انتشار اختصاصی دیدار مقام معظم رهبری از شبه قاره هند
⏰⏰ دوشنبهها و جمعهها
🌿قسمت ۵۸: آشنایی با شهرهای بنگلور و علیپور
🔷 «بنگلور» به تلفظ انگلیسی یا «بنگالورو» به گویش اصلی مردم این سرزمین، مرکز «ایالت کارناتاکا» در جنوب کشور هند است که با جمعیتی بالغ بر دوازده میلیون نفر، یکی از شهرهای پر جمعیت دنیا به شمار میآید. بنگلور با گسترهای بالغ بر 741 کیلومتر مربع، شهری آرام در «فلات دکن» و یکی از سرسبزترین و خوشآب و هواترین مناطق شبه قاره است. وجود گونههای مختلف گیاهی در این شهر، آن را به «شهر باغها» پرآوازه کرده است. مردم این منطقه از هند به زبانهای «تامیل»، تلگو، هندی و اردو صحبت میکنند.
🔶 بر اساس یافتههای باستانشناسی، پیشینه تاریخی شهر به پیش از میلاد حضرت مسیح میرسد. کتیبههای متعلق به نیمه دوم سدههای پیش از میلاد، در دهکده «بِگور» در شرق بنگلور که نام بنگالورو در آن دیده میشود، حکایت از تاریخ کهن این شهر دارد. تاریخ بنگلور، سراسر، داستان کشاکش جنگها و دست به دست شدن از سوی حکام داخلی و استعمارگران بریتانیایی است. «میسور» مقر حکومت «حیدرعلی» و پسرش «تیپوسلطان» شهری در نزدیکی بنگلور است. تیپوسلطان که در هند به عنوان «شیر هندوستان» شهرت دارد، چندین بار لشکر بریتانیا را هزیمت کرد و از جنوب هندوستان بیرون راند اما سرانجام بر اثر خیانت برخی از نزدیکان، در «جنگ چهارم میسور» به شهادت رسید. اجرای مراسم عزاداری ماه محرم در دوره زمامداری حیدرعلی و تیپوسلطان که مسلمانانی معتقد بودند، در این منطقه رواج داشته و امروزه نیز برگزاری این مراسم در بنگلور و میسور، اهمیتی ویژه دارد.
🔷 شهر بنگلور از سده نوزدهم میلادی از رشد چشمگیری برخوردار گشته و امروزه، یکی از مراکز نظامی، صنعتی و تجاری هند گشته است. بنگلور دارای دانشگاههایی با قدمت طولانی و امکانات زیربنایی مناسب در زمینه آموزش و پژوهش است که از دیرباز، پذیرای شمار زیادی از دانشجویان خارجی از جمله ایرانیان بوده است. تمرکز صنعت نرم افزار و علوم پزشکی در این شهر و واقع شدن آن بر سر راههای ارتباطی مهم، بر اهمیت آن افزوده است.
🔶 بنگلور، از یک سو مانند بسیاری از شهرهای به سرعت در حال توسعه، از مشکلاتی چون افزایش نابرابری اجتماعی، ناهنجاریهای اجتماعی، گسترش حلبیآبادها و بحران بهداشت عمومی رنج میبرد؛ اما از دیگر سوی، با داشتن دانشگاههای متعدد، یکی از مراکز مهم دانشگاهی به شمار میرود. امروزه، دانشگاه بنگلور از بزرگترین دانشگاههای آسیا تلقی میشود. همچنین بنگلور یکی از مراکز عمده صنعتیِ هند است و به تنهایی، نزدیک به ثلث صادرات نرمافزار و اشتغال بخش فنآوری اطلاعات هند را به خود اختصاص داده است که اقتصاد آن، بر کل اقتصاد هند تأثیرگذار است.
🔷 از جمله آثار تاریخی و گردشگری شهر بنگلور میتوان به لعل باغ، ساختمان ویدانا سودا، دریاچه آلسور، کاخ بزرگ بنگلور و لال باغ گاردن، اشاره کرد.
🔶 علیپور یا ایران کوچک، از توابع شهر بنگلور است. اکثریت قریب به اتفاق مردم این شهر که در پنجاه کیلومتری بنگلور واقع است، از مسلمانان و سادات هستند. دلبستگی زائدالوصف آنان به انقلاب اسلامی ایران و امام خمینی این شهر را به ایران کوچک، شهره کرده است.
🔰سفیر صبح (واکاوی دیدار تاریخی مقام معظم رهبری از شبه قاره هند)
🔹️🔹️🔹️
به قلم: حجتالاسلام دکتر سیدعلیرضا طباطبایی
(مسئول پایگاه اندیشه حقوق عمومی)
🌿 تنظیم
نرگس حشمتی
سیدهفاطمه طباطبائی
مریم مددی
@Drsart
⭕️ ورطه تحریف و انحراف، سراشیب سقوط کسانی است که #نظام_فکری شان فاسد است.
✅ رحمت خدا بر آیت الله #فاکر مشهد، که در مقدمه کتاب "در روش" خود علیه #بنی_صدر نوشت : "کسی که سیستم فکری اش فاسد باشد، #مفسد خواهد شد. "
⭕️ فقدان پشتوانه علمی فکری و ضعف مبانی اعتقادی و گرفتاری در #تارعنکبوت اندیشه های بیگانگان، نتیجه محتومی جز سقوط در ورطه عمیق تحریف و انحراف ندارد.
⭕️ نداشتن پشتوانه فکری، #دنیاطلبی و #حرام_خواری، زاویه گرفتن و دوری یا بی توجهی از مواضع و رهنمود های امام المسلمین و #فقدان_بصیرت سیاسی و تاریخی از جمله عللی است که میتواند منجر به #ارتجاع و ریزش افراد و سقوط در دره تحریف و انحراف شود و آثار خطرناکی را بدنبال داشته باشد.
⭕️ به همین خاطر، برخی فصل و باب کتاب زندگیشان پیش و پس است. و بعلت عدم تقویت پایه های فکری و پشتوانه عقلانی، #ثبات_قدم ندارند و عاقبت بخیر نمی شوند.
⭕️ به بیان امام المسلمین در زیر درباب آسیب شناسی نیروهای سیاسی انقلاب توجه شود.
ایشان در سخنرانی 14 خرداد 99 به #استحاله برخی نیروها و افراد بظاهر انقلابی که در اوایل انقلاب ناگزیر با صفوف انقلابیون همراه شدند و سپس به ورطه تحریف و انحراف و استحاله به فسیل های کج رو کشیده شدند، اشاره کردند.
به سخنان امام حاضر امت توجه کنیم:👇
⭕️ "ما در انقلاب خودمان داشتیم کسانی را که اینها #افراد_انقلابی و علاقهمند بودند، منتها چون #پایههای_فکریشان پایههای محکمی نبود، پایههای ایمانیشان، پایههای متین و مستحکم و دارای #پشتوانههای_عقلانی محکم و استدلالی محکمی نبود، بعد از اینکه مدّتی گذشت و از سنین جوانی مثلاً یک مقداری عبور کردند، تبدیل شدند به همان فسیلهایی که اصلاً انقلاب علیه آن #فسیلها بود؛ یعنی انقلاب اسلامی در واقع یک عدّه #فسیلهای_کجرو را کنار زد."
