🔰 وقتی کار به سمت بیدینی برود!
🔻 پیش از انتخابات ریاستجمهوری سیزدهم که بحث کاندیداتوری آقای رئیسی مطرح شد، برای ما روشن بود که ایشان یک فرد «عملگرا» هستند و رویکردشان در صورت انتخاب شدن به عنوان رئیسجمهور سیزدهم، رویکرد «نظرگرایانه» از نوع «ایدئولوژی انقلاب اسلامی» نخواهد بود. این موضوع در این دو سال ریاستجمهوری ایشان در مقاطع گوناگون اثبات شد که اوج آن در فتنه سال ۱۴۰۱ با عنوان «فتنه فمینیستی پورنوتوپیای فرانسوی» که در ادامه نقشه دشمنان این مرز و بوم در راستای «آندلسیزاسیون» جمهوری اسلامی ایران بود، میباشد که بهطور ویژه در خصوص لایحه بهشدت مشکوک و مسئلهدار عفاف و حجاب برای همگان روشن گردید.
🔻 البته همانطور که روشن است، این رویکرد در خصوص هر سه قوه صدق میکند! تا اکنون قوه قضاییه و قوه مجریه در موضوع عفاف و حجاب، عملکرد بسیار بدی داشتهاند و در این آزمون، موفق نبودهاند. وقتی کار به سمت بیدینی برود، رویکرد ما در قبال مسئولان مشخص است. بدیهی است که تا اکنون این دو قوه، حمایت امت حزبالله را از دست دادهاند! منتظر هستیم ببینیم قوه مقننه چه میکند و اگر عملکرد مجلس در موضوع لایحه عفاف و حجاب، قابل قبول بود؛ به حمایتمان البته در سایه نقد آنها ادامه خواهیم داد و اگر اینگونه نبود؛ به سرنوشت نمایندگان اصولگرای مجلس نهم دچار خواهد شد و رنگ مجلس دوازدهم را نخواهد دید! مجلس نهم با اکثریت اصولگرا گرفتار طراحی ریاست وقت مجلس و اطرافیانش شد و طی بیست دقیقه به برجام رأی داد و ... . نتیجه آن شد که در انتخابات مجلس دهم، اصولگرایان «حذف» و اغلب کسانی که به برجام رأی مثبت داده بودند، پشت در مجلس ماندند. اگر قالیباف در خصوص این لایحه خطرناک، نقش لاریجانی در مجلس نهم را بازی کند؛ کار به جایی میرسد که امت حزبالله تصمیم به «تنبیه» نمایندگان اصولگرا و حذف آنها از مجلس دوازدهم بگیرند!
🔻 عملکرد دولت طی این دو سال در حوزه اقتصادی نیز عملکرد مثبتی نبوده است و کاملاً روشن است که دولت برای اداره کشور در حوزههای گوناگون، به اندازه یک برگ هم برنامهای ندارد و دستش کاملاً خالی است! توفیقاتی هم که در این مدت داشتهاند، هرچند قابل تقدیر و تشکر است؛ اما روشن بود که باید انجام شود و هر کس که در این جایگاه قرار میگرفت، باید آنها را انجام میداد.
🔻 ما دیگر دوران نظام ریاستی را در جمهوری اسلامی ایران، تمامشده میدانیم! حضرت امام خمینی (ره) نیز از ابتدا دموکراسی را قبول نداشتند و بنابر مصالحی آنرا آن هم در قالب مردمسالاری دینی پذیرفتند. درست است که انتخاب رئیسجمهور در چارچوب مردمسالاری دینی انجام میشود؛ اما روح حاکم بر آن، دموکراسی است و در اسلام چیزی به نام دموکراسی وجود ندارد. در نظام اسلامی، کارگزاران نظام توسط امام جامعه انتخاب میشوند. لذا باید نظام ریاستی را حذف و انتخاب نخستوزیر توسط ولیفقیه را جایگزین آن کنیم. تنها در این صورت است که اسلام در کشور پیاده خواهد شد و مشکلات مختلف در حوزههای گوناگون فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی، علمی و ... حل خواهد شد. البته قوای سهگانه مونتسکیو که مبنایش تثلیثی است، باید مابهازای آن تولید شود و ما میدانیم چگونه این کار را انجام دهیم؛ اما فعلاً با توجه به شرایط حساسی که در آن قرار داریم، میشود این اصلاح را در قوه مجریه انجام داد تا در روند درست قرار بگیریم و بسیاری از مشکلاتمان حل شود.
✍ نویسنده: مدیر رسانه تحلیلگاه
🆔 @Tahlilgaah
🔰 باید مراقب دختران و زنان خود باشیم!
🔻 نزدیک به یک ماه پیش که برابر بود با تاریخ شنبه ۳۰/اردیبهشت/۱۴۰۲، «شهروز سخنوری» معروف به «الکس» به جرم «قاچاق انسان به قصد فحشاء» به دار مجازات آویخته شد و به سزای اعمال خود رسید.
🔻 این فرد با راهاندازی شبکه قاچاق دختران ایرانی و بهکارگیری آنها در صنعت اسکورت سرویس، موجب به فحشاء کشاندن دختران ایرانی میشد. مطابق خوداظهاری صورت گرفته توسط الکس، وی از این طریق درآمد ۷۰ میلیارد تومانی داشته و در جای دیگر نیز درآمد دلاری خود را ۷۳۳ هزار دلار بیان میکند! «شاینا برقی»؛ مادر الکس که عامل سازمان اطلاعاتی CIA آمریکا است، به الکس گفته بود: «استراتژی سازمان سیا این است که باید از دختران شیعه از طریق صنعت پورن، پول ساخت»!
🔻 همه این اقدامهای دشمنان ما در راستای «آندلسیزاسیون» جمهوری اسلامی ایران است که اوج آن در فتنه سال ۱۴۰۱ با عنوان «فتنه فمینیستی پورنوتوپیای فرانسوی» با شعار «زن، زندگی، آزادی = بخوانید: زن، هرزگی، نابودی» است. لذا باید مراقب دختران و زنان خود باشیم و در این راه، هر دو اقدام سخت و نرم را با جدیت دنبال کنیم و همانطور که خداوند در قرآن میفرمایند، از سرزنش هیچ سرزنشکنندهای نهراسیم. در اقدام سخت؛ نیازمند فعالیتهای اطلاعاتی-امنیتی و فعالیتهای پلیسی-قضایی؛ چه به صورت حضوری از طریق پلیس امنیت اخلاقی و چه به صورت غیرحضوری از طریق نظارت دوربینی و در اقدام نرم؛ از طریق فعالیتهای گسترده فکری، فرهنگی و رسانهای میبایست به مبارزه با این پروژه خطرناک بپردازیم و با هیچکس و هیچجا مماشات و تعارف نداشته باشیم؛ همانطور که دشمنان ما با هیچکس و هیچجا مماشات و تعارف ندارند!
✍ نویسنده: مدیر رسانه تحلیلگاه
🆔 @Tahlilgaah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▫️مشخصات ویدیو
▪️عنوان: مستند «سفر به ظلمت»
🔖 پیرامون ویدیو:
این مستند، روایت فردی به نام «الکس» است که باند اغفال دختران ایرانی را به منظور قاچاق آنها مدیریت میکند و به آخرین اظهارات این فرد، پیش از اعدام او میپردازد.
🆔 @Tahlilgaah
🔰 نقد لایحه «حمایت از خانواده از طریق ترویج فرهنگ عفاف و حجاب»
💠 مقدمه:
🔻 آخرین نسخه لایحه «حمایت از خانواده از طریق ترویج فرهنگ عفاف و حجاب» را مطالعه کردم. هر چند که ما به هیچ وجه قوای سهگانه مونتسکیو که یک نظریه غیرتوحیدی است و متأسفانه قوای سهگانه ما بر مبنای آن شکل گرفته است را قبول نداریم و حتماً مابهازای آن را انشاءالله تولید خواهیم کرد؛ اما به کمیسیون قضایی و حقوقی قوه مقننه و همه دستاندرکارانی که این لایحه را نگاشتهاند، بابت اینکه «قانون را در موضوع عفاف و حجاب به طور مشخص شدهای بیان کردهاند»، تبریک و خدا قوت میگوییم. بدون شک این سبک، سبک درستی است و میبایست همواره مورد استفاده قرار گیرد.
🔻 هدف از نگاشتن این لایحه و رویکردی که در نگاشتن آن باید دنبال شود، میبایست این باشد که حجاب بانوان در کشور ما به طور کامل «اسلامی شود» و همواره «اسلامی بماند». در این راستا، الگوی درست حجاب برای یک بانوی ایرانی - چه مسلمان باشد و چه مسلمان نباشد - نباید از دو حالت زیر خارج باشد:
• ۱- بانوی چادری مسلمان
• ۲- بانوی مانتویی مسلمان
و آوردن قید «مسلمان» در دو حالت یاد شده به معنای این است که حجاب بانوان ایرانی با پوشش چادر یا مانتو میبایست به گونهای باشد که بتوانیم بگوییم حجاب بانوان در کشور ما «واقعاً» اسلامی است؛ یعنی منطبق با «شرع مقدس اسلام» میباشد. بایسته به بیان است که بانوان غیر ایرانی که - چه به صورت دائمی، چه به صورت موقت و چه به عنوان مهمان خارجی دیپلمات، چه به عنوان مهمان خارجی غیر دیپلمات - در کشور ما حضور دارند یا حضور پیدا میکنند نیز میبایست در این چارچوب عمل کنند. اما لایحه کنونی دو ایراد اساسی دارد که مانع از تحقق به طور کامل اسلامی شدن و اسلامی ماندن حجاب بانوان در کشور ما میشود. این دو ایراد در زیر آمده است:
• ۱- بازدارنگی کافی و مناسبی ندارد.
• ۲- ضمانت اجرایی کافی و مناسبی ندارد.
🔻 این لایحه دارای دو بخش است:
• ۱- بخش ایجابی: از ماده ۱ تا ماده ۳۵
• ۲- بخش سلبی: از ماده ۳۶ تا ماده ۷۱
انشاءالله در روزهای آتی به نقد آخرین نسخه لایحه «حمایت از خانواده از طریق ترویج فرهنگ عفاف و حجاب» خواهم پرداخت و روشن خواهم کرد که چگونه دو ایراد یاد شده - هم در بخش ایجابی و هم در بخش سلبی - مانع از تحقق به طور کامل اسلامی شدن و اسلامی ماندن حجاب بانوان در کشور ما میشود و راهکارهای مناسبی نیز ارائه خواهم داد.
✍ نویسنده: مدیر رسانه تحلیلگاه
🆔 @Tahlilgaah
🔰 نقد لایحه «حمایت از خانواده از طریق ترویج فرهنگ عفاف و حجاب»
💠 بخش یک: به جای «ستاد هماهنگی و راهبری اجرای مصوبه عفاف و حجاب و دستگاههای اجرایی مرتبط با آن»؛ میبایست «وزارت خانواده و زندگی» را تشکیل داد.
🔻 همانطور که در مقدمه این نوشتار عرض کردم، این لایحه دارای دو بخش است:
• ۱- بخش ایجابی: از ماده ۱ تا ماده ۳۵
• ۲- بخش سلبی: از ماده ۳۶ تا ماده ۷۱
در بخش یک این نوشتار قصد دارم به «بخش ایجابی» این لایحه بپردازم.
🔻 مسأله اصلی بشر و مهمترین پدیده فرهنگی عالم امروز و فردا، «سبک زندگی» یا «Life Style» است. اگر ما بخواهیم بر روی حیات و سبک حیات؛ طیبه یا خبیثه و زندگی و سبک زندگی یا Life Style کار کنیم، برای تحقق حیات طیبه موردنظر قرآن و دور شدن از حیات خبیثه که همان The American Way of Life یا راه و روش زندگی آمریکایی بهعنوان مدل زندگی غالب بشری است؛ حتماً میبایست بهطور «سیستممند» عمل کنیم.
بدون شک، مسأله اول و آخر ایران اسلامی این است که میبایست سبک زندگی متفاوت ارائه کند و غرب دقیقاً به سبک زندگی ما هجوم آورده است. غرب در برابر همه چیز کرنش میکند و آنجایی که کوتاه نمیآید، در مورد سبک زندگیاش است. آنجایی که غرب دارد ایران اسلامی را به چالش میکشد، در مورد سبک زندگیاش است و آنجایی که ایران اسلامی دارد غرب را به چالش میکشد، در مورد سبک زندگیاش است.
مهمترین مسأله بقاء ایران اسلامی، مسأله سبک زندگی است و ما سه مؤلفه داریم که محور بقاء هستند؛ این سه مؤلفه عبارتاند از:
• ۱- زنان
• ۲- خانواده
• ۳- زندگی
لذا بقاء جامعهای مثل ایران اسلامی منوط به این است که بتواند در سه حوزه زنان، خانواده و زندگی در جامعه و ساختار نظام، ظرفیتسازی کند.
🔻 «سیستم»، مجموعهای از اجزاء متعدد است که با دارا بودن ارتباط معنادار میان خود، یک کل واحد را تشکیل میدهند و نقش معینی را ایفا میکنند.
اگر برای تحقق یک هدف، استراتژی ارائه کردید؛ پیادهسازی استراتژی شما به یک ظرفیت نیاز دارد؛ آن ظرفیت را شما میبایست در قالب سیستم تعریف کنید. بایسته به بیان است که ظرفیت پیادهسازی استراتژی شما، سیستم خاص خود را میخواهد. یکی از دلایلی که بسیاری از برنامههای کلان در کشور ما ضمانت اجراء پیدا نمیکنند این است که سیستم مناسب برای آن برنامهها به وجود نمیآید. شما نمیتوانید توقع پیادهسازی یک مقولهای را داشته باشید؛ اما در مواجهه با این توقعتان، سیستم مناسب را برایش به وجود نیاورید. لذا این یک پیششرط اساسی است.
هنگامی که یک استراتژیست به ارائه استراتژی میپردازد، در نسبت با ظرفیتسازی برای تحقق استراتژی موردنظر در قالب سیستم، دو حالت وجود دارد:
• ۱- برای تحقق استراتژی، سیستم وجود ندارد.
> در این حالت، فرد استراتژیست میبایست سیستم مناسب را برای تحقق آن استراتژی ایجاد نماید.
• ۲- برای تحقق استراتژی، سیستم وجود دارد.
> این حالت ممکن است دارای یکی از دو حالت زیر باشد:
•• ۱-۲: سیستم موجود، مناسب و کارآمد است.
>> در این حالت، «ضرورت ندارد» فرد استراتژیست برای تحقق استراتژی خود به تغییر سیستم بپردازد.
•• ۲-۲: سیستم موجود، نامناسب و ناکارآمد است.
>> در این حالت، «ضرورت دارد» فرد استراتژیست برای تحقق استراتژی خود به تغییر سیستم بپردازد.
با نیازی که امروز وجود دارد، ارزیابی ما این است که برای تحقق استراتژیها در کشور یا «سیستم وجود ندارد» یا «سیستمهای موجود، نامناسب و ناکارآمد هستند».
🔻 به نظر میرسد برای ایجاد سیستم مناسب و کارآمد موردنظر در کشور ما؛ میبایست به پرسشهای زیر، پاسخ درست داد:
• تعریف ما از کار چیست؟
• تعریف ما از انسان؛ این انسانی که زندگیاش میبایست بهینه شود، چیست؟
فرض کنید یک شرکت راهسازی دارید که دارای تعدادی خودروی پژو، پراید و پیکان میباشد؛ در حالیکه این شرکت میبایست دارای چند خودروی لودر، بولدوزر، گریدر، کمپرسی و غیره باشد! در واقع تعریفی که از کار ارائه میکنید، نیازمند امکانات مرتبط با خود میباشد؛ اما شما به جای امکانات مرتبط با کار، تعدادی خودروی پژو، پراید و پیکان دارید! با اینها که نمیتوانید آن کار را انجام دهید! لذا چون این تعریفها وجود ندارد، ساختار موجود در کشور دارای سازمانها و نهادهایی است که اشکالهای زیر را دارند:
• ۱- هر کدام در جای خودشان ضعیف هستند.
• ۲- چون ارتباط معنادار میان آنها وجود ندارد، سیستم نمیباشند؛ این به معنای آن است که به عنوان اجزاء؛ ربط و ارتباط سیستمی با هم ندارند که اگر این ربط و ارتباط پدید آمد، کارکردش کارکرد سیستم باشد.
• ۳- وحدت رویه در ساختارنویسی اینها وجود ندارد و دچار عدم یکدستی و یکنواختی هستند؛ این به معنای آن است که در تاپچارتهای اینها انواع سلیقههای مختلف، از جمله: تاپچارتهای دارای شکلهای عجیب و غریب،
[ ادامه در پست بعد 🔽 ]
گُلگُلی و غیره بهکار رفته است.
• ۴- موازیکاری و اجزاء موازی در اینها بسیار زیاد است؛ این به معنای آن است که اگر قرار است ساختار موجود در کشور کوچکتر و سبکتر شود، هر چند تا از این سازمانها و نهادها را میشود جمع کرد و به یک وزارتخانه سبک عملیاتی با نیازهای آینده تبدیل کرد که در این صورت، هم سیستم وجود دارد و هم با نیازهای امروز و فردا تعریف شده است.
• ۵- در ساختار اینها اساساً صف و ستاد در هم مخلوط است و این در حالی است که ساختار هر سازمان و نهادی میبایست دارای دو بخش صف و ستاد مجزا باشد. دو تاپچارت، دو سازمان و دو نهاد را نمیتوان یافت که یک ذره شبیه همدیگر باشند؛ نه از لحاظ شکل و قیافه و باکس و خط ربط آنها؛ بلکه از لحاظ تفکیک و تدقیق صف و ستاد.
🔻 با توجه به مطالبی که عرض شد، با مجموعههای موجود نمیشود ساختار کشور را برای متعالی کردن نسلهای آینده آماده کرد. برای انسان ۲۵ سال آینده میبایست همین امروز برنامهریزی کرد و او را متعالی دید؛ پیش از اینکه اصلاً وارد دوره جنینی شود. لذا از امروز میبایست ما ظرفیتهای ساختاری مناسب و کارآمد را در کشور ایجاد کنیم؛ چرا که مجموعههای موجود این ظرفیت را ندارند.
اگر قرار است که مسئله زنان، مسئله مردان و مسئله زندگی انسانها کیفیت بهینه پیدا کند، بهجای آه و ناله کردن از:
• آسیب دیدن کودکان، نوجوانان و جوانان از سوی تهاجم فرهنگی غرب و شرق
• آسیب دیدن بنیان خانواده ایرانی از سوی تهاجم فرهنگی غرب و شرق
• پیشگیری و جلوگیری از روابط جنسی خارج از چارچوب ازدواج
• پیشگیری و جلوگیری از وجود و رواج انحرافهای جنسی، مثل: رابطه جنسی با همجنس، رابطه جنسی با محارم، رابطه جنسی با حیوانها و غیره که در برخی از کشورها قانونی اعلام شدهاند؛ آن هم با اقدامی متوهمانه، عجیب و شرمآور در قالب ازدواج!
• بدحجابی و بیحجابی برخی از دختران و زنان جامعه
• افزایش آمار طلاق و کاهش آمار ازدواج
• بالا رفتن سن ازدواج
• کاهش نرخ رشد جمعیت
و اینگونه شد آنگونه شد گفتنها؛ میبایست به این موضوع بپردازیم که ساختار موجود، ناکارآمد است و نیاز به تحول دارد.
🔻 برای انجام یک کار عظیم اینچنینی، نمیشود آنرا تکهتکه کرد و به سازمانها و نهادهای نامناسب ناکارآمد فرسوده ناقص موجود سپرد؛ سازمانها و نهادهایی، مثل:
• مرکز امور زنان و خانواده ریاست جمهوری
• وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی
• وزارت ورزش و جوانان
• ️سازمان تأمین اجتماعی
• ️سازمان بهزیستی
• کمیته امداد امام خمینی (ره)
و مجموعههایی از این دست که هر چند از لحاظ فرهنگی، تربیتی، امدادی، بهزیستی، توانبخشی و غیره متولی زندگی مردم هستند؛ اما اشکالهای پنجگانهای که پیشتر مطرح کردیم را دارا میباشند.
لذا نیاز به یک «وزارت خانواده و زندگی» مشخص، با حذف سازمانها و نهادهای یاد شده و سپس ادغام آنها با همدیگر و ایجاد یک سازمان سبک، شاداب و توانمند برای نیازهای امروز و فردا مشهود است. این وزارتخانه نهتنها رسالتهای خود؛ بلکه رسالتهای آن سازمانها و نهادها را نیز انجام میدهد؛ چون یک سیستم است؛ یعنی میان اجزاء متعدد آن، ارتباط معنادار وجود دارد. در این وزارتخانه همه دورههای زندگی انسان، که شامل:
• ۱- جنین
• ۲- کودک
• ۳- نوجوان
• ۴- جوان
• ۵- میانسال
• ۶- پیر
• ۷- کهنسال
• ۸- مرگ
میباشد، به همراه دو موضوع مهم «ازدواج» و «ثبت احوال» بهصورت قوارهمند و یکپارچه دیده شده است؛ پیش از دوره جنین تا پس از دوره مرگ. این سازمان، هم یک سیستم میباشد و هم با نیازهای امروز و فردا تعریف شده است.
با لمس لینکهای زیر میتوانید پلتهای وزارت خانواده و زندگی را با دو روش ستاد عمومی و ستاد تخصصی مشاهده نمایید.
📥 | روش یک. پلتهای وزارت خانواده و زندگی با روش ستاد عمومی
▪ ️۱- پلت ساختار وزارت خانواده و زندگی با روش ستاد عمومی
▫️ ۲- پلت معاونت جنین
▪️ ۳- پلت معاونت کودک
▫️ ۴- پلت معاونت نوجوانان
▪️ ۵- پلت معاونت جوانان
▫️ ۶- پلت معاونت میانسالان
▪️ ۷- پلت معاونت پیران
▫️ ۸- پلت معاونت کهنسالان
▪️ ۹- پلت معاونت اموات
▫️ ۱۰- پلت معاونت ازدواج
▪️ ۱۱- پلت نمونه ساختار سازمان خانواده استانی با روش ستاد عمومی
➖➖➖➖➖➖➖➖
📥 | روش دو. پلتهای وزارت خانواده و زندگی با روش ستاد تخصصی
▪️ ۱- پلت ساختار وزارت خانواده و زندگی با روش ستاد تخصصی
▫️ ۲- پلت ساختار سازمان زنان
▪️ ۳- پلت ساختار سازمان مردان
▫️ ۴- پلت ساختار سازمان خانواده
▪️ ۵- پلت ساختار سازمان پردیس ایرانیان
▫️ ۶- پلت ساختار سازمان حقوق بشر
▪️ ۷- پلت نمونه ساختار سازمان خانواده استانی با روش ستاد تخصصی
🔻 در حال حاضر سازمانها و نهادهایی، مثل:
• مرکز امور زنان و خانواده ریاست جمهوری
• وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی
• وزارت ورزش و جوانان
[ ادامه در پست بعد 🔽 ]
• ️سازمان تأمین اجتماعی
• ️سازمان بهزیستی
• کمیته امداد امام خمینی (ره)
و مجموعههایی از این دست؛ هر کدام از این اجزاء در گوشهای بهصورت پراکنده که دارای یکدستی هم نیستند، وجود دارند؛ اما همانگونه که روشن است، در وزارت خانواده و زندگی هنگامی که همین اجزاء را - با ساختاری که برای این وزارتخانه تعریف شده است - در کنار هم میبینید، کاملاً روان بودن سیستم را میتوان مشاهده کرد. اکنون اگر برای این سیستم استراتژی تهیه کنید، این سازمان میتواند خیلی زود آنرا پیادهسازی کند.
🔻 در کنار سازمانها و نهادهای یاد شده، بخشهایی مثل:
• معاونت امور پارلمانی و مجلس
• معاونت نیروی انسانی
• معاونت پشتیبانی
• معاونت مالی
• معاونت بازرسی
• معاونت عمرانی
• معاونت مهندسی
• معاونت روابط بینالملل
و غیره وجود دارند که اجزاء عمومی ساختارنویسی هستند. در حال حاضر هر یک از سازمانها و نهادهای یاد شده بهصورت جداگانه دارای بخشهای بیان شده میباشند؛ اما با حذف این سازمانها و نهادها و ادغام آنها با همدیگر و ایجاد وزارت خانواده و زندگی، از هر بخش فقط یک مورد وجود خواهد داشت. لذا:
• دیگر همه، معاونت امور پارلمانی و مجلس نمیخواهند؛ بلکه یک معاونت امور پارلمانی و مجلس وجود خواهد داشت و برای ارتباط با مجلس، دیگر همه نمیخواهند به مجلس بروند.
• دیگر همه، معاونت نیروی انسانی نمیخواهند؛ بلکه یک معاونت نیروی انسانی وجود خواهد داشت.
• دیگر همه، معاونتهای: پشتیبانی، مالی، بازرسی، عمرانی، مهندسی، روابط بینالملل و غیره نمیخواهند؛ بلکه از هر کدام، یک معاونت وجود خواهد داشت.
متأسفانه در حال حاضر، سیستمهای موازی زیادی در ساختار موجود در کشور وجود دارند که اینها ساختار را سنگین و لَش میکنند و ساختار، دیگر نمیتواند به حرکت دربیاید. پس ساختار موجود در کشور میبایست سبک و چابک باشد و در عین حال که سبک و چابک است، کارآمد باشد.
🔻 هنگامی که بحثهای تئوریک میخواهند عینیت پیدا کنند، با جامعهای مواجه خواهیم بود که با مسائل بدیهی تلقی شدهای همراه است؛ یعنی وجود داشتنِ:
• وزارت آموزش و پرورش
• وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
• وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
و غیره در ساختار کشور ما از نظر جامعه، بدیهی است و هیچگاه کسی به فکرش هم خطور نمیکند که این وزارتخانهها میبایست تغییر کنند. اگر قرار است که ما به بازطراحی جامع ساختار نامناسب و ناکارآمد موجود در کشور بپردازیم و بخواهیم اهدافی را که به ارائه استراتژی برای تحقق آنها پرداختهایم، محقق کنیم؛ خروجی مبانی برای طرحریزی استراتژیک این میباشد که حتماً میبایست ساختار سازمانها و نهادهای موجود را کاملاً زیر و رو کنیم.
اساساً با خودباوری میبایست به قرآن برگردیم و جامعه را متفاوت از غربیها طراحی کنیم. وزارت خانواده و زندگی، از حق و حقوق جنین تا حق و حقوق اموات را میبیند؛ کرامت انسان. حضرت الله جلجلاله در قرآن میفرمایند: {وَ لَقَدْ كَرَّمْنَا بَنِی آدَمَ (سوره اسراء - آیه ۷۰) = من فرزندان آدم (ع) را با کرامت خلق کردم}. برای هر مرحله زمانی زندگی انسان - پیش از دوره جنین تا پس از دوره مرگ - آن فضایی که در حد کرامت این انسان و خاص این انسان است، دارای این ساز و کارها میباشد.
اگر نسلهای آینده را سالم میخواهیم، میبایست مجموعههایی اینچنینی وجود داشته باشند که به تفکیک جنسیت و به تفکیک سنوات سنی - ریزبهریز و دقیق - برای مسائل همه دورههای زندگی انسان ایرانی، به:
• مطالعه
• برنامهریزی
• طرحریزی استراتژیک
• سیاستگذاری
• نظارت بر اجراء
بپردازند. باید توجه داشت که این یک نیاز و ضرورت برای امروز و فردای جامعه ما است و انجام این کار هر روزی هم که عقب بیفتد، دیر میشود و ما را متحمل آسیبها و زیانهای ریشهای و اساسی بسیار زیادی میکند. ما میبایست این کار را ۱۵ سال پیش؛ هنگامی که موضوع وزارت خانواده و زندگی توسط استاد حسن عباسی ایراد گردید، انجام میدادیم و اکنون ۱۵ سال عقب هستیم! پس بهتر است تا بیش از این دیر نشده، همین امروز این کار را انجام دهیم تا در آینده باز نگوییم ای کاش این کار را ۱۵ سال پیش انجام میدادیم!
🔻 با توجه به مطالبی که عرض شد، نظر ما این است که به جای «ستاد هماهنگی و راهبری اجرای مصوبه عفاف و حجاب و دستگاههای اجرایی مرتبط با آن»؛ میبایست «وزارت خانواده و زندگی» را تشکیل داد. وظایف مطرح شده در بخش ایجابی لایحه برای این ستاد نیز کاملاً جزء (کوچکی از) رسالتهای وزارت خانواده و زندگی است و وظایف مطرح شده برای دستگاههای اجرایی مرتبط با این ستاد، یا جزء (کوچکی از) رسالتهای وزارت خانواده و زندگی است یا میبایست «در صورت لزوم» از سوی این وزارتخانه به دستگاههای اجرایی یاد شده، «ابلاغ» شوند. لذا میبایست تمام وظایف مطرح شده در بخش ایجابی
[ ادامه در پست بعد 🔽 ]
لایحه که جزء رسالتهای وزارت خانواده و زندگی است، به این وزارتخانه سپرده شوند و «در صورت لزوم» وظایفی که مربوط به دستگاههای اجرایی مرتبط با این وزارتخانه میباشند، از سوی وزارت خانواده و زندگی به دستگاههای اجرایی مربوطه، «ابلاغ» شوند.
