سوال: اگر یک ماده از سه لایه تشکیل شده باشد، لایه های بیرونی سخت باشند هدایت حرارتی کمتری دارد یا وقتی نرم باشند؟
جواب: هرچه ماده سخت تر و مستحکم تر، هدایت حرارتی بیشتر و پرت بیشتر . بخاطر همین همیشه عایق ها عین پنیر نرم هستند.
شما وقتی دو لایه بیرونی را سخت میگیرید نمیشه وسطش کاملا نرم باشه و باید یک جوری به هم با یک ماده سختی دوخت و دوز کنید. همین ماده سخت میشه پل حرارتی
بنابراین بهترین گزینه اینکه که هسته مرکزی سخت و جداره های خارجی نرم باشه.
مصادیق:
۱. آلومینیوم ترمال بریک مقاومت حرارتی کمتری داره یا پروفیل upvc?
جواب: ترمال بریک لایه بیرونیش سخته و پی وی سی لایه درونیش و هدایت ترمال بریک دوبرابر پی وی سی هستش.
۲. دیوار 3dpanel:
وسطش یونولیته ولی دو طرف مش آهنی و سیمان داره آهن ها نازکه وای آهن بالای ۱۰۰۰ برابر یونولیت هدایت داره و همین باعث پل شدن حرارت از اینور به اونور میشه
۳. دیوار بلوکی دو طرف سنگ و سرامیک:
بلوک ممکنه عایق باشه ولی سنگ و سرامیک و سیمان هدایت حرارتی بالایی داره (حدود ۵ برابر) سنگ و سرامیک داخل گرما را میگیره و ذخیره میکنه، بعد میده به ملات وسط بلوک، اونم منتقل میکنه به سیمان و سنگ و سرامیک خارج
۴. مش و نمای کاذب:
سازه نما بتید به سازه اصلی وصل بشه. سازه جان ساختمانه و ظرفیت حرارتی بالایی داره. گرما را از ساختمان میگیره و به نبشی و میلگردهای زیر سازی نما میده. آهن هم که بالای هزار برابر یونولیت هدایت داره. روش هم که دوغاب سیمانی و سنگ کردی. پس پل حرارتی قطعیه
۵. ساختار بدن انسان:
ساختار بدن انسان و جانداران اینطوریه که لایه سخت (استخوانها و اسکلت) وسطه و پوسته (پوست) نرم در بیرونه. این دو لایه هم به وسیله چربی (یک نوع ماده تغییر فاز دهنده pcm) کاملا جدا شده و هیچ اتصالی بجز در ناخن و دندان نداریم. سطح مقطع اونها هم که چیزی نیست. حتی در کف پا هم شما لایه نرم را دارید. بنابراین میبینیم پرت انرژی در جانداران هم حداقله.
بنابراین در جمع میتوان گفت اگر یک ماده از سه لایه تشکیل شده باشد، برای افزایش کارآیی، اگر لایه داخلی سخت و خارجی نرم باشد بهتر هستش. پس این باور غلط که نازک کاری باید استحکام داشته باشه و آسیب نبینه را بهتره کنار بگذاریم.
همیشه دوستان فکر میکنند یک ماده وقتی خوبه که با مشت و لقد به جونش بیفتیم و اگر چیزیش نشد، یعنی خوبه.... این اتفاقا بده
همین تفکر و باورهای غلطه که بتعث میشه انقدر اتلاف انرژی داشته باشیم .
دین یعنی مهندسی باورها. بعضی فکر میکنند دین یعنی باورهای سنتی را حفظ کنیم و مثل مردم هزار سال پیش فکر کنیم. ولی بعضی هم فکر میکنند دین یعنی با باورهای زمان راه درست را پیدا کنیم. این با اون فرق داره و گرنه همه دین دار هستند و هر کسی برلی خودش خوب و بد و باورهای سبز و مادی و معنوی داره.