✅در این زمینه نگاه کنید به کتاب "بازگشت از نیمه راه" نوشته علی الفت پور،
کتاب "در روش" نوشته مرحوم آیت الله فاکر ،
تجدیدنظر طلبان، احمدرضا اسماعیلی،
ریزش خواص، دکتر جواد سلیمانی،
⭕️ مقاله زیر یک نمونه از مصادیق جریان تحریف و انحراف را بر ملا می کند. 👇
⭕️ انکار پارادوکسیکال بدیهیات، نقدی بر یادداشت حجاریان تحت عنوان حکیم حاکم افلاطونی، در نشریه الکترونیکی مشق فردا، حسین عبداللهی فر، صبح صادق،
https://basirat.ir/fa/news/323229/%D8
باید دعای زیر را زمزمه کرد:
اللَّهُمَّ اجعل عواقب امورنا خیرا فی الدنیا
انتشار اختصاصی دیدار مقام معظم رهبری از شبه قاره هند
⏰⏰ دوشنبهها و جمعهها
🌿 قسمت ۵۹: ورود به شهر بنگلور
🔷 نماینده امام خمینی و هیأت همراه پس از دیدار نخستین از حیدرآباد، راهی شهر بنگلور میشوند.
🔶 دو روز پیش از سفر، شهید جواد سرافراز که هم از اعضای هیأت همراه معظمله است و هم از دانشجویان پیشین بنگلور، برای فراهم کردن مقدمات دیدار به این شهر آمده است. ورود نماینده امام خمینی به بنگلور با تشریفات ویژهای همراه است. اجرای گروه سرود «یتیمخانه بنگلور» در فرودگاه و استقبال حماسی و پرشور دانشجویان از آیتالله خامنهای (حفظهالله) بسیار جالب توجه است.
✅ یکی از همراهان آیتالله خامنهای (حفظهالله) که خود از دانشجویان پیشین بنگلور بوده است، کیفیت ورود معظمله به بنگلور را چنین توصیف میکند:
🔷 «شمار فراوانی از دانشجویان ایرانی و مسلمانان بنگلور به استقبال آمده بودند. در آن روزگار، سرود نخست جمهوی اسلامی، سرود سرشناس «ما مسلح به الله و اکبریم» بود. با هماهنگیهای صورت گرفته، نزدیک به چهل تن از این یتیمان با لباسهای متحدالشکل، برای اجرای سرود به فرودگاه بنگلور آمده بودند و همینکه حضرت آقا وارد سالن شدند، شروع به خواندن این سرود کردند. مقام معظم رهبری (حفظهالله) به شدت تحت تأثیر اجرای گروه سرود ایتام قرار گرفتند و دست نوازش بر سرشان کشیدند.
🔶 پس از خروج هیئت از فرودگاه، در حالی که جمعیت استقبال کننده موج میزد، حضرت آقا، سوار بر خودرو «امبادسور» - از خودروهای متداول در آن روزگار- شدند که دانشجویان آن را کرایه کرده بودند. در دو ردیف خیابان، هشتاد دانشجوی موتورسیکلت سوار، سوار بر موتورهای بزرگی که به «موتورهای یزدی» معروف بودند، مانند نگینی، ماشین امبادسور را در برگرفته بودند.»
🔷 اعضای انجمن اسلامی و نزدیک به سیصد تن از دانشجویان که بیشترشان برای نشان دادن ارادت تام، جامه سپاه پاسداران را بر تن دارند، ایشان را همراهی میکنند. ایشان از فرودگاه به «آرتینگر» که بیشتر خانوادههای ایرانیِ دانشجو در آنجا ساکن بودند، میروند و پس از آن، در خانه یکی از شیفتگان امام خمینی و از سرشناسان شهر، آقای «میرعلی جواد ممتاز» ساکن میشوند. میرعلی جواد چنین حکایت میکند:
🔶 «ناهاری که روز نخست برای آقا تدارک دیده بودم، شامل چند نوع خورشت بود. پس از تناول غذا، آقا من را صدا زدند و فرمودند، در مدت اقامت من در اینجا، تنها یک نوع غذا تهیه کنید. عرض کردم، ایران کشوری غنی است و باید از مسئولان آن به بهترین وجه پذیرایی شود، اما ایشان بر این امر پافشاری داشت. قرار شد، بعد از اندکی استراحت، من ایشان را در زمان مقرر بیدار کنم تا به جلسه سخنرانی عصر برسیم. وسایل استراحت را به بهترین وجه آماده کرده بودم. ساعت مقرر که برای بیدار کردن ایشان رفتم، صحنه شگفتی دیدم؛ آقا عمامه خود را زیر سر و عبای خود را به رویشان کشیده و روی فرش خوابیده بودند، در حالی که تخت و دیگر امکانات را برایشان مهیا کرده بودم! مشی سادهزیستی و تواضعی را که از ایشان دیدم، هرگز فراموش نمیکنم.»
✅ در این زمینه، یکی دیگر از دانشجویان که شبی در شهر بنگلور میزبان معظمله بوده است، گزارش میکند:
🔷 «حضرت آقا شبی را در منزل ما اقامت کردند. شاهد بودم که محافظ آقا روی تخت خوابیدند و آقا، خود، روی فرش استراحت کردند.»
🔰سفیر صبح (واکاوی دیدار تاریخی مقام معظم رهبری از شبه قاره هند)
🔹️🔹️🔹️
به قلم: حجتالاسلام دکتر سیدعلیرضا طباطبایی
(مسئول پایگاه اندیشه حقوق عمومی)
🌿 تنظیم
نرگس حشمتی
سیدهفاطمه طباطبائی
مریم مددی
@Drsart
📚 انتشار اختصاصی دیدار مقام معظم رهبری از شبه قاره
🌿 قسمت ۶۰: ملاقات با رئیس کالج اسلامی الأمین
🔶 روز دوم حضور در بنگلور، ملاقاتی میان نماینده امام خمینی و «مولانا میرزا جعفر علی» رئیس «کالج اسلامی الأمین» که سمت امام جمعه کالج را هم دارند، صورت میپذیرد.
🔷 مولانا میرزا جعفر علی که خود از اعضای هیئت مدیره جماعت اسلامی در ایالت کارناتاکا است، به پویشهایی مانند انجمن اسلامی دانشجویان، بسیار دلبسته است. در دوران پیش از انقلاب، در تظاهرات دانشجویان ایرانی علیه رژیم طاغوت شرکت میکند و مشوق آنان در این زمینه است. این ارادت تا حدی است که در درگیری دانشجویان مسلمان و کمونیست ایرانی که 39 نفر از دانشجویان در آن بازداشت میشوند، شب را همراه دانشجویان مسلمان، در زندان به سر میبرد.
✅ بخشی از گفتگوی جذاب میان این دو دانشمند بزرگ از نظر خوانندگان گرامی میگذرد:
🔵 «میرزا: نامهای از عربستان سعودی برای من رسیده است که مسائل گوناگونی درباره ایران برایم نوشتهاند، از جمله اینکه امام خمینی گفتهاند، هدایت به دست حضرت مهدی تمام میشود. دیدگاه شما چیست؟
🔴 حضرت آقا: این، تبلیغات برخی از مفتیهای مصر، مراکش و عربستان سعودی است. هدایت به دست قرآن تمام شده، «الْيَوْمَ أَكْمَلْتُ لَكُمْ دِينَكُمْ» ولی به این هدایت عمل نشده است. مهدیأ طبق روایاتی که مورد تأیید اهل سنت است، «یملأ الأرض قسطاً و عدلاً» است. او میآید که جهان را پر از عدل و داد کند. مسئله، هدایت نیست.
🔵میرزا: آقای «ندوی» هنوز درباره شخصیت امام خمینی تردید دارد.
🔴 حضرت آقا: میتوانند تحقیق کنند. من کتابی از ندوی خواندم که به علامه مودودی اعتراض داشت که چندین سال است، حرف تازهای نزده است. این نشان میدهد که ایشان به تحرک اسلام برای به دست آوردن حکومت اسلامی معتقد است. به ایشان بگویید، اگر حکومت اسلامی میخواهند، در ایران، حکومت اسلامی منطبق بر قرآن و سنت است. اول بشناسند و بعد حمایت کنند.
🔵 میرزا: اینکه شما گفتید، اختلاف شیعه و سنی را دشمنان میخواهند، نخستین بار علامه مودودی گفته است و این اختلاف، معمولاً به وسیله شیخهای کوچک دامن زده میشود. حال باید به پشتیبانی امام خمینی و شما، مسلمانان به همبستگی دعوت شوند.
🔴 حضرت آقا: مردم منطقه بلوچستان ایران، سنیِ حنفی هستند و در سایر نقاط ایران هم هستند. در انقلاب، در جنگ، در جهاد سازندگی، سنی و شیعه در کنار هم هستند.
🔵 میرزا: نزدیک به چهل دولت اسلامی داریم که زیر سلطه شوروی یا آمریکا هستند. امام خمینی بیشتر با دولتها صحبت میکنند و آنها موضعگیری میکنند، خوب است امام، با ملتها گفتگو کنند.
🔴 حضرت آقا: اتفاقاً همینطور است، ما با ملتها سروکار داریم. در ایران، در نماز جمعه تهران، سنی حنفی شرکت میکند و من هم که به سیستان رفتم، پشت سر ایشان نماز خواندم. در هیئت رئیسهی «سمینار ائمه جمعه» که آیتالله «منتظری» رئیس آن است، از چهار نفر منشی، دو نفر از برادرانِ اهل سنت است که یکی حنفی و دیگری شافعی مذهب است.
🔵 میرزا: بارکالله! برای اینکه دلهای مردم پاکستان، به سوی انقلاب اسلامی ایران گرایش پیدا کند، چه اقدامی شده است؟
🔴 حضرت آقا: ما تاکنون [در] چند نوبت، هیئتهایی اعزام کردهایم و سعی داریم با «مفتی محمود» تماس بگیریم. دولت پاکستان مقداری میترسد که مبادا انقلاب ایران به پاکستان سرایت کند، لذا جلوگیری میکند.
🔵 میرزا: آیا اندیشههای «اقبال لاهوری» در انقلاب ایران اثربخش بوده است؟
🔴 حضرت آقا: بله؛ روشنفکران ایران ایشان را خوب میشناسند. [مراسم] سدهی ایشان در سال 1349 [شمسی] در ایران برگزار شد. دکتر شریعتی کتابی درباره وی نوشته است.»
🔷 این دیدار که در محل انجمن اسلامی بنگلور انجام میشود، نزدیک به سه ساعت به درازا میکشد. منقول است که پس از این دیدار، مولانا میرزا جعفر علی شیفته شخصیت معظمله میشوند و دلبستگی ویژهای به انقلاب پیدا میکنند.
🔶 «علاقهمندی ایشان به اندازهای است که وقتی یک سال پس از سفر هند، حضرت آقا برای ریاست جمهوری برگزیده شدند، در دیداری که به همراه برخی از دانشجویان هند به دیدار معظمله رفتیم، ابراز کردند که مولانا میرزا جعفر علی، نامهای برای من فرستاده و ضمن تبریک تصدی ریاست جمهوری اعلام کرده است، تمایل به شرکت در یکی از جشنهای سالگرد ریاست جمهوری دارد.
🔷 حضرت آقا با خنده فرمودند، ایشان خیال میکند، ما هر سال برای ریاست جمهوری جشن میگیریم؛ نمیداند تنها کار و مسئولیت است. به هر حال، ایشان را در دهه فجر به عنوان میهمان جمهوری اسلامی دعوت کنید.» هرچند اجل، به میرزا جعفرعلی چنین مهلتی نمیدهد.
🔰سفیر صبح (واکاوی دیدار تاریخی مقام معظم رهبری از شبه قاره هند)
🔹️🔹️🔹️
به قلم: حجتالاسلام دکتر سیدعلیرضا طباطبایی
@Drsart
💐 تعیین #ضابطه_رهبری جامعه اسلامی در غدیر
⭕️ امامت قاعده ای که در ماههای آخر عمر پیغمبر اکرم وضع شد
⭕️ #درباره_هیچ_یک_از_احکام_فرعی_الهی_نیامده_است که «اَلیَومَ یَئِسَ الَّذینَ کَفَروا مِن دینِکُم»؛
⭕️ در بعضی از تعبیرات گفته شده است که عید #غدیر عید الله الاکبر و از همه اعیاد بالاتر است، علّت این و وجه این چیست؟
خب، در قرآن کریم آیاتی هست که به غیر از #مسئله_غدیر به مسئلهی دیگری قابل تطبیق نیست.
همین آیهی معروف «الیَومَ یَئِسَ الَّذینَ کَفَروا مِن دینِکُم فَلا تَخشَوهُم وَ اخشَونِ اَلیَومَ اَکمَلتُ لَکُم دینَکُم وَ اَتمَمتُ عَلیکُم نِعمَتی وَ رَضیتُ لَکُمُ الاِسلامَ دیناً» که در اوایل سوره #مائده است، با غیر مسئلهای در وزن و اهمّیّت و اندازه مسئله غدیر، قابل تطبیق نیست؛ فقط یکچنین مسئلهای است که میتواند تعبیر «الیَومَ یَئِسَ الَّذینَ کَفَروا مِن دینِکُم» دربارهاش بیاید.
آنکسانی که در مضمون این آیات خدشه کردهاند، حرفهایی میزنند، مطالبی گفتهاند، مخالفین و کسانی که قضیّه غدیر را قبول ندارند این آیه را به نحوی تأویل کردهاند، لکن #این_بخش_از_آیه_قابل_تأویل_نیست.
💐امروز روزی است که دشمنان -کفّار- از دین شما مأیوس شدند. چه چیزی مگر بر دین اضافه شد که دشمن را مأیوس کرد؟
آن احکامی که در این آیه، در اوّل سوره مائده، قبل و بعد از این فِقره آمده است، مگر چقدر اهمّیّت دارد؟
این تعبیر درباره نماز نیامده است، دربارهی زکات نیامده است، دربارهی جهاد نیامده است؛ #درباره_هیچ_یک_از_احکام_فرعی_الهی_نیامده_است که «اَلیَومَ یَئِسَ الَّذینَ کَفَروا مِن دینِکُم»؛
پس این یک قضیّه دیگری است؛ غیر از این احکام فرعی است. آن قضیّه چیست؟ قضیّه رهبری جامعه اسلامی؛ قضیّه نظام حکومت و امامت در جامعه اسلامی.
بله، ممکن است تخلّف کنند -کما اینکه کردند؛ چند قرن بنیامیّه و بنیعبّاس و امثال اینها با نام امامت و #خلافت و مانند اینها، #پادشاهی کردند؛ #سلطنت کردند- [امّا] این لطمهای نمیزند به #فلسفه_غدیر.
💐ماجرای #تعیین_غدیر_ماجرای_تعیین_ضابطه_است، تعیین قاعده است. یک قاعدهای در اسلام درست شد؛ پیغمبر اکرم در ماههای آخر عمر، این قاعده را وضع کرد؛ آن قاعده چیست؟ قاعده_امامت؛ قاعده ولایت... قاعده حکومت و اقتدار و #قدرتمداری در جامعه اسلامی، با غدیر معیّن شد و پایهگذاری شد؛ #اهمّیّت_غدیر این است.
