فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽
🎥 بعضی ها میگن برای چه باید رای بدم؟
❇️#انتخابات
🔵#بصیرت
🌐 پایگاه اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
🆔 @TABATABAEI_IR
دستاورد دانشمندان ایرانی: طراحی تراشه غیرقابل هک که انجام محاسبات هوش مصنوعی با نور را ممکن میکند
🔹محققان ایرانی به سرپرستی پروفسور «نادر انقطاع»، استاد دانشگاه پنسیلوانیا، یک تراشه سیلیکونی فوتونیک (SiPh) طراحی کردهاند که از امواج نور بهجای الکتریسیته برای انجام ریاضیات پیچیده در آموزش هوش مصنوعی استفاده میکند. این تراشه بسیاری از محاسبات را بهطور همزمان انجام میدهد.
🔹پروفسور انقطاع سازوکار این تراشه جدید را اینگونه شرح میدهد که بهجای استفاده از یک ویفر سیلیکونی با ارتفاع یکنواخت، با نازکترکردن سیلیکون در مناطق خاص و بدون افزودن مواد دیگر، میتوان انتشار نور را در تراشه کنترل کرد.
🔹«فیروز افلاطونی»، دانشیار مهندسی برق و سیستم دانشگاه پنسیلوانیا نیز گفته که این طرح جدید درحالحاضر برای کاربردهای تجاری آماده است و بهطور بالقوه میتوان آن را برای استفاده در پردازشگرهای گرافیکی سیستمهای هوش مصنوعی سازگار کرد.
🌐 پایگاه اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
🆔 @TABATABAEI_IR
اتحادیه اروپا رسماً درباره نقض قوانین در تیکتاک تحقیقات انجام میدهد
🔹کمیسیون اتحادیه اروپا اعلام کرده است که بهطور رسمی درحال بررسی انطباق تیکتاک با قانون خدمات دیجیتال اروپا (DSA) است. این قانون از دو روز پیش بهطور کامل اجرایی شد.
🔹حوزههایی که کمیسیون اروپا در این تحقیق روی آنها تمرکز دارد، به محافظت از افراد زیر سن قانونی، شفافیت تبلیغات، دسترسی به دادهها برای محققان، مدیریت الگوریتمهای اعتیادآور و محتواهای مضر مرتبط است.
🖥 @IT_Fouri
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 جزئیات جدید از شرایط رفع فیلتر پلتفرم های خارجی
🔹سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی: تمامی پلتفرم های خارجی با مصوبه جدید می توانند فعالیت کنند.
🌐 پایگاه اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
🆔 @TABATABAEI_IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 هوش مصنوعی به کنترل دولت آمریکا در میآید
🔹دولت بایدن قرار است با استفاده از قانونِ «تولید دفاعی» شرکتهای فناوری را مجبور کند تا مدلهای هوش مصنوعی با استفاده از محاسبات بزرگ را به اطلاع دولت برسانند.
🔹قبلتر از این هم آمریکاییها با ترفندهایی مثل تحریم و فشار، سعی کرده بودند دست کشورهایی مانند چین را از این فناوری کوتاه کنند. آنها دقیقا دنبال چه چیزی هستند؟ در ویدیو ببینید.
🌐 پایگاه اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
🆔 @TABATABAEI_IR
ابزارهای پرمصرف هوش مصنوعی
🌐 پایگاه اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
🆔 @TABATABAEI_IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فرق ایران و امارات چیه؟
▪️ برنامه براندازا برای بعد از سرنگونی جمهوری اسلامی که دنبالشن چیه؟
🌐 پایگاه اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
🆔 @TABATABAEI_IR
🔴 لینک مشاهده عملکرد نمایندهها
✍ فقط کافیه اسم نماینده شهر خودتون رو وارد کنید و عملکرد ایشان در مجلس را ببینید:
https://shafanama.ir/نمایندگان-مجلس
🇮🇷 تحقیق کنید و رأی بدید.
🇮🇷لطفا نشر بدید و به رأی آگاهانه مردم کمک کنید.