🔻 با توجه به اینکه طرح وزارت خانواده و زندگی، اختصاصیِ «اندیشکده یقین» است؛ حتماً میبایست ایجاد این ساختار مناسب و کارآمد، توسط اندیشکده یقین انجام شود و پس از تشکیل این سازمان، میبایست همواره یک یا چند نفر از اعضای این اندیشکده به عنوان نیروی مستشاری در این سازمان حضور داشته باشند تا پرداختن به رسالتهای این سازمان بهدرستی صورت گیرد و اهدافی که این سازمان برای تحقق آنها ایجاد شده است، محقق شوند. همچنین نیروی انسانی این سازمان را میبایست افرادی شایسته و توانمند از جریان انقلاب اسلامی تشکیل دهند تا بتوانند آنگونه که شایسته و بایسته است از عهده انجام این کار بربیایند؛ چرا که نیروی انسانی مناسب برای این سازمان از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و نقش تعیینکنندهای دارد.
🔻 پیشنهاد میکنم جهت آشنایی بیشتر با موضوع وزارت خانواده و زندگی، جلسه ۹۴ کلبه کرامت (موضوع: طرحریزی استراتژیک - سرفصل: کلبهسازی - عنوان: وزارت خانواده) را که توسط استاد حسن عباسی ایراد شده است، مطالعه نمایید و پس از مطالعه این جلسه، همه جلسههای سرفصل کلبهسازی (موضوع: طرحریزی استراتژیک - سرفصل: کلبهسازی) را نیز مطالعه نمایید تا انشاءالله موضوع برای شما روشن شود و فهم و درک مناسبی از آن حاصل گردد. در ذیل، لینک جلسه ۹۴ کلبه کرامت و لینک سرفصل کلبهسازی که همه جلسههای این سرفصل در آن موجود است؛ به همراه لینک کانال کلبه کرامت در رسانههای اجتماعی آپارات و یوتیوب را قرار میدهم.
📥 | لینک جلسه ۹۴ کلبه کرامت
📥 | لینک سرفصل کلبهسازی
🌐 | لینک کانال کلبه کرامت در آپارات
🌐 | لینک کانال کلبه کرامت در یوتیوب
✍ نویسنده: مدیر رسانه تحلیلگاه
🗓 تاریخ انتشار: شنبه، ۲۰/آبان/۱۴۰۲
🆔️ @Tahlilgaah
تحلیلگاه را در شبکههای اجتماعی زیر
با شناسه TAHLILGAAH دنبال کنید:
▫️تلگرام:
👉 T.me/Tahlilgaah
▪️روبیکا:
👉 Rubika.ir/Tahlilgaah
▫️ایتا:
👉 Eitaa.com/Tahlilgaah
▪️بله:
👉 Ble.ir/Tahlilgaah
▫️سروش پلاس:
👉 SPlus.ir/Tahlilgaah
▪️گپ:
👉 Gap.im/Tahlilgaah
▫️اینستاگرام:
👉 Instagram.com/Tahlilgaah
▪️روبینو:
👉 Rubika.ir/Tahlilgaah
▫️ایکس:
👉 X.com/Tahlilgaah
▪️ویراستی:
👉 Virasty.com/Tahlilgaah
▫️یوتیوب:
👉 YouTube.com/@Tahlilgaah
▪️آپارات:
👉 Aparat.com/Tahlilgaah
🆔 @Tahlilgaah
🔰 یک بار برای همیشه، ریشه این رژیم نامشروع و حرامزاده را که یک غده سرطانی در سرزمین پاک ارض مقدس است، بخشکانیم!
🔻 ۵۶ روز پیش که برابر بود با تاریخ ۱۵/مهر/۱۴۰۲ یا ۰۷/اکتبر/۲۰۲۳، «عملیات طوفانالأقصی» توسط حماس در کشور فلسطین، علیه رژیم غاصب صهیونیستی آغاز شد. هر چند که دست داشتن ایران اسلامی در این عملیات از سوی امام خامنهای حفظهالله نفی شده است؛ اما کاملاً روشن است که غیر از نیروهای درون میدان جنگ، همه آنچه که در این حرکت و حرکتهای پیشین حماس در حال روی دادن است - از سلاحها، تجهیزات و امکانات گرفته تا نوع جنگیدن نیروها - از نوع ایران اسلامی است و دقیقاً همانگونه است که در عراق، لبنان، سوریه و یمن وجود دارد. به یاد داریم که امام خامنهای حفظهالله در ابتدای جنگ روسیه و اوکراین نیز حضور ایران اسلامی را در این جنگ، قاطعاً و صریحاً رد کردند؛ اما استفاده نمایان از سلاحها، تجهیزات و امکانات ایرانی در این جنگ که سبب شده است روسیه دست برتر را داشته باشد، بر کسی پوشیده نیست.
آنچه که در خصوص حضور یا عدم حضور ایران اسلامی در انجام عملیات طوفانالأقصی مطرح است این میباشد که ایران اسلامی از انجام این عملیات اطلاع نداشته است! اکنون، ایران اسلامی [چه از انجام این عملیات اطلاع داشته است و چه از انجام این عملیات اطلاع نداشته است]؛ پرسشی که در اینجا مطرح میشود این است که چرا با گذشت ۵۶ روز از آغاز این عملیات، هنوز رژیم صهیونیستی که یک رژیم نامشروع و حرامزاده میباشد، از بین نرفته است و در سرزمین پاک ارض مقدس حضور دارد؟!
🔻 آنچه که در این ۵۶ روز - به غیر از روزهای آغاز این عملیات - مشاهده کردهایم این بوده است که رویکرد دولت مقاومت، مبتنی بر «دکترین موسکیتو» بوده است؛ اما توان گروههای مقاومت به ما میگوید که میبایست مبتنی بر «دکترین شمشیر داموکلس» عمل کنیم! نیازی هم به حضور مستقیم ایران اسلامی در این جنگ نیست؛ گروههای مقاومت، اینقدر قدرتمند هستند که میتوانند ریشه این رژیم نامشروع و حرامزاده را در سرزمین پاک ارض مقدس، برای همیشه خشک کنند و بسوزانند. در واقع گروههای مقاومت، دیگر پشه مالاریایی که دومارانش در دکترین موسکیتو میگوید، نیستند؛ بلکه به شمشیر داموکلس تبدیل شدهاند!
آتشبس، [چه برقرار باشد و چه برقرار نباشد]؛ از اکنون به بعد میبایست رویکرد ما مبتنی بر دکترین شمشیر داموکلس باشد. اکنون، رژیم غاصب صهیونیستی در ضعیفترین حالت خود از ابتدای تأسیس این غده سرطانی قرار دارد و افکار عمومی دولتها و ملتهای جهان نیز کاملاً بر علیه آنها و به نفع فلسطین و دولت و گروههای مقاومت است. لذا اگر همچون روزهای آغاز این عملیات، به جنگ با این رژیم نامشروع و حرامزاده ادامه دهیم، میتوانیم به حیات این رژیم منحوس پایان دهیم. ما هزینههای زیادی [هم از لحاظ جانی و هم از لحاظ مالی] در این جنگ دادهایم؛ حیف است که این فرصت را از دست بدهیم. البته اگر این شرایط هم نبود و ما میخواستیم این غده سرطانی را از بین ببریم، کسی نمیتوانست جلوی ما را بگیرد!
🔻 برخیها میگویند که موضوع فلسطین از طریق حرکتهای مردمی؛ به این صورت که مردم جهان به سمت مرزهای فلسطین هجوم بیاورند، حل میشود؛ نه با موشک! خب، ما در این ۵۶ روز شاهد حرکتهای مردمی بیسابقه جهانی در حمایت از فلسطین و بر علیه جنایتهای رژیم زن و کودککش صهیونیستی؛ آن هم با روشهای گوناگون؛ نه صرفاً با تجمع پشت مرزهای فلسطین! هستیم و هنوز هم تجمعهای مردمی در پشت مرزهای فلسطین وجود دارند؛ اما این حرکتهای مردمی جهانی، هیچگونه تأثیری بر جلوگیری از جنایتهای این رژیم سفاک نداشته است! آیا رژیمی که تا اکنون - به غیر از کشورهای مربوط به دولت و گروههای مقاومت - هیچ یک از کشورهای غربی و شرقی [چه از نوع اسلامی و چه از نوع غیر اسلامی] و سازمانهای بینالمللی، هیچگونه اقدام سازندهای برای جلوگیری از جنایتهای رژیم زن و کودککش صهیونیستی نکردهاند و تنها برخی از آنها به بیانیه دادن و محکوم کردن این رژیم سفاک پرداختهاند، به این حرکتهای مردمی جهانی توجهی میکند؟! به راستی اگر گروههای مقاومت وجود نداشتند، چه بر سر فلسطین میآمد؟!
هیچگاه نباید به این سخنها توجه کرد؛ زیرا این سخنها از سوی افرادی بیان میشوند که «نفوذی» هستند! به تعبیر امام خامنهای حفظهالله دو نوع نفوذی داریم:
• ۱- نفوذیهای آگاهانه که به صورت خودآگاه فعالیت میکنند.
> این افراد از طریق سازمانهای اطلاعاتی دنیا در کشور هدف، به انجام مأموریتهای خود میپردازند.
• ۲- نفوذیهای ناآگاهانه که به صورت ناخودآگاه فعالیت میکنند.
> این افراد، دچار «جهل» هستند و جهل که واژهای قرآنی است، به معنای ندانستن نمیباشد؛ بلکه به معنای اصرار بر علم غلط است! دلیل این جهل هم، بیسوادی این افراد است که منجر
[ ادامه در پست بعد 🔽 ]
به عدم شناخت درست میشود. ممکن است این افراد، دارای تحصیلات بالایی هم باشند؛ اما جهل آنها که ناشی از بیسوادی آنها است، منجر به عدم شناخت درست میشود. در واقع این افراد، به دلیل اینکه علم صحیحی ندارند؛ بر علم غلط خود اصرار میورزند که موجب نمایان شدن بیسوادی و در نهایت، جهل آنها میشود.
«حرکتهای جامعه جهانی»، شامل: دولتها و ملتها نیز موازی با روندی که گروههای مقاومت طی میکنند؛ آن هم به روشهای گوناگون؛ نه صرفاً با تجمع در پشت مرزهای فلسطین! هر چند که تجمع در پشت مرزهای فلسطین نیز - اگر امنیت مردم تأمین باشد - روش خوبی است، میبایست وجود داشته باشند؛ اما رویکرد اصلی میبایست همین روندی باشد که گروههای مقاومت طی میکنند.