مبعث حضرت رسول مبارک بادا💚👏🙏
#مهندس_معتقد
#مهندس_منضبط
#مهندس_ناظر
#گشت_ارشاد_انرژی
#کمیته_انرژی
#حقوق_شهروندی
#انرژی_یار
دوستان عزیز خواهشمند است بنده را ارشاد کنید که کجای محاسبات بنده اشتباه است. بنده یک دانشجو هستم و از شما اساتید بزرگوار درخواست ارشاد دارم.🙏🌱👌🕊🖕
مقاومت نازک کاری معمولی بر اساس جدول اکسل مرکز احقیقات چقدر است؟
جواب: همانگونه که دیده می شود 0.09 است.
اگر شک دارید میتوانید در سایت مرکز تحقیقات وارد شوید، فایل اکسل را باز کنید و 12 میلی متر سنگ، 30 میلی متر دوغاب و 30 میلی متر گچ را وارد کنید و نتایج را حساب کنید.
پ.ن: ممکن است از این جدول این برداشت شود که rt=0.2 ولی باید اینگونه پاسخ داد که در روش تجویزی، مقاومت 1.4 و 1.5 برای مصالح تجویز می شود نه مقاومت مصالح و هوا!
در آزمایشات دیوار هم باید در شرایط خلا انجام پذیرد نه در هوای معمولی. در غیر اینصورت بایستی به مقاومت حداقل روش تجویزی 0.17 مقاومت هوا نیز افزوده گردد.
تیپ بندی بهینه پیشنهادی دیوار🌱
در اینجا دیوارهای آفتاب خور بصورت sw
دیوارهای در سایه بصورت TI
دیوارهای مجاور درز و کنترل نشده بصورت -TI
دیوارهای ضد حریق بصورت TIF و در راه پله و آسانسور بصورت -TIF نمایش داده می شوند.🙏🌱👌🕊
هر کدام از این دیوارها معانی و جزییات مقطع خاص خود را دارند و بصورت بهینه طراحی می شوند.
لطفا پیشنهادات خود را در مورد جزییات این دیوارها ذیلا مرقوم فرمایید.
طراحی بهینه دیوارها می تواند همانند طراحی بهینه سازه (شاپ سازه ای ) تخصص خود را داشته و هزینه های خود را مطالبه نماید و بصورت یک فعالیت کارآفرینی دانش بنیان مطرح گردد.
به امید روزی که ناترازی انرژی و بحران انرژی و شهر سالم و فاقد کربن بصورت دغدغه اصلی مهندسین درآید و صرفه جویی در همینه زمینه ها بصورت فرهنگ درآید و ساختمانهای ما مصداق بارز این آیه شریفه قرآن شود که: کلوا و اشربو و لا تسرفوا
امروز تولید و مصرف مسئولانه نه یک هدف بلکه یک آرمان جهای است که در سند 2030 بر آن تاکید می شود. متاسفانه ما فقط از سند 2030 یک فمینیسم را فهمیدیم و گزارش کردیم و سالها بر سر آن دعوا کردیم و در نهایت نه تنها فمینیسم را پذیرفتیم که فرافمینیسم را هم با خلاقیت و ابتکار خود به جهانیان در عمل عرضه داشتیم. ای کاش بجای این برخوردهای تعصب آمیز و شکننده برخوردی منعطف و مقاومتی از خود نشان می دادیم و هر 17 آرمان توسعه پایدار را ره توشه راه خود می کردیم و یک نسخه ایرانی و اسالمی از مباحث توسعه برای خود ایجاد می کردیم.🙏🌱👌🕊❤️🖕
مهندس ناظر؛ گل لوتوس ساخت و ساز: 🌼
یکی از سوالات پرتکرار کلاسهای مبحث ۱۹ و شرح وظایف اینست که وقتی فساد گسترده سازنده فاقد صلاحیت را انقدر پر رو کرده که میگوید خلاف میکنم و پولش را میدهم. یا وقتی مورد داشتیم سازنده پلیس را از طبقه دوم ساختمان به کوچه پرت کرده و مهندس را راه نمیده؛ یا اینکه مثلا در صبا شهر جواز دو طبقه میگیرند و ۹ طبقه می سازند؛ چگونه از ما انتظار دارید نظارت لازم و موثری داشته باشیم؟😑
البته بنده هنوز هم برخی از این گزاره ها را نمیتوانم هضم کنم. ولی یاد معلمی افتادم که میگفت من بعضی جاها که برای تدریس میروم، کتم را برعکس میندازم روی شونه هام، پاشنه کفشم هم میکشم و حتی با بچه ها فوتبال بازی میکنم، مچ میندازم و کشتی میگیرم.....
