⚫️ #مقام_معظم_رهبری: در کتب اهل سنّت و شیعه این حدیث آمده است: فَاطِمَةُ سَیِّدَةُ نِسَاءِ اَهلِ الجَنَّة؛ این بالاتر از «سَیِّدَةِ نِساءِ العالَمین» است؛ [یعنی] سرور زنان بهشت. ۱۳۹۶/۱۱/۲۹
#فاطمیه
@TabyinMedia
🔴 لزوم عمل به قانون
مردمی که به قانون اساسی رای دادند منتظرند که قانون اساسی اجرا بشود؛ نه هر کس از هر جا صبح بلند میشود بگوید من شورای نگهبان را قبول ندارم، من قانون اساسی را قبول ندارم، من مجلس را قبول ندارم، من رئیس جمهور را قبول ندارم، من دولت را قبول ندارم. نه! همه باید مقید به این باشید که قانون را بپذیرید، و لو بر خلاف رای شما باشد. باید بپذیرید.
#التزام_به_قانون
#امام_خمینی
🎙 بیانات امام عزیز در جمع نمایندگان مجلس شورای اسلامی، 06 خرداد 1360
#مقام_معظم_رهبری
#التزام_به_قانون
وقتی قانون تهیه و منجّز شد، دولت موظف است با همه وجود، با همه قوا، بدون بهانهگیری، طبق آن قانون عمل کند. ۱۳۹۰/۰۳/۰۸
قسمتی از نامهی #مقام_معظم_رهبری به
سردار سلیمانی پس از اعلام پایان داعش
با این حال تأکید میکنم که از کید دشمن غفلت نشود. آنهایی که با سرمایهگذاری سنگین، این توطئهی شوم را تدارک دیده بودند آرام نخواهند نشست، سعی خواهند کرد آن را در بخشی دیگر از این منطقه و یا به شکلی دیگر دوباره به جریان افکنند.
حفظ انگیزه، حفظ هوشیاری، حفظ وحدت، زدودن هر پسماند خطرناک، #کار_فرهنگی بصیرتافزا و خلاصه، آمادگیهای همه جانبه نباید فراموش شود.
شما را و همهی برادران مجاهد از کشورهای عراق و سوریه و دیگران را به خدای بزرگ میسپارم و به همه شما سلام و دعا میکنم.
والسّلام علیکم و رحمةالله
سیّدعلی خامنهای | ۳۰ آبانماه ۱۳۹۶
#سوریه
May 11
🔴 قانون بد از بیقانونی بهتر است
من معتقدم باید به قانون عمل كرد؛ چه به نفع ما باشد، چه به ضرر ما.
خیلی از قوانینی كه در مجلس تصویب میشود، ممكن است مورد قبول شما نباشد؛ خیلی از مصوّبات دولت ممكن است مورد قبول شما و من نباشد؛ اما به همان چیزی هم كه قبول نداریم، باید عمل كنیم، و این منطق دارد.
منطق این است كه قانونِ بد بهتر از بیقانونی و نقض قانون است.
اینكه ما قانون را هرجا طبق میل ما از آب در میآید، قبول داشته باشیم؛ هرجا نتیجهاش طبق میل ما از آب درنمیآید، قبول نداشته باشیم، منطقی نیست. ۱۳۸۲/۱۰/۲۲
#رهبر_معظم_انقلاب
#تبيين_مدیا
🔴 برای خوشایند دیگران سخن نگو
#منبر
#تبيين_مدیا
گاهی اوقات من میبینم بعضی از کسانی که مثلاً منبرهای عمومی نسبتاً بزرگی دارند، برای گفتن مطلب، ملاحظه خواست مخاطب را میکنند؛ یک وقت او دلش میخواهد شما اینجوری حرف بزنید، شما [هم] اینجوری حرف میزنید؛ این غلط است. ما قبل از انقلاب هم داشتیم.
در بین نیروهای اهل حرف و مثلاً مباحث نو و مباحث فکری اسلامی، کسانی بودند که نگاه میکردند ببینند این کسی که اینجا آمده از چه چیزی خوشش میآید؛ اگر از یک حرف مثلاً خاصّی ولو غلط هم بود خوشش میآمد، اینها میگفتند. این [کار] را نکنید، این غلط است.
👈 آنچه درست است بگویید، ولو به مذاق شنونده خوش نیاید؛ [کمااینکه] میتوان آن را با استدلال و با زبان گرم و نرم بیان کرد که همان حرفی که برخلاف مذاق او است و به کام او ممکن است تلخ هم باشد، به کام او شیرین کرد. ۱۳۹۴/۱۰/۱۴