🔻 «آمریکا نیز امکان جنگ با ما را ندارد»! اکنون، اقتصاد آمریکا مبلغ ۳۳.۸ تریلیون دلار بدهی ملی دارد! بودجه نظامی آمریکا برای سال ۲۰۲۳، مبلغ ۸۵۸ میلیارد دلار است؛ یعنی روزانه مبلغ ۲.۳ میلیارد دلار هزینه نظامی دارد! این به معنای آن است که «آمریکا، گران میجنگد»! به آمارهای زیر دقت کنید:
• کل بودجه نظامی آمریکا از سال ۲۰۰۱ تا سال ۲۰۱۹:
> مبلغ ۱۱،۵۶۸،۰۰۰،۰۰۰،۰۰۰ دلار = یازده تریلیون و پانصد و شصت و هشت میلیارد دلار
• کل بودجه نظامی ایران اسلامی از سال ۲۰۰۱ تا سال ۲۰۱۹:
> مبلغ ۱۹۸،۰۰۰،۰۰۰،۰۰۰ دلار = صد و نود و هشت میلیارد دلار
• هزینه نظامی آمریکا در غرب آسیا (خاورمیانه) از سال ۲۰۰۱ تا سال ۲۰۱۹:
> مبلغ ۷،۰۰۰،۰۰۰،۰۰۰،۰۰۰ دلار = هفت تریلیون دلار
هنگامی که میگوییم آمریکا، گران میجنگد؛ دقیقاً منظورمان همین است! کل بودجه نظامی آمریکا از سال ۲۰۰۱ تا سال ۲۰۱۹، مبلغ «۱۱ تریلیون و ۵۶۸ میلیارد دلار» بوده است و کل بودجه نظامی ایران اسلامی از سال ۲۰۰۱ تا سال ۲۰۱۹، مبلغ «۱۹۸ میلیارد دلار» بوده است! این در حالی است که آمریکا در غرب آسیا از سال ۲۰۰۱ تا سال ۲۰۱۹، مبلغ «۷ تریلیون دلار» هزینه نظامی کرده است! جدای از فاصله ۵۹ برابری بودجه نظامی آمریکا از بودجه نظامی ایران اسلامی از سال ۲۰۰۱ تا سال ۲۰۱۹ که واقعاً خود جای بحث دارد؛ آمریکا از سال ۲۰۰۱ تا سال ۲۰۱۹، از مبلغ «۱۱ تریلیون و ۵۶۸ میلیارد دلار» بودجه نظامیاش، مبلغ «۷ تریلیون دلار» آن را در غرب آسیا هزینه کرده است که این یعنی آمریکا، گران میجنگد! این در حالی است که آمریکا در غرب آسیا، نیروی نظامی زیادی را وارد نکرده است و وارد جنگی تمامعیار نشده است! آمریکا در جنگ مذهبی سی سالهای هم که در سوریه و عراق به راه انداخت، با نیروهای نیابتیاش که در قالب گروههای تکفیری بودند، جنگیده است! خب، هنگامی که آمریکا با این شرایط، مبلغ «هفت تریلیون دلار» هزینه نظامی دارد و شکست هم خورده است؛ اگر با ما وارد جنگ شود، چقدر هزینه نظامی خواهد داشت؟! از سوی دیگر، همانطور که عرض شد، این کشور مبلغ ۳۳.۸ تریلیون دلار بدهی ملی دارد؛ چگونه با این شرایط اقتصادی بسیار خرابی که دارد، میتواند وارد جنگ با ما شود؟! نکته حائز اهمیت دیگری که وجود دارد این است که جنگ با ما، یک «جنگ فرسایشی» است و یک روز و دو روز طول نمیکشد و در این شرایط، اقتصاد آمریکا که هیچ؛ اقتصاد جهان بلعیده میشود! لذا آمریکا، امکان جنگ با ما را ندارد!
پیشنهاد میکنم جهت کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص، مستندی را که در آن اسکات ریتر؛ افسر اسبق اطلاعات تفنگداران دریایی آمریکا به این پرسش که:
«در جنگ احتمالی میان ایران و آمریکا، کدام یک از طرفها پیروز میدان خواهد بود؟»
پاسخ میدهد که در نهایت با تماشای این مستند نیز متوجه خواهید شد که آمریکا، امکان جنگ با ما را ندارد! این مستند را در پست بعد بارگزاری خواهم کرد.
🔻 در جریان بمبارانهای رژیم زن و کودککش صهیونیستی در غزه، تا اکنون بیش از ۱۵ هزار نفر شهید شدهاند و بیش از ۳۶ هزار نفر مجروح شدهاند. از میان شهدای غزه، بیش از ۱۰ هزار نفر زن و کودک هستند. با توجه به آمار شهداء و مجروحهای غزه که روزبهروز در حال افزایش هستند، میتوان گفت که رژیم زن و کودککش صهیونیستی از بمباران کردن بسیار شدید غزه، دو هدف عمده را دنبال میکند:
• ۱- از بین بردن حماس:
> رژیم غاصب صهیونیستی به منظور تحقق این هدف، از «استراتژی آب و ماهی» استفاده کرده است. آب، مردم هستند و ماهی، حماس میباشد؛ هنگامی که آب را بخشکانید، ماهی امکان زیستن نخواهد داشت و خودبهخود، میمیرد! در واقع رژیم زن و کودککش صهیونیستی با فشار آوردن به مردم از طریق بمباران کردن بسیار شدید غزه، قصد داشت مردم را وادار کند تا در برابر حماس بایستند و حماس را مجبور به تسلیم کنند؛ اما با مقاومت بسیار بالای مردم غزه مواجه شد و این استراتژی او شکست خورد!
• ۲- کنترل جمعیت:
> این رژیم نامشروع و حرامزاده میداند که دیگر جایی در سرزمین پاک ارض مقدس ندارد و دقیقاً به همین دلیل است که دارد خود را
[ ادامه در پست بعد 🔽 ]
برای ترک فلسطین و مهاجرت به سرزمین جدید خود که با توجه به شواهد و قرائن موجود؛ «پاتاگونیا؛ واقع در بخشهای جنوبی آرژانتین و شیلی» میباشد، آماده میکند. به همین خاطر سعی میکند در روزهای پایان حضور خود در فلسطین، هر چه که میتواند به نسلکشی و مجروحسازی در فلسطین بپردازد تا فلسطینِ پس از آزادی را دچار مشکل «کمبود منابع انسانی» نماید! هر چند که حفاظت از زیرساختها نیز بسیار مهم است؛ اما باید توجه داشته باشیم که ساخت ساختمانها و احداث جادهها، خیلی طول نمیکشد؛ اما چیزی که دارا شدن آن طول میکشد، موضوع مهم منابع انسانی است. لذا میبایست حتماً بر روی موضوع «کنترل جمعیت»، حساس باشیم!
با توجه به اینکه دست برتر رژیم سفاک صهیونیستی در جنگ با حماس، «جنگندههای» آنها است؛ میبایست فکری به حال جنگندههای آنها کنیم و از آسمان غزه در برابر حملههای وحشیانه این رژیم زن و کودککش، محافظت نماییم. یعنی ما با این همه پیشرفتهایی که از لحاظ نظامی کردهایم، نمیتوانیم از آسمان غزه در برابر حملههای جنگندههای آنها محافظت کنیم؟! خیلی عجیب است که تا اکنون این کار را نکردهایم!
💡 در پست بعد، مستندی که مرتبط با مطلب بالا است بارگزاری خواهد شد.
✍ نویسنده: مدیر رسانه تحلیلگاه
🗓 تاریخ انتشار: جمعه، ۱۰/آذر/۱۴۰۲
🆔️ @Tahlilgaah
46.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▫️مشخصات ویدیو
▪️عنوان: مستند «گزارش و تحلیل اسکات ریتر؛ افسر اسبق اطلاعات تفنگداران دریایی آمریکا، پیرامون موضوع جنگ احتمالی میان ایران و آمریکا»
🔖 پیرامون ویدیو:
در این مستند، اسکات ریتر؛ افسر اسبق اطلاعات تفنگداران دریایی آمریکا، به این پرسش که:
«در جنگ احتمالی میان ایران و آمریکا، کدام یک از طرفها پیروز میدان خواهد بود؟»
پاسخ میدهد که با تماشای این مستند متوجه خواهید شد که آمریکا، امکان جنگ با ما را ندارد!
🆔 @Tahlilgaah
💬 | #توییت
کارهایی چون:
• امکان صدور گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان
• امکان ورود دختران و زنان به ورزشگاهها
• امکان برگزاری کنسرتهای نابههنجار [هم از لحاظ شرعی و هم از لحاظ قانونی] که [هم از سوی اجراءکنندگان و هم از سوی تماشاکنندگان] این کنسرتها، نابههنجاری صورت میگیرد.
• امکان برگزاری تئاترهای نابههنجار [هم از لحاظ شرعی و هم از لحاظ قانونی] که [هم از سوی اجراءکنندگان و هم از سوی تماشاکنندگان] این تئاترها، نابههنجاری صورت میگیرد.
و انجام کارهای اینچنینی، موجب ایجاد بستر مناسب در جامعه برای تحقق هدفهای دشمنان ما در راستای «آندلسیزاسیون» ایران اسلامی است که اوج آن در فتنه سال ۱۴۰۱ با عنوان «فتنه فمینیستی پورنوتوپیای فرانسوی» با شعار «زن، زندگی، آزادی - مرد، میهن، آبادی = بخوانید: زن، جندگی، نابودی - مرد، دیوثی، ویرانی» خود را نشان داد. هیچ نظامی در دنیا با پرداختن به این امور، از اصول خود دست نمیکشد؛ فقط احمقها اینگونه عمل میکنند!