نظارت ۷۰٪ آن انتخاب کارفرما است. مهندس ناظر بصورت اخلاقی حداقل باید به اندازه سهم خود (۵٪) در ساختمان سازی موثر باشه و به تجربه ثابت شده که بالای ۱۴و۱۵٪ هم نمیتواند موثر باشه....
سعی کنید مثل گل لوتوس باشید. 🌺🌼🌱💚🙏 ریشه در لجن مرداب و رو به نور خورشید. شاید خدا گل لوتوس را آفرید که بگوید میشود در شرایط فساد نیز زیستی شرافت مندانه داشت. سعی کنید حداقل برداشت و در حد نیاز خود و امرار معاش از درآمد نظارت غیر مفید استفاده کنید و اگر در این شرایط شما فقط به اندازه ۵٪ موثر باشید، کار بزرگی انجام دادید. هرگز تسلیم نشوید و تجربیات نظارت خود را با دیگران به اشتراک بگذارید. شاید مسئولین بیدار شوند.
اگر شما فقط یک نکته را به سازنده یاد دهید و از وی بخواهید عملی کند، هم میتوانید فیلم آن را در رسانه منتشر کنید، هم باعث ایجاد دنیایی بهتر خواهید شد چرا که سازنده زین پس فرمول شما را در سایر پروژه ها اعمال خواهد نمود.
راهکارهای خیلی ساده را بیازمایید و گاهی نیز ممکن است ظاهر خود را همانند سازنده سازید.
یک انرژی یار خلافکار که پیشنهاد میدهد مثلا عایق کاری در درز انقطاع انجام شود یا فقط تیر ستون عایق منقطع شود یا زیر تیرچه ها در تیرچه یونولیت با ۵ سانت یونولیت فشرده پوشش داده شود یا تیر ستونها با ۳ سانت گچ پرلیتی ۱ به ۱ پوشش داده شود از یک مهندس منفعل که فقط بلد است گزارش خلاف رد کند خیلی در صرفه جویی در مصرف انرژی موثر تر است.
اهداف را گم نکنیم و مردمی واری را فراموش نکنیم.🌱💚🙏🌺🌼
مهندس و انرژی یار عزیزم💚
در شرایط فساد خود را همچون گل لوتوسی بدانید که ریشه در لجن دارد ولی پروانه ها دور وی جمعند و از شهد شیرینش بهره میبرند. و یادت باشد که:
هرگز تسلیم نشو🙃
#انرژی_یاران
#مهندس_منضبط
#مهندس_معتقد
#مهندس_ناظر
#کمیته_انرژی
#گشت_ارشاد_انرژی
#امر_به_قانون؛امر_به_معروف_است.
لینک گروه انرژی یاران:
https://chat.whatsapp.com/JbmdSm7YXUnK21qZ9kOFFT
چهار راه کنترل انرژی و استرانژی صفر (کمیته و هاب انرژی) روشی برای اجرای مبحث ۱۹ مقررات ملی:
چهار راهی را در نظر بگیرید که یک سر آن به قانون گذار کمال گرا می رسد و سر دوم آن به سازنده واقع گرا. یک سر آن به کارخانه دار منفعت طلب می رسد و سر دیگر آن به بهره بردار نامطلع. اگر ایرادات این ۴ گروه برطرف شود میتوانند در تقاطع چهار راه بدون مشکل با یکدیگر تلاقی کنند.