⭕️ #اهمّیّت_غدیر فقط این نیست که امیرالمؤمنین را معیّن کردند؛ این هم مهم است امّا #از_این_مهمتر_این_است_که_ضابطه_را_معیّن_کردند، #قاعده را معیّن کردند؛ معلوم شد که در جامعه اسلامی، #حکومت_سلطنتی_معنا_ندارد، #حکومت_شخصی_معنا_ندارد، #حکومت_زَر_و_زور_معنا_ندارد، #حکومت_اشرافی_معنا_ندارد، #حکومت_تکبّر بر مردم معنا ندارد، #حکومت_امتیازخواهی و زیادهخواهی و برای خود جمع کردن و افزودن معنا ندارد، #حکومت_شهوترانی_معنا_ندارد؛ معلوم شد که در اسلام اینجوری است. این #قاعده در غدیر وضع شد. وقتی این قاعده وضع شد، آنوقت «یَئِسَ الَّذینَ کَفَروا مِن دینِکُم»؛ دیگر دشمن ها از این که بتوانند مسیر این دین را تغییر بدهند #مأیوس میشوند؛ چون مسیر دین آنوقتی تغییر پیدا میکند که آن #هسته_اصلی تغییر پیدا کند؛ یعنی #هسته_قدرت، #هسته_مدیریّت، #هستهی_ریاست_اگر_تغییر_پیدا_کند_همه_چیز_تغییر_میکند؛ بله، در واقعیّت عملی، تغییراتی به وجود میآید و افرادی از قبیل خلفای بنیامیّه و بنیعباس سرِ کار میآیند بهعنوان اسلام، حجّاجبنیوسف هم [سرِ کار] میآید، امّا اینها دیگر ضابطه را نمیتوانند به هم بزنند.
⭕️ امروز اگر کسانی در دنیای اسلام؛ آنهایی که با معارف اسلامی آشنا هستند مراجعه کنند به قرآن، مراجعه کنند به #ضوابطی که در قرآن برای بندگی حق و زندگی و جهتگیری بندگان حق -یعنی ملّتها- در قرآن معیّن شده است، امکان ندارد به نتیجهای برسند جز #نتیجه_امامت_امیرالمؤمنین (علیهالسّلام) و آنچه دنباله او است. این ادّعای ما است و میتوانیم این ادّعا را کاملاً ثابت کنیم.
( #امام_خامنه ای ۱۳۹۵/۰۶/۳۰)
⭕️ مطلب در نشانی زیر:
https://farsi.khamenei.ir/newspart-index?id=34429&nt=2&year=1395&tid=330
#غدیر
#عید_ولایت_و_امامت
#غدیری_ام
#این_بخش_از_آیه_قابل_تأویل_نیست.
#اهمیت_غدیر
#فلسفه_غدیر #تعیین_غدیر_ماجرای_تعیین_ضابطه_است
#از_این_مهمتر_این_است_که_ضابطه_را_معیّن_کردند
#قاعده
#هسته_اصلی_قدرت
#هستهی_ریاست_اگر_تغییر_پیدا_کند_همه_چیز_تغییر_میکند
#درباره_هیچ_یک_از_احکام_فرعی_الهی_نیامده_است که «اَلیَومَ یَئِسَ الَّذینَ کَفَروا مِن دینِکُم»
#حکومت_سلطنتی_معنا_ندارد، #حکومت_شخصی_معنا_ندارد
#حکومت_زَر_و_زور_معنا_ندارد
#حکومت_اشرافی_معنا_ندارد
#حکومت_تکبّر
#حکومت_امتیازخواهی #حکومت_شهوترانی_معنا_ندارد
🌿🌹🌿🌹🌿🌹
@taamolhoghooghi
⭕فریاد بلند «آقای مقاومت» و میکروفونهای خاموش و زنگ زدهی ما
علی علیزاده
⭕سید حسن نصرالله دیروز سخنرانی کرد که معتقدم سالها بعد آن را به عنوان نمونهای درخشان از سخنرانی نظامی-سیاسی راهبردی تدریس خواهند کرد.
سیدحسن سخنرانیش را دیروز با یادآوری جنگ سی و سه روزه شروع کرد.
جنگی که نه فقط سرنوشت لبنان که معادلات منطقه ما را به صورت جدی عوض کرد.
جنگی که هشتاد میلیون ایرانی به خاطر ناتوانی رسانههایشان، آنطور که باید آن را نشناختهاند. هرچند یکی از دلایل امنیت و صلح و ثبات زندگی شان در سیزده سال گذشته نتیجه این جنگ بوده.
جنگی که اسراییل آمده بود تا طومار حزب الله را برای همیشه درهم بپیچد. هم طومار نظامی. و هم طومار سیاسیش را. با معرفی حزب الله به عنوان دلیل حمله و نابودی لبنان، و ایجاد تقابل مردم با حزب الله.
و پیروزی حزبالله چنان قاطع بود که سیزده سال است حتی یک تیر هم به لبنان شلیک نشده.
و آن سالها آمریکا در عراق بود و اوج بحران هستهای و قرار بود نابودی حزبالله مقدمه حمله مشترک آمریکا و اسراییل به ایران باشد. و فقط پس از شکست اسراییل بود که خواب حمله نظامی به ایران را از سر بیرون کردند.
سیدحسن دیروز با یادآوری جنگ سیوسه روزه شروع کرد تا یادآور شود اهل بلوف و جنگ روانی نیست. و بعد نقشه اسراییل را رو به دوربین گرفت و با جزیبات کامل توضیح داد که در صورت کوچکترین تعدی و تجاوزی به لبنان یا ایران، چه زمانی، کجای اسراییل چگونه و با چه شدتی نابود خواهد شد. نه با شعار و یا گزافهگویی که با توضیح پیشرفتهای نظامی و با عدد و رقم و فاکتهای عینی. و با توضیحاتش، جمله به جمله و کلمه به کلمه، نابودی را برای دشمن تصویر کرد.
سید حسن پس از اسراییل سراغ شیخنشینهایی رفت که از پشت به ایران خنجر زدهاند.
به امارات متحده یادآوری کرد که در صورت کوچکترین ضربهای از سوی آمریکا به ایران، دانه به دانه امیرنشینهایش با خاک یکسان میشود. به سعودیها با تحلیل نشان داد چگونه نابود خواهند شد. و به بقیه ساکنان منطقه یادآوری کرد کوچکترین تعدی به ایران چه هزینهای دارد.
و همه این کلمات آتشین، تا اثبات کند آمریکا جسارت جنگ با ایران را نخواهد داشت.
⭕️ نورمن فینکلشتاین، استاد یهودی دانشگاه دیپاول آمریکا و از روشنفکران مهم آمریکا میگوید سیدحسن از زیرکترین استراتژیستهای امروز جهان است. و سخنرانی دیروز یکی از زیرکانهترین سخنرانیهای این استراتژیست زیرک بود.
⭕️ وضعیت شفاف است.
یک سو لیبرالهایی هستند که به اسم صلح طلبی فریاد «نه به جنگ» بلند میکنند. لیبرالهایی که عدهای شان هفته پیش مقابل کاخ سفید، برای صلح «قر» میدادند و عدهای شان در داخل دوگانه کاذب جنگ یا صلح را روی جلدهایشان چاپ میکنند. لیبرالهایی که با بزرگنمایی خطر جنگ موهوم و غیرواقعی، ترس را به افکار عمومی ایرانیان تزریق و ایران را زیر فشار میگذارند و عملا خود را سرباز جنگ روانی آمریکا میکنند.
و سوی دیگر تفکر سید و آقای مقاومت است که هر جملهاش را مثل موشکی نقطهزن به سوی یک سیاستمدار و یک جناح و یک حکومت سلطهگر شلیک میکند و وحشت را در دلهای افکار عمومی اسراییل و حاکمان غربی و سعودی و اماراتی میکارد. تفکری که رویکردی آفندی و تهاجمی پیش میگیرد تا به صورت «پیشگیرانه» حتی خواب و تخیل حمله به ایران یا لبنان را از سر دشمنان بیرون کند. چرا که میداند که صلح راستین تنها وقتی برقرار خواهد شد که قدرت واقعی از آن ما باشد و دشمن هم به این قدرت واقف و هرشب آشفته از کابوس این قدرت باشد.
⭕️ و سخن اخر.
سخنرانی سیدحسن از دیروز رسانههای دشمن را سردرگم کرده. بسیاری از آنها برای کاهش خسارات این سخنرانی ساعتها و ساعتها تحلیل و خبر و برنامه روی آنتن رفتند. با تحلیلگرانی که حنجرههایشان با دلارهای سعودی و صهیونیستی پرشده. و دو روز بعد از این سخنرانی تاریخی، ما ایرانیان هنوز آن را نه انعکاس درست دادهایم و نه با تمهیدات رسانهای به آن ضریب در خور دادهایم. در حالیکه تکه تکه این سخنرانی میبایست موضوع کلیپهایی به عربی و انگلیسی و فارسی و حتی عبری میشد، تا به استناد تحلیلها و اطلاعات آتشینش قلبهای طرفداران مقاومت محکم تر شود و دلهای دشمنان وحشت زدهتر. اما ما با دهانی باز، گیج و منفعل گوشهای به تماشا ایستادهایم. تنها ویدیوی موجود همین ویدیوی زیر است که فرزندان مقاومت لبنان با بضاعت رسانهای و مالی محدودشان ساختهاند. مرحبا به آنها و وای بر ما.
صریح بگویم. در حالیکه سید حسن با سخنرانی شجاعانهاش یک تنه به میدان جنگ رسانهای و روانی و سیاسی دشمن زده تا بخشی از بار فشار روانی غرب و سعودی و اسراییل علیه مردم ایران را خنثی کند، وای بر ما که با صداوسیمای چند ده کانالی و دهها دستگاه عریض و طویل رسانهای و صدها ردیف بودجه، حتی نمیتوانیم صدای این سید مقاومت را انعکاس دهیم.
@Drsart
انتشار اختصاصی دیدار مقام معظم رهبری از شبه قاره هند
⏰⏰ دوشنبهها و جمعهها
🌿 قسمت ۶۱:مسجد شیعیان بنگلور 🌿
🔷 پیشواز گرم و پرشور و شعارهای هواداری از انقلاب اسلامی و انداختن دو دستهگل سپید و سرخِ تسبیح شکل، بر گردن نماینده امام خمینی یادآور دیدارهای پُر شور در دیگر شهرهای هند است.
🔶گزیده نماینده امام خمینی در مسجد شیعیان بنگلور چنین است:
«يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا استَجيبوا لِلَّهِ وَلِلرَّسولِ إِذا دَعاكُم لِما يُحييكُم وَاعلَموا أَنَّ اللَّهَ يَحولُ بَينَ المَرءِ وَقَلبِهِ وَأَنَّهُ إِلَيهِ تُحشَرونَ»
🔷 من پیام ملتی را که در استجابت پروردگارش، از همه ناراحتیها و رنجها استقبال کرد تا به پیروزی رسید، من پیام این ملت رنج دیده و پیروز شده را برای شما آوردهام. ملت ما به دنبال آموختن این آیه، پس از گذراندن یک دوران طولانی مبارزه، توانست شیطان بزرگ، دشمن انسانیت و دشمن خدا را شکست بدهد و توانست حکومتی بر مبنای اسلام و قرآن بر ویرانههای حکومتهای طاغوتی و جبار بنا نهد و توانست ولادتی تازه [را] با نام خدا و بر مبنای اسلام بیابد و توانست در راهی قدم گذارد که پایان آن راه، نظام توحیدی و جامعه صد در صد اسلامی است. راهی که امروز ملت ما میپیماید، پایانش حکومت صد در صد اسلامی است و ما امیدواریم که در آینده نه چندان دور، به حکومتی تعلیم گرفته از قرآن دست پیدا کنیم. ان شاء الله.
✅ نعل وارونه
🔶 برادران و خواهران عزیز! دشمن ما یعنی قدرتهای بزرگ و سلطهگر سعی کردهاند، حقیقت انقلاب ما را خلاف آنچه هست، نشان بدهند. اگر ما برای رهایی از سلطه فرهنگی غرب دست به انقلاب اسلامی زدیم، ما را به ارتجاع متهم کردند. اگر ما جاسوسان آمریکایی را از دخالت در امور سیاسی مردم دور کردیم، ما را متجاوز قلمداد کردند. اگر ما جلادان رژیم جبار پهلوی را به دست انتقام سپردیم، این را خونریزی مردم به حساب آوردند. اگر ما ثروت ملی خود را که در اختیار بانکهای آمریکا بود، مطالبه کردیم و تسلیم زور نشدیم، ما را باج طلب، قلمداد کردند و اگر رژیم مزدور و دست نشانده عراق به ما حمله کرد و کیلومترها در خاک ما پیش آمد و شهرهای بیدفاع ما را بمباران کرد و ما دفاع کردیم، اگر جوانانِ مسلمان و رزمنده ما حاضر شدند در میدانهای شرف و افتخار برای دفاع از آرمانهای خود دفاع کنند، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را به عناوینی که شایسته خودشان هست، نامیدند.
اگر هزاران جوان، دهها هزار دختر و پسر، بهجای پرداختن به خود، به جهاد سازندگی پرداختند، به حجم خدمتی که در عرض دوسال، به اندازه رژیم پهلوی کار کردند، بلکه بیشتر، در نشریات خود نامی از کار آنها نیاوردند. از ارزشهای زنده شده در انقلاب ما نامی نیاوردند، از نوجوانانی که در آغاز تشکیل زندگی به جای پرداختن به زندگی، به میدان جنگ شتافتند و شربت شهادت نوشیدند، نامی نیاوردند. از نو عروسانی که زینت آلات خود را تقدیم کردند، نامی نبردند. از پدر و مادرانی که فرزندان خود را به جنگ فرستادند و پس از شهادت، خدا را سپاس گفتند، نامی نبردند. از نوجوان ۱۳ ساله ما که به خود بمب بست و به تانک عراقی زد و آن را منفجر کرد، نامی نبردند. از چهره انقلابی امام ما، نامی نبردند.
انتشار اختصاصی دیدار مقام معظم رهبری از شبه قاره هند
⏰⏰ دوشنبهها و جمعهها
🌿 قسمت ۶۲:انجمن اسلامی دانشجویان بنگلور
🔷 نماینده امام خمینی در گردهماییای که از سوی انجمن اسلامی دانشجویان بنگلور تدارک دیده شده است، به سخنرانی میپردازند. در این مراسم، همه گروههای دانشجویی اعم از اسلامی و غیر اسلامی و بهویژه گروههای چپ، فراخوان شدهاند. حضور گروهی از مسلمانان شهر بنگلور نیز چشمگیر است. شمار جمعیت گردآمده در جلسه، پانصد نفر برآورد میشود.
✅ گزیده فرمایشات معظمله در این دیدار بدین شرح است:
🔶 «وَقَالَ مُوسَى يَا قَوْمِ إِن كُنتُمْ آمَنتُم بِاللَّهِ فَعَلَيْهِ تَوَكَّلُوا إِن كُنتُم مُّسْلِمِينَ فَقَالُوا عَلَى اللَّهِ تَوَكَّلْنَا رَبَّنَا لَا تَجْعَلْنَا فِتْنَةً لِّلْقَوْمِ الظَّالِمِينَ» [و موسى گفت: اى قوم من! اگر به خدا ايمان آوردهاید و اگر تسليم او هستید، بر او توكل كنيد. پس گفتند: بر خدا توكل كرديم. پروردگارا! ما را مایه آزمايش براى قوم ستمگر قرار مده]
شکوه ملت
🔷 «حضور شما در این نقطه بسیار دور دست و در این سرزمین غریب، در حالی که حاملان این فکر و صاحبان این احساس هستید، بی گمان صحبت خدا در این سرزمین است. شما با حضورتان و با احساساتتان و با شوق و اشتیاقی که از همه حرکات و روحیات شما پیداست، در حقیقت دارید به خواهران مسلمانتان، تصویر روشنی از امتتان ارائه میدهید.
