🇮🇷 ایرانیان عزیز داخل و خارج از کشور!
اینجا تنها کشوری است که در ميان بحران جهانی کرونا:
🌿۱. مردمش به بیمارستانها غذا میفرستند.
🌿۲. صاحبخانهها از اجارهها گذشت میکنند.
🌿۳. به یکدیگر ماسک و مواد ضدعفونی هدیه میدهند
.
🌿۴. داوطلبانه بسیج میشوند و خیابانها را ضدعفونی میکنند.
🌿۵. در صفهای طولانی خرید نمیایستند و فروشگاهها را غارت نمینمایند.
✅ در حالیکه ایران چند سال است که
تحت دشوارترین تحریمهای اقتصادی از سوی آمریکا🇺🇸 و اروپا🇪🇺 و جنگ رسانهای🔇 به سر میبرد.
#این_فرهنگ_را_به_رخ_دنیا_بکشید
@Drsart
5.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅بيانات مهم مقام معظم رهبری در مورد#امام_کاظم(ع)
🇮🇷پایگاه اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
🆔@Drsart
1_243572441.mp3
11.9M
✅ صوت كامل سخنراني مقام معظم رهبری 1399/1/3 #عید_مبعث
🔺شنیدن این سخنرانی برای دانشجویان حقوق به ویژه گرایش#حقوق_عمومی توصیه میشود.
#حقوق_بشر
#عدالت_اجتماعی
#فلسفه_حکومت_اسلامی
#تمدن_اسلامی
#فضای_مجازی
🇮🇷 پایگاه اندیشه حقوق عمومی و حقوق فضای مجازی
@Drsart
🌿 انتشار اختصاصی دیدار تاریخی مقام معظم رهبری از سرزمین هزار ادیان
⏰ ⏰ دوشنبهها و جمعهها
🇮🇷اندیشه حقوق عمومی و حقوق فضای مجازی 👇
🆔https://eitaa.com/Drsart
🆔sapp.ir/dr.sart
🆔 تلگرام (ویژه ایرانیان خارج از کشور)
t.me/dandishehoghoghomoomi
🌿 قسمت ٢٨: #پایتخت
پس از شهرهای بمبئی و پونا، شهر دهلی سومین مقصد مقام معظم رهبری در سفر تاریخی به شبه قاره است. در این شهر برگهای زرینی از تاریخ انقلاب در صحنه بین الملل ورق میخورد. در قسمت ۲۸ با این شهر آشنا میشویم:
🔷 «دلهی» در خوانش هندی و انگلیسی و «دهلی» در خوانش فارسی و اردو، دومین کلانشهر بزرگ هند پس از بمبئی است و «دهلینو»- پایتخت هند- بخشی از این کلانشهر است. دهلی در ناحیه مرکزی نیمه شمالی هند و در ساحل غربی رود «یامونا» بر روی جلگه رود گنگ واقع است.
🔷 دهلی با قدمتی افزون بر پنجهزار سال به همراه «دمشق» و «بنارس» از کهنترین شهرهای جهان به شمار میآید و آثار دوران تمدن «موهنجودارو» یا «دره رود سند» در آن یافت شده است. این شهر تاکنون یازده بار ویران گشته و از نو بنا شده است و قدیمیترین ناحیه مسکونی جهان بهشمار میرود که تاکنون، همواره مورد سکونت بوده است.
🔶 دهلی آمیختهای از جامعه سنتی و مدرن و نمودی از اجتماع مذاهب، قومیتها و فرهنگهای گوناگون است. زبانهای رسمی مردم این شهر هندی، پنجابی، اردو و انگلیسی است.
🔷 دهلی شهری هم روحانی و معنوی است و هم آلودگی و فساد در گوشه و کنار آن موج میزند. اگر در شهر قدم بزنید، میبینید این شهر کاملاً به دو قسمت قدیم و جدید تقسیم شده است. شهر قدیم دهلی، پوشیده از خانههای قدیمی و محقر و خیابانهای تنگ و تاریکِ مالرو است که عطر ادویههای هندی از دکههای کنار خیابان، در کوچهبازارهای پر پیچوخم آن پیچیده است؛ اما گویا طرف دیگر شهر - در سمت جنوبی- دنیای دیگری است. دهلینو منطقهای آرام، آراسته و سبز که در کنار خیابانهای بلند و پهن آن، خانهها و عمارتهایی زیبا به سبک غربی قد برافراشته است.