@EnsiyehKhazali
#فمینیستهای_چادری
➖➖➖➖➖➖➖➖
📥 | لینک توییت
📥 | لینک ویراست
🆔 @Tahlilgaah
🔰 اسلام فردی یا اسلام اجتماعی؛ مسئله این است!
🔻 از لحاظ اسلامی بودن یا اسلامی نبودن روند موجود بر فکر افراد انقلابی دنیا، انقلابی بودن به دو دسته زیر تقسیم میشود:
• ۱- انقلابی بودن از نوع ایدئولوژی انقلاب اسلامی
• ۲- انقلابی بودن از نوع سایر ایدئولوژیهای موجود در دنیا
اکنون پرسش این است که رؤسای قوای سهگانه ما و به دنبال آن، مجموعههایی که این افراد ریاست آنها را بر عهده دارند، جزء کدام یک از دو الگوی بالا میباشند؟!
در پاسخ به این پرسش باید گفت که قوای سهگانه ما با عملکرد نامناسبی که داشتهاند، نشان دادهاند که جزء هیچکدام از دو الگوی بیان شده نمیباشند و شوربختانه باید گفت که قوای سهگانه ما، «غیر انقلابی» میباشند! اساساً انقلابی بودن دارای سنجههایی است که ما این سنجهها را در این افراد و مجموعههایی که ریاست آنها را بر عهده دارند، مشاهده نمیکنیم.
🔻 از دیدگاه اسلام، [فرد در برابر جامعه و جامعه در برابر فرد]، مسئول است و هر دو مکمل همدیگر هستند. از این منظر، دو نوع اسلام در میان افراد مسلمان موجود در جامعه اسلامی وجود دارد:
• ۱- اسلام فردی:
> در این نوع از اسلام، فرد مسلمان [به وظایف فردی مشخص شده از سوی اسلام میپردازد و به وظایف اجتماعی مشخص شده از سوی اسلام نمیپردازد]. بایسته به بیان است که این نوع از اسلام، با دیدگاه اسلام که در بالا عرض کردیم؛ غیر همسو و در خلاف جهت آن است.
• ۲- اسلام اجتماعی:
> در این نوع از اسلام، فرد مسلمان [هم به وظایف فردی و هم به وظایف اجتماعی] مشخص شده از سوی اسلام میپردازد. بایسته به بیان است که این نوع از اسلام، با دیدگاه اسلام که در بالا عرض کردیم؛ همسو و در جهت آن است.
🔻 با توجه به مطالبی که عرض شد، دلیل اینکه رؤسای قوای سهگانه ما و به دنبال آن، مجموعههایی که این افراد ریاست آنها را بر عهده دارند، غیر انقلابی میباشند این است که اسلام این افراد، اسلام فردی است؛ نه اسلام اجتماعی! و فرد مسلمانی که اسلامش اسلام فردی باشد، اساساً نمیتواند انقلابی باشد؛ حالا [چه از نوع ایدئولوژی انقلاب اسلامی و چه از نوع سایر ایدئولوژیهای موجود در دنیا]!
✍ نویسنده: مدیر رسانه تحلیلگاه
🗓 تاریخ انتشار: شنبه، ۲۸/بهمن/۱۴۰۲
🆔 @Tahlilgaah
🔰 در انتخابات پیش رو میبایست افرادی را انتخاب کنیم که اسلام آنها، اسلام اجتماعی باشد؛ نه اسلام فردی!
🔻 کشور اسلامی ایران از تاریخ ۲۲/بهمن/۱۳۵۷ تا امروز در روند تطور خود در چارچوب «زنجیره به هم پیوسته تمدنسازی اسلامی» که شامل بخشهای:
• ۱- انقلاب اسلامی
• ۲- نظام اسلامی
• ۳- دولت اسلامی
• ۴- جامعه اسلامی
• ۵- تمدن اسلامی
میباشد، به پایان برخی از انگارههای غیر توحیدی که به تعبیر امام خامنهای حفظه الله ذاتاً مسموم میباشند، رسیده است. از این رو برای ما روشن است که «دوران دموکراسی» و «دوران حزبگرایی» در ایران اسلامی به پایان رسیده است و تنها یک جریان است که میتواند زمام امور را به دست گیرد و اهداف انقلاب اسلامی را محقق کند. آن جریان، «جریان انقلابی از نوع ایدئولوژی انقلاب اسلامی» است.
🔻 هر چند که قوای سهگانه ما بر مبنای قوای سهگانه مونتسکیو ایجاد شده است و انشاءالله مابهازای آن را در آیندهای نه چندان دور، تولید خواهیم کرد؛ اما نمیبایست نسبت به انتخابات پیش رو بیتفاوت باشیم! اگر نسبت به انتخابات پیش رو توجه کافی و مناسبی نداشته باشیم، افرادی در جایگاههای:
• مجلس خبرگان رهبری
• قوه مقننه
به مدت ۴ سال قرار میگیرند که شایستگی این جایگاهها را ندارند و آسیبهای زیادی را در حوزههای گوناگون به کشور وارد میکنند. این کار اشتباهِ زیانآوری است که ما در انتخاباتهای خود، [بیشتر بر روی کمیت افراد رأیدهنده و کمتر بر روی کیفیت افراد رأیدهنده] کار میکنیم! این نسبت در کشور ما، ۹۹ درصد به ۰۱ درصد است؛ یعنی [۹۹ درصد بر روی کمیت افراد رأیدهنده و ۰۱ درصد بر روی کیفیت افراد رأیدهنده] کار میکنیم! در حالی که باید [هم بر روی کمیت افراد رأیدهنده و هم بر روی کیفیت افراد رأیدهنده]، به صورت قوی کار کنیم. البته در خصوص چگونگی کار کردن سازمانها و نهادهای مربوطه بر روی کمیت افراد رأیدهنده، نقدهای جدی وارد است که انشاءالله بعداً در مطلبی دیگر به آن خواهم پرداخت.
🔻 همانگونه که در مطلب پیشین عرض شد، از دیدگاه اسلام، [فرد در برابر جامعه و جامعه در برابر فرد]، مسئول است و هر دو مکمل همدیگر هستند. از این منظر، دو نوع اسلام در میان افراد مسلمان موجود در جامعه اسلامی وجود دارد:
• ۱- اسلام فردی:
> در این نوع از اسلام، فرد مسلمان [به وظایف فردی مشخص شده از سوی اسلام میپردازد و به وظایف اجتماعی مشخص شده از سوی اسلام نمیپردازد]. بایسته به بیان است که این نوع از اسلام، با دیدگاه اسلام که در بالا عرض کردیم؛ غیر همسو و در خلاف جهت آن است.
• ۲- اسلام اجتماعی:
> در این نوع از اسلام، فرد مسلمان [هم به وظایف فردی و هم به وظایف اجتماعی] مشخص شده از سوی اسلام میپردازد. بایسته به بیان است که این نوع از اسلام، با دیدگاه اسلام که در بالا عرض کردیم؛ همسو و در جهت آن است. نیز بایسته به بیان است که اسلام افراد حاضر در جریان انقلابی از نوع ایدئولوژی انقلاب اسلامی، اسلام اجتماعی است؛ نه اسلام فردی!
🔻 با توجه به مطالبی که عرض شد، در انتخابات پیش رو میبایست افرادی را انتخاب کنیم که اسلام آنها، اسلام اجتماعی باشد؛ حالا یا کاملاً یا نزدیک به آن! اینگونه میتوانیم افرادی را در جایگاههای:
• مجلس خبرگان رهبری
• قوه مقننه
به مدت ۴ سال قرار دهیم که شایستگی حضور در این جایگاهها را داشته باشند؛ حالا یا کاملاً یا نزدیک به آن!
✍ نویسنده: مدیر رسانه تحلیلگاه
🗓 تاریخ انتشار: سهشنبه، ۰۱/اسفند/۱۴۰۲
🆔️ @Tahlilgaah
🔰 هیچکدام از کاندیداهای جریان انقلابی در انتخابات ریاستجمهوری چهاردهم، «نمیبایست» به نفع دیگری کنار رود؛ اجماع در دور دوم انتخابات، خود به خود شکل میگیرد!
🔻 میدانیم که از میان نظرسنجیهای موجود در کشور؛ معتبرترین نظرسنجی، مربوط به سازمان صدا و سیما میباشد. در آخرین نظرسنجی صدا و سیما که پیش از مناظره چهارم انجام شده است، درصد رأی هر یک از کاندیداهای انتخابات ریاستجمهوری چهاردهم بهصورت زیر آمده است:
۱- سعید جلیلی: ۲۵ درصد
۲- مسعود پزشکیان: ۲۴/۶
۳- محمدباقر قالیباف: ۱۷/۷
۴- امیرحسین قاضیزاده هاشمی: ۲/۶
۵- علیرضا زاکانی: ۲/۱
۶- مصطفی پورمحمدی: ۰/۷
نکتهای که در اینجا وجود دارد این است که همانگونه که عرض شد؛ این نظرسنجی، مربوط به پیش از مناظره چهارم است و پس از مناظره چهارم، قطعاً درصد رأی کاندیداهای جریان انقلابی، افزایش مناسبی داشته است و درصد رأی کاندیداهای جریان غیر انقلابی، کاهش مناسبی داشته است.
