🔴 وال استریت ژورنال:
دیروز پرزیدنت ترامپ یک جلسه ویژه برای بررسی گسترش جنگ و تصرف جزایر ایران در کاخ سفید برگزار کرد.
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
🔴 نظامیان آمریکایی در اربیل تلفات دادند
🔹شبکه المیادین به نقل از پایگاه خبری عبری «خداشوت» گزارش داد که در حملات امشب به اربیل، واقع در شمال عراق، چندین نظامی آمریکایی کشته شدهاند.
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
احضار سفیر انگلیس در تهران به وزارت امور خارجه
🔹 در پی اقدام ناموجه دولت انگلیس در قرار دادن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در ذیل قانون مقابله با تهدیدات دولتی، هوگو شورتر، سفیر انگلیس در تهران، امروز چهارشنبه توسط علیرضا یوسفی دستیار وزیر و مدیرکل اروپای غربی وزارت امور خارجه، به وزارت امور خارجه احضار و مراتب اعتراض شدید جمهوری اسلامی ایران نسبت به این اقدام خصمانه به وی ابلاغ شد.
@TasnimNews
11.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وزیر خارجه اردن: در اردن پایگاه آمریکایی وجود ندارد!
▪️ بیانیه سپاه خطاب به مردم اردن بسیار کار هوشمندانهای بود
@TasnimNews
تعلیق همه پروازهای فرودگاه اربیل تا اطلاع ثانوی
🔹 فرودگاه اربیل اعلام کرد تمامی پروازهای ورودی و خروجی این فرودگاه تا اطلاع ثانوی به حالت تعلیق درآمده است.
@TasnimNews
8.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نوع واکنش آمریکا، نشان از کشته شدن سرباز آمریکایی در حمله به دقم در عمان است
@TasnimNews
بازگشت وزیر امور خارجه به تهران
🔹 سید عباس عراقچی که بعد از ظهر امروز برای ابراز تسلیت به دولت قطر به مناسبت درگذشت امیر سابق این کشور، به دوحه سفر کرده بود، بعد از دیدار با شیخ تمیم بن حمد آل ثانی امیر قطر و شرکت در مراسم مزبور، شامگاه چهارشنبه به تهران بازگشت.
@TasnimNews
7.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
انتقام امام شهید، یک مأموریت الهی است
حجه الاسلام محمد قمی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی: در پیام رهبر معظم انقلاب واژهای بود که انتقام و خونخواهی را از یک سنت جاری الهی فراتر برد و آن را به «مأموریت الهی» تعبیر کرد
برای اجرای «مأموریت الهی» همه باید آماده باشند
تلاش کنند
و برنامه ریزی داشته باشند.
@TasnimNews
2.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در انتقام دیگر هیچ خطقرمزی مطرح نیست
گفتار مهم استاد رحیم پور ازغدی، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره از بین رفتن خطقرمزهای انتقام درباره انتقام امام شهید امت
@TasnimNews
13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تکرار و تاکید انتقام در پیامهای رهبر معظم انقلاب
حجه الاسلام قمی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی: رهبر انقلاب در اولین پیام، پیام شهادت دکتر لاریجانی و پیام به مناسب چهلم شهادت امام شهید، به انتقام و خونخواهی تاکید کردند / این یعنی انتقام حتمی و قطعی است
@TasnimNews
7.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیامبر از انتقام مسلمانان نمیگذشت
محمدحسن رجبیدوانی، پژوهشگر تاریخ اسلام: اگر عباس عموی پیامبر به ابوسفیان نمیگفت قبل از دستیابی پیغمبر توبه کند و اسلام بیاورد، پیامبر به محض دستیابی به او به انتقام مسلمانان او را میکشت.
همانطور که بقیه را دنبال کرد و گفت اگر به پرده خانه کعبه آویزان شده بودند آنها را بکشید.
@TasnimNews
11.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دیدار امام خامنهای با مداحان همیشه عجیب و تأملبرانگیز بود
▪️ گویا میدانست دیدار پارسال، آخرین دیدار است
🔹 حسرتم این هست که ما باید بیشتر از اینها از وجود ایشان استفاده میکردیم که نکردیم.چرا بهرهمندی بیشتری از وجود حضرت آیتالله خامنهای حاصل نشد.
🔹 در مجالس روضه، میگوییم به جای اینکه اکنون به تبیین فضیلت اهلبیت (ع) بپردازیم، ناچاریم از مصائبی بگوییم که بر آنان وارد شده است؛ لعنت خداوند بر باعث و بانیان آن مصائب.
🔹 اجازه ندادند ما آن جلوه تامی از امام حسینیبودن ایشان را درک کنیم و به آن حضرت نزدیکتر شویم.
🔹 البته حقیقتاً برخی افراد مثل حاج قاسم سلیمانی، چون کار را از ایشان آموخته بودند، در هر شرایطی با آقا همراه بودند، اما ما شاید گاهی اوقات از ایشان دور میافتادیم.
🔹 دیدارهای ایشان با مداحان همواره عجیب و تأملبرانگیز بود، بهویژه در دو سه سال اخیر، مخصوصاً پارسال که ایشان تا ۴۵ دقیقه پس از اذان ظهر سخن گفتند؛ گویی میدانست که سال بعد حضور ندارد و سخنان سالهای بعد خود را هم بیان کردند.
🔹 وقتی صحبتهای ایشان درباره حضرت زهرا (س) را ببینید، آرزو میکردید که ایکاش او فقط درباره همین مسائل حرف بزند و از سایر مسائل روز فارغ و رها باشد.
🔹 سال گذشته هم، سخنانی بینظیر درباره حضرت زهرا (س) ایراد کردند.
«#غمزه»ای درباره آقای شهید
میزبان: حامد خاکی - میهمان: جواد حیدری
@TasnimNews