زمان:
حجم:
609.8K
پیام #ادمین_تجمعات
✊️ حسابی دمتون گرم مردم جنوب، غافلگیر شدیم
3.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حضور نیروی هوایی انگلستان در حملات امشب
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
🔴 با ارسال پالس مذاکره (پالس ضعف) از داخل، حملات چند ساعت گذشته دشمن با اهداف قطع خطوط مواصلاتی و ضربه زیرساختی به روز رسانی مجدد شد.
🔴 امشب حجم آتش رزمندگان اسلام به بحرین، کویت و دوبی بی سابقه است.
همانطور که نیم ساعت پیش اعلام کرده بودیم خبرگزاری های رسمی از اصابت بین 6 الیٰ 10 کروز به قشم خبر میدهند.
Join us | @Iranian_Militarism
دست دست کردن تا فردا شب اشتباه نابخشودنی است.
اگر کروز های زیادی در جنوب داریم تا 48 ساعت آینده فقط فرصت خواهیم داشت که آنان را استفاده کنیم در غیر این صورت مقر تک تک پرتابگرها کشف و بهمراه کروزها توسط دشمن مورد هدف قرار خواهند گرفت.
Join us | @Iranian_Militarism
حجم آتش رزمندگان اسلام به بحرین، کویت و دوبی بی سابقه است. خاک بحرین و کویت منبع اصلی حملات موشکی آمریکا به ایران محسوب می آیند. دشمن عصبانی با نیت قطع خطوط ارتباطی و مواصلاتی به سمت جنوب کشور فشار را بر عقبه پشتیبانی تنگه هرمز افزایش داده است. احمق ها سرعت ما را کاهش میدهند اما نمی دانند مسیرهای فرعی اینها نیستند. حجم آتش دشمن زیاد است اما اخبار زیر آتش بودن پایگاه های دشمن سانسور میشود. خبر نصرت و موفقیت رزمندگان ایران و اسلاممنتشر کنید.
@Politicalhistory
🚀 امشب، کویت در آتش خشم ایران
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat