرصت را داریم که به روسها «جنگ ویتنامشان» را نشان دهیم. برای ۱۰ سال، مسکو مجبور بود در جنگی وارد شود که توانایی پیشبرد...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/266001
#تاریخ
#تحلیل
----------------
🔰 طلبه تراز | بصیرت
@TT_basirat
🔰 طلبه تراز | کانال جامع
@TalabeTaraaz
🔹قدرت بومی ما را سرکوب و مأیوس نمودند
#مبانی_اسلامی
#امام
----------------
🔰 طلبه تراز | بصیرت
@TT_basirat
🔰 طلبه تراز | کانال جامع
@TalabeTaraaz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻ماجرای نامه وزیر اقتصاد به شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت چیست؟
⏰ «جهان آرا»؛ شنبه و دوشنبه هر هفته ساعت ٢٢
#اخبار
#تحلیل
----------------
🔰 طلبه تراز | بصیرت
@TT_basirat
🔰 طلبه تراز | کانال جامع
@TalabeTaraaz
📣نظر رهبری در مورد اصل 44 قانون اساسی
🔺اینکه ما سیاستهای اصل ۴۴ را مطرح کردیم، برخلاف تصوّر میبینم بعضی از برادرهای خوب، بعضی از عناصر خوب و خوشنیّت به سیاستهای اصل ۴۴ اعتراض میکنند؛ این اعتراض درست نیست.
🔺 این سیاستها با دقّت انتخاب شد، با فکر انتخاب شد؛ افرادی که وارد بودند در مسائل اقتصادی و علاقهمند به عدالت اجتماعی و بجد دنبال عدالت اجتماعی بودند، همه آن را تأیید کردند؛ منتها خب عمل نشده؛ متأسّفانه دولتها درست عمل نکردند؛ خیلی کم عمل شده. چندین دولت این جور پشت سر هم به این سیاستهای اصل ۴۴ عمل نکردند؛ باید عمل بشود. البتّه دقّت بشود، مراقبت بشود، مدیریّت بشود، نظم و انضباط کاری ملاحظه بشود و این کار انجام بگیرد.1401/11/10
#مبانی_اسلامی
#نظام
----------------
🔰 طلبه تراز | بصیرت
@TT_basirat
🔰 طلبه تراز | کانال جامع
@TalabeTaraaz
🔺اصل 44 قانون اساسی چیست و چه اهدافی را دنبال می کند؟
🔸بر اساس این اصل، نظام اقتصادی جمهوری اسلامی ایران بر پایه سه بخش دولتی، تعاونی و خصوصی با برنامهریزی منظم و صحیح استوار است و بخش دولتی شامل کلیه صنایع بزرگ، صنایع مادر، بازرگانی خارجی، معادن بزرگ، بانکداری، بیمه، تامین نیرو، سدها و شبکههای بزرگ آبرسانی، رادیو و تلویزیون، پست و تلگراف و تلفن، هواپیمایی، کشتیرانی، راه و راهآهن و مانند اینها را شامل میشود که به صورت مالکیت عمومی و در اختیار دولت است.
🔹بخش تعاونی نیز شامل شرکتها و موسسات تعاونی تولید و توزیع است که در شهر و روستا بر طبق ضوابط اسلامی تشکیل میشود و بخش خصوصی هم شامل آن قسمت از کشاورزی، دامداری، صنعت، تجارت و خدمات میشود که مکمل فعالیتهای اقتصادی دولتی و تعاونی است.
ادامه مطلب👇
https://b2n.ir/h72600
#اخبار
#تحلیل
----------------
🔰 طلبه تراز | بصیرت
@TT_basirat
🔰 طلبه تراز | کانال جامع
@TalabeTaraaz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻ایراد قانون مالیات بر عایدی سرمایه چیست؟
🔸دکتر محمد رضا یزدیزاده (اقتصاددان):
🔹باید مالیات روی عایدی سرمایه ناشی از سوداگری مسکن به قدری باشد که جذابیت این مسئله را از بین ببرد ولی آنچه در قانون فعلی هست، معافیتهای بسیار است که از آن جمله میتوان به معافیت سود ناشی از عایدی تورمی اشاره کرد.
