#امام_کاظم علیهالسلام: اَلْمُؤْمِنِ مَثَلُ كَفَّتَيِ اَلْمِيزَانِ كُلَّمَا زِيدَ فِي إِيمَانِهِ زِيدَ فِي بَلاَئِهِ لِيَلْقَى اَللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ وَ لاَ خَطِيئَةَ لَهُ.
مؤمن به دو كفّه ترازو مىماند كه هر چه بر ايمان او افزوده شود بلايش فزونى مىگيرد تا خداوند عزّوجلّ را بدون #گناه، ديدار كند.
💬 بحار الأنوار: ۶۷/۲۴۳/۸۲.
@hadisewelayat
چند معیار برای انتخاب درست
نگاه کنید ببینید با معیارهای جمهوری اسلامی،
در میان نامزدهای انتخاباتی چه کسی کفایت و نشاط و توانایی لازم را دارد
و میتواند وارد این میدان شود
و با چالشهای گوناگون دست و پنجه نرم کند
و تحت تأثیر دشمن نیست
و دشمن از آمدن او خوشحال نمیشود.
(گزیدهای از بیانات رهبری در دیدار جمعی از دانشجویان بسیجی ۸۴/۳/۵)
@hadisewelayat
تهمت زدن به دیگران
سؤال:
افترا و #تهمت زدن به دیگران در صورت عدم اثبات چه حکمی دارد و وظیفه کسی که تهمت زده چیست؟
جواب:
تهمت از #گناهان_بزرگ است و #توبه جدّی و واقعی از آن لازم است و باید گفتههای خود را نزد هر کس که رسانده است، تکذیب کند و رضایت کسی را که به او تهمت زده است، به دست آورد.
@hadisewelayat
فقر انسانها را به کفر میکشاند
از جملهى چیزهایى که مردم را به بهشت نزدیک میکند، بهبود معیشت مردم است؛ کادَ الفَقرُ اَن یَکُونَ کُفرا. جامعهاى که در آن فقر باشد، بیکارى باشد، مشکلات معیشتىِ غیر قابل حل وجود داشته باشد، اختلاف طبقاتى باشد، تبعیض باشد، شکاف طبقاتى باشد، حالت آرامش ایمانى پیدا نمیکند. فقر، انسانها را به فساد میکشاند، به #کفر میکشاند؛ #فقر را باید ریشهکن کرد. کار اقتصادى، فعّالیّت اقتصادى باید بهطور جدّى در برنامههاى مسئولین قرار بگیرد. (۱۳۹۳/۰۲/۲۳)
@hadisewelayat
📖 یک درس فراموشنشدنی
یادآوری بعثت به معنای یادآوری یک حادثه تاریخی نیست - این آن نکتهای است که ما باید در مواجهه با این حادثه بزرگ و این خاطره ارجمند بشری و انسانی همیشه به یاد داشته باشیم- بلکه تکیه بر این خاطره پرشکوه در حقیقت تکرار و مرور یک درس فراموشنشدنی است در درجه اول برای خود امت اسلامی؛ چه آحاد امت، چه برجستگان و نخبگان امت -سیاستمداران، دانشمندان، روشنفکران- و در درجه بعد برای همهی آحاد بشریت. این، تکرار یک درس است، تکرار یک سرمشق است، یادآوری یک حادثهی درسآموز است. (۱۳۸۷/۵/۹)
@hadisewelayat
محبوبیت روحانیت، در تجمل و اشرافیگری او نیست، در سادگی و بیپیرایگی اوست تجمل و اشرافیگری روحانیون برایشان مضر است.
آلوده شدن به برخی از پیرایهها و ظواهری که در زندگی معمولی مردم، عادی است، برای روحانیون مضر است.
طلبه و روحانی، بایستی ساده باشند و مظهر سادگی روحانیت هم سادگی طلبگی است.
(بیانات رهبر انقلاب در جمع طلاب مدرسه فیضیه، ۱۱/۹/۶۶)
@hadisewelayat
در جمهوری اسلامی، کسانی هستند که دستشان به نعمتهای الهی نمیرسد. نه به خاطر اینکه کم داریم. به خاطر اینکه بسیاری به خودشان حق میدهند که نعمتهای الهی را بیحساب و کتاب مصرف کنند؛ بیاندازه مصرف کنند؛ هیچ ملاحظهای نکنند؛ هیچ حدی نگه ندارند و حتّی نعمتهای الهی را ضایع کنند. چقدر نان ضایع میشود! چقدر غذای طبخ شده ضایع میشود! چقدر میوهی مصرف نشده ضایع میشود و از خانهها بیرون ریخته میشود! چقدر لباس زیادتر از اندازهی لازم، چند برابر اندازهی لازم خریداری میشود و در خانهها و صندوقها میماند، برای اینکه یکبار در مراسمی پوشیده شود! اینها اسراف است. (۱۳۷۷/۱/۴)
@hadisewelayat
🔺 اگر در جامعه قناعت وجود داشته باشد، زياده روى و اسراف و ريخت و پاش و امثال آن نباشد، اگر حرص و افزون طلبى در امور مادى نباشد، اين جامعه به بهشت و گلستان تبديل مىشود. (۷۶/۱/۱)
@hadisewelayat
از خدا میخواهیم که این قدرت را به ما ارزانی دارد که نه تنها از کعبه مسلمین، که از کلیساهای جهان نیز ناقوس مرگ امریکا را به صدا درآوریم. (۱۱ دی۱۳۷۸)
@hadisewelayat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺این حرف من نیست حرف یک رزمندهی همدانی است؛ که چنانچه اگر میخواهی از سیم خاردار رد شوی، اول باید از سیم خاردار نفست عبور کنی.
🆔 @hadisewelayat
✅ دیدگاه مقام معظم رهبری درباره مسئولین حکومتی در نظام اسلامی:
🆔 @hadisewelayat
🔻 اگر کسی در نظام #جمهوری_اسلامی در مسئولیتی مشغول کار است، ولی آرمان های نظام جمهوری اسلامی راح آنگونه که امام بزرگوار ترسیم کرده است و در #قانون_اساسی تجسم پیدا کرده، در دلش قبول ندارد، اشغال آن پست برای او حرام شرعی است.
🔺 آنجایی که صحبت از مسائل اساسی نظام اسلامی است، آنجایی که وحدت دین و سیاست مطرح است، آنجایی که اصول قانون اساسی مورد نظر است، آنجایی که الزام به تبعیت از دین و شریعت مطرح است، اگر یک مسئول عقیدهای غیر از این دارد، میتواند شهروند جمهوری اسلامی باشد اما نمیتواند مسئول باشد.