حال به نظر شما چه مجموعه ای میتواند این ۴ گروه را مدیریت کند؟ تجربه شهرداری و کمیته نما نشان داده که شهرداری اگر بخواهد میتواند متولی خوبی برای اجرایی شدن قانون باشد و آن چیزی که واسطه تبدیل الزامات قانونی به فرآیند اجرایی است یک متولی سفت و سخت چون کمیته انرژی (همانند کمیته بر و کف و کمیته نما و ...) می باشد و تکیه بر مهندسین ناظر که نمیتوانند جلوی خلافهای فاحش سازنده را بگیرند و اهرم کردن ایشان جهت اجرایی کردن قوانین کمال گرا بجز انصراف یا متخلف کردن ایشان و پیوستن ایشان به مافیای ساخت و ساز تاثیری ندارد و اهرم و سمبه کردن و چانه زنی نظارت بدون شارژ و فشار از بالا باعث اجرایی شدن قوانین نخواهد شد.
البته لازم است بگوییم قوانین خوب و فراخوبی و فرافراخوبی داریم و از طرفی این قوانین وارد طراحی نیز شده است. اما مشکل اینجاست که این قوانین اجرا نشده یا اگر اجرا شده هم به اندازه کافی تبلیغ و ترویج و واقعی نشده است. (سازنده تا وقتی به چشم خود پرت انرژی را نبیند و به چشم خود اجرای عایق کاری حرارتی را نبیند و لمس نکند، زیر بار اجرای مباحث نخواهد رفت. حال شما فرض کنید وقتی یک معلم و مروج مبحث ۱۹ دسترسی به یک عینک یا دوربین حرارتی ندارد، چگونه میتوان انتظار داشت مردم مساله و واقعیتهای پرت انرژی و پل حرارتی را درک کنند؟)
ایجاد یک هاب (نقطه اتصال ذینفعان انرژی) energy hub مثل کمیته انرژی و گشت ارشاد انرژی در بسیج مهندسی و کاهش کمال گرایی قانون گرا، کاهش واقع گرایی سازنده فاقد صلاحیت، کاهش منفعت طلبی کارخانجات سازنده بلوک و افزایش اطلاع رسانی به بهره بردار نهایی (استراتژی صفر) فشار از بالا و نظارت از پایین با استفاده از تجارب کمیته نما و اداره کار و آتش نشانی بعنوان متولیان موفق اجرای قانون گزینه هایی است که لازم است پس از تایید اساتید روی آن کارشناسی و بررسی لازم صورت پذیرد و سپس به بوته عمل گذارده شود.
#انرژی_یار
#مهندس_ناظر
#هاب_انرژی
#کمیته_انرژی
#گشت_ارشاد_انرژی
اعطای وام مقاوم سازی حرارتی، گامی در جهت کارآفرینی انرژی:
برخی فکر میکنند زیر ۱ درصد ساختمانها مقاومت حرارتی دارند اما کلیه مصالح مقاومت حرارتی دارند و درصدی از حداقل میحث ۱۹ را پوشش میدهند. بعنوان مثال دیوار سفالی ۲۰ با نازک کاری معمولی حدود ۳۳٪ دیواریهای خارجی و ۶۰٪ دیوارهای کنترل نشده در گروه ۲ آپارتمانهای مسکونی اداری تجاری تهران را پوشش میدهد.
یکی از علتهایی که هنوز سازنده رغبتی به عایق کاری از خود نشان نمیدهد، بار مالی آن است. خوب در کشوری که سالانه ۷۰ میلیون دلار یارانه انرژی میدهد، چرا بخشی این یارانه ها به عایق کاری ساختمان اختصاص نیابد؟
در ایران فارغ التحصیل انرژی زیاد داریم.در حال حاضر هیچ صلاحیتی نیز در نظام کنترل ساختمان به ایشان داده نشده است؟
به نظر شما اگر وام مقاوم سازی حرارتی بصورت تشویقی به ساختمانهای ec+و ++ec به شرط تایید مهندس انرژی داده شود، آیا در افزایش کارآفرینی دانش بنیان مهندسین تاثیری نخواهد داشت؟ به این موضوع نیز توجه کنید که ۱۲۰ هزار عضو نظام مهندسی بیکار و نیمه بیکار در ایران دازیم؟
لطفا نظرات و پیشنهادات خود را کامنت کنید.