🔹خانه اول، برای سکونت است و باید معاف از مالیات باشد ولی خانه دوم قطعا برای سرمایهگذاری است و باید مالیاتش را اخذ کرد.
🔹یکی از دلایل تورم سنگین کنونی، ناشی از همین سوداگریها در بازارهای غیر مولدی چون مسکن است.
#اخبار
----------------
🔰 طلبه تراز | بصیرت
@TT_basirat
🔰 طلبه تراز | کانال جامع
@TalabeTaraaz
🌸کیهان🌸
🔹انقلاب ۶۰ساله شد پیر خمین بود و مراد جهان شد
🔸در قیام خونین 15 خرداد، سه عنصر کلیدی مردم، رهبری و انگیزه دینی وجود داشت که نطفه انقلاب اسلامی با این سه عنصر بسته شد و در تمام طول شصت سالی که از آن قیام میگذرد، هر توفیقی که برای ملت حاصل شده از تجمیع این سه عنصر بوده است.
قرار گرفتن در آستانه سالروز قیام خونین 15 خرداد، شاید بهانه خوبی باشد که به این حادثه عظیم، ریشهها و پیامدهای آن پرداخته شود. واقعهای که صاحبنظران آن را مبدا تحولاتی بیسابقه در تاریخ معاصر کشورمان میدانند و برای درک عظمت آن شاید یک تعبیر از رهبر انقلاب کافی باشد که آن را «بزرگترین حادثه که در قرن حاضر در کشور ما، میان مردم و رژیم حاکم اتفاق افتاده بود» دانستهاند.
قیام خونین 15 خرداد، در حقیقت شکستن بغضهایی بود که سالها در گلوی جامعه مسلمان ایرانی پنهان شده بود. جامعهای که از خفقان استبداد داخلی و سلطه استکبار خارجی رنج برده بود و با ریشههای عمیقی که در آموزههای اسلام داشت، آرمان یک حکومت اسلامی را در سر میپروراند. فریاد امام راحل (ره)، بغضهای فروخفته جامعه را شکست و خفتگان سالم را – نه آنهایی که خود را به خواب زده بودند – هوشیار کرد. در آنها جانی دوباره دمید و راه روشن مبارزه را به آنها نشان داد. این چنین بود که پیر خمین، مراد جهان شد و امروز انقلاب بدون نام خمینی در هیچ جای جهان شناخته شده نیست.
قیام پانزده خرداد تجلی خواست واقعی یک ملت بود. نه کودتای مسلحانه بود و نه شورش اقلیتی که از خارج مرزها خط بگیرند، پانزده خرداد حرکتی بود که در عین حقانیت، صراحت پیام و مردمی بودن، از جانب رسانههای فرامرزی ضریب نیافت. هزاران نفر در خیابانها به خون غلتیدند ولی صدایی از سازمانهای مدعی حقوق بشر بلند نشد. آری، پانزده خرداد نشان داد اگر ملتی برخلاف خواستههای امپراطوران زر و زور و تزویر قیام کند، نخواهند گذاشت صدایش شنیده شود ولی اگر اقلیتی خودبزرگ پنداشته همسو با منافع مستکبران جنبشی از خود نشان دهد، صدایش را در هر کوی و برزن انعکاس میدهند.
درسی که از 15 خرداد باید گرفت
در قیام خونین 15 خرداد، سه عنصر کلیدی مردم، رهبری و انگیزه دینی وجود داشت که نطفه انقلاب اسلامی با این سه عنصر بسته شد و در تمام طول شصت سالی که از آن قیام میگذرد، هر توفیقی که برای ملت حاصل شده از تجمیع این سه عنصر بوده است.
ملت شریف ایران در چهار دههای که از پیروزی انقلاب میگذرد، به مدد بهرهگیری از تعالیم ناب اسلام، رهبری دو حکیم فرزانه و حضور مردم در صحنههای گوناگون، به جایگاههای رفیعی دست یافته است که دوست و دشمن به آن معترفاند.
دکتر سعید جلیلی، نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی نقل میکند که «پرودی» نخستوزیر وقت ایتالیا که دارای دکتری اقتصاد و نظریهپرداز توسعه بود، در سفری که به تهران داشت، گفته بود: «سی سال است که مسائل ایران را دنبال میکنم و میبینم کشور شما در چه وضعیتی است. اما آنچه اهمیت دارد این است که شما فقط مقاومت نکردهاید، پیشرفت هم کردهاید.»