#انتخابات
#نشر_حداکثری
🌐 پایگاه اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
🆔 @TABATABAEI_IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ ستاد مردمی آیت الله احمد احمدیتبار تقدیم میکند:
🔺مجتهد منادی فقه تقریب
🇮🇷 کاندیدای جامعه مدرسین حوزه علمیه قم
🇮🇷 کاندیدای جامعه روحانیت مبارز
🇮🇷 استاد سطوح عالی حوزه و دانشگاه
🇮🇷 مؤلف کتب متعدد فقهی و حقوقی
🇮🇷 روحانی مردمی و سادهزیست
🇮🇷 و از خانواده معظم شهیدان
🌺 به حامیان کاندیدای مردم محترم سیستانوبلوچستان در پیامرسان ایتا بپیوندید👇
https://eitaa.com/ahmad_foundation/132
اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
✅ ستاد مردمی آیت الله احمد احمدیتبار تقدیم میکند: 🔺مجتهد منادی فقه تقریب 🇮🇷 کاندیدای جامعه مدرس
با سلام و احترام
اساتید و دانشجویان محترم مرتبط با استان سیستان و بلوچستان، در گروههای مرتبط همرسانی بفرمایید.
#تحلیل
💢هوش مصنوعی چگونه بر دموکراسیها و سایر نظامهای سیاسی اثر میگذارد؟ (بخش اول)
🔹بروس اشنایر، مدرس سیاستگذاری دانشگاه هاروارد و نویسنده کتاب «ذهن یک هکر» اخیرا در یادداشتی، راجع به تأثیرات هوش مصنوعی بر سیاست نوشته است.
🔸هوش مصنوعی در آینده جوامع را طوری تغییر خواهد داد که حتی نمیتوانیم آن را تصور کنیم. نظامهای سیاسی نیز از این قاعده مستثنی نیستند. تاکنون در خصوص تبعات ناشی تولید اطلاعات غلط (misinformation) توسط هوش مصنوعی زیاد بحث شده است، اما این مقاله کوتاه، به این موضوع میپردازد که هوش مصنوعی چگونه نحوه عملکرد دموکراسی را تغییر میدهد.
🔹نویسنده در پاسخ به این پرسش که هوش مصنوعی چگونه میتواند جنبههای مختلف جامعه مدرن، از جمله دموکراسی را تغییر دهد، به چهار جنبه مختلف توجه کرده است: سرعت، مقیاس، دامنه و پیچیدگی. او معتقد است تغییرات در این چهار جنبه منجر به تحولات اجتماعی میشود و میگوید هرچند این تغییرات هنوز در حد حدس و گماس هستند اما سرعت تحولات فناورانه به اندازهای است که بهزودی شاهد تحقق آنها خواهیم بود. تغییراتی که او پیشبینی کرده عبارتند از:
۱. هوش مصنوعی به عنوان مربی: ما در حال حاضر شاهد هستیم که هوش مصنوعی نقش معلم را ایفا می کند. یادگیری یک موضوع از یک چتبات تعاملی هوش مصنوعی برای دانشآموزان بسیار موثرتر از یک کتاب درسی است. این برای دموکراسی کاربرد دارد. میتوانیم چتباتهایی را تصور کنیم که به شهروندان در مورد مسائل مختلف مانند تغییرات آبوهوایی یا سیاستهای مالیاتی آموزش میدهند. میتوانیم نامزدهای انتخاباتی را تصور کنیم که چتباتهای خود را به کار میگیرند و به رایدهندگان اجازه میدهند که مستقیماً با آنها در مورد موضوعات مختلف درگیر شوند. یک چتبات عمومیتر می تواند موقعیت همه نامزدها را بداند و به رای دهندگان کمک کند تصمیم بگیرند به کدام یک رأی دهند.
۲. هوش مصنوعی به عنوان خلاصهساز: حوزههای زیادی در جامعه وجود دارد که خلاصهسازی دقیق در آنها مهم است. امروز، هنگامی که مردم به نمایندگان خود در مجلس نامه می نویسند، آنها عملا فرصت بررسی دقیق این نامهها را ندارند. اما هوش مصنوعی می تواند خلاصهای غنی از نظرات ارائه دهد و دیدگاه های منحصر به فرد را برجسته کند. همین سیستم همچنین میتواند برای نظرات سازمانهای دولتی مختلف در مورد فرآیندهای قانونگذاری - و اسناد تولید شده در طول فرآیند کشف در دعاوی حقوقی کار کند.