🔻 در این شرایط به دلیل بالا بودن آراء کاندیداهای جریان انقلابی؛ نهتنها کنار رفتن هر یک از آنها به نفع دیگری، هیچگونه معنایی ندارد؛ بلکه سبب افزایش درصد رأی کاندیداهای جریان غیر انقلابی خواهد شد. این دقیقاً همان نکتهای است که در بخشی از سخنرانی روز عید غدیر امام خامنهای حفظه الله با موضوع «انتخاب فرد اصلح» میبایست به آن توجه ویژه داشت و دقت کرد که امام خامنهای حفظه الله در این شرایط غبارآلود، راه را برای همه ما روشن فرمودهاند. هر چند که رأی ما «سعید جلیلی» است و کاملاً روشن است که مناسبترین گزینه برای ریاستجمهوری ایران اسلامی است؛ اما میتوان گفت که هر چهار کاندید جریان انقلابی، اصلح هستند و به فرموده امام خامنهای حفظه الله میتوانند از همه ظرفیتهای کشور استفاده کنند. ایشان در این خصوص فرمودند:
«اصلح آن کسی است که در درجه اول به مبانی این انقلاب و این نظام، اعتقاد قلبی و واقعی داشته باشد. کارآمد باشد، شب و روز نشناسد، دنبال کار باشد، توانایی داشته باشد برای کار کردن، ️از عناصر و همکاران خوب استفاده کند. آدمی با این خصوصیات میتواند از همه ظرفیتهای کشور که شامل موارد زیر است:
• جمعیت جوان تحصیلکرده
• هوش و استعداد ذاتی ایرانی
• معادن عظیم کشور
• موقعیت جغرافیایی
• مرز طولانی آبی با دریاهای آزاد
• دریای جنوب و شمال
• تعداد همسایگان
• بازار بزرگ منطقه
• بازار ۸۰ میلیونی خود کشور
• تنوع اقلیمی کشور
• شبکه راهآهن و جاده در سرتاسر کشور
• توانمندیهای فنی مردان و جوانان ما در مراکز گوناگون
• توانمندیهای صنعتی کشور
• مناطق آزاد تجاری و مناطق ویژه اقتصادی در صورت استفاده درست
• مواریث فرهنگی و تمدنی کشور
• امکانات گسترش گردشگری
• ایمان دینی قریب به کل مردم کشور
استفاده کند. آن کسی که توانایی استفاده از این فرصتها را داشته باشد، او اصلح است؛ فرد اصلح آن است.»
ایشان در ادامه نیز، مردم را از رأی دادن به افراد زیر نهی میکنند:
«کسانی که چشمشان به خارج از مرزهای کشور است، این ظرفیتها را نمیبینند؛ طبعاً برای استفاده از آنها برنامهریزی هم نمیکنند. اینکه میگوییم بایستی چشممان به بیگانگان نباشد، به معنای قطع رابطه نیست؛ به معنای شجاعت ملی است، به معنای استقلال ملی است.»
در ادامه نیز، حجت را بر همه تمام میکنند و خطاب به کاندیداهای انتخابات میفرمایند:
️«با خداوند خودتان عهد کنید که اگر موفق شدید، کارگزاران خود را از کسانی قرار ندهید که ذرهای با انقلاب زاویه دارند.»
یادمان باشد که ایشان در انتخابات دوازدهم مجلس شورای اسلامی؛ هنگامی که لیستهای متعددی بیرون آمده بود و همه سردرگم بودند که به چه افرادی رأی بدهند؛ در آخرین سخنرانی خود پیش از انتخابات، پس از برشمردن ویژگیهای فرد اصلح فرمودند:
«به نظر من اصلح این است؛ که این را هم بایستی با مطالعه، با دقت در حرفها، با شنیدن از افرادی که مطلعاند، آگاهاند؛ شماها به دست بیاورید و کار سختی نیست، کار نشدنیای نیست؛ حالا تا آن مقداری که انسان توانایی دارد. حالا مثلاً بنده که بخواهم رأی بدهم؛ خب مثلاً فهرست تهران را میآورند، فهرستهای مختلفی هست، همه را که آدم نمیشناسد؛ بعضیها را انسان میشناسد، بعضیها را از این و آن میپرسد، بعضیها را به افرادی که معرفی کردند اطمینان میکند. مثلاً فرض کنید که یک مجموعهای را به عنوان نامزدهای مورد انتخاب انسان مینویسد اسمشان را، در صندوق میاندازد. هر مقداری که ممکن است در این زمینه بایستی دقت کرد.»
و با این سخنان، همه را از سردرگمی نجات دادند و نتیجه هم این شد که ترکیب اعضای مجلس دوازدهم، یک ترکیب انقلابی شد.
🔻 با توجه به مطالبی که عرض شد، میبایست همه کاندیداهای جریان انقلابی، بمانند و هیچکس نباید به نفع دیگری کنار رود. در این شرایط اگر هم انتخابات به دور دوم کشیده شود؛ اجماع،
[ ادامه در پست بعد 🔽 ]
خود به خود شکل میگیرد. اینگونه میتوان امید بالایی داشت که انشاءالله انتخابات به نفع جریان انقلابی تمام شود و از تشکیل دولت سیاه سوم حسن روحانی جلوگیری شود.
✍ نویسنده: مدیر رسانه تحلیلگاه
🗓 تاریخ انتشار: چهارشنبه، ۰۶/تیر/۱۴۰۳
🆔 @Tahlilgaah
🔰 تلهی «تلهی تنش»!
🔻 جمله:
«ما نباید توی تله تنش رژیم صهیونیستی گرفتار بشیم.»
مسخرهترین و غیر تخصصیترین جملهایه که یه فرد میتونه توی این شرایط که کاملاً یه شرایط جنگی هست، بگه!!! ما اصلاً توی جنگ هستیم! تله تنش دیگه کدوم مزخرفیه؟!
🔻 میدونید رژیم صهیونسیتی کِی برای ترور سید حسن نصرالله تصمیمگیری کرد؟! زمانی که اونا آیتالله رئیسی رو شهید کردن و ما از ترس افتادن توی تله تنش دشمن، گفتیم:
«کی بود کی بود، هیچ کی نبود!!!»
✍ نویسنده: مدیر رسانه تحلیلگاه
🗓 تاریخ انتشار: یکشنبه، ۰۸/مهر/۱۴۰۳
🆔 @Tahlilgaah
🔰 عناوین:
▪️قدرت یعنی تحمیل اراده بر دیگری
▪️دکترین موسکیتو یا دکترین شمشیر داموکلس؟ مسأله این است!
▪️اینگونه میتوانیم «سگ هار آمریکا در غرب آسیا» را به «سگ زار آمریکا در غرب آسیا» تبدیل کنیم!
🔻 در جنگ آزادسازی فلسطین از غاصبان جنایتکار صهیونیستی که پس از عملیات طوفانالأقصی روند جدیدی به خود گرفته است، اگر بخواهیم نمرهای به عملکرد دولت و گروههای مقاومت [۱] بدهیم، از میان نمرههای:
• ۱- بسیار ضعیف
• ۲- ضعیف
• ۳- متوسط
• ۴- قوی
• ۵- بسیار قوی
قطعاً نمره «ضعیف» را خواهیم داد! اگر باور داریم که در حال جنگیدن هستیم؛ اینگونه جنگیدن، هیچگونه معنایی ندارد و اگر باور نداریم که در حال جنگیدن هستیم؛ خب، باید گفت که التماس دعا!!! ما شبیه به بوکسوری هستیم که وارد رینگ بوکس شده است؛ اما به جای اینکه به حریفمان ضربههایی کاری بزنیم تا او را از پا درآوریم و شکست دهیم، ضربههایی میزنیم که چندان تأثیری در از پا درآوردن و شکست دادن او ندارد! این در حالی است که به دلیل رویکرد اشتباه ما، حریفمان دقیقاً ضربههای سنگینی را به ما وارد کرده است و همچنان این کار را ادامه میدهد.
🔻 مجدداً مطلبی را که پیش از این در این مطلب عرض شد، یادآوری میکنم:
«آنچه که در این ۵۶ روز - به غیر از روزهای آغاز این عملیات - مشاهده کردهایم این بوده است که رویکرد دولت مقاومت، مبتنی بر «دکترین موسکیتو» [۲] بوده است؛ اما توان گروههای مقاومت به ما میگوید که میبایست مبتنی بر «دکترین شمشیر داموکلس» [۳] عمل کنیم! نیازی هم به حضور مستقیم ایران اسلامی در این جنگ نیست؛ گروههای مقاومت اینقدر قدرتمند هستند که میتوانند ریشه این رژیم نامشروع و حرامزاده را در سرزمین پاک ارض مقدس برای همیشه خشک کنند و بسوزانند. در واقع گروههای مقاومت، دیگر پشه مالاریایی که دومارانش در دکترین موسکیتو میگوید، نیستند؛ بلکه به شمشیر داموکلس تبدیل شدهاند!»
ببینید! دلیل اینکه اکنون در این شرایط هستیم این است که متأسفانه علیرغم بیان مطلب فوق در ابتدای عملیات طوفانالأقصی؛ دولت و گروههای مقاومت، مبتنی بر دکترین موسکیتو عمل کردند. این رویکرد بیربط سبب شده است که ما دو اشکال اساسی پیدا کنیم:
• ۱- عدم هدفمندانه جنگیدن
• ۲- عدم هوشمندانه جنگیدن
و شبیه به بوکسوری که عرض کردم شویم. به همین خاطر، دشمن جری شده است و آسیبهای زیادی را به ما وارد کرده است و «همچنان» نیز وارد خواهد کرد! این در حالی است که در این جنگ؛ ابتکار عمل، نزد دولت و گروههای مقاومت است و به همین دلیل، دست برتر با دولت و گروههای مقاومت میباشد. آنها یعنی غاصبان جنایتکار صهیونیستی فقط از لحاظ نیروی هوایی دارای دست برتر میباشند که آن هم با منهدم کردن کامل فرودگاههای [چه نظامی و چه غیر نظامی] آنها توسط گروههای مقاومت که میبایست هر چه زودتر این کار را نیز انجام دهیم، این مورد هم بیاثر خواهد شد. فکر میکنید اگر آنها جای ما بودند و ما جای آنها بودیم، آنها مثل اکنون ما عمل میکردند؟! یقیناً خیر!!! پس ما باید رویه کنونی خود را اصلاح نماییم!
