هدایت شده از تبیان گناباد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴روزی که دولت و مجلس به خوی کاخنشینی روی آورد، باید فاتحه کشور را خواند
♦️گزیدهای از بیانات امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری درباره لزوم دوری از خوی اشرافیت
هدایت شده از تبیان گناباد
🔴آمریکا برای مذاکره با ایران
آدرس ۵+۱ را داد
🔹 سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: ما صراحتاََ گفتهایم که خواستار تعامل با ایران در چارچوب ۵+۱ هستیم. ما تعهد کامل و پایداری برای جلوگیری از رسیدن ایران به سلاح اتمی داریم و مؤثرترین ابزار برای این امر نیز دیپلماسی است.
🔹از پاسخ ایران در رد میانجیگری اروپا درباره مذاکرات پرونده هستهای، ناامید شدیم.
هدایت شده از تبیان گناباد
🔴وزیرکار سابق آمریکا نوشته بود "۲۶ میلیون" نفر توی آمریکا دائما گرسنهان و ۸ میلیون "فقیر محض" داریم!
بله درست خوندید ؛ آمریکا ، همونجا که مریخنورد دارن
#ابنهوا
هدایت شده از KHAMENEI.IR
در پیامی خطاب به دبیرکل حزب الله لبنان؛
رهبر معظم انقلاب درگذشت عالم مجاهد قاضی شیخ احمد الزین را تسلیت گفتند
حضرت آیت الله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی به آقای حاج سید حسن نصرالله، درگذشت عالم مجاهد قاضی شیخ احمد الزین رئیس هیئت امنای تجمع علمای مسلمین در لبنان را تسلیت گفتند.
متن پیام رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
جناب حجةالاسلام آقای حاج سید حسن نصرالله دامت برکاته
خبردرگذشت عالم مجاهد قاضی شیخ احمد الزین رئیس هیئت امنای تجمع علمای مسلمین در لبنان را دریافت کردم. وظیفهی خود میدانم این حادثهی مولمه را به علمای معزز و بازماندگان و ارادتمندان و شاگردان ایشان در لبنان و سایر بلاد عموماً و جنابعالی خصوصاً، تسلیت بگویم.
دفاع مسئولانه و عالمانه او از نهضت امام خمینی و از مقاومت علیه جبهه استکبار و صهیونیزم و همراهی با ثبات ایشان با مبارزات ضداستکباری ملتهای منطقه در طول سالیان طولانی، هیچگاه از خاطره تاریخ مقاومت نخواهد رفت.
اینجانب ضمن تسلیت مجدد به مردم لبنان و خصوصاً به همراهان و همرزمان ایشان در تجمع علمای مسلمین لبنان، رحمت و غفران الهی را برای آن مرحوم از خداوند متعال خواستارم.
سیّد علی خامنهای
۱۹ رجب ۱۴۴۲ - ۱۳ اسفند ۱۳۹۹
قسمت اول
🏴شمه ای از زندگی ابراهیم فرزند مکرم پیامبر اسلام(ص) در سالروز وفات ایشان
🔳ابراهیم بن محمد بن عبدالله فرزند پیامبر اسلام و مادرش؛ ماریه قبطیه از دختران ملوک مصر بود که مقوقس حاکم مصر و اسکندریه او را به پیامبر بخشید.
🔳در کتاب الطبقات الکبری آمده، ابراهیم در
ذی الحجه سال ۸ هجری متولد شد. پیامبر به اصحابش فرمودند: برای من پسری متولد شده و من نام پدرم ابراهیم را بر او گذاردم. پیامبر روز هفتم تولدش برای او عقیقه کرد و سر او را تراشید و هموزن آن به مساکین، نقره داد.پس از تولد ابراهیم، جبرئیل نازل شد و حضرت را با عنوان "اباابراهیم" سلام داد.