#انرژی_یار
#انرژی_یاران
#مهندس_انرژی
#کمیته_انرژی
#گشت_ارشاد_انرژی
#مهندس_ناظر
معنای ظهر الفساد فی البر و البحر بما کسبت ایدی الناس در یک اسلاید.... بشر چه میزان زمین و آسمان را فاسد می کند؟
سوال: آیا انسان راه حلی برای مشکلات زیست محیطی تهران دارد؟
جواب: همانگونه که سید حسین نصر فرمودند انسان راهی بجز بازگشت به دین {به معنای مسئولیت پذیری} و معنویت {و سبزینگی} ندارد.
به قول استاد قبادیان اگر انسانها با سبک مردم {معنویت گرای} هند زندگی کنند، 1 کره زمین برای 20 میلیارد جمعیت کافی است ولی اگر با سبک مردم {مادی گرای} آمریکایی زندگی کنند، 3 کره زمین هم برای زندگی بشریت ناکافی است.
به نظر شما با این روند گسترش جمعیت جهانی کشتی تایتانیک مادی گرایی (متریالیسم) تا کی ادامه خواهد یافت و از چه زمان بشر وارد عصر طلایی آکواریوس و معنویت گرایی و سبزینگی آخز الزمان خواهد شد؟
پ.ن: راه حل تمام این مشکلات در یک آیه از قرآن آمده است: کلوا و اشربوا و لا تسرفوا این جمله در عصر میلینیوم (هزاره سوم) به یک جمله تفسیر می شود: تولید و مصرف مسئولانه (اجتناب از مصرف و باز مصرفی و بازچرخانی در مقابل یکبار مصرفی و تولید انبوه مدرن صنعتی شیمیایی) در مقابل شعار رفاه زدگی: ما تولید می کنیم تا مصرف کنیم و مصرف میکنیم تا تولید کنیم.
آیا شهرهای پرکربن و آلوده؛ شهر دوستدار زن و مادر ❤️هستند؟ چرا دختران روستایی وقتی به شهر می آیند، جذابیت خود را برای شهری ها از دست می دهند؟ ❄️به نظر شما با وجود این همه جذابیت در دخترهای دهه 80🔥 و آزادی حجاب و آرایش و عمل و ز.ز.آ و ... ، دخترهای امروز عشق را بیشتر تجربه می کنند یا دخترها و زنهای قدیم؟
آخرین تلاش یک انرژی یار برای جلب حمایت دخترهای زیبا در مبارزه با Co2:😂 دخترم مشکل از زیبایی تو نیست؛ هوا آلوده است. ☺️فرستنده ها درسته🙈؛ گیرنده ها داغون شده.🙊...خخخ😅
آلودگی هوا یکی از فاکتورهایی است که علاوه بر تهدید سلامت قلبی - عروقی و سرطان زایی، خطر اختلال در باروری و عدم تمایل جنسی را نیز به دنبال خواهد داشت. لازم به ذکر است آلودگی هوا باعث بهم زدن هورمون ها می شود ، ذرات معلق در آلودگی هوا مثل هیدروکربن های آروماتیک چند حلقه ای ، کادمیم سرب جیوه که روی تعادل هورمونی تاثیر می گذارند و برای اسپرم سمی هستند و باعث از بین بردن اسپرم می شود. همچنین کاهش در سطح تستوسترون یا سطح استروژن ممکن است باعث کاهش میل جنسی شود و از این موضوع در دراز مدت باعث از بین رفتن سلامت جنسی و زندگی جنسی می شود. آلودگی هوا باعث کاهش 30 درصدی فعالیت جنسی می شود. متخصصان باروری بر این باورند که بسیاری از فلزات سنگین در هوا وجود دارد که مستقیما بر روی هورمون های بدن تاثیر می گذارند و سلامت جنسی را به خطر می اندازد. در هند 15 درصد از آقایان نابارور هستند. متخصصان زنان و زایمان بر این باورند که الودگی هوا یکی از بزرگترین عواملی است که تاثیر منفی بر بارداری می گذارد. همچنین آلودگیهای محیطی را عامل افزایش ناباروری مردان است.سلولهای جنسی مردان نسبت به زنان در برابر آسیبهای محیطی، آسیبپذیرتر است و به همین دلیل در شهرهای بزرگ و صنعتی که انواع آلودگیها بهویژه آلودگی هوا وجود دارد، آمار ناباروری مردان رو به افزایش است. آلودگی هوا باعث کاهش سطح مایع منی می شود.در بسیاری از آزمایشات و مطالعات نشان داده شده است که تولد فرزند پسر در پنج دهه اخیر رو به کاهش است ، کاهش تولد مردان ممکن است به خاطر مواجهه شدن انسان با آلودگی هوا باشد.اسپرم هایی که وابسته به جنسیت هستند و دارای کوروموزوم y هستند بسیار ضعیف تر از کرومورزوم های x ( جنسیت زن) هستند برای همین در مواجه با شرایط سخت مثل آلاینده های موجود در هوا مثل نیترات ، سرب و فلزات سنگین دیگر از بین می روند .
منبع: کلینیک تخصصی دکتر پیمان صالحی
#معماری_از_بحران_تبعیت_میکند.💚🙏🌺
#Form_follow_crisis🙏💚🌺
معماری از بحران تبعیت میکند:
بسیاری از بحرانهای امروز از شهرهای پرجمعیت و متراکم به وجود آمده و بعنوان مثال در تهران دو طبقه سال ۶۵ وجود نداشت. راه حل این بحرانها هم در همان معماری و شهر وجود دارد....
به قول سید محمد بهشتی ایران کشور بحران است و معماری ایرانی یعنی معماری در شرایط بحرانی.
به قول محسن رنانی توسعه ایران در شرایط نرمالیتی معنا ندارد و بایستی در برنامه ریزی توسعه ایران در شرایط بحرانی صورت پذیرد.
دیگر امروز تبعیت فرم از معنا، معنویت، فلسفه و عملکرد موضوعیتی ندارد چون دنیا (و نه تنها ایران) در شرایط بحرانی انقراض قرار دارد.
گفتمان اسالمی، نسل اسالمی، شهر اسالمی و معماری اسالمی نقطه شروع و پایان همه بحثها در گام دوم تمدن اسالمی ایران است.
صرفه جویی در مصرف انرژی و آلودگی هوا (آلاینده ها) و انقراض انسان و محیط زیست رابطه ای متقابل و پیوسته دارند. به همین خاطر است که همه آلاینده ها (آب آلوده، هوای آلوده، امواج وای فای و حتی تراریخته، شیرابه ها، آلودگی صوتی و....) باعث عقیم شدن و کاهش میل و توجه تمایل جنسی انسان میشوند.
عدالت میان نسلی محقق نمیشود تا وقتی که نسلی سالم و اسالمی به وجود نیاید و بحران جمعیت و تثبیت آن در حد ۹۰ میلیون و حتی شاید کمتر در ۵۰ سال آینده و پیری جمعیت و ... نیز از همین موضوع بر میخیزد....