🔷 دنیا نمیتواند این احساس و این حالت را بپذیرد. دنیای پول، دنیای مادیگری، دنیای مصلحت اندیشههای کوتهنظرانه، نمیتواند درک کند که چگونه یک ملت مانند کورهای گداخته بر میافروزد و از قدرتهای جهانی مرعوب نمیشود. هر چه از ایران بگویند، برای مردم قابل درک است، تا وقتی که شما را ببینند، زیرا اسطوره و نمونهای از ملتتان را میبینند. خدا موفقتان بدارد، خدا این دلهای گرم را گرمتر بدارد، خدا شما و دلهای شما را، مهربان حفظ کند.
✅ توطئه سامری
🔶 به مناسبت سالگشت پیروزی انقلاب، دو سه مطلب به نظرم لازم الذکر میرسد. یک مطلب اینکه، ما در این دو سال به کجا رسیدیم و چه بدست آوردیم؟ شما از ما بهتر میدانید، در خارج از کشور تبلیغات جهانی چقدر است. حداقل اینکه مطبوعات هندوستان را از نزدیک لمس میکنید. اروپا و کشورهای سوسیالیستی هم همینطور است. سوسیالیسم و سرمایهداری همدست شدهاند. نمونهای از اظهار نظر مجله هندی به پاسداران را من شرم دارم بگویم.
✅ کارآمدی
🔷 ما سعی میکنیم ببینیم در این دو سال چه بدست آوردهایم. اگر کسی ادعا کند، قرآن مو به مو اجرا میشود، سرمایهداری اصلاح شده، فئودالیسم بر افتاده و غیره، یقیناً خواهیم گفت، مبالغه کرده. امام فرمودند، مبالغه نکنید. من آنچه هست به یادتان میآورم. برای توجه عرض میکنم:
✅ خط سوم
🔶 در زمینه سیاسی؛ ما ملتی بودیم وابسته. امروز این وابستگی نیست، از انقلابات دنیا در این جهت جلوتر هم رفتیم. انقلابات دنیا برای گریز از یک قدرتی، زیر بال قدرت دیگر رفتهاند، ما نرفتیم. ما نظام روس را قبول نداریم؛ از اینها ما بیوفایی، بیتوجهی و دهنکجی، نسبت به انقلابمان آنقدر دیده بودیم که دیگر اشتباه نکنیم و دست به سوی آنها دراز نکنیم. تجربه مصرِ «ناصری» تکرار نشد که پایانش، مصرِ «ساداتی» است. علاوه بر این، در زمینه استقلال سیاسی و یک قطبی نشدن در صحنه بینالمللی هم فعال بودیم. از اولین لحظه پیدایشمان روابط با اسرائیل، آفریقای جنوبی و آمریکا و مصر را قطع کردیم. کشورهایی انقلاب کرده بودند، کشورهایی که گرچه زیر چتر روسها پیروز شده بودند، پس از یکسال با آمریکا معاملات و مبادلات اقتصادی و رابطه برقرار کردند و میدانید که آمریکا مثل گربه، برای رضای خدا موش نمیگیرد.
✅ ساده زیستی کارگزاران
🔷 روابط اجتماعی داخل کشورمان؛ ما ۲۵۰۰ سال سابقه استبداد داریم. هنوز هم فرهنگ شاهنشاهی، هر فرد از افراد متمایل به سلطهگری را متمایل به تواضع در مقابل قدرتمندان قرار داده ولی رهبران این انقلاب، در ردیف مستضعفین و توده مردم هستند. وقتی من شنیدم و در روزنامه خواندم که نخست وزیر اسبق هند «شاستری» در یک آپارتمانِ سه اتاقه زندگی میکند، گریه کردم. حال به اعضای دولت ما نگاه کنید. مثل آنها در دنیا سراغ ندارید؛ وضع زندگی ساده و بی پیرایه. درست است که زندگی دولتمردان ما، با آنچه در اسلام ترسیم میکنیم که امیرمؤمنان باید در سطح پایینترین مسلمین زندگی کند، خیلی فاصله دارد؛ اما حرکتی در این راه هست؛ فاصله زندگی حکام ما در سه سال پیش، با حکام ما در این روز، یک حرکت ۱۸۰ درجه است و پس از انقلاب هم به تدریج به این حالت نزدیکتر شدهایم. پس حرکت داریم به طرف جلو.
🔰سفیر صبح (واکاوی دیدار تاریخی مقام معظم رهبری از شبه قاره هند)
🔹️🔹️🔹️
به قلم: حجتالاسلام دکتر سیدعلیرضا طباطبایی
@andishehoghoghomoomi
انتشار اختصاصی دیدار مقام معظم رهبری از شبه قاره هند
⏰⏰ دوشنبهها و جمعهها
🌿 قسمت ۶۳:کارآمدی اقتصادی 🌿
🔷 در زمینه بهرهوریهای اقتصادی؛ در داخل جامعه، آن بهرهوریهای بزرگ و رودخانههای عظیمِ بهره و سود که به کیسه افراد میرفت، متوقف شده، هر کس بگوید دروغ گفته که سرمایهداری و زمینداری متوقف شده، اما آن سرمایهداری کذایی از بین رفت. تعداد مردمی که خانهدار و زمیندار شدند و از بهرههای زندگی بهرهمند شدهاند، کم نیست. اینکه شما - دختر و پسر جوان- دلتان خوش بود که به زندگی چند نفر برسید، حالا به ده هزار نفر رسیدگی شده، اما فقر برافتاده؟ نخیر! راه، طولانی است.
🔶اگر استخوانبندی این نظام طاقت بیاورد، در مقابل سنگاندازی و کارشکنیها، چند سالی نخواهد گذشت که فقر ریشهکن خواهد شد.
✅ کارآمدی فرهنگی
🔷 [در زمینه فرهنگی؛] در زمینه اعتیاد و شهوات به سطح بسیار نازلی رسیدهایم. نمیگویم ریشه کن شده، [اما] جلوی چشم دختر و پسر با عفت و عصمت، وسیله فساد نیست. امروز شمار با عفت و عصمتها بسیار زیاد شده. چقدر جوان زیبا، خوش اندام و برومند که جبهههای جنگ را با خون خود زینت میکنند.
🔶 امروز در ایران این خبرهاست. شما در ایران، از آن هوسگراییهای خاص، مخصوصاً در خانمهای جوان خبری نمیبینید. یک پیرزنی میآید و طلایش را میآورد. اینها عزیزترین یادگارهای دوران زندگیاش بوده است.
✅ کارآمدی عمرانی
🔷 در زمینههای عمرانی؛ خوب پیش رفتیم. بچههای جهاد خوب کار میکنند، مردم هم کمک میکنند. یک خیزش در جهت سواد آموزی ایجاد شده، اینها پایههای یک رستاخیز انسانی است تا راه به طرف مدینه فاضله باز نشود، انقلاب انجام نمیگیرد. آمارهای زیادی هست، آمار برق کشی، طول راههای روستایی و آمار مدارس ساخته شده را دادند. از این قبیل آمارها فراوان است. اینها دستاوردهای ارزشمندی است. اگر ما یواشکی با آمریکا ساخته بودیم و یا زیر چشمی به شوروی لبخند زده بودیم، یقیناً همه کارها سهلتر انجام میگرفت.