🔳شیخ عباس قمی در منتهیالآمال از ابنعباس روایت کردهاست:
🔘روزی حضرت محمد نشسته بودند. بر ران چپش ابراهیم و بر ران راستش حسین پسر علی را نشانده بود. ناگاه جبرییل نازل شد و گفت:ای محمد، پرورگارت تو را سلام میرساند، و میفرماید این هر دو را برای تو جمع نخواهم کرد. یکی را فدای دیگری گردان. پس محمد به ابراهیم نگاه کرد و گریست. به حسین نگاه کرد و گریست. پس فرمود: ابراهیم مادرش ماریه است. اگر بمیرد کسی جز من برایش محزون نخواهد شد. مادر حسین فاطمه و پدرش علی میباشد، پسر عم من و به منزله جان و خون من است. اگر بمیرد دختر و پسر عمم هر دو برایش اندوهگین خواهند شد. من نیز برای او محزون میشوم. پس اختیار میکنم حزن خود بر حزن ایشان. ای جبرییل ابراهیم را فدای حسین کردم. پس هر وقت محمد، حسین را میدید او را به سینه میچسبانید و میگفت :فدای تو بشوم. ای کسی که ابراهیم را فدای تو کردم.»
🔳مرگ جانسوز وى؛ حضرت محمد (ص)را سخت داغدار کرد بدانسان که در فقدان او گریست و این چند جمله را که امام صادق(ع)از آن حضرت روایت کرده است در مرگ او بر زبان آورد:
💔تدمع العین و یحزن القلب و لا نقول ما یسخط الرب، و انّا بک یا ابراهیم لمحزونون
( فروع کافى، ج ۱، ص ۵۵.)
💔چشم گریان، و دل محزون و اندوهناک است ولى سخنى که موجب خشم پروردگار گردد بر زبان جارى نخواهم ساخت، اما بدان اى ابراهیم که ما در فقدان و مرگ تو اندوهناک و محزون هستیم.
✔️ و چون برخى به آن حضرت اعتراض! کردند که اى رسول خدا مگر تو ما را از گریه نهى
نمی کنید؟
🌹فرمودند: نه، من نگفتم در مرگ عزیزانتان گریه نکنید، زیرا گریه نشانه ترحم و مهربانى است و کسى که دلش به حال دیگران نسوزد و مهر و محبت نداشته باشد مورد رحمت الهى قرار نخواهد گرفت. آنچه من گفته ام این است که در سوگ و فقدان عزیزان خود فریاد نزنید و صورت خود را مخراشید و گریبان چاک نزنید و از سخنانى که نشانه اعتراض و نارضایتى از خداست خوددارى کنید.
( سیره حلبیه، ج ۳، صص ۳۴۷ و ۳۴۸)
🔳به هر ترتیب رسول خدا(ص)دستور داد تا ابراهیم را غسل داده حنوط و کفن کنند سپس جنازه او را برداشته به قبرستان بقیع آوردند و در جایى که اکنون به نام «قبر ابراهیم »معروف است دفن کردند.
قسمت دوم
🌓خورشیدگرفتگی
در آن روز که ابراهیم از دنیا رفت خورشید گرفت و مردم مدینه گفتند: خورشید به خاطر مرگ ابراهیم گرفته است! رسول خدا(ص)براى رفع این اشتباه و مبارزه با این موهومات و خرافات به منبر رفت و مردم را مخاطب ساخته فرمودند:
💠«ایها الناس ان الشمس و القمر آیتان من آیات الله یجریان بامره، مطیعان له، لا ینکسف لموت احد و لا لحیاته، فاذا انکسفا او احدهما صلوا»
🔘اى مردم همانا خورشید و ماه دو نشانه از نشانه هاى قدرت حق تعالى هستند که تحت اراده و فرمان او هستند و براى مرگ و حیات کسى
نمى گیرند و هر زمان دیدید آن دو یا یکى از آنها گرفت نماز بگزارید.