🔶 خانههایی که به دست استعمارگران بریتانیایی و هنگامی که دهلی توسط آنها به عنوان پایتخت اعلام شد، بنا شده است.
🔷 از سال ۱۷۷۲ تا ۱۹۱۱م. شهر «کلکته» پایتخت هندوستان بوده است، اما به سبب مرکزیت دهلی، «جرج پنجم بریتانیا» که در دهه ۱۹۰۰م. پادشاه و مالک هند بهشمار میآمد، پایتخت را به دهلی منتقل میکند. پس از این انتقال، طراحی دهلینو توسط یک معمار برجسته انگلیسی به نام «ادوین لوتینز» در جنوب دهلی آغاز میگردد و دهلینو پس از استقلال شبه قاره نیز به عنوان پایتخت باقی میماند.
🔶 از جنبههای اهمیت دهلی برای مسلمانان آن است که این شهر، نخستین پایتخت حکومت مسلمانان در شبه قاره از قرن دوازده تا نوزدهم میلادی بوده است. طی قرون متمادی، دهلی، نبردها و ویرانیهای فراوانی به خود دیدهاست که از مهمترین آنها حمله «تیمور» و «نادر شاه» است. «تخت طاووس» و الماس معروف «دریای نور» از غنائم پر ارزشی است که از این شهر به ایران منتقل شده است.
🔷 یکی از جنبههای اهمیت سیاسی دهلی در قرون معاصر آن است که طلیعه نبرد برای رهایی از استعمار از این شهر تلألؤ میکند و نخستین جنگ برای استقلال شبه قاره، در سال ۱۸۷۵م. در دهلی ورق میخورد.
🔶 این کلانشهر یکی از مراکز اصلی سکونت مسلمانان اعم از شیعه و سنی است و «مسجد جامع دهلی» - بهویژه در آدینهها- شاهد حضور انبوهی از نمازگزاران است. اوج مراسم مذهبی شیعیان در دهلی روز عاشورا است. در این روز که از تعطیلات رسمی و سراسری هند است، اهل تسنن همراه با شیعیان و یا به صورت مجزا در مراسم عزاداری شرکت میکنند.
🔷 برخی از مهمترین اماکن تاریخی و گردشگری این شهر عبارتاند از: قلعه سرخ، دروازه هندوستان، 🕌مسجد جامع، قُطُب منار، گالری ملی هنرهای نوگرا، گاندی اسمیریتی، چاندنی چوک، راج پت، آرامگاه همایون، لوتوس تمپل یا معبد نیلوفر، آرامگاه صفدر جنگ و معبد آکشاردام.
ادامه دارد.....
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔰سفیر صبح (واکاوی دیدار تاریخی مقام معظم رهبری از شبه قاره هند)
🔹️🔹️🔹️🔹️
✍ حجتالاسلام دکتر سیدعلیرضا طباطبایی
(مسئول پایگاه اندیشه حقوق عمومی)
🔹️🔹️🔹️🔹️
🌿 تنظیم
نرگس حشمتی
سیدهفاطمه طباطبائی
مریم مددی
🆔 https://eitaa.com/Drsart
🆔 sapp.ir/dr.sart
🆔 @andishehoghoghomoomi
#لال_قلعه در دهلی نمادی از شکوه دوره حکومت مسلمانان در شبه قاره هند
بسم الله
✅ یادداشتی از #سوز_دل یا #کمپین_مطالبه از صداوسیما برای دعوت از مراجع تقلید
🔺هماکنون به بهانه #ویروس_کرونا گروهی از خردهگرایشهای خبیث که نامدارترین آنها گروههای وهابی و روشنفکرنماهای سکولار هستند، در فضایرهاشدهٔ مجازی -قتلگاه جوانان- در حال گرفتن ماهی از آب گلآلودند و بر اعتقادات شیعیان که پایههای قویِ عقلی، قرآنی و روایی دارد، میتازند.