🔻 در جنگ فرسایشی علیه رژیم زن و کودککش صهیونیستی؛ اگر رویکرد ما «جنگ فرسایشی طولانیمدت» باشد، قطعاً [هم دولت مقاومت و هم گروههای مقاومت] «همچنان» آسیبهای سنگین زیادی را از این سگ هار آمریکا در غرب آسیا خواهند خورد و توفیق چندانی هم کسب نخواهند کرد! لذا میبایست رویکرد ما در جنگ با این سگ هار آمریکا در غرب آسیا، «جنگ فرسایشی تمامعیار بهمنظور پایان دادن به حضور رژیم غاصب جنایتکار صهیونیستی در فلسطین در کمترین زمان ممکن؛ از طریق فرسودهسازی مؤثر آنها در کمترین زمان ممکن با از بین بردن [هم زیرساختها (نظامی و غیر نظامی) و هم منابع انسانی (نظامی و غیر نظامی) رژیم غاصب جنایتکار صهیونیستی]» باشد و هنگامی که این فرسودهسازی به نقطه مطلوب رسید، راه برای ورود زمینی و بیرون راندن غاصبان جنایتکار صهیونیستی از سرزمین پاک ارض مقدس، بسیار هموارتر خواهد شد. اینگونه میتوانیم «سگ هار آمریکا در غرب آسیا» را به «سگ زار آمریکا در غرب آسیا» تبدیل کنیم و به حیات این رژیم منحوس پایان دهیم. بایسته به بیان است که دقیقاً رویکرد این سگ هار آمریکا در غرب آسیا، «جنگ فرسایشی تمامعیار بهمنظور پایان دادن به حضور دولت و گروههای مقاومت در فلسطین در کمترین زمان ممکن؛ از طریق فرسودهسازی مؤثر ما در کمترین زمان ممکن با از بین بردن [هم زیرساختها (نظامی و غیر نظامی) و هم منابع انسانی (نظامی و غیر نظامی) دولت و گروههای مقاومت]» میباشد. باید به این مطلب توجه داشت که جنگ فرسایشی عرض شده علیه رژیم غاصب جنایتکار صهیونیستی نیز با عمل کردن مبتنی بر دکترین موسکیتو، نهتنها موفقیت در خور توجهی ندارد؛ بلکه بسیار خسارتبار است و قطعاً [هم دولت مقاومت و هم
[ ادامه در پست بعد 🔽 ]
گروههای مقاومت] «همچنان» آسیبهای سنگین زیادی را از این سگ هار آمریکا در غرب آسیا خواهند خورد. بایسته به بیان است که اساساً مبنای ساخت گروههای مقاومت، مبتنی بر دکترین شمشیر داموکلس میباشد و فرسودهسازی مؤثر این رژیم جعلی در صورتی محقق خواهد شد که مبتنی بر دکترین شمشیر داموکلس عمل کنیم.
🔻 در دشمنشناسی همواره میبایست به دو نکته، توجه ویژه داشت:
• ۱- دشمن چگونه فکر میکند؟
• ۲- دشمن درباره ما چگونه میکند؟
با توجه به این دو نکته، اصلاً بحث بر سر پایان دولت نتانیاهو نیست و باید بدانیم که این جنگ، «جنگ بقاء یا جنگ فناء» غاصبان جنایتکار صهیونیستی در فلسطین میباشد که بارها دشمن صهیونیستی هم به آن اذعان کرده است. به همین خاطر، نهتنها «آتشبس» هیچگونه معنایی ندارد؛ بلکه مطمئن باشیم که هیچگاه از سوی غاصبان جنایتکار صهیونیستی پذیرفته نخواهد شد و متأسفانه به ابزاری برای پیشبرد اهداف آمریکا و غاصبان جنایتکار صهیونیستی تبدیل شده است. آنها ابتدا با ابزاری به نام «تله تنش»، ما را از سوق یافتن به جنگ با خود، پرهیز میدارند و سپس با ابزاری دیگر به نام آتشبس، دولت و گروههای مقاومت را وارد «تله مذاکره» میکنند و از این طریق، [هم به زیرساختها (نظامی و غیر نظامی) و هم به منابع انسانی (نظامی و غیر نظامی) دولت و گروههای مقاومت] لطمههای سنگین میزنند!!! البته حتی اگر آنها بر فرض محال آتشبس را قبول کنند، ما نباید آتشبس را قبول کنیم؛ چرا که هزینههای بسیاری در این جنگ دادهایم! آزاد کردن گروگانهایی که نزد حماس دارند هم بهانهای است تا به این جنگ ادامه دهند و اهداف آسیبرساننده به دولت و گروههای مقاومت را محقق کنند. همانگونه که در این مطلب عرض کردم، این رژیم نامشروع و حرامزاده میداند که دیگر جایی در سرزمین پاک ارض مقدس ندارد و دقیقاً به همین دلیل است که دارد خود را برای ترک فلسطین و مهاجرت به سرزمین جدید خود که با توجه به شواهد و قرائن موجود؛ «پاتاگونیا؛ واقع در بخشهای جنوبی آرژانتین و شیلی» میباشد، آماده میکند. به همین خاطر سعی میکند در روزهای پایان حضور خود در فلسطین، هر چه که میتواند [هم به زیرساختها (نظامی و غیر نظامی) و هم به منابع انسانی (نظامی و غیر نظامی) دولت و گروههای مقاومت] لطمههای سنگین بزند.
🔻 باید توجه داشته باشیم که مکتب امنیتی غاصبان جنایتکار صهیونیستی، مکتب امنیتی دوم است که برابر با مکتب امنیتی تهدیدمحور میباشد و دقیقاً به همین خاطر است که ذات فرقه یهودیت با «ترور» عجین شده است. فکر میکنید قتل پیامبران علیهم السلام بسیاری که توسط اعضای این فرقه شرور به شهادت رسیدهاند، به چه دلیلی بوده است؟!!! به نظر بنده اکنون بهترین فرصت است که تا میتوانیم از این غاصبان جنایتکار صهیونیستی [هم در سطح عالی، هم در سطح میانی و هم در سطح خرد؛ نظامی و غیر نظامی] حذف کنیم و فراموش نکنیم که آنها یک کشته شدن وسیع به تاریخ بدهکارند!!!
با لمس لینکهای زیر میتوانید پلتهای مربوط به مکاتب امنیتی را که مرتبط با بحث ما است، مشاهده نمایید.
❗توجه یک: سعی کنید حتماً به ترتیب از شماره ۱ تا شماره ۴ به مشاهده پلتها بپردازید.
❗ توجه دو: سعی کنید توجه شما بیشتر بر روی مکتب امنیتی دوم که برابر با مکتب امنیتی تهدیدمحور است، باشد.
📥 | ۱- پلت دکترین امنیت در نسبت با مکاتب امنیتی
📥 | ۲- پلت دکترین استراتژیکی امنیت ملی آمریکا مبتنی بر مکاتب امنیتی
📥 | ۳- پلت دکترین استراتژیکی امنیت ملی جمهوری اسلامی مبتنی بر مکاتب امنیتی
📥 | ۴- پلت صورتبندی مکاتب امنیتی
🔻 با توجه به مطالبی که عرض شد، تا بیش از این دیر نشده؛ همانگونه که در این مطلب عرض کردم، میبایست با «تغییر استراتژی خود از دکترین موسکیتو به دکترین شمشیر داموکلس» به این سمت حرکت کنیم که ریشه این رژیم نامشروع و حرامزاده را در سرزمین پاک ارض مقدس، برای همیشه خشک کنیم و بسوزانیم و در این راه، هیچگاه نباید در تلهی «تلهی تنش» گرفتار شویم. واقعاً هم نیازی به حضور مستقیم ایران اسلامی در این جنگ نیست. گروههای مقاومت، اینقدر قدرتمند هستند که ما هر کاری را که بخواهیم، میتوانیم از طریق آنها انجام دهیم. البته چنانچه نیاز به حضور مستقیم ایران اسلامی در این جنگ باشد، میبایست این کار را انجام دهیم و در این راه از ملامت هیچ ملامتکنندهای نهراسیم.
🔖 پینوشت:
مواردی چون عملیاتهای وعده صادق اگر در راستای استراتژی فرسودهسازی مؤثری که در مطلب بالا عرض شد انجام شوند، راه میانبری هستند که میتوانند دولت و گروههای مقاومت را خیلی سریعتر به هدف خود که آزادسازی فلسطین از غاصبان جنایتکار صهیونیستی است برسانند.
----------------------------------------
[۱] دولت و گروههای مقاومت: منظور از دولت مقاومت، ایران اسلامی است و منظور از گروههای
[ ادامه در پست بعد 🔽 ]
مقاومت، گروههای مقاومت در برخی کشورها، مانند: لبنان، عراق، یمن، سوریه، فلسطین و ... است.
[۲] دکترین موسکیتو: دومارانش؛ رئیس سازمان اطلاعات و امنیت فرانسه در کتاب جنگ جهانی چهارم میگوید: پشه مالاریا نمیتواند خرس را بکشد؛ ولی میتواند آنقدر او را آزار دهد که دیگر نتواند بخوابد و بخورد و از آن همه وزوز گیج شود.
[۳] دکترین شمشیر داموکلس: عبارت است از یک خطر حاد و یک تهدید دائمی که همیشه موجود است و هر حرکت و واکنشی را دچار مخاطره میکند. شمشیری است که کنار گردن دشمن گذاشته میشود تا هرگاه دست از پا خطا کند، گردنش با آن شمشیر قطع گردد.
💡 در سه پست بعد، سه کلیپ که مرتبط با مطلب بالا است را بارگزاری خواهم کرد.
✍ نویسنده: مدیر رسانه تحلیلگاه
🗓 تاریخ انتشار: دوشنبه، ۰۷/آبان/۱۴۰۳
🆔️ @Tahlilgaah
31.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 قدرت یعنی تحمیل اراده بر دیگری
🎙 استاد حسن عباسی
🏷 پینوشت:
اینکه استاد عباسی در این ویدیو بازه زمانی جنگ جهانی پنجم را سی سال برآورد میکنند که سه سال از آن سپری شده است، منظور ایشان کل جنگ جهانی پنجم است که سی سال طول میکشد. لذا چنانچه مبتنی بر استراتژی فرسودهسازی مؤثری که در مطلب بالا عرض شد عمل کنیم؛ انشاءالله خیلی زود و در زمانی کوتاه، غاصبان جنایتکار صهیونیستی را شکست خواهیم داد و فلسطین، آزاد خواهد شد.
🆔 @Tahlilgaah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 صلح میخواهید؟ پس آماده جنگ باشید!
🎙 استاد حسن عباسی
🆔 @Tahlilgaah