ایران، کشوری که شصت سال پیش حتی جزو 50 کشور اول دنیا در تولید علم نبود، حالا رتبه 15 جهانی را در این زمینه کسب کرده و 5 درصد مقالات داغ علمی توسط پژوهشگران ایرانی نوشته میشود.
کشوری که در دوران رژیم وابسته پهلوی، توان تعمیر قطعات جزئی هواپیماهای نظامی خودش را بدون کمک مستشاران آمریکایی نداشت، امروزه چنان در صنایع نظامی پیشرفت کرده که اخیرا وبگاه گلوبال پاور، آن را در رتبه 17 قویترین نیروهای مسلح جهان قرار داده و در برخی زمینهها نیز آن را جزو 10 ارتش برتر جهان ارزیابی کرده است. ایران که زمانی قدرتهای خارجی در مورد اینکه پادشاه آن به چه کانال رادیویی گوش دهد هم امر و نهی میکردند، به جایی رسیده که رهبرش میگوید: ترامپ (رئیسجمهور وقت آمریکا) را شایسته مبادله هیچ پیامی نمیدانم.
دستاوردهای ملت ایران همگی مبتنی بر سه عنصری است که 15 خرداد تجلی آنها بود. از آن زمان تاکنون راه درازی طی شده و نهالی که با خون شهدای آن قیام آبیاری شد، ثمرات ارزشمندی به ملت ایران، جهان اسلام و بلکه بشریت هدیه نموده است. البته فاصله تا قلههای بلند همچنان بسیار است و این فاصله دلهای آرمانخواه را رنج میدهد. اما نباید فراموش کرد این فاصله با همان عزمی که در قیام 15 خرداد وجود داشت و با استعانت از خداوند متعال طی شدنی است...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/266275
#تاریخ
----------------
🔰 طلبه تراز | بصیرت
@TT_basirat
🔰 طلبه تراز | کانال جامع
@TalabeTaraaz
14.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چرا امارات از ائتلاف دریایی با آمریکا خارج شد ؟
علیرضا تقوی نیا در گفتگو با شبکه خبر :
🔸️ ایالات متحده حتی نتوانست مانع از توقیف نفتکش خود توسط ارتش ایران شود ، پس چگونه امارات به آمریکا تکیه کند ؟
🔸️آمریکا در تامین امنیت کشورهای عربی ناتوان بود
🔸️ کشورهای عربی متوجه اشتباه خود در برابر ایران شده اند
#اخبار
----------------
🔰 طلبه تراز | بصیرت
@TT_basirat
🔰 طلبه تراز | کانال جامع
@TalabeTaraaz
زبان دنیا!
⁉️ بنبستهای دیپلماتیک ایران چطور در حال حلشدن هستند؟
🔺 چند مورد از پیروزیهای دیپلماتیک ایران در ماههای اخیر را ببینید!
#اخبار
----------------
🔰 طلبه تراز | بصیرت
@TT_basirat
🔰 طلبه تراز | کانال جامع
@TalabeTaraaz
📊 تعداد رآکتورهای هستهای فعال در جهان
▫️آمریکا: ۹۳
▫️فرانسه: ۵۶
▫️چین: ۵۵
▫️روسیه: ۳۷
▫️کرهجنوبی: ۲۵
▫️کانادا: ۱۹
▫️ژاپن: ۱۰
▫️انگلیس: ۹
▫️پاکستان: ۶
▫️امارات: ۳
💢 پن: ایران با یک رآکتور فعال، در جایگاه ۲۹ دنیا قرار دارد!
#اخبار
----------------
🔰 طلبه تراز | بصیرت
@TT_basirat
🔰 طلبه تراز | کانال جامع
@TalabeTaraaz
ظاهراً اوضاع #دارو خیلی مناسب نیست. البته این چیزی نیست که برای این یکی دو هفته باشه، مدت زیادیه که اوضاع این شکلیه ...
اما برخی از مشکلات چیه؟!
- داروهای خارجی که عمدتاً با کمبود روبرو هستند.