۳. هوش مصنوعی به عنوان تعدیل کننده، میانجی و اجماعساز: مکالمات آنلاین را تصور کنید که در آن هوش مصنوعی نقش ناظم را ایفا می کند و بحث را طوری مدیریت میکند تا همه صداها شنیده شوند. در عین حال، این ابزار هوشمند میتواند جلوی نفرتپراکنی یا حتی بیان نظرات خارج از موضوع را بگیرد. در چنین شرایطی زمینههای توافق و مخالفت روشنتر میشود و امکان تصمیمگیری برای گروه راحتتر میشود. هوش مصنوعی می تواند این قابلیت را برای هر گروه تصمیمگیری فراهم کند. در نهایت، یک هوش مصنوعی می تواند یک داور - یک قاضی - باشد که شواهد را می سنجد و تصمیم می گیرد. این قابلیت ها هنوز وجود ندارند، اما دور از دسترس نیستند.
۴. هوش مصنوعی به عنوان قانونگذار: ما تاکنون قوانین قوانین پیشنهادی را دیدهایم که توسط هوش مصنوعی نوشته شده است؛ هرچند نه قوانین آنچنان جدی. اما در آینده هوش مصنوعی به تدوین قانون کمک خواهد کرد واثر تدوین یک قانون بر قوانین دیگر را ارزیابی خواهد کرد. مهمتر از آن، هوش مصنوعی در نهایت قادر به ایجاد حفره هایی در قانون خواهند بود، مواردی که به طور بالقوه آنقدر پیچیده هستند که مردم به راحتی متوجه آن نشوند. از سوی دیگر، هوش مصنوعی میتواند برای شناسایی حفرههای قانونی - هم برای قوانین موجود و هم برای قوانینی که در حال تدوین هستند - استفاده شود.
۵. هوش مصنوعی به عنوان استراتژیست سیاسی: در حال حاضر، میتوانید از چتبات مورد علاقهتان راجع به استراتژی سیاسی بپرسید: چه قوانینی به اهداف سیاسی شما کمک میکند، چه موضعهایی را علناً اتخاذ کنید، از چه شعارهای مبارزاتی استفاده کنید. هرچند پاسخهایی که دریافت میکنید خیلی خوب نخواهند بود، اما با گذشت زمان بهبود می یابند. در آینده باید از سیاستمداران انتظار داشته باشیم که از این امکان هوش مصنوعی بهعنوان منبعی از ایدهها استفاده کنند. هوش مصنوعی، با افزایش توانمندی در استفاده از ابزارهای موجود، میتواند به طور خودکار نظرسنجیها و گروههای کانونی (focus groups) را برای آزمایش ایده های سیاسی هدایت کند. در اینجا امکانات زیادی وجود دارد. هوش مصنوعی همچنین میتواند در کمپینهای جمعآوری کمکهای مالی مشارکت کند و مستقیماً از مردم کمک بگیرد.
کانال فناوری های نوظهور تهدیدات شناختی
🌐 پایگاه اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
🆔 @TABATABAEI_IR
آیتالله اعرافی: دانشکده بینالمللی در زمینه هوش مصنوعی مبتنی بر تجربه ۲۰ساله کلانپروژه هوش مصنوعی و اجتهاد راهاندازی خواهد شد.👇
https://www.entekhab.ir/fa/news/766582/
🌐 پایگاه اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
🆔 @TABATABAEI_IR
.
#فراخوان
#مزایای_ویژه 👌🏻
🛑 مدرسه #رایگان تنظیم گری فضای مجازی برگزار میشود ... (همراه با مزایای ویژه)
➖ با حضور اساتید خبره
🔻 #مزایای شرکت در دوره :
🔹دعوت از برگزیدگان برای همکاری
🔹همکاری پژوهشی
🔹اعطای گواهی معتبر
🗓 زمان: پنجشنبه ۱۷ اسفند ساعت ۸ صبح الی ۱۸
🏠 مکان: صفاییه کوچه۲۸ پلاک ۴۵ پژوهشگاه فضای مجازی (پردیس قم)
📉 جهت ,ثبتنام, اینجا کلیک نمایید.
نکته : هزینه کارگاه #رایگان می باشد . (۱۰۰ هزار تومان ودیعه)
✍🏻 کسب اطلاعات بیشتر : @pardisQom45
🌐 پایگاه اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
🆔 @TABATABAEI_IR
💢 هوش مصنوعی چگونه بر دموکراسیها و سایر نظامهای سیاسی اثر میگذارد؟
#بخش_دوم
۶. هوش مصنوعی به عنوان وکیل: ما هنوز نمی دانیم که کدام جنبه از حرفه حقوق می تواند توسط هوش مصنوعی انجام شود، اما بسیاری از وظایف معمولی که اکنون توسط وکلا انجام می شود به زودی توسط یک هوش مصنوعی قابل انجام خواهند بود. تلاشهای اولیه برای نوشتن خلاصههای حقوقی توسط هوش مصنوعی کارساز نبوده است، اما با بهبود دقت سیستمها، سرانجام این تلاشها نتیجه خواهد داد. علاوه بر این، هوش مصنوعی میتواند به انجام اقدامات بوروکراتیک نظیر پر کردن فرمها کمک کند. همچنین هوش مصنوعی هزینه مشاوره حقوقی را کاهش میدهد. نکته آخر این که شاید هنوز زود باشد که هوش مصنوعی به نوشتن قوانین حقوقی کمک کند؛ اما این امر هم در آینده میتواند ممکن باشد.
۷. هوش مصنوعی بهعنوان ابزار تولید استدلالهای متقاعد کننده: چتباتهای هوش مصنوعی در ارائه استدلالهای متقاعد کننده واقعا خوب هستند. امروزه نوشتن یک استدلال متقاعدکننده زمان و تلاش میبرد. بنابراین به راحتی میتوان از هوش مصنوعی برای انجام کمپینهای لابی، ایجاد و ارسال نظرات در مورد قوانین و مقررات استفاده کرد.
۸. هوش مصنوعی بهعنوان مجری قانون: سیستمهای خودکار همین حالا نیز در برخی زمینهها به عنوان مجری قانون عمل میکنند: دوربینهای کنترل سرعت نمونه بارز آن هستند. هوش مصنوعی میتواند این نوع چیزها را بسیار فراتر از اینها ببرد و بهطور خودکار افرادی را که در اظهارنامههای مالیاتی یا هنگام درخواست خدمات دولتی تقلب میکنند شناسایی کند. علاوه بر این، قوانین آینده ممکن است آنقدر پیچیده باشند که فقط هوش مصنوعی قادر به تصمیم گیری در مورد نقض یا عدم نقض آنها باشد.
۹. هوش مصنوعی به عنوان ابزار پروپاگاندا: هوش مصنوعی می تواند سریعتر از انسان ها پروپاگاندا کند و آن را توزیع کند. این یک خطر آشکار است، اگرچه فعلا نمیشود کارایی این پروپاگاندا را حدس زد اما این موضوع خطری آشکار است. بدینترتیب، راهاندازی کمپینهای اخبار جعلی را آسان تر میشود و افراد بیشتری از آنها استفاده خواهند کرد. مهمتر از آن، توانایی هوش مصنوعی برای خلاصه کردن و درک متن می تواند سانسور بسیار مؤثرتری را فراهم کند.
۱۰. هوش مصنوعی بهعنوان واسط سیاسی: در نهایت، میتوان تصور کرد که هوش مصنوعی بهجای افراد رأی دهد. یک فرد میتواند ترجیحات اجتماعی، اقتصادی و سیاسی خود را به هوش مصنوعی آموزش دهد و یا هوش مصنوعی میتواند با گوش دادن به صحبت های افراد و تماشای اعمال آنها به این ترجیحات پی ببرد. در نتیجه هوش مصنوعی میتواند این امکان را داشتع باشد که به نمایندگی از مردم یا نمایندگان آنها در مجلس رای دهد. از یک سو، این امر مشارکت رای دهندگان را تا حد زیادی افزایش می دهد. از سوی دیگر، مردم را از درک سیاست و مشارکت در دموکراسی بیشتر دور می کند.
🔸بروس اشنایر، مدرس سیاستگذاری دانشگاه هاروارد در پایان این یادداشت میگوید که همواره به دانشجویانش تأکید میکند میان آنچه امروز در چتباتهایی نظیر Chat-GPT میبینیم با توانمندیهای کلی هوش مصنوعی تفاوت قائل شوند. برخی از مواردی که او لیست کرده بهزودی قابلیت تحقق دارند و برخی دیگر تا سالهای آینده فراتر از تخیل نخواهند رفت.
🔹پذیرش ما از این فناوریها هم تغییر خواهد کرد. موارد موجود در این لیست که امروز غیر قابل باور بهنظر میرسند ممکن است در چند سال آینده به نظر عادی برسند. هامطور که بسیاری از پیشرفتهای امروز نظیر ماشین بدون راننده تا چند سال پیش تخیلی بنظر میرسید. توانایی انسان در عادی سازی فناوری های جدید را نباید دست کم گرفت.
🔻متن کامل این یادداشت به زبان انگلیسی را اینجا میتوانید بخوانید.
کانال فناوری های نوظهور
🌐 پایگاه اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
🆔 @TABATABAEI_IR
▫️نگاهی حقوقی و منطقی به جرایم مرتبط با بازیهای رایانهای
#مقاله
🟡 جرایم مرتبط با بازیهای رایانهای گسترده و متفاوتاند؛ کرک، چیت و پخش غیرمجاز یک بازی، همگی چیزهای مختلفی هستند ولی یک نقطهی اشتراک دارند: به دست آوردن امکانی که بازیباز به طور طبیعی به آنها دسترسی ندارد. ما نمیتوانیم یک بازی پولی را رایگان بازی کنیم یا نمیتوانیم گلوله را از دیوار بتنی رد کنیم. خلاصه تقلب در بازیهای آنلاین امکان بازی منصفانه را از دیگر بازیکنان سلب میکند و زحمت بازیسازان را تحت الشعاع قرار میدهد.
🟣 در مقالهی پیش رو میخواهیم نگاهی عمیقتر به جرایم مرتبط با بازیهای ویدیویی مثل کرک کردن، چیت زدن و… بیاندازیم. همچنین برخورد کشورهای مختلف با این جرایم و چند پروندهی قضایی را در این زمینه بررسی میکنیم.
🔗 ادامه این مقاله را بخوانید:
https://bazinegar.ir/u3b0
🌐 پایگاه اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
🆔 @TABATABAEI_IR
✅ پیشهمایش کنگره بین المللی نهج البلاغه و زیست شرافت
🌐 پایگاه اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
🆔 @TABATABAEI_IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📝 این مردم بزرگاند...
🔸 این الآن یک نعمتی است که خدا به ما داده که همه مطمئنّاً، برادروار پیش هم نشستهایم، حرفهایمان را میزنیم، این را حفظش کنید. توجه به خدا را حفظ کنید. توجه به ملت را حفظ کنید. خودتان را خدمتگزار بدانید به بندگان خدا.
#بزرگی_نفروشید_به_این_مردم.
این مردم بزرگاند، بندۀ خدا هستند.
امام خمینی(ره) | ۶ مهر ۱۳۵۸
🌐 پایگاه اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
🆔 @TABATABAEI_IR
نشست خبری رونمایی از نرمافزار جامع تفاسیر نسخه 4 در مرکز نور برگزار گردید!
🖥💻📱📀
به گزارش نورسافت همزمان با اعیاد ماه شعبان و در آستانه حلول ماه مبارک رمضان ماه بهار قرآن نشست خبری با موضوع رونمایی از مجموعه فاخر نرمافزارهای قرآنی با توضیحات حجتالاسلام والمسلمین تقی آسمانی - مدیر گروه علمی قرآن و حجتالاسلام والمسلمین مسیح توحیدی - مدیر اداره نصوص دینی در مرکز نور برگزار گردید. مراسم رونمایی از نرمافزار جامع تفاسیر نسخه 4 بههمراه نسخه جدید پایگاه جامع قرآن و نرمافزار همراه قرآن نور، روز یکشنبه 13 اسفند 1402 ساعت 15:30 با حضور آیتالله محمد محمدی گلپایگانی – رئیس دفتر مقام معظم رهبری برگزار خواهد شد.
🌐 مطالعه خبر نشست در پایگاه #نورسافت :
www.noorsoft.org/fa/News/View/111467
🔸🔹🔸🔹🔸
مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی (نور)
پیشگام در داده پردازی هوشمند علوم اسلامی
www.noorsoft.org
📢 @noorsoft کانال رسمی نور در ایتا
🌐 پایگاه اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
🆔 @TABATABAEI_IR
یادداشت سیدعلیرضا طباطبائی
هیئت علمی دانشگاه علوم قضائی و خدمات اداری
———————————————
📈 هرم یادگیری و پژوهش
✔️ اگر در پی یادگیری مانا و عمیق هستید، بخش پایین هرم را بنگرید و تمرکزتان روی تمرین و اجرا باشد و اگر شرایط آموزش به دیگران را داشته باشید، بهترین حالت برای یادگیری است.
📊 آیا توجه کردهاید وقتی با دوستان در مورد چیزی صحبت میکنیم، یادگیریمان خیلی بیشتر از حالت کلاسی هست؛ چون در حال بحث گروهی هستیم و این امر، به خودی خود، سبب یادگیری عمیق موضوع میگردد.
💎 در روش یادگیری فعال افراد مهارتها را تمرین و مسائل را حل میکنند و به چالش پرسشهای پیچیده میروند، راهحل پیشنهاد میکنند و ایدهها و تفکراتشان را به زبان خود توضیح میدهند.
🔺این هرم در پژوهش نیز جاری است و پژوهشهای مبتنی بر بحث گروهی، جامعتر، عالمانهتر، و به صورت کمنقص سامان مییابند.
⛔️ سوگمندانه در نظام ارزشیابی پژوهشی کشور، برای پژوهشهای فردی امتیاز بیشتری در نظر گرفته میشود و هرچه تعداد نویسندگان بالاتر میرود، به همان تناسب امتیاز پژوهش کمتر میگردد.
✅ در دانشگاههای خارجی پیشرو در پژوهش، مهارت پژوهشگر در کارگروهی و به اصطلاح Team Work یکی از نقاط دعوت به کار و استخدام وی است. در فرمهای جذب پژوهشگر، دیده میشود، دانشجو الزاما باید مدارکی را دال بر اینکه سابقه تیمورک دارد، ارائه نماید!!
🔺آیا میتوان پژوهش فردی را از شاخصههای کشورهای جهانسومی، تلقی کرد!!
#کار_گروهی
#نقد_نظام_آموزشی_و_پژوهشی
#فرهنگ_پژوهش_گروهی
#اخلاق_پژوهش
#مباحثه_حوزوی
🌐 اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
🆔 @TABATABAEI_IR
هدایت شده از دانشگاه علوم قضایی و خدمات اداری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ استوری موشن انتخابات شماره ۳
#ببینید
#دانشگاه_علوم_قضائی
#دانشگاه_تراز
⚖ 🌐 کانال رسمی دانشگاه علوم قضائى و خدمات اداری👇
https://eitaa.com/ujsas_ac_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✊ ای اهل حرم وقت دفاع از حرم ماست...
🇮🇷#همگام_با_ولایت
🌐 اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
🆔 @TABATABAEI_IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 #بیانات_بسیار_مهم
🔹رهبر انقلاب: حضور مردم پای صندوق رأی نشانهی حضور ملّت در صحنههای مهمّ ادارهی کشور است. این برای کشور ثروت بزرگی است.
۱۴۰۲/۱۲/۰۹
☀️ #امام_خامنهای
👏 #انتخاب_قوی، #مجلس_قوی، #ایران_قوی
💠🌸🍃🌺🍃🌸💠
🌐 اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
🆔 @TABATABAEI_IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✋
#کار_تمیز_فرهنگی
#زبان_هنر
🔹رای ما تو #انتخابات، چهجوری موتور #پیشرفت کشور رو به حرکت درمیاره؟
💠🌸🍃🌺🍃🌸💠
🌐 اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
🆔 @TABATABAEI_IR
هدایت شده از دانشگاه علوم قضایی و خدمات اداری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حجاب_زمان
✅ هیچ دیکتاتوری به صدها شکل ممکن از مردمش درخواست نمیکند رأى بدهید!!
حجاب زمان، مانع از شناخت کامل میشود، اما آیندگان راجع به این #رهبر_الهی بیشتر سخن خواهند گفت.
🔺#امروز پس از شرکت در انتخابات فرمودند: آخرین حرف من خطاب به مرددین انتخابات این است که در کار خیر حاجت هیچ استخاره نیست / چشم بسیاری از سیاسیون کشورهای دنیا به ایران و مردم است.
⚖ 🌐 روابط عمومی و بینالملل دانشگاه علوم قضائى و خدمات اداری👇
https://eitaa.com/ujsas_ac_ir
با سلام و احترام
بسیاری از بزرگواران، جویای نظر حقیر در انتخابات شدند. دیدگاه بنده در انتخابات چنین است:
در انتخاب مجلس خبرگان، به لیست جامعه مدرسین حوزه علمیه قم رأى میدهم.
در انتخابات مجلس، معتقد به رأى ليستي نیستم.
آقایان آقاطهرانی و نبویان را از نزدیک میشناسم و جزو انتخابهای بنده هستند.
با تقدیم احترام
سیدعلیرضا طباطبائی