🔳همچنین نقل شده که پیامبر رو به کوه مقابلشان ایستادند و فرمودند:
«ای کوه! اگر آنچه بر من وارد شده بر تو وارد میشد، تو را درهم میکوبید، ولی ما همانگونه که خدا فرمان داده، میگوییم:
إنّا لِلهِ وَ إنّا اِلَیْهِ راجِعونَ وَ الْحَمدُ لِلهِ رَبِّ الْعالَمینَ.»
(انساب الاشراف، ج۱، ص۴۵۲)
🤲 بارالها؛ بحق این آه و دم رسول الله بر داغ وفات جگرگوشه اش؛ امنیت و سلامتی را در ظلّ ولایت عظمی به امت اسلام تفضّل فرما.
چرا به حضرت احمد بن موسی (ع)، شاهچراغ می گویند؟
ـــــــــــــــــــــ
به مناسبت ۱۷ ماه رجب سالروز شهادت حضرت احمدبن موسی(ع) شاهچراغ
ـــــــــــــــــــــ
حضرت سید امیر احمد(ع) ملقب به شاهچراغ و سیدالسادات الاعاظم، فرزند بزرگوار امام موسی کاظم(علیه السلام) است. پسران امام هفتم
علیه السلام بنا به مشهور نوزده نفر می باشند. حضرت احمد بن موسی(ع) و محمد بن موسی(ع) از یک مادر که ((ام احمد)) خوانده
می شد متولد گردیدند. آرامگاه ایشان اکنون در شهر شیراز، میعادگاه عاشقان است.
شاید برای شما هم این سوال پیش بیاید که چرا به امامزاده احمدبن موسی(ع) شاهچراغ
می گویند؟ روایتی در این باره که در کتابی تاریخی نقل شده است را در اینجا نقل می کنیم.
«تا زمان امیر عضدالدوله دیلمی کسی از مدفن حضرت احمد ابن موسی (ع) اطلاعی نداشت و آنچه روی قبر را پوشانده بود تل گلی بیش به نظر نمی رسید که در اطراف آن،خانه های متعدد ساخته و مسکن اهالی بود. از جمله پیرزنی در پایین آن تل، خانه ای گلی داشت و در هر شب جمعه، ثلث آخر شب می دید چراغی در نهایت روشنایی در بالای تل خاک می درخشد و تا طلوع صبح روشن است، چند شب جمعه مراقب
می بود،روشنایی چراغ به همین کیفیت ادامه داشت با خود اندیشید شاید در این مکان،مقبره یکی از امامزادگان یا اولیاء الله باشد،بهتر آن است که امیر عضدالدوله را بر این امر آگاه نمایم،هنگام روز پیرزن به همین قصد به سرای امیر عضدالدوله دیلمی رفت و کیفیت آنچه را دیده بود به عرض رسانید.امیر و حاضرین از بیانش در تعجب شدند.درباریان که این موضوع را باور نکرده بودند، هر کدام به سلیقه خود چیزی بیان کردند.اما امیر که مردی روشن ضمیر بود و باطنی پاک و خالی از غرض داشت فرمود:اولین شب جمعه شخصا به خانه پیرزن می روم تا از موضوع آگاه شوم.چون شب جمعه فرا رسید شاه به خانه پیرزن آمده و دور از خدم و حشم آنجا خوابید و پیرزن را فرمود هر وقت چراغ روشن گردید مرا بیدار کن .چون ثلث آخر شب شد پیرزن بر حسب معمول روشنایی پرنوری قوی تر از دیگر شب های جمعه مشاهده کرد و از شدت شعفی که به وی دست داده بود بر بالین امیر عضدالدوله آمده و بی اختیار سه مرتبه فریاد زد: « شاه! چراغ».واز آن به بعد به شاه چراغ معروف گردید.»
هدایت شده از تبیان گناباد
جشن درختکاری باحضور رئیس اداره کتابخانه عمومی گنابادوامام جماعت مسجد جامع نوقاب حجت الاسلام جوادی نیا وجمعی از بزرگان نوقاب