- داروهای ایرانی به صورت مداوم افزایش قیمت دارند!
- اعمال قیمت بیمهای داروها به علت تغییر قیمت مداوم زمانبر هست و عموم مردم، اختلاف قیمت رو مجبورن خودشون پرداخت کنن.
- وضع داروی بیماریهای خاص خصوصاً داروهای شیمیدرمانی اصلاً خوب نیست!
- در بیماریهای خاص عموماً بیمار، داروی یک شرکت خاص باهاش سازگاری داره ولی الان خیلی حق انتخابی وجود نداره و عمده داروها تنوع شرکتی ندارند!
- در شهرستانها وضع به مراتب بدتر هست.
- بسیاری از داروها هم در صورت موجود شدن، با جیرهبندی مصرف هفتگی عرضه میشن و این خودش مشکلات دیگری ایجاد کرده.
- و ...
👈 اینجا پای جان مردم در میان هست و نیازه هر چه سریعتر مشکل مردم برطرف بشه، البته اگر منکر وجود مشکل نشیم ...
پینوشت: خبر موثق و حاصل پیمایش میدانی هست.
#حمید_کثیری
#اخبار
#رصد
----------------
🔰 طلبه تراز | بصیرت
@TT_basirat
🔰 طلبه تراز | کانال جامع
@TalabeTaraaz
۱۲۰ واقعیت از سفر تاریخی دریادلان نیروی دریایی راهبردی ارتش به دور دنیا
🔰 اثری از اندیشکده راهبردی #سعداء
#اخبار
----------------
🔰 طلبه تراز | بصیرت
@TT_basirat
🔰 طلبه تراز | کانال جامع
@TalabeTaraaz
در مورد مجلس یه تعداد بنر منتشر شده که از اقدامات مجلس حکایت داره، اینها رو اینجا میگذارم و بعد چند خطی عرض میکنم. از این تعداد بنرها در مورد عملکرد مجلس، به کرات وجود داره و برخی واقعا حکایت از کارهای مهم و زیرساختی در مجلس داره
حسین دارابی
#اخبار
----------------
🔰 طلبه تراز | بصیرت
@TT_basirat
🔰 طلبه تراز | کانال جامع
@TalabeTaraaz
مجلس انقلابی؟؟!
وقتی مجلس رو با مجلسهای قبلی مقایسه میکنیم، ولو اینکه نمایندگان اسم و رسمدار کمتری توی اون میبینیم اما حقیقتا در مقام مقایسه عنوان #مجلس_انقلابی اصلا برای این مجلس عنوان غلوآمیزی محسوب نمیشه.
کافیه قدری برگردیم به عقب؛
در همین جمهوری اسلامی و در مجلس ششم، مجلسیها در اعتراض به نظام! داخل مجلس تحصن کردند!! روزگاری در همین جمهوری اسلامی، امثال بهزاد نبوی، محمد رضا خاتمی، مهدی کروبی، محسن آرمین و ... بزرگان اون مجالس بودند. حتی بعدها که وزن جریان مقابل هم در مجلس بیشتر شده بود باز عناصری پرقدرت و پرنفوذ از مخالفین جمهوری اسلامی! توی مجلس حضور داشتند. راه دور نریم همین مجلس قبل که عمده کار دست اصلاحاتیها بود، امثال علی مطهری و مسعود پزشکیان نایب رییس مجلس بودند! حتی دو مجلس قبل که نمایندگان قویتری از جریان راست رو داخل خودش داشت، مجلسی بود که برجام در اون ۲۰ دقیقهای تصویب شده و ...
خب طبیعیه در چنین شرایطی این مجلس سوای عملکردش باید به نحو دیگری بهش نگاه بشه و تعبیر #مجلس_انقلابی براش یک تعبیر واقعی و نه اعتباری محسوب بشه.
بسیاری از قوانین هم در مجلس تصویب شده اما متاسفانه - به هر دلیلی - اجرا نمیشه. مثلاً رییس مجلس اگر اشتباه نکنم اشاره کرد که قانون مالیات بر خانههای خالی رو سالهاست تصویب کردند اما اجرا نمیشه! یا برخی قوانین دیگه و البته خود مجلس هم خیلی پیگیر نبوده که چرا اجرا نمیشه. لااقل در رسانه شأن نظارتیش در جاهای نامناسبی دیده شده ...