🔴 کهنه خرقه خویش پیراستن، به از جامه عاریت خواستن
🔶 ما انسانیم و میخواهیم حرکت ایجاد کنیم. پسر بچه سیزده ساله، اختراعش به زودی به بازار میآید. سلاحهایی که بچههای خودمان ساختهاند، الان در جبههها به کار میرود. این پیشرفتها را در حالی داشتهایم که همه با ما مخالف بودند. هم قدرتهای بزرگ، هم دولتهای اروپایی، هم دولتهای مرتجع منطقه، هم گروههای وابسته یا متمایل به یکی از قدرتها و سلطهطلبان داخلی مخالفت کردهاند. پنج ماه هم هست که در یک جنگ جدی و واقعی گرفتاریم، آن هم در جبههای به طول چند صد کیلومتر؛ از شمال کرمانشاهان تا جنوب خوزستان؛ جنگ هوایی و توپخانه، زرهی، جنگ کامل مثل جنگ بینالملل.
✅ معجزهی دگرگونی ارزشها
🔷 این پیشرفت ملت ماست که میتواند ۵ ماه بار جنگ را به دوش بکشد، در حالی که محاصره اقتصادی نیز هست. ما از معجزات انقلاب حرفها گفتیم، اما من هرگز نمیدانستم که معجزات انقلاب این جور است که لمس میکنیم. گسستن پیوندهای نظامی، سادهتر از گسستن پیوندهای اقتصادی است و گسستن پیوندهای وابستگی اقتصادی، سادهتر از گسستن پیوندهای فرهنگی و فکری است.
🔷 ملت ما وابستگی فکری خودش را گسست. ما را مصرفی بار آورده بودند، عادت کردیم به روزهداری. ما را کم کار و پرتوقع بار آورده بودند، عادت کردیم به پرکاری و بی توقعی.
🔶 برادران نظامی- ۲۵ نفر- در سه کیلومتری دشمن باید سنگر بسازند تا غافلگیرانه به دشمن حمله کنند. شبی یکی از بچهها آمد به محلی که من بودم، دعوا میکرد که پس از ۲۴ ساعت برای ما غذا نیاوردید. یکی را فرستادهاند که چرا غذا نفرستادید. برادر دیگرش به او گفت، تو برای چه میجنگی؟! مگر برای خدا نمیجنگی؟! چه خبرت است! و تعجب است که اولی خجالت زده شد و پذیرفت. این قیامتی است. رستاخیز عظیمی است.
🔷 پدر و مادر با جوانشان خدمت امام آمده بودند، جوان را من قبلاً دیده بودم و میدانستم دو برادرش ظرف هفته گذشته شهید شدهاند. یکی پاسدار، یکی سرباز ذخیره. امام به این خانوادهها دلداری میدهد. این برادر هم سرباز است. امام به من گفتند، اقدام کن این بچه را به جبهه نفرستند، پشت جبهه باشد. پسر با امام، چک و چانه میزد که نه آقا! بگذارید بروم! و پدر و مادرش تماشا میکردند! قبلاً را به یاد بیاورید که چقدر پدر و مادر، پیِ بچه سربازی رفته را میگرفتند.
@Drsart
🤲 اَللَّـهُمَّ اكْشِفْ هذِهِ الْغُمَّةَ عَنْ هذِهِ الاُْمَّةِ بِحُضُورِهِ،
خدایا!
غم مصیبت 🌹ثارالله🌹جز با حضور طالب خون 🌹ثارالله🌹 از بین نخواهد رفت.
🤲بحق 🌹ثارالله🌹 حضور و ظهورش را نزدیکتر کن.
هدایت شده از اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خدا رو شکر محرمتو دیدم دوباره آقاجون...
ایتا:
https://eitaa.com/Drsart
سروش:
sapp.ir/dr.sart
هدایت شده از اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
🌹آداب عزاداری در ماه محرم🌹
🔹در عزاخانه سیدالشهدا(ع) با ادب وارد شدن
🔹 قرائت زیارت عاشورا در هر روز این ماه
🔹با وضو و با طهارت و با غسل توبه در خیمه ی اباعبدالله(ع) وارد شدن، ما اعتقاد داریم که در روضه امام حسین(ع)، حضرات اهل بیت(ع)، از جمله حضرت صدیقه طاهره(س) حضور دارند و اقتضای ادب است که در محضر این حضرات، باید با طهارت وارد شد!
🔹 بر اساس برخی روایات و نظرات برخی علما، روضه امام حسین(ع) همان حرم ایشان است. پس برای وارد شدن به مجلس روضه همانند حرم سیدالشهدا(ع) باید با وضو بود آرام قدم برداشت و با حزن وارد شد و از در و دیوار آن مکان تبرک گرفت!
🔹 اعتقاد شیعه است که فرش های روضه سیدالشهدا(ع)، بال ملائکهاند که در زیر پای عزاداران حضرتش پهن شده است!
گر به عزاخانه اش میروی "آهسته" رو
بال ملائک بود فرش عزای حسین ...
🔹 کم ادبی به روضه سیدالشهدا(ع) کم توفیقی های بزرگی را به همراه دارد! پس حواسمان باشد که ادب کردن، مهمترین شرط است برای تقرب در دستگاه سیدالشهدا(ع) میباشد.
در تاریخ، نمونه های زیادی است که اشخاصی به جهت رعایت ادب، از غضب الهی رهایی جسته و از مقربان حضرات معصومین (ع) شدند! از جمله: جناب حر ریاحی، علی گندابی، قاسم جیگرکی، طیب، رسول ترک و...
🔹 نخوابیدن و دراز نکردن پا و باادب نشستن، نخندیدن و حالت بکاء داشتن در روضه سیدالشهدا(ع)
وقتی ناموس پروردگار(حضرت صدیقه طاهره سلام الله علیها) عزادار است، روا نیست که ما مزاح کنیم!
امام رضا علیه السلام فرمودند :
چون ماه محرم فرا مى رسيد، كسى پدرم را خندان نمى ديد. 📚 بحار الانوار(ط-بیروت) ج۴۴ ، ص۲۸
🔹 احترام بسیار زیاد به عزاداران و مهمانان سیدالشهدا(ع).
کوچکترین حرف و نگاه تلخ به عزاداران سیدالشهدا (ع) و سبب خشم و شکستن دل حضرات اهل بیت(ع) می شود !!
🔹جدل و نزاع نکردن در زیر خیمه اباعبدالله(ع) !! حتی اگر حق با شما بود!!
🔹 همراه داشتن دستمال اشکی برای شب اول قبر!
این کار، شیوه و سیره بسیاری از مراجع بزرگ بوده؛ از جمله: آیت الله میرزا جواد تبریزی و آیت الله مرعشی نجفی و...
🔹خدمت کردن به دستگاه سیدالشهدا در ایام عزاداری در حد توان و تا جایی که امکان دارد، (حتی در حد برداشتن یک سنجاق از زمین؛ گاهی همان چیز به ظاهر کوچک، موجب شفاعت ما در روز قیامت می شود!)
در باور ما که از علوم اهل بیت نشات گرفته است، این خاندان سراسر کرامت(ع) به کسی بدهکار نمیمانند و ایشان به امثال ما احتیاجی ندارند. بلکه ما نیازمند عنایات آن حضراتیم! پس هیچ کاری را در دستگاه سیدالشهدا(ع) کوچک نشمریم.
🔹 کمتر نوشیدن آب و کمتر خوردن غذاهای رنگارنگ
🔹 مهمترین نکته، خواندن نماز اول وقت است که مهمترین سفارش ائمه معصومین(ع) و علماست.