🔺حرکت نیروهای ارزشی و انقلابی در پاسخ به شبهات، چندان موثر و موجآسا به نظر نمیرسد. (سوگمندانه باید گفت برخی از انرژیها هم صرف دعوای طب سنتی و جدید میشود.)
آیا صدا و سیما نباید مانند شبهای رمضان، تمام امکانات خود را برای سخن گفتن مستقیم مراجع عظام تقلید با مردم به کار گیرد⁉️
آیا صداوسیما همچنان میخواهد به جای تزریق آرامش واقعی که تنها با علم و معنویت حاصل میشود با مخدرهایی چون موسیقی و #سلیبریتیهای کمسواد به جامعه آرامش کاذب دهد⁉️
🇮🇷 #مراجع_تقلید که مظهر و تلفیق علم و معنویتاند، در طول تاریخ پرافتخار ایران، همواره پناهگاه و ملجأ مردم ما بودهاند.
سخن گفتن مستقیم این بزرگواران با مردم، هم برای مردم آرامشآفرین است و هم جهت پاسخ علمی به شبهات و ایمنسازی روح و روان جامعه لازم است.
⛔️ احتمالا گروهی این امر را بدین سبب برنمیتابند که #شبهات_کرونایی تنها خواص را درگیر کرده، نه تودههای مردم را و اگر به این مباحث ضریب داده شود، گروه بیشتری در معرض شبهات قرار میگیرند.
پاسخ این است:
🔺اولا، آشنایان با فضای مجازی میدانند، با ورود ویروس شبهه در فضای مجازی، احتمال سرایت آن (wanted or unwanted) برای همه وجود دارد. این خاصیت امر دیجیتالی است.
🔺ثانیا، دگر اندیشان با تمام ظرفیت رسانهای در پی انتشار این شبهات هستند.
🔺ثالثا، در آینده ممکن است، ویروسهای شبهات در سطح وسیعتری انتشار یابد و بدیهی است، پیشگیری و مقاومسازی فکری جامعه، همواره بهتر از درمان است. تا کی ما باید پدافندی عمل کرده و منتظر حمله باشیم. آفند، بهترین دفاع است.
به عنوان یک طلبه کوچک برایم چقدر تلخ است که بگویم، شبکههای مسیحی انگلیسی و ایتالیایی زبان (با توجه به تلفات بالای #کرونا در ایتالیا و #تعطیلی_کلیساها) بهتر از امثال بنده وارد میدان شدهاند!!
سیدعلیرضا طباطبائی
دانش آموخته حوزه علمیه قم
دکتری حقوق عمومی
دکتری حقوق فضای مجازی
@Drsart
https://rasanews.ir/fa/news/645141/پیشنهادات-پژوهشی-آیت-الله-کعبی-در-موضوع-شرور-و-بلایا-در-حوزه-باورها
✅ قابل توجه اساتید و دانشجویان گرامی
🌿 موضوعات پیشنهادی پژوهشی مرتبط با #کرونا
@Drsart
کتابی برای مطالعه در ایام #کرونا
🔸جلد سوم کتاب «تمامیت ارضی ایران در دوران پهلوی» تألیف آقای محمدعلی بهمنی قاجار به موضوع #جدایی_بحرین_از_ایران میپردازد.
کتاب در سی و هفتمین دوره جایزه کتاب سال در بخش تاریخ، توسط هیات داوران «شایسته تقدیر» شناخته شد. این کتاب در سال 1397 توسط مؤسسه مطالعات و پژوهشهای سیاسی منتشر شد.
🔹#تمامیت_ارضی_ایران به یکی از مهمترین موضوعات پنجاه سال اخیر ایران است که در این جلد با اتکا به اسناد دست اول و کمتر دیده شده به موضوع #بحرین پرداخته شده است.
🔸این کتاب را میتوانید با سفارش آنلاین از سایتهای کتابفروشی، درب منزل تحویل بگیرید.
🇮🇷 پایگاه اندیشه حقوق عمومی و حقوق فضای مجازی
🆔 @Drsart
12.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ یا حسرة علی العباد...
#یک_کلام_حرف_حساب
@Drsart
https://www.farsnews.ir/news/13990107000688
✅ پیشنهاد «هفته جهانی طلب امداد الهی و اعلام اضطرار به منجی موعود» در برابر اپیدمی #کرونا👆
@Drsart