معماری اسالمی چگونه میتواند از بحرانهای آینده جلوگیری کند؟
۱. بحران انرژی: عایق حرارتی، سلول خورشیدی و سامانه تجدید پذیر طبق مبحث ۱۹
۲. بحران سیل و فرو نشست و فروچاله: شهر اسفنجی و زهکشی پایدار suds
۳. بحران آلودگی هوا: مقاوم سازی حرارتی طبق مبحث ۱۹ و از طرفی ساختمانهای هیبریدی و حمل و نقل پایدار
۴. بحران زلزله: مقاوم سازی سازه ای
۵. بحران ویروس های جدید و مقاوم شدن باکتری به آنتی بیوتیک: کاهش حجم فاضلاب و احداث چاه آب باران در منازل و بازچرخانی آب و کشاورزی در منزل
۶. بحران ولگردهای جدید neet حدود ۳ میلیون در ایران: کشاورزی شهری و معماری مولد و خیرات
۷. گران شدن گوشت گوسفند و مرغ و گوشتهای سرد عقیم کننده: پویش خشکاله و بامهای مولد از پسماند تر و کمپوست ساز (ماده اولیه پسماند تر رایگان)
۸. تغییرات اقلیمی: جنگل انبوه و ویلای جنگلی (به نقل از فائو)
۹. جزیره حرارتی شهری: بام و نمای آفتابگیر سپید، سبز و آبی و جاذب اسفنجی بجای عایق کاری و انعکاس آن
ولی مهمترین اقدام برای مقابله با بحرانها، اجتناب است. یعنی تولید و مصرف مسئولانه از منابع و آن چیزی که در دین بدان میگوییم: کلوا واشربوا و لا تسرفوا می باشد.🙏💚🌺
پی نوشت: گرچه معماری سبز اسالمی یک شیوه است و یک سبک نیست ولی گاهی تا حدی بنا را تحت تاثیر قرار میدهد که میتوان گفت:
#معماری_از_بحران_تبعیت_میکند.💚🙏🌺
انرژی یاران:
تو خوبی؛ هوا بده😂😂😂
جوکهای انرژی یار به مناسبت اعیاد شعبانیه🌹🙏🤭🤭🤭
فکت علمی: آلودگی هوا باعث سمی شدن و کاهش حجم اسپرم، کاهش تمایل جنسی و باروری در مردان و زنان میشود.🤯😱🙏
راه حلش چیه؟ تزکیه و پاکسازی هوای شهر و اجتناب از تولید دود که یکی از مصادیقش صرفه جویی در مصرف انرژی هستش....
حالا چند تا جوک و تولید محتوی به مناسبت اعیاد شعبانیه🌹🙏🤭😎
۱. چرا دادگاههای خانواده شلوغه؟ زنها میگویند مردها به ما بی توجه شده اند. راست میگویند. اما چرا مردان تمایل خود به زنان را از دست داده اند؟ بخاطر اکسیژن کم هوا و آلودگی ها و کاهش حجم و سمی شدن اسپرم🤣😅😂😎
۲. دخترهای زیبا در خیابان میگردند و کسی کاریشون نداره؟ آیا مردها بی غیرت شدند؟ اگر این دخترها در دهه ۶۰ و تهران دو طبقه بودند، آیا باز هم کسی کاریشون نداشت؟ یا پسرها میگفتند حاضریم یک دست و یک پایمان را بدهیم و با تو ازدواج کنیم؟🤭🙂😋
۳. کجا مردها بی غیرت میشوند؟ جاییکه اکسیژن کم و هوا آلوده باشه (در اقلیمهای مرطوب هم تا حدودی بخاطر رطوبت و کاهش اکسیژن بدنها سست و سر میشه) شوخی بودا اصلا جدی نگیر🙃
۴. پدیده افزایش مجردها: به دختر میگی چرا ازدواج نمیکنی؟ میگه از هر دو ازدواج یکیش منجر به طلاق میشه. به پسر میگی چرا ازدواج نمیکنی؟ میگه بدنم سره و حسی ندارم (احتمالا به دخترها) 😉😋😂
۵. دختر میبینی تو مترو مثل پنجه آفتاب.... داره به دوستش میگه من زشتم.... شاید چون درک دهه ۸۰ ایها از زیبایی با ما دهه ۵۰ ایها متفاوته... چون اونها بدنشون سره...خخخخ
