هدایت شده از روح الله
29.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
واکسن کزازی که حیریه بیل و ملیندا گیتس پشتش بودند و به میلیون ها زن کنیایی زده شد
دارای موادی بود که آنها را نازا می کرد
هدایت شده از مهدیحسنی
🐫۱۲ نکته عجیب در مورد شتر🐫
"شتر" به خشکی بسیار مقاوم است تا حدی که گاهی ۳۰ درصد از وزن شتر با از دست دادن آب بدن کاهش مییابد، امری که ممکن است در انسان و حیوانات اهلی دیگر منجر به مرگ شود!
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ در قرآن مجید بهتناسب بیان داستانهای مختلف نام ۳۵ حیوان اعم از چهارپایان، پرندگان و حشرات برده شده است، یکی از حیواناتی که نام آن بهدفعات در قرآن مجید بیان شده "شتر" است.
اگر خداوند به حضرت ابراهیم(ع) دستور داد که بهجای ذبح فرزندش اسماعیل، قوچی را قربانی کند، به پیامبر اعظم(ص) فرمان میدهد که بهشکرانه کوثر، برای پروردگارش نماز بهجا آورد و شتر نحر کند، همچنین خداوند منان قوم سرکش ثمود را که پیامبر خود حضرت صالح(ع) را تکذیب میکردند بهدلیل نحر شتری که بهدرخواست خودشان و بهصورت معجزه از کوه بیرون آمده بود نابود کرده است. خداوند منان در یک بیان کلی در سوره غاشیه، بندگانش را به تفکر در آفرینش شتر دعوت میکند: «أَفَلایَنْظُرُونَ إِلَی اْلإِبِلِ کَیْفَ خُلِقَتْ؛ آیا آنها به شتر نمینگرند که چگونه آفریده شد؟» (غاشیه: ۱۷)، از دیدگاه فقهی نیز شتر یکی از ۹ چیزی است که پرداخت زکات آنها واجب و همچنین یکی از معیارهای تعیین قیمت دیه در دورههای مختلف میباشد!
این نوشتار کوتاه درصدد است با برشمردن چند مورد از شگفتیهای این حیوان اهلی، پربرکت و پر رمز و راز، به این پرسش پاسخ دهد که اگر شتر تا این حد ارزش اقتصادی و فرهنگی دارد، پس چرا در کشور اسلامی ما تا این حد به پرورش این حیوان بیتوجهی شده است؟!
تعدادی از ویژگیهای منحصربهفرد شتر:
۱. در حالی که بعضی از چهار پایان، تنها از گوشتشان و برخی دیگر نیز بیشتر از شیرشان استفاده میشود و از بعضی دیگر تنها سواری میگیرند و برخی نیز برای باربری مناسب هستند، شتر حیوانی است که هم از گوشت و شیرش استفاده میشود و هم از آن برای سواری و باربری بهره میبرند.
۲. شتر، نیرومندترین و مقاومترین حیوان اهلی است که میتواند بار فراوانی را حمل کند. هنگامی که در حالت خوابیده است، اگر بار سنگینی را بر او حمل کنند، با یک حرکت سریع برمیخیزد و روی پا میایستد، در حالی که دیگر چهارپایان قدرت چنین کاری را ندارند. این حیوان برای حمل بار تا بیش از نیم تن و نیز برای کشیدن چرخ دستی مورد استفاده قرار میگیرد.
۳. شتر میتواند هر روز مسافتی طولانی را بپیماید و از زمینهای ناهموار و شنزارهای سخت بگذرد که به همین دلیل، عربها آن را «کشتی بیابانها» مینامند. در فصلهای خشک ۱۰ تا ۲۰ روز توان تحمل تشنگی و گرسنگی شدید را دارد. در کاروان بین ۱۷۰ تا ۲۷۰ کیلوگرم بار را با سرعتی معادل ۵ کیلومتر در ساعت حمل میکند؛ در کاروان معمولی این حیوان پنج روز حرکت میکند و پس از آن آب و غذا دریافت میکند!
۴. شتر به خشکی بسیار مقاوم است تا حدی که گاهی ۳۰ درصد از وزن شتر با از دست دادن آب بدن کاهش مییابد؛ امری که ممکن است در انسان و حیوانات اهلی دیگر منجر به مرگ شود! جالب اینکه، شتر میتواند این کاهش را ظرف چند دقیقه جبران کند. کمترین گردش آب را میان حیوانات دارد و قادر به جذب آبنمک از رودهها و دفع آنها از کلیههاست. شتر برای پایین آوردن دمای بدنش به تعریق نیازی ندارد، بنابراین آب را در بدن خود حفظ میکند. شتر دمای بدن خود را از ۳۴ درجه سانتیگراد در اوایل صبح تا ۴۱ درجه تا عصر تغییر میدهد و به این ترتیب از گرمای روز برای گرم کردن بدن خود در شب استفاده میکند. اکنون آشکار شده است که متناسب با اختلاف زیاد درجه حرارت بدنش میتواند آب بدن خود را حفظ نماید، زیرا که از این آب برای خنک کردن بدن استفاده نمیکند؛ پاهای پهن شتر کوهاندار از فرو رفتن این حیوان در ماسههای نرم جلوگیری میکند.
