eitaa logo
تـــردیـد
224 دنبال‌کننده
428 عکس
56 ویدیو
3 فایل
«تردید» یک سبک زندگیست اینجا به همه واقعیت‌ها با تردید می‌نگریم🧐 بررسی خط رسانه‌‌ای مسلط بر جهان و پروند‌ه‌های جنایی و سیاسیِ جریان‌ساز 🎬🔎🗃 @Ghorbani1402 ادمین
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از نامیرا
7.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 به بچه‌های مظلوم ایران نگاه کنید که چگونه به بدبختی کشیده‌ شده‌اند. مو به مو در حال تقلید از شخصیت‌های و غربی هستند. اینجا این دختران از شخصیت اصلی سریال «چهارشنبه» یا « Wednesday»، تقلید می‌کنند! ♦️ جامعه ایران هم به هر طریقی که شده باید تعیین شده را در بازی جهانی ایفا کند. نقشی که غرب برای او مشخص کرده است. اول باید از ریشه‌های فرهنگی خود کنده شود و نقش مصرف کننده محصولات فرهنگی و اقتصادی درجه چندم غرب را ایفا کند اما نظام، نمی‌گذارد. نه می‌گذارد جامعه از ریشه‌های فرهنگی خود جدا شود و نه می‌گذارد نقش تعیین شده را ایفا کند! 🆔@namiramag 👈 عضویت
34.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سرود آقای مهربون گروه سرود " نجم الثاقب " عزیزم حسن 💙 برای امام حسن علیه السلام https://eitaa.com/mehmaneezamin
بریم سراغ فیلم ِبرادران لیلا ☺️ این روزها همه از بی اخلاقی و رعایت نکردن ِ فرهنگ این فیلم حرف میزنن اما ما کاری با مسائل ظاهری نداریم میریم سراغ پیام، مفهوم و نکات فیلم .. انقدر تحلیل از این فیلم خوندم که بلاخره یه خوبشو براتون انتخاب کردم .. 🌹
یکی از سیاسی ترین فیلم های تاریخ سینمای ایرانه ! فیلم با اعتراضات کارگران یه کارخانه شروع می شود، سکانس های اول فیلم بین ترانه علیدوستی ( لیلا ) و اعتراضات کارخانه می چرخه و تلوزیون اتاقی که لیلا توش هست هم داره صحنه هایی از اعتراضات رو نشون میده، همش یه تیکه میره رو لیلا و بعدش میره رو اعتراضات که بنظر میخواد شکل گیری اعتراضاتی رو نشون بده که محوریتش زنان هستن.
قشری هم که داره اعتراض میکنه، قشر کارگره و میشه اینطوریم برداشت کرد که بعد از اعتراضاتی که محوریتش زنان بودن، اعتراضاتی رو در پیش داریم که محوریتش کارگران هستش ! تو حوادث و اتفاقات اخیر ایران محوریت زنان بودن و با توجه به وضع اقتصادی، شکل گیری اعتراضاتی در آینده که محوریتش کارگران باشن، اصلا دور از انتظار نیست .. اما نکته ی بعدی
این فیلم خبر تولیدش تو سال ۹۹ اومد و احتمالا از چند سال قبلش شروع کرده بودن به نوشتن فیلمنامه. یعنی سعید روستایی یا خودش یا افرادی که تو نوشتن این فیلمنامه دست داشتن پیش بینی کردن که در آینده اعتراضاتی با محوریت زنان شکل خواهد گرفت که این پیش بینی شون درست در اومد و حالا ببینیم پیش بینی شون در مورد اعتراضات کارگران به کجا میرسه ..
مورد بعدی : نمایش شعارها بود، اونم به شکل خیلی زیرکانه، به این صورت که شعارهایی که خیلی تو اتفاقات اخیر شنیدیم رو یه جاهاییشون رو حذف کردن و یا تغییر دادن که هم منظور رو به مخاطب برسونن و هم قابل پخش باشن ، به این تصویر دقت کنید پلاکاردی که روش نوشته " ننگ ما ننگ ما ... " و شعار کارگرانم اینه : مرگ بر ستمگر ، چه شاه باشه چه رهبر ! که البته این شعار تو گروهک مریم رجوی خیلی مرسومه .
مورد بعدی: این خانواده ای که این خانواده توش زندگی میکنن نمادی از ایرانه ! پدر و مادر نماد حکومت و بچهام نماد قشرهای مختلف مردم و اینکه لیلا هم نماد زنان جامعه ست که نشون میده هم لیلا از پدرش متنفره و هم پدرش از لیلا که سعید روستایی هدفش نشون دادن این موضوعه که حکومت زن ستیز هستش و تو سکانس های مختلف این مورد رو نشون داده، مثل این سکانس که لیلا به مادرش ( عضوی از حکومت ) میگه تو از هر چی زنه بدت میاد ! و تو سکانس دیگه ای هم لیلا میگه تو این خونه هیچکسی حالش خوب نیست! و همه از هم بدشون میاد، که اشاره به چند قطبی ایجاد شده در کشور داره !
تو فیلم نشان دادن پدر خانواده که نماد حکومته ، داره از رفاه بچهاش که نناد مردم هستن میزنه و تمام دارو ندارش که چهل تا سکه هستش رو میبخشه به فامیلاش، سازندگان فیلم اینجا به این مورد اشاره میکنن که حکومت ایران برای کشورهای منطقه خرج میکنه در صورتی که اقتصاد خودش مشکل جدی داره ! و ممکنه منظور از کل فامیلا کلا مجامع بین المللی باشه که ایران توش منزویه،و سازندگان فیلم میخوان بگن که ایران با باج دادن به یه سری کشورها میخواد خودش رو تو این مجامع مطرح کنه !
و اینجام میبینیم که تو اعتراضات دختر خانواده پیشرو هست و تو جمع فامیل ابروی پدر رو میبره ! مورد بعدی که خیلی مستقیم و بددن نماد بهش اشاره شد ، بحران های ارزی و اقتصادی بودش که دیگه نیازی به گفتن نداره و همه چیش واضح ، و اما میرسیم به سیاسی ترین سکانس این فیلم ..
لیلا که نماد زنان هستش میزنه تو گوش ِ نمادی از حکومت که باز هم اشاره به اتفاقات چند وقت اخیر داره .. و نکته ی عجیب اینجاست که سعید روستایی و سازندگان این فیلم از کجا میدونستن که چند سال بعد قرار جنبش و اعتراضاتی با محوریت زنان شکل بگیره ؟