اما ایراد کار کجاست؟!
ایراد اینجاست که - بنا به هر دلیلی - ثمره اقدامات و نگرش نسبتاً درست مجلس، توی سفرههای مردم دیده نمیشه و این موجب شده دفاع از مجلس از سوی بسیاری از خواص و مردم عادی فهم نشه.
این هم مشکلی هست که نیازمند همکاری همه دستگاهها و تمرکز ویژه روی موضوع داره وگرنه به سادگی حل نمیشه و کماکان دفاع از عملکرد دوستان رو سخت و سختتر میکنه.
در مورد دولت هم میشه به همین منوال مواردی از خدمات رو لیست کرد که اگر یکیش زمان دولت روحانی بود تا سالها باهاش شیپور میزد. مواردی مثل اصلاح قانون تسهیل کسب و کار یا کارهای زیرساختی وزارت ارتباطات یا پروژه بسیار بزرگی مثل عبور کشور از بحران کرونا و ...
اما ایراد کار همونجایی هست که عرض کردم. این ایراد چطور حل میشه؟! شاید در موردش نکاتی نوشتم ...
حسیندارابی
#اخبار
#تحلیل
----------------
🔰 طلبه تراز | بصیرت
@TT_basirat
🔰 طلبه تراز | کانال جامع
@TalabeTaraaz
📩 #بسته_خبری | دسترسی سریع به متن بیانات رهبر انقلاب در مراسم سیوچهارمین سالگرد ارتحال امام خمینی. ۱۴۰۲/۳/۱۴
🔍 از اینجا بخوانید👇
khl.ink/f/53047
680315.pdf
1.03M
📜متن وصیت نامه سیاسی امام خمینی
🔹بخشی از وصیت نامه:
«من با جرأت مدعی هستم که ملت ایران و توده میلیونی آن در عصر حاضر بهتر از ملت حجاز در عهد رسول الله (ص) و کوفه و عراق در عهد امیرالمؤمنین و حسین بن علی-صلوات الله
علیهما - میباشند.»
#تاریخ
#مبانی_اسلامی
----------------
🔰 طلبه تراز | بصیرت
@TT_basirat
🔰 طلبه تراز | کانال جامع
@TalabeTaraaz
⚠️⚠️باسلام و عرض تسلیت بابت سالگرد ارتحال امام راحل(ره)،به اطلاع بزرگواران می رساند که به علت فرارسین ایام امتحانات ان شاءالله ادامه جلسات #روش_تحلیل_سیاسی،بعد از اتمام #امتحانات پیگیری خواهد شد🙏🙏
----------------
🔰 طلبه تراز | بصیرت
@TT_basirat
🔰 طلبه تراز | کانال جامع
@TalabeTaraaz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 قیام ۱۵ خرداد و یادبود کفن پوشانی که در سال ۱۳۴۲ جاودانه شدند
15 خرداد خاطرهای غمانگیز و حماسهآفرین برای ملت ایران است. روزی که بنا به آنچه مشهور است قریب به پانزده هزار نفر از ملت مظلوم و ستمکشیده ما به خاک و خون کشیده شد و ملت ما این روز را عزیز میشمارد و من روز 15 خرداد را برای همیشه عزای عمومی اعلام میکنم.
👈امام خمینی (ره)
#تاریخ
#مبانی_اسلامی
----------------
🔰 طلبه تراز | بصیرت
@TT_basirat
🔰 طلبه تراز | کانال جامع
@TalabeTaraaz
📜آیت الله خزعلی:
در سال 69 بنده به حاج احمدآقا خمینی گفتم که شما طی یک سخنرانی اعلام کردید که "هر کس بین اطاعت از مقام معظم رهبری و امام راحل(ره) تفاوت قائل باشد، در خط آمریکاست " که ایشان با تأیید دوباره این سخن گفتند، بنده از روی اعتقاد این حرف را زدهام.
#تاریخ
#مبانی_اسلامی
----------------
🔰 طلبه تراز | بصیرت
@TT_basirat
🔰 طلبه تراز | کانال جامع
@TalabeTaraaz