eitaa logo
{ تلخند طب،‌تمدن و سیاست }🇵🇸🇮🇷
2.6هزار دنبال‌کننده
17.9هزار عکس
13.8هزار ویدیو
49 فایل
🇮🇷اخبار مقاومت اسلامی🇵🇸 کانال تلخند سیاسی،اجتماعی، سلامتی تبلیغات پرجذب https://eitaa.com/tab_124
مشاهده در ایتا
دانلود
آقای قالیباف فرمودن تجمعات شبانه حاصل همفکری ایشون با شهید لاریجانی بوده که تصمیم میگیرن سحر شهادت آقا رو اعلام کنن و به مردم بگم بریزید تو خیابونا با حفظ احترام خدمت ایشون عرض کنم پس بیانیه شعام رو کی داد همون روز اول جنگ که تهران رو خالی کنید برید روستاهاتون؟؟
🔴بنر نصب شده در یک موکب در عراق، خطاب به زائران ایرانی: آسمان‌مان برای موشکهایتان و زمین‌مان برای زائرانتان 👊نابودی اسرائیل قطعیست👊 🌷 اَلْلَّٰھُمـَّـ ؏َـجِّڸْ لِوَلیِّٖــღــڪَ اَلْفَــــࢪَجْ 🌷 کانال کمیل ☫ @chanel_komeil
🔴واشنگتن‌پست به نقل از یک مقام آمریکایی: کشورهای خلیج فارس، به رهبری قطر، در حال مخالفت با تجدید جنگ با ایران هستند. 👊نابودی اسرائیل قطعیست👊 🌷 اَلْلَّٰھُمـَّـ ؏َـجِّڸْ لِوَلیِّٖــღــڪَ اَلْفَــــࢪَجْ 🌷 کانال کمیل ☫ @chanel_komeil
5.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴علیرضا نوری‌زاده در آنتن زنده تلویزیون موساد: با اطلاع دقیق می‌گویم؛ بر اثر حملات ایران، کویت بسیار آسیب دیده، زیرساخت‌های بحرین از بین رفته و اردن در خطر است! 👊نابودی اسرائیل قطعیست👊 🌷 اَلْلَّٰھُمـَّـ ؏َـجِّڸْ لِوَلیِّٖــღــڪَ اَلْفَــــࢪَجْ 🌷 کانال کمیل ☫ @chanel_komeil
🔴 بنر نصب شده تو یکی از موکبای عراق، خطاب به ایرانیا : آسمونمون واسه موشکاتونه و زمینمون واسه زائراتون.
در قدس برآورد می‌شود که هرگونه حمله آمریکا به ایران، به شلیک موشک به سمت اسقاطیل منجر خواهد شد.
حملات ایران و گروه‌های هم‌پیمان آن در روزهای اخیر در خاورمیانه، بخشی از یک طرح مرحله‌به‌مرحله بوده که به‌طور محرمانه در جریان آخرین آتش‌بس طراحی شده بود و هدف آن، تا حد امکان پرهزینه کردن جنگ برای دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، بوده است. این مطلب را دو مقام ارشد ایرانی به روزنامه نیویورک تایمز گفته‌اند. به گفته این دو مقام، در طول آتش‌بس، فرماندهان ارشد ایرانی به‌طور محرمانه همراه با فرماندهان گروه‌های شبه‌نظامی، راهبردی را برای گسترش جنگ و افزایش هزینه‌های آن برای واشنگتن طراحی کردند؛ راهبردی که هدف آن ضربه زدن به متحدان آمریکا، به خطر انداختن بازارهای جهانی و وادار کردن ایالات متحده به توقف عملیات خود علیه جمهوری اسلامی بود.
فرماندهی شمال به مسئولان مناطق مرزی اعلام کرد که در حال حاضر هیچ تغییری در ارزیابی وضعیت وجود ندارد. در این اطلاعیه آمده است: «ما از تمام گزارش‌ها و گمانه‌زنی‌های منتشرشده در رسانه‌ها آگاه هستیم. در حال حاضر هیچ تغییری در ارزیابی وضعیت ایجاد نشده و هیچ دستورالعمل جدیدی برای مناطق غیرنظامی صادر نشده است. در صورت هرگونه تغییر، در اولین فرصت ممکن اطلاع‌رسانی خواهیم کرد.»
وزارت حمل‌ونقل اسقاطیل اعلام کرد که فرودگاه بن‌گوریون طبق روال عادی فعالیت می‌کند و هیچ تغییری در برنامه پروازها ایجاد نشده است. همچنین در این بیانیه آمده است: «در صورت هرگونه تغییر یا صدور دستورالعمل‌های جدید، اطلاع‌رسانی به‌صورت منظم انجام خواهد شد. وزارت حمل‌ونقل برای هر سناریویی آمادگی کامل دارد.»
در آستانه حمله احتمالی آمریکا به ایران؛ سطح آماده‌باش در اسقاطیل به بالاترین سطح رسید در پی گزارش‌ها و اخبار منتشرشده در رسانه‌های خارجی، عرررتش اسقاطیل سطح آماده‌باش را به بالاترین درجه افزایش داده است. این اقدام لزوماً به این معنا نیست که اسقاطیل امشب در حملات آمریکا مشارکت خواهد کرد، اما در اسقاطیل خود را برای این احتمال آماده می‌کنند که با تشدید حملات آمریکا، ایران موشک‌هایی را به سمت اسقاطیل شلیک کند. همچنین یگان‌های تهاجمی نیز در حالت آماده‌باش قرار گرفته‌اند تا در صورت نیاز به پاسخ نظامی یا در صورتی که ترامپ از اسقاطیل بخواهد به عملیات بپیوندد، آماده اقدام باشند.
در پی تشدید تنش‌ها در خاورمیانه؛ پادشاه اردن با نخست‌وزیر بریتانیا گفت‌وگو کرد در پی تشدید تنش‌ها در منطقه، ملک عبدالله، پادشاه اردن، با اندی برنهام، نخست‌وزیر بریتانیا، گفت‌وگو کرد. دو طرف درباره تحولات منطقه و روابط دوجانبه رایزنی کردند و پادشاه اردن بر ضرورت افزایش تلاش‌های بین‌المللی برای بازگرداندن ثبات، در کنار پایبندی اردن به حفظ امنیت، حاکمیت و امنیت شهروندان خود، تأکید کرد.