۵. تغییر پوشش شتر از پشم در زمستان به موهای براق منعکسکننده در تابستان نیز جالب توجه است. شتر استوایی موهای خود را نمیریزد، اما یک پوشش منعکسکننده صاف را بر بدن خود در طول سال حفظ میکند. کوهان نهتنها بهعنوان یک مخزن ذخیره آب و چربی است، بلکه یکی از بزرگترین استفادههای آن، این است که با جمعآوری چربی بدن در کوهان، بافتهای زیرجلدی تقریباً بدون چربی هستند، در نتیجه بدن خنکتر میماند.
۶. تغذیه شتر، بسیار کمخرج است و هرگونه رستنی حتی خار و خاشاکی را میخورد.
۷. شتر در شرایط نامناسب جوّی، میان توفانهای سخت بیابان که چشم و گوش هر جانداری را کور و کر میکند، با ویژگی خاصی که خداوند در پلکها و گوشها و بینیاش قرار داده است، مقاومت میکند و به راه خود ادامه میدهد.
هدایت شده از مهدیحسنی
۸. شتر با داشتن قدرت فیزیکی بالا، از رامترین حیوانات است، بهگونهای که یک کودک خردسال نیز میتواند مهار یک قطار شتر را در دست بگیرد و هر جا که میخواهد، ببرد. البته گاه ناگهان مهاجم میگردد (بهویژه در فصل جفتگیری)، به همین جهت بهتر است که در هنگام کار شتران نر و ماده از هم جدا گردند.
۹. بیماریهای شایع شتر بسیار محدود است؛ عمدهترین بیماریهای داخلی شتر عبارتند از: اسهال، میوپاتی تغذیهای، نفخ شکم، بیماری انحراف گردن، بلعیدن اجسام خارجی، تورم ضربهای نگاری، هماتوری، تورم شیردان، کوری و کولیک «دلدرد شدید».
۱۰. شیر شتر بیشتر از هر شیر دیگری در طبیعت شبیه شیر انسان است و ۱۰ برابر بیشتر از شیر گاو آهن و سه برابر بیشتر ویتامینث دارد. اگر بدنتان تحمل لاکتوز را ندارد بدون هیچ مشکلی میتوانید این شیر را بنوشید. شیر آن بسیار چرب و پر از مواد غذایی است با وجود این شیر شتر در فروشگاههای آمریکا دیده نمیشود، دلیلش این است که فروش شیر شتر در ایالات متحده غیرقانونی است. در قزاقستان شیر شتر برای درمان سل استفاده میشود و پزشکان آفریقایی از آن برای تغذیه ایدزیها استفاده میکنند.
۱۱. گوشت آن در دین اسلام حلال است، اما ذبح آن با دیگر جانوران حلالگوشت متفاوت است و باید آن را نحر کرد، در آیین یهود بهدلیل نداشتن سُم آن را حرامگوشت میدانند، همچنین هندوها و زرتشتیان نیز از خودن آن امتناع میورزند. از دیدگاه طب سنتی گوشت شتر طبعی گرم دارد. پیشگیری از زایمان زودرس، تسکین دردهای روماتیسمی، تقویت قوای جسمانی و جنسی از خواص گوشت شتر است.
گوشت شتر از ارزش غذایی و خواص دارویی و درمانی بسیاری برخوردار است، در روایات دینی ما به مصرف آن بسیار توصیه شده است. در روایاتی از حضرت رسول(ص) آمده است که گوشت شتر را بخورید حتی سالی یک بار.
۱۲. از پوست آن برای ساختن کفش، کمربند، صندلی و لباس استفاده میکنند، پشم شتر را در ساختن خیمهها، پتو، فرش، لباسها، فرش و چادر استفاده میکنند و از پیخال کاملاً خشک و همچنین از مدفوع خشکشده آن برای روشن کردن آتش استفاده میشود.