🔹 گوش ندادن به موسیقی، حفظ حجاب، گناه نکردن، امر بهمعروف و نهی از منکر و...
🔹برای روضه ی امام حسین(ع)، مردانه خرج کنیم و زنانه گریه کنیم!
🔹حواسمان باشد که دراین ماه، صاحب الزمان عزادار است! ما دیگر با گناهانمان قلب نازنین شان را بیشتر بدرد نیاریم! سعی کنیم به هرنحوی که شده، خودمان را جلوی صاحب عزای این ماه(حضرت بقیه الله الاعظم، روحی و ارواح العالمین لتراب مقدمه الفداه) نشان دهیم؛ چای ریختن، کفش جفت کردن، بلندبلند گریه کردن و روضه گرم کردن مجلس سیدالشهدا(ع) و...
🔹صدقه دادن هر روز در دهه محرم به نیت تسلای قلب حجه ابن الحسن(عج) و سلامتی ایشان فراموش نشود!...
🔹 خدمت کردن به والدین. صورت خود را در ماه محرم، زیاد به کف پای پدر و مادر(خصوصا مادرتان) بزنید که تاثیر بسزا و قابل توجهی در اشک چشم، عاقبت بخیری و... دارد.
( کانال اندیشه حقوق عمومی)
آدرس کانال ایتا
https://eitaa.com/Drsart
آدرس کانال سروش
sapp.ir/dr.sart
انتشار اختصاصی دیدار مقام معظم رهبری از شبه قاره هند
⏰⏰ دوشنبهها و جمعهها
🌿 قسمت ۶۴:وظایف دانشجویان در خارج از کشور 🌿
✅ تبلیغ پیام آزادی بخش
🔷 وظیفه اول؛ شما دانشجویانی که از سوی متولیان یک انقلاب عظیم، آمدهاید به یک نقطه دور دست، اولین تکلیف شما این است که انقلابتان را به مردم معرفی کنید. اینجا 250 میلیون انسان از طبقه نجس شمرده میشوند که تشنه آیه «إِنَّ أَكرَمَكُم عِندَ اللَّهِ أَتقاكُم» هستند. آیا وقت آن نرسیده که ما این پرچم را درون انسانهای ملعون شده و نفرین شده از نابرابری به پا داریم؟ بگوییم به این مردم که پرچم «لااله الااله» به معنی نفی ستم و تبعیض است و بفهمانید به آنها. بگویید که در دوران نضج و رشد انگیزهها و مکتبهای گوناگون و در اوج مادیگری، اسلام با اعتقاد به روز جزا، بر مبنای ارزشهای الهی، توانست یک انقلاب را ایجاد کند؛ سازماندهی کند و به پیروزی برساند. آیا ملتهای دیگر نیاز به یک تکان و یک حرکت برای به عدالت و قسط رسیدن ندارند؟! اگر اسلام دارند! اگر مردم ما در زمینه فقر و خشم از دستگاه حاکم، قیام کردند، اینها همه زمینه بودند؛ اما انگیزه، عشق به خدا و یک انقلاب اسلامی و نظام توحیدی بود. بگویید، انقلاب اسلامی همه فرمولهای مکاتب گوناگون را برای انقلاب تغییر داد. شما وامدار این انقلاباید. پیام را برسانید.
🔶 [همین است] امام حسین در دعای عرفه، در دومین دعایی که برای سپاس از خدا میخواند؛ اینکه در دولت قبل ما مرده بودیم، این انقلاب ما را زنده کرد؛ ما بیرنگ بودیم، خدا به ما رنگ الهی بخشید.
✅ پاسداری از آبروی انقلاب
🔷 وظیفه دوم؛ باید خواهران و برادران کوشش کنند، آبروی انقلاب اسلامی را در خارج از کشور حفظ کنند. «کُونوا دُعاةَ النّاسِ بِغَیر ألسِنَتکُم» تا ببنند شما خالص و پارسایید و بگویند، به به! پدید آمدههای از انقلاب ایران، اینهایند.
✅ پاسبانی از وحدت
🔶 وظیفه سوم؛ هر چه میتوانید، وحدت و هماهنگی خودتان را حفظ کنید. برادران و خواهران مسلمان! همواره این آیه را به خاطر داشته باشید «وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ اللَّهِ جَمِيعًا وَلَا تَفَرَّقُوا» سعی کنید مسائل داخلی ایران و مناقشات سیاسی در داخل، شما را اینجا به تفرقه نکشاند. بعضی سعی میکنند. این یک جنایت، یک خیانت است. اینها بهانهی درگیری و منازعه است. یکپارچگی را حفظ کنید.
✅ پاسداشت اسلام
🔷 چهارم؛ به آقایان و خانمهای غیر مذهبی سفارش میکنم به اندیشه اکثریت قاطع ملتشان احترام بگذارند، به اسلام احترام بگذارند. این اسلام بود که ملت شما را نجات داد. اگر اسلام نبود، شما امروز در ایران، مرگ بر «هویدا» هم نمیتوانستید بگویید.
✅ ژرفا بخشی به اندیشه و انس با قرآن
🔶 پنجم؛ سعی کنید اندیشه انقلابی و اسلامی را در خودتان عمق ببخشید. وظیفه بسیار حساس و خطیری است. اولاً، قرآن زیاد بخوانید، مقید باشید، قرآن را با صدای بلند بخوانید، در جلسات چند آیه قرآن را ترجمه کنید. «إِنَّ هَذَا الْقُرْآنَ يَهْدِي لِلَّتِي هِيَ أَقْوَمُ وَيُبَشِّرُ الْمُؤْمِنِينَ الَّذِينَ يَعْمَلُونَ الصَّالِحَاتِ أَنَّ لَهُمْ أَجْرًا كَبِيرًا لِلتی هی أقوم و یُبشر المؤمنین» این قرآن به راهی که از همه راهها استوارتر است، راهنمایی میکند و به مؤمنین بشارت میدهد.»
🔷 در پایان، نماینده امام خمینی از مراسم استقبال در فرودگاه و شرکت حاضران در دیدار، سپاسگزاری کردند و فرمودند:
«شما برای خامنهای نیامدهاید، بلکه من مطمئنم که شما میخواهید به روحانیت متعهد و مبارز احترام بگذارید. والسلام علیکم و رحمةالله و برکاته»
سفیر صبح (واکاوی دیدار تاریخی مقام معظم رهبری از شبه قاره هند)
🔹️🔹️🔹️
به قلم: حجتالاسلام دکتر سیدعلیرضا طباطبایی
@andishehoghoghomoomi
✴️ عناوین پیشنهادی دیوان عدالت اداری برای پایان نامه های کارشناسی ارشد و دکتری
🔸دیوان عدالت اداری فهرستی از عناوین پیشنهادی برای پایاننامهها و رسالههای مقطع کارشناسیارشد و دکتری را منتشر کرده است.
🔸این فهرست را که در موضوعات عمومی، موضوعات اداری و استخدامی، موضوعات اراضی و شهرسازی، موضوعات آموزشی و فرهنگی، موضوعات مالی- مالیاتی و موضوعات بیمه ای و تامین اجتماعی تنظیم شده، در لینک زیر ببینید:
https://www.ekhtebar.com/?p=52522
@Drsart
1_55368182.pdf
1.98M
🔺فایل متنی کتاب آیین مطالعه و یادگیری
تجول في المخيم الحسيني مع خدمة #الزيارة_الافتراضية للمخيم عبر الرابط التالي ..
❤️(زیارت مجازی خیمه گاه حسینی، ملتمس دعا)👇
http://app.imamhussain.org/tours/al-mukhayam/
وتقبل الله اعمالكم #وفاء_للحسين
@Drsart