۶. به نظرتون اگر یک دهه ۸۰ ای بی حجاب زن زندگی آزادی در تونل زمان بره دهه ۶۰ و برگرده چی میشه؟ من فکر میکنم با چادر و مقنعه و شایدم پوشیه و ۷و۸ تا بچه بدون آرایش و تتو برگرده🤣😅🙂
۷. دو تا دختر ۲۰ ساله شاه دیدم تو مترو به یک آقا مسن گیر دادند.🙄😶😑 فکر کردم آشناشونه.... آقا محل نگذاشت🤨 بعد رفتند به دو تا سرباز گیر دادند🤯😷😱 البته فکر کنم میخواستند بهش بگویند تو خوبی، هوا بده و در مورد صرفه جویی در مصرف انرژی در راستای #انرژی_یار باهاش صحبت کنند.😅😂😎
۸. به وزیر میگی چرا ۱۲۰ هزار مهندس بیکار و نیمه بیکار داریم؟ و چرا ۳٪ بودجه عمرانی داده نمیشه تا صنعت ساخت زاه بیفته؟ میگه بودجه عمرانی داره دود میشه که جوانها را عقیم کنه😅 میگی چطور؟ میگه آخه ۷۰ میلیون دلار یارانه سوخت میدهیم و ۳۰ میبیون دلار هم یارانه دارو میدهیم تا بیماری های ناشی از سوزاندن سوخت (آلودگی هوا) را برطرف کنیم. ازش میپرسی چرا این همه مصرف انرژی؟ میگه نصفش در ساختمانهاست و ساختمانهای ما ۵ برابر کشورهای پیشرفته پرت انرژی دارند😷🤯😱 میگی خوب چرا انقدر پرت دارند؟ مگه قانونش نیست؟ مگه طرحش نیست؟ مگه تحصیل کردش نیست؟ مگه ناظرش نیست؟ میگه اینها همه هست ولی حسش_حسش_حسش (و اراده اش و ساز و کارش...) نیست.😂😂😂 (بخاطر آلودگی هوا و کاهش اکسیژن رسانی به مغزه انگار🌹😊😉
ارسطو میگه: چیزی که به مقدار فراوان در طبیعت وجود داشته باشد، کمترین اهمیت به آن داده میشود. به نظر شما هوا مهمتره برای سلامتی نسل ما یا طلا؟ راستی قیمت طلا چقدر بالا رفته 🤣😂😋😘
شاد باشید دوستان. از غصه چیزی حل نمیشه.
لطفا با انتشار جوکهای زیست محیطی مادر زمین را در مهمان نوازی از فرزندانش و انسانها را در صزفه جویی و کاهش اسراف یاری رسانید...کلوا واشربوا و لاتسرفوا باید بشود تابلوی سردر #گشت_ارشاد_انرژی 😎😅🤣🌹🙂
هدایت شده از malekiarch
فرمول محاسبه تاثیر عایق کاری بر سطوح مختلف بنا و نهایتا معافیت برخی سطوح بصورت سرانگشتی اولیه با تفکیک سطوح بتنی و بنایی و مجاور درز و آزاد (مجاور فضای باز) - روش موازنه ای سرانگشتی: توضیح اینکه این روش در مراحل ابتدایی قرار دارد و تقریب آن بالا است ولی برای ایجاد یک ذهنیت در بازرسی اولیه ساختمان مفید است.
به امید فراگیری مباحث مقررات ملی ساختمان در قالب محاسبات سرانگشتی و ذهنی و حفظی و قابل آموزش و درک به سازنده🙏🌱👌🕊🖕
لطفا فرمول را نقد کنید...
از چه طریق سازنده را قانع کنیم عایق کاری را در فرهنگ ساخت و ساز خود وارد کند؟
یادت باشه علی دایی گل زن بزرگ جهان بود. ولی ایشان 20و30 بار شوت میکرد، یکیش گل میشد و کلا 108 گل زد باقیش پرت شد.....
اگر قرار است مهندسین متولی (بدون قدرت) ساخت و ساز باشند؛ حداقل بایستی چند بعدی به موضوع نگاه کنند. هم در حوزه سلامت و هم محاسبه، تخفیف و اجزا و بعنوان یک کاسب و کارآفرین انرژی نمی توانند مسایل اقتصادی را مد نظر قرار ندهند و برای سازنده off قایل نشوند...
#انرژی_یار