بنابراین، چندان شگفتانگیز نیست که واحد شمارش آن در زبان عربی و فارسی "نفر" است و قبایل بادیهنشین تصور میکنند که شتر گرانبهاترین دارایی آنهاست، با وجود این متأسفانه در کشورهای غربی از نظر فرهنگی، شتر نماد عقبماندگی و عدم توسعهیافتگی است، آنها به همان میزان که نسبت به بز، سمپاتی مثبت دارند نسبت به شتر سمپاتی منفی دارند، از این رو با اینکه در تقویم جهانی روزی بهنام "روز جهانی بز" وجود دارد، ولی برای تحقیر مسلمانان در رسانهها همواره از نخل و شتر استفاده میکنند و در نتیجه در مورد شتر تحقیقات علمی بسیار محدودی در جهان صورت گرفته است! یعنی اتفاقاً در مورد حیوانی که خداوند امر به مطالعه در خلقت آن کرده، در مورد آن کمترین مطالعه صورت میگیرد!
گذشته از اینکه قاره سبز اروپا و مناطقی از آمریکای شمالی مناسب پرورش این حیوان نیستند اما شاید یکی از دلایل این تفاوت و تبعیض این باشد که امروزه بز یکی از نمادهای فراماسونری و شیطانپرستی است و شتر از نمادهای کشورهای اسلامی!
اما در ایران با وجود اینکه بسیاری از مناطق آن استعداد پرورش این حیوان کمهزینه و پربازده را دارند اما از آنجا که سرفصلهای قریب به اتفاق رشتهها و گرایشهای دانشگاهی و از جمله دامپروری و دامداری صنعتی، بهنوعی تقلید از نظام آموزشی غرب است لذا در سیاستهای کلان ترویجی و حمایتی وزارت جهاد کشاورزی کشورمان حمایت از این حیوانات جایگاه قابل دفاعی ندارد.
"[حجتالاسلام والمسلمین] علی ارجمند عینالدین
هدایت شده از عباس منصوری زاده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️تصاویری از پنلهای خورشیدی جدیدی که شرکت آلمانی Heliatek تولید کرده و تقریبا در هر مکانی امکان نصب آن وجود دارد
@AkhbareFori
10.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وقتی گاز وارد خانه شود و دود از آن خارج شود و هیچ مدیریتی بر مصرف انرژی نباشد، سالی ۷۰ هزار نفر فوت خواهند شد. سوال: اگر دیه هر نفر ۱ میلیارد باشد، پول خون این افراد را چه کسانی باید پرداخت کنند؟ خوشبختانه در مورد آمار کودکان سرطانی، نقص عضو، اوتیسم، بیش فعال، پرخاشگر و سندروم شهر بیمار و نسل بیمار و نقش صرفه جویی در مصرف انرژی در این آمار سخنی به میان نیامده است.🙏🍃🌱
گروه انرژی یاران
https://eitaa.com/joinchat/775094968Cbc0dba1100
هدایت شده از malekiarch
طوری ساختمان بسازید که بگویند: نه خانی آمده نا خانی رفته😃
قصه از این قراره که یک مرد قدیمی با الاغش میره مسافرت. وسط راه گشنه میشه یک خربزه در میاره بخوره.... اولش میگه نصفش را بگذارم که بگویند یک سلطانی از جاده رد میشده که نصف خربزه را نخورده...
بعد که نصفش تمام میشه میبینه بازم گشنشه و میگه گوشت خربزه را میخورم و پوستش را با کنی گوشت میگذارم که بگویند خانی آمده....
بعد میبینه بازم گشنه هستش و خرش هم گرسنه است... نهایتا کل گوشت و پوست و هسته خربزه را هم میخوره و میگه: عیب نداره بگذار بگویند نه خانی آمده نه خانی رفته🙏🍃🌱😅
یکی از آرمانهای توسعه پایدار تولید و مصرف مسئولانه هستش.... یعنی با ۸ میلیارد جمعیت جهانی دیگه نمیشه مثل سلطان و خان های قدیمی زندگی کنیم. همه در قبال فقر و گرسنگی جهانی چند میلیارد نفر و نسل آینده مسئولیم و باید طوری ساختمان بسازیم و زندگی کنیم که حداقل fingerprint و رد پای تمدنی بر طبیعت داشته باشیم. اینه که میگوییم:
طوری ساختمان بسازیم که بگویند نه خانی آمده و نه خانی رفته است🙏🍃
پی نوشت: بومی گرایی مفاهیم زیست محیطی و سبز و پایدار وظیفه همه اساتید بالاخص اساتید معماری هستش و این کاری که ما در این متن کردیم یعنی بومی گرایی مفاهیم جهانی و #تکنولوژی-اشتراکی😍🙏🌱🙂
گروه انرژی یاران:
https://eitaa.com/joinchat/775094968Cbc0dba1100
سلام
ببخشید آیا راهی هست که با تولید کنندگان و کارآفرینان شهر خاصی مثل دراز کلا ارتباط برقرار کرد؟
ممنون میشم راهنمایی کنید🙏🌱🍃
5.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌑🌑🌑🌑🌑🌑🌑🌑🌑🌑
🌑موشه دایان وزیر کشاورزی اسرائیل آمد ایران و خواستار نابود کردن قنات های ایران شد و وزیر کشاورزی ایران هم پذیرفت.
