فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔶 روز شنبه را با تلاوت فرازهایی بسیار زیبا از سوره های حج، بلد و واقعه، با تصاویر دیدنی و مربوطه با صدای مرحوم عبدالباسط عبدالصمد آغاز و به روح مطهر پیامبر گرامی اسلام حضرت محمد مصطفی صلوات الله علیه و آله و سلم تقدیم می نمائیم .💐
#قرآن_کریم
♡┅═════════════﷽══┅┅
#سلام_امام_زمانم ❣
□جـــــآنم فَـــــدا؎ تــُــــᰔــــو،
--> کِہ نِعمَـــــت دیــرینہ؎۔؛
⤦⤦ بےمٰـــــاننـــــد؎ھَستے۔۔۔
أز قَعـــــر زَمیـــــن بہ اُوج أفـــــلٰاک،
⇦⇦ " سَـــــلٰام "
↶أز مَـــــن بِہ حُضـــــور ۔۔
﴿حَضـــــرت یـــــآر۔۔𔘓﴾،
⇇ " سَـــــلٰام "↷
الـٰلّهُمَ؏َجــِّلِلوَلــیِّڪَاَلْفــَرَجْ
#امام_زمان
#ماه_رجب
16.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♡┅═════════════﷽══┅┅❤️
□حـَــــل مُشـــــکلات شمـــٰــا
--> دعـٰــــا؎ فَـــــرج أســـــت𑁍⇢⇢
أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج🌤
#امام_زمان
♡┅═════════════﷽══┅┅
□□بــــٰـالاترین کٰار برا؎ امٰام زمــــــــٰانﷺ
..... ألان...↡↡
﴿پیـــٰــامبرﷺ و آلہ𑁍﴾ مےفرمــٰـــایند:⇩⇩⇩
⇦فـَــــرزند بخوٰاهیـــــد و آن رٰا طَلـــــب کُـــــنید؛
◇◇چـــــرٰا کہ۔۔،
↫مــــٰـایہ روشنے چِشـــــم و
↫شـــٰــاد؎ قَـــــلب أســـــت❣⤹⤹
#فرزند_آوری
#سایه_های_کمتر
ختم_حدیث_کسا_برای_رفع_گرفتاری
#حدیث_کساء
#حاجت
️⃣این ختم به مدت یک هفته و از روز شنبه شروع میشود. و بعد از هر روز که دعاها خوانده شد حاجت خود را از خداوند بخواهید و خدا را به 《5》 تن قسم دهید.
1️⃣روز شنبه: در ساعت معینی حدیث کسا را بخوانید و بعد 《2 》رکعت نماز هدیه به پیامبر اکرم (ص) و بعد از نماز، تسبیحات حضرت زهرا (س) را بخوانید.
2️⃣روز یکشنبه: دقیقا در همان ساعتی که روز شنبه حدیث کسا خوانده شده باید بخوانید و بعد از آن 《2 》رکعت نماز هدیه به امام حسن (ع) بخوانید و بعد تسبیحات حضرت زهرا (س) را بخوانید.
3️⃣روز دوشنبه: دقیقا در همان ساعت روزهای قبل که حدیث کسا خوانده شده باید بخوانید و بعد از آن 《2》 رکعت نماز هدیه به امام حسین (ع) بخوانید و بعد تسبیحات حضرت زهرا (س) را بخوانید.
4️⃣روز سه_شنبه: دقیقا در همان ساعت روزهای قبل که حدیث کسا خوانده شده باید بخوانید و بعد از آن 《2 》رکعت نماز هدیه به امام علی (ع) بخوانید و بعد تسبیحات حضرت زهرا (س) را بخوانید.
5️⃣روز چهارشنبه: دقیقا در همان ساعت روزهای قبل که حدیث کسا خوانده شده باید بخوانید و بعد از آن 《2 》رکعت نماز هدیه به حضرت زهرا(س) بخوانید و بعد تسبیحات حضرت زهرا (س) را بخوانید.
6️⃣روز پنجشنبه: دقیقا در همان ساعت روزهای قبل که حدیث کسا خوانده شده باید بخوانید و بعد از آن 《2》 رکعت نماز هدیه به جبرئیل بخوانید و بعد تسبیحات حضرت زهرا (س) را بخوانید.
7️⃣روز جمعه: دقیقا در همان ساعت روزهای قبل که حدیث کسا خوانده شده باید بخوانید و بعد از آن نماز امام زمان (عج) بخوانید و بعد تسبیحات حضرت زهرا (س) را بخوانید.
📚گنجینه دعاوکانال ارتباط با خدا