👈هرجا که دشمن زد بدان وآگاه باش باید آن را محافظت ونگهبانی کرد.
☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️
{هسته ملی تخصصی مدیریت آب(همت)}
🌳هماهنگ و همدل شویم برای حفاظت و حراست از میراث ارزشمند و گرانمایه استانمان، و برای نفی نظرات کینه توزانه موشه دان به امور ذیل توجه ویژه نمائیم.
💐بازدیدهای صحرائی از بیش از پنجاه درصد قنوات استان کرمان اثبات می نماید:
🌹 که قنات خشک شده در استانمان وجود ندارد.
⬛️ همه قناتهای استان متاثر از بی تفاوتی ، سهل انگاری ، بی توجهی نسبت به حفاظت وحراست، با مسائل ریزش های داخلی کوره ، ورود سیلابهای فصلی ، آبدهی آنها قطع و یا کاهش یافته.
⬛️مسئله چاه بجای قنات وزارت نیرو ،حق آبه بران با داشتن مشکلات وراثتی ،یا سایر مسائل مالکیتی را وادار نموده ،که آب قنات را به روشهای عدیده محدود و یا مسدود جلوه دهند، تا بدین ترتیب قنات را خشک شده معرفی و پروانه چاه بجای قنات دریافت نمایند.
🌷با هماهنگی و عزم ملی میتوانیم فرهنگ قنات و قنات داری را احیاء و با گذاشتن واحد درسی تحت همین عنوان در رشتههای تحصیلی آبیاری دانشگاهی و سپس ورود مبتکران و صنعتگران،به این رشته تعریف شده با تجارب تاریخچه تامین آب هزاران ساله امان،دریچه نوینی برای حداقل تامین آب شرب پایدار،ماندگار و تضمین شده شهر به شهر،روستا به روستای استانمان و کشورمان نهادینه نمائیم.
🌴{احیاء هر رشته قنات برابر است با خنثی کردن بمبهای شیمیایی که اسرائیل در روستاهامان کار و کشاورزان را حاشیه نشین نموده}@qanat_kerman
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسلام و مسایل زیست محیطی به زبان یک بانوی انگلیسی🙏🍃🌱🙂
هدایت شده از M
7.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌میوه ملون تراریخته و دست کاری ژنتیکی شده توسط صهیونیستهاست.
✅ به جای ملون از طالبی طبیعی پوست رو به سبز؛هندوانه،خربزه مشهدی استفاده کنید و لذتشو ببرید.
هدایت شده از 🌹بازتاب محبت 🌹🌼
10.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وقتی کسانی هستند که هدفشان بابقیه فرق میکنند 😊
ارسال بدون لینک موجب نارضایتی ماست 💚
@baztabmohabt ولله الحمد
https://eitaa.com/baztabmohabt
هدایت شده از malekiarch
مهندسی دینی پارامتریک با رویکرد اسالمی:
دین چیست؟ دین همان احساس دین و مسئولیت پذیری responsibility است.
دین پارامتریک چیست؟ انسان دز قبال ۵ چیز باید احساس دین و مسئولیت پذیری داشته باشد: ۱. خود ۲. داشته های طبیعی و طبیعت مقدس ۳. دیگران از جمله انسا و حیوان و ... ۴. آفریدگار و عالم معنا/ متا فیزیک ۵. ساخته هایش... 🙏🍃🌱 این ۵ پارامتر در ۴۰۰۰ دین مختلف الهی و بشری بالا و پایین میرود و گاهی به صفر میرسد و به همین خاطر میگوییم پارامترهای دینی یا دین پارامتریک.
مهندسی دینی پارامتریک چیست؟ اگر دستاوردهای انسان باعث پاسخگویی و افزایش مسئولیت پذیری و احساس دین انسان در مقابل ۵ عامل فوق شود میگوییم آن دستاورد و مهندسی و معماری دینی است.🙏🍃🌱
مهندسی دینی پارامتریک با رویکرد اسالمی چیست؟
اگر انسان در همه کارهای خود از جمله مهندسی؛ خدا را در نظر بگیرد و موازی باخدا، خود، دیگران، طبیعت و مصنوع را مبتنی بر نگرش اسالمی یعنی در ملازمه اسلام و سلامت مد نظر قرار دهد، به آن مهندسی میگوییم: مهندسی دینی پارامتریک با رویکرد اسالمی🙏🍃🌱💖
گروه معماری با اندیشه اسالمی در ایتا:
https://eitaa.com/joinchat/